مضرات سرخارگل ؛ ایا خوردن سرخارگل برای زنان بار دار مضر است

مضرات سرخارگل

مضرات سرخارگل ؛ ایا خوردن سرخارگل برای زنان بار دار مضر است همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

مضرات سرخارگل

خوشبختانه اکثر مردم بعد از مصرف اکیناسه هیچ عارضه جانبی عمده ای را تجربه نمی کنند.

با این حال، اگر آلرژی به گیاهان مانند گل همیشه بهار ، نوعی ابروسیا، گل مینا یا گل داوودی دارید،

با مصرف این گیاه ممکن است دچار واکنش آلرژیک شوید. عوارض جانبی مصرف زیاد آن شامل

مشکلات دستگاه گوارش، سرگیجه و حالت تهوع است. می توانید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.

زنان باردار و مادران شیرده نباید از این گیاه مصرف کنند.

اکیناسه توانایی بالا بردن سیستم ایمنی را دارد؛ بنابراین برای افرادی که داروهای مربوطه را مصرف می کنند توصیه نمی شود.

آشنایی با دیگر خواص سرخارگل

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سرخارگل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه سرخارگل

سرخارگل یا همان اکیناسه گیاهی قدرتمند و متعلق به آمریکای شمالی است.

این گیاه درمانی به طور گسترده برای پیش گیری و درمان سرماخوردگی استفاده می شود

و هر بخش از این گیاه مثل ریشه، برگ ها و گل ها را می توان برای ساخت دارو استفاده کرد.

دانشمندان مطالعات زیادی برای بررسی مواد موجود در ریشه و نیز قسمت های مختلف این گیاه انجام دادند

و دریافتند که ریشه گیاهان حاوی غلظت بالایی از روغن های فرار هستند.

اکیناسه یا سرخارگل اغلب برای درمان عفونت های مختلف مثل عفونت های مثانه،

ورم لوزه، مالاریا، عفونت های قارچی واژینال، قارچ پا به کار می رود.

سرخارگل برای کودکان

سرخارگل فواید شگفت انگیز بسیاری نه تنها برای سلامت جسمانی بلکه سلامت روانی دارد.

مصرف این گیاه برای درمان اختلال کم توجهی بیش فعالی توصیه می شود

و کودکان و بزرگسالانی که مبتلا به این بیماری ها هستند اغلب اختلالات عاطفی مثل افسردگی

، اضطراب و ترس های اجتماعی را تجربه می کنند.

مصرف ۲۰ میلی گرم از سرخارگل یا اکیناسه برای بهبود قابل توجه توصیه می شود.

سرخارگل برای سرماخوردگی

درمان سرما خوردگی و آنفولانزا یکی از فواید گیاه اکیناسه است که با استفاده از آن می توان

علائم آنفولانزا و سرماخوردگی مانند آبریزش بینی را کاهش داد. به محض

دیدن نشانه ها و علائم سرماخوردگی باید چای اکیناسه را بخورید تا بهبود یابید.

اکیناسه به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی و ایمنی به عنوان درمان خانگی موثر برای گلو درد بکار می رود.

علاوه بر این، نوشیدن اکیناسه در درمان بیماری های تنفسی متعدد

نظیر سینوزیت، انفلانزا، سرماخوردگی، خروسک، سیاه سرفه و دیفتری موثر است.

سرخارگل برای دیابت

استفاده از این گیاه برای افراید که مبتلا به دیابت هستند توصیه نمی شود.

سرخارگل برای لاغری

نوشیدن دمنوش سرخارگل به مرور زمان به کاهش وزن کمک می کند ولی نمی تواند بهترین گزینه برای لاغری شما باشد.

گیاه سرخارگل برای کرونا

سرخارگل متعلق به خانواده آفتاب‌گردانان است. عصاره سرخارگل به دلیل

وجود ترکیبات خود توانسته تأثیر مثبتی بر افزایش سیستم ایمنی بدن بگذارد.

تمام پیکر گیاه اعم از ریشه و اندام‌های رویشی حاوی مواد ارزشمندی مانند الکیل آمین

و ایزوبوتیل آمین بوده و در اسانس آن هومولن، کاریوفیلن، اکسید کاریوفیلن و هتروپلی‌ساکاریدها وجود دارند.

همچنین عصاره سرخارگل دارای خواص آنتی‌ویروس آنفولانزا H1N1، ویروس سارس و همچنین قدرت مهارکنندگی ویروس کووید ۱۹ است.

سرخارگل در بارداری و شیردهی

متخصصان داروهای گیاهی توصیه می کنند که زنان باردار و مادران شیرده نباید از این گیاه مصرف کنند.

سرخارگل در سیستم ایمنی

بهبود سیستم ایمنی یکی از فواید سلامت سرخارگل است .

سیستم ایمنی سالم نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر بیماری ها و سرماخوردگی دارد.

نوشیدن چای سرخارگل نیز به تسریع فرآیند التیام کمک می کند.

سرخارگل و زوفا

برای جلوگیری از اکسیداسیون روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن موادی به نام آنتی اکسیدان است.

امروزه به دلیل اثر های نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی (مانند tbhq, bha و bht) تمایل به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی رو به افزایش است.

زوفا (hyssopus officinalis l.) و سرخارگل (echinacea purpurea l.) دو گیاه دارویی ارزشمند هستند که در درمان بیماری ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

این تحقیق باهدف جایگزین کردن آنتی اکسیدان های شیمیایی مورد استفاده در کیک

با عصاره حاصل از برگ های گیاه زوفا و اندام هوایی گیاه سرخارگل به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی انجام گردید.

پایداری حرارتی این دو عصاره در دماها (۱۰۰، ۱۴۰ و ۱۸۰ درجه ی سانتی-گراد)

و زمان های (۱، ۲ و ۳ ساعت) مختلف با استفاده از رادیکال dpph مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین عصاره ها در سه سطح (زوفا در سطوح ppm 500، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰

و سرخارگل در سطوح ppm 1500،۱۰۰۰ و ۲۰۰۰) به کیک اضافه شدند

و فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها با آنتی اکسیدان سنتزی bha در دو سطح ppm 100 و ۲۰۰ از طریق تعیین عدد پراکسید

و عدد اسید تیوباربیتوریک در روزهای مختلف (۱، ۵، ۸، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰ و ۷۵ روز) مورد مقایسه قرار گرفت.

در روش dpph، مقادیر ۵۰ec عصاره های زوفا و سرخارگل به ترتیب ppm 7/4±۶/۴۱ و ppm 9/10±۰/۱۲۳ بودند.

غلظت های مختلف عصاره ها قادر بودند، به خوبی روند اکسیداسیون را در نمونه های کیک کند نمایند

و هر دو عصاره مذکور، توانایی جلوگیری از تولید محصولات اولیه و ثانویه ی اکسیداسیون، در کیک را داشتند،

غلظت ppm 1000 هر دو عصاره کمترین میزان پراکسید را نشان داد.

فعالیت آنتی اکسیدانی هر دو عصاره بهتر از غلظت ppm 200 bha بود (p<0.01).

عصاره های زوفا و سرخارگل خواص ضد میکروبی خوبی در مدت نگه داری کیک داشتند

و غلظت ppm 1000 و ۱۵۰۰ عصاره زوفا و غلظت ppm 2000 عصاره سرخارگل کمترین میزان بار میکروبی را داشتند.

بررسی خواص حسی نمونه ها نشان داد که نمونه های کیک حاوی هر دو عصاره، خواص حسی (رنگ، بافت، طعم و بو)

خود را به خوبی در طی نگه داری حفظ نمودند، و اختلاف معناداری

بین نتایج حاصل از ارزیابی نمونه های حاوی عصاره و نمونه کنترل وجود نداشت.

سرخارگل و فشار خون

استفاده از این گیاه باعث افت فشار خون می شود و برای کسانی که فشار خون پایین دارند مفید است.

سرخارگل و قاعدگی

سرخارگل با تاثیر بر روی محور هیپوتالاموس- هیپوفیز باعث تغییر در هورمون های زنانه و ایجاد قاعدگی می شوند.

فواید شربت سرخارگل

تقویت سیستم ایمنی

خاصیت آنتی ویروس و آنتی باکتری

آنتی بیوتیک قوی در مبارزه با قارچ ها و انگل ها

بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

ضد التهاب قوی

بهبود تب

بهبود زخم های دهانی

کمک به بهبود آلرژی

تسکین سردرد و میگرن

نحوه مصرف سرخارگل

نحوه مصرف سرخارگل

برای پیشگیری نصف قاشق چای‌خوری ریشه‌ی سرخارگل را با ۱ فنجان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و صاف کنید.

به مدت ۱۰ روز در ماه، قبل از غذا یک فنجان از این دمنوش را میل کنید. می‌توانید این کار را از ۳ ماه مانده به زمستان شروع کنید

و تا اواخر اسفند نیز ادامه دهید. افراد سالمندی که بیشتر دچار آنفلوانزا می‌شوند

می‌توانند به جای واکسن آنفولانزا از این گیاه برای پیشگیری استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا