از بین بردن شیرینی سیب زمینی و راهی آسان برای گرفتن شیرینی سیب زمینی
از بین بردن شیرینی سیب زمینی
از بین بردن شیرینی سیب زمینی ؛ راهی آسان برای گرفتن شیرینی سیب زمینی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : ویتامین d 50000 ؛ ویتامین d’۵۰۰۰۰ را برای بدن چگونه مصرف کنیم
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
از بین بردن شیرینی سیب زمینی
پوشش سفید چسبنده که هنگام پوست کندن سیب زمینی روی چاقو و دست شما ظاهر می شود، در واقع همان نشاسته سیب زمینی است.
شستشوی سریع سیب زمینی زیر آب سرد می تواند این نشاسته های سطحی را از بین ببرد.
اما نشاسته بیشتر را می توان از یک سیب زمینی خرد شده کامل برداشت؛
زیرا سطح بیشتری از سیب زمینی، بریده شده است.
بعد از خورد کردن کامل، سیب زمینی ها را در آب سرد به مدت چند ساعت بخیسانید.
حتما بخوانید : مضرات زیتون پرورده ؛ خواص و مضرات زیتون پرورده برای زنان باردار
در این شرایط شما متوجه رسوب نشاسته در کف ظرف خواهید شد.
حتی برای اثر گذاری بیشتر می توانید چند بار آب ظرف را عوض کنید.
روش دیگر برای خارج کردن میزان بیشتری نشاسته سیب زمینی فرو کردن آن در آب داغ است.
در این روش دانه های کوچک نشاسته جذب آب شده و متورم می شوند.
برای انجام این کار ابتدا آب را به جوش آورده و سپس سیب زمینی را در آب داغ برای چند دقیقه بشویید.
البته این زمان به اندازه قطعات سیب زمین هم بستگی دارد. ولی نباید بگذارید که سیب زمینی وارد مرحله پخت شود.
پس از خارج کردن سیب زمینی از آب جوش، آنها را در آب سرد قرار دهید تا پروسه پختن در آن متوقف شود و سپس آنها را با استفاده از حوله یا دستمال خشک و تمیز، خشک کنید.
آشنایی با دیگر خواص سیب زمینی شیرین
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیب زمینی شیرین آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با سیب زمینی شیرین
از نظر علمی سیب زمینی شیرین یکی از اعضای خانواده پیچکیان (نیلوفر صحرایی) است و برگهای آن گاهی به عنوان سبزی خورده میشود.
به تازگی نیز در ایران این میوه طرفداران زیادی پیدا کرده است که معمولا آن را از هند وارد کشور می کنند.
سیب زمینی شیرین حاوی مقادیر بالایی بتا کاروتن، ویتامین های گروه B، ویتامین C، ویتامین D، فیبر، پتاسیم ، منیزیم و کورستین می باشد.
سیب زمینی شیرین به رنگ های زرد، نارنجی و بنفش در طبیعت یافت می شود.
شاید برایتان جالب باشد ولی سیب زمینی معمولی و شیرین جزو یک خانواده نیستند.
این دو اگرچه هر دو از انواع سبزیجات ریشه ای غده ای هستند اما به دو خانواده گیاهی مختلف تعلق داشته، از نظر شکل و طعم شبیه به هم نیستند و از نظر ارزش غذایی و تاثیری که روی قند خون می گذارند نیز با هم متفاوت اند.
امروزه این گیاه به علت داشتن غده های خوراکی در اکثر مناطق دنیا از جمله چین ، هندوستان و سایر مناطق آسیا و آفریقای شمالی و اروپا کاشته می شود .
در کشور ما ،ایران در بلوچستان می روید و در برخی مناطق دیگر نیز کاشته می شود.
خانواده نیلوفر صحرایی شامل ۵۰۰ گونه گیاه یک ساله و چند ساله می باشد که اکثرا تاک مانند می باشند.
دارای شاخه های دراز و خزنده روی زمین می باشد که ساقه ها تا ۴ متر نیز رشد می کنند ، ریشه آن متورم ، دراز و شیرین می باشد.
این گیاه دارای سرعت رشد سریعی می باشد.
برگهای سیب زمینی شیرین قلبی شکل مخروطی موجدار با دم برگ دراز و به رنگهای بنفش ، ارغوانی و گاهی سفید دیده می شوند.
به جز مصرف خوراکی، از آنجایی که دارای برگهای زیبا و رنگارنگ می باشد به عنوان گیاه پوششی و برای مرزبندی و کاشت در باغ نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
گلهای آن منظم ، جام گلها به شکل قیف است، این گلها به رنگهای سفید، صورتی و یا بنفش می باشند.
محصول این گیاه معمولا قسمت زیر زمینی آن است که نوعی غده کاذب می باشد چون متورم است و محتوی نشاسته و مواد غذایی و مواد شیرین است.
این گیاه دارای ارقام مختلفی است که بر حسب رنگ و بزرگی و کوچکی غده آنها مشخص می شود .
از جمله سیب زمینی شیرین با غده قرمز خاکستری ، سیب زمینی شیرین زرد رنگ ، نوعی با غده ریز به نام Pataate minime که در اسپانیا کاشته می شود.
و پر محصول است و سرانجام نوعی با غده درشت Patate igname که وزن هر غده آن تا چند کیلو گرم نیز می شود و رنگ گوشت آن سفید است .
خواص سیب زمینی شیرین برای معده
سیب زمینی شیرین حاوی مقادیر بالای فیبر و منیزیم است که باعث بهبود هضم غذا، درمان معده درد و سلامت دستگاه گوارش می شود و با افزایش حرکات روده به درمان یبوست کمک می کند.
ویتامین B، ویتامین C، بتا کاروتن، پتاسیم و کلسیم موجود در سیب زمینی شیرین برای درمان زخم معده مفید هستند.
فیبر سیب زمینی شیرین بیشتر از سیب زمینی معمولی است، فیبر برای هضم مفید بوده و سلامت سیستم گوارش را بهبود می بخشد.
ترکیبات ضد سرطان سیب زمینی شیرین خطر فلزات سنگین همچون کادیوم، آرسنیک و جیوه را کاهش داده و برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی مانند کولیت اولسراتیو و سندرم روده تحریک پذیر هستند مفید می باشد.
سیب زمینی شیرین حاوی فیتواسترول ها است که اثرات مثبتی در سلامت گوارش داشته و برای جلوگیری از زخم دهان و دندان و معده مفید می باشد.
طرز پختن سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین را می توان به روش های مختلف از جمله پخته شده، بخارپز، سرخ شده در روغن و مایکروویو شده، آب میوه، خام و پوره استفاده کرد.
یک روش پخت سیب زمینی شیرین در فر به صورت زیر است:
سیب زمینی های شیرین را شسته و تمیز کنید، سپس آن ها را به ۸ قطعه یا بیشتر برش دهید.
فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید، سپس روی سینی فر مقداری روغن دانه انگور بریزید. برش های سیب زمینی را ابتدا در آب نمک دریا خیسانده و روی سینی قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزد.
بعد از پختن و سرد شدن، روی آن مقداری روغن ترافل (قارچ کوهی) بپاشید.
تفاوت سیب زمینی شیرین با معمولی
سیب زمینی معمولی یا سفید و سیب زمینی شیرین از نظر میزان کالری تقریبا یکسان هستند.
فیبر موجود در سیب زمینی شیرین نسبت به سیب زمینی معمولی کمی بیشتر است.
از نظر پروتئین و چربی نیز تقریبا مشابه هستند و مقدار چربی موجود در هر دو نوع سیب زمینی بسیار ناچیز است.
سیب زمینی شیرین تقریبا دو برابر سیب زمینی معمولی ویتامین C دارد و ویتامین A آن نیز بیشتر از نوع معمولی سیب زمینی است.
اگرچه سیب زمینی معمولی این کمبود را در مقادیر آهن و پتاسیم جبران کرده و سطح این دو ماده معدنی ضروری برای بدن، در سیب زمینی شیرین کمتر از نوع معمولی آن است.
سیب زمینی شیرین از کجا بخرم
شما سیب زمینی شیرین را می تواند هم به صورت مجازی و هم به صورت حقیقی خریداری نمایید.
سیب زمینی شیرین را می تواندی از میوه فروشی های بزرگ و معتبر و همچنین سایت های اینترنتی که با یک سرچ ساده تعداد زیادی از آنها را ملاحضه نمایید خریداری نمایید.
سیب زمینی شیرین برای دوقلوزایی
در یک قبیله در آفریقا که خوراک اصلی آن ها سیب زمینی شیرین وحشی بود مشاهده شد که نرخ دو قلو زایی ۴ برابر نرخ جهانی است!
دانشمندان علت را وجود مواد مغذی موجود در این سیب زمینی که سبب تحریک تخمکگذاری در زنان می شود، می دانند.
در یکی از مطالعات، مشاهده شد که افراد قبیله یوروایی در نیجریه میزان بالایی از تولد دوقلو را دارند.
مشخص شد که این به دلیل وجود مقدار قابل توجهی سیب زمینی شیرین در رژیم غذایی آنها است.
سیب زمینی شیرین منبع غنی پروژسترون و فیتواستروژن ها هستند و این ممکن است منجر به تخمک گذاری بیش از حد شود.
بنابراین، مقدار زیاد سیبزمینی شیرین در رژیم غذایی آن ها به عنوان یک علت احتمالی زایمان دوقلو گزارش شده است.
سیب زمینی شیرین در ایران وجود دارد
بله سیب زمینی شیرین در قسمت سیستان و بلوچستان در ایران کاشته می شود.
سیب زمینی شیرین و پسرزایی
دلیل اینکه باید غذاهای غنی از پتاسیم و سدیم بخورید این است که این غذاها میزان اسیدیته مایعات بدن را کاهش می دهد.
PH بدن شما توسط تراکم مواد معدنی غذاهای مورد استفاده شما تعیین می شود.
یک بدن قلیایی به بارداری پسر کمک می کند در حالیکه بدن اسیدی به بارداری دختر کمک می کند.
سیب زمینی شیرین و موز و آووکادو و اسفناج هم باعث قلیایی شدن بدن می شوند.
تشخیص سیب زمینی شیرین
سیب زمینی معمولی را همه می شناسیم ولی سیب زمینی شیرین به رنگ زرد و نارنجی و بنفش می باشد.
چگونه شیرینی سیب زمینی را بگیریم
پوشش سفید چسبنده که هنگام پوست کندن سیب زمینی روی چاقو و دست شما ظاهر می شود، در واقع همان نشاسته سیب زمینی است.
شستشوی سریع سیب زمینی زیر آب سرد می تواند این نشاسته های سطحی را از بین ببرد.
اما نشاسته بیشتر را می توان از یک سیب زمینی خرد شده کامل برداشت؛
زیرا سطح بیشتری از سیب زمینی، بریده شده است.
بعد از خورد کردن کامل، سیب زمینی ها را در آب سرد به مدت چند ساعت بخیسانید.
در این شرایط شما متوجه رسوب نشاسته در کف ظرف خواهید شد.
حتی برای اثر گذاری بیشتر می توانید چند بار آب ظرف را عوض کنید.
روش دیگر برای خارج کردن میزان بیشتری نشاسته سیب زمینی فرو کردن آن در آب داغ است.
در این روش دانه های کوچک نشاسته جذب آب شده و متورم می شوند.
برای انجام این کار ابتدا آب را به جوش آورده و سپس سیب زمینی را در آب داغ برای چند دقیقه بشویید.
البته این زمان به اندازه قطعات سیب زمین هم بستگی دارد. ولی نباید بگذارید که سیب زمینی وارد مرحله پخت شود.
پس از خارج کردن سیب زمینی از آب جوش، آنها را در آب سرد قرار دهید تا پروسه پختن در آن متوقف شود و سپس آنها را با استفاده از حوله یا دستمال خشک و تمیز، خشک کنید.
قیمت هر کیلو سیب زمینی شیرین
قیمت این سیب زمینی در سال ۹۹ بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در ایران می باشد.