فواید بالنگو چیست ؛ خاصیت مصرف بالنگو برای لاغری شکم و پهلو

فواید بالنگو چیست

فواید بالنگو چیست ؛ خاصیت مصرف بالنگو برای لاغری شکم و پهلو همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید بالنگو چیست

طبع تخم بالنگو گرم و مرطوب است و کالری ۱۰۰ گرم از آن حدود ۲۸ کالری می باشد.

اگر ۱۰ گرم از آن خورده شود، خنک کننده، مسکن و آرام بخش است، برای رفع نفخ، دل پیچه، یبوست و شکم روی مصرف میشود.

بالنگو را در گلاب بریزید، شیرین کنید و بخورید. برای درمان اسهال خونی که از امعا باشد و اسهال خونی مجرب است.

هر روز دومثقال از آن را در یک لیوان آب جوشانید، شربت کنید و بخورید. خفقان را درمان می کند، ضعف عمومی بدن ,l برطرف می سازد،

معده ،قلب و مغز را تقویت مینماید، توحش را برطرف میکند، برای رفع جنون و صرع یا غش مؤثر است.

استفاده از تخم بالنگو می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

و اگر فردی از ابتدای پاییز از تخم بالنگو استفاده کند به سرماخوردگی مبتلا نمی شود

حتی سینوزیت مزمن هم بروز نمی کند. تخم بالنگو به دفع ترشحات برونش و سینوس کمک می کند.

یک قاشق مربا خوری تخم بالنگو را در یک لیوان شربت گلاب بریزید و بگذارید بماند

تا حالت ژله ای پیدا کند. این نوشیدنی را از صبح تا ظهر به صورت آرام آرام و مقدار کم بنوشید.

تخم بالنگو مقوی قلب است و باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود،

همچنین در کاهش احساس وحشت هم مفید است و می‌توان در ورم روده (کولیت) به‌عنوان یک کمک دارو تجویز کرد.

شربت تخم بالنگو را می‌توان در ورم روده (کولیت)، به‌عنوان یک کمک دارو تجویز کرد.

این شربت تأثیر زیادی در درمان ورم روده دارد به‌خصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد.

از دیگر خواص این گیاه تقویت سیستم ایمنی بدن است، چنانچه فردی از ابتدای فصل

پاییز از تخم بالنگو استفاده کند به سرماخوردگی مبتلا نمی‌شود و حتی سینوزیت

مزمن هم بروز نمی‌کند. تخم بالنگو به دفع ترشحات برونش و سینوس کمک می‌کند.

مصرف بالنگو، خنک کننده، مسکن و آرام بخش است،

یکی از خواص بالنگو، داروی گیاهی غش کردن است. به این منظور هر روز دو مثقال از آن را در یک لیوان آب بجوشانید

و به صورت شربت بخورید، همچنین برای رفع جنون و صرع یا غش مؤثر است.

برای درمان سرفه‌های خشک، تخم بالنگو، تخم ریحان، بالنگ، قدومه از هر کدام ۱۰ گرم را مخلوط نموده

سپس یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب‌ کمی جوشانده با نبات یا عسل میل شود.

برای درمان آسم، بالنگو، تاج‌ریزی، خارخاسک، گل بنفشه، تاج خروس از هر کدام ۵ گرم

و شکر تغار نرم سائیده ۲۰ گرم را در آب حل نموده آهسته و در چند نوبت میل شود.

آشنایی با دیگر خواص بالنگو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بالنگو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بالنگو

گیاه دارویی بالنگو گیاهى است که به فارسى و در کتب طب سنتى«بالنگو» نام برده مى‌شود.

این گیاه ازخانواده نعنا بوده، گیاهى است یکساله، کوتاه به ارتفاع

حدود یک وجب و برگهاى آن‌ متقابل، بوى آن شبیه برگ ریحان و بدون دندانه است.

گلهاى بالنگو به رنگ آبى‌ و به ندرت‌ مایل به زرد و سفید است. میوه گیاه بالنگو گرد و پهن بوده،

رنگ‌ آن قهوه‌اى است و تخم‌های بالنگو، از تخم ریحان بلندتر می‌باشند.

دو گونه از بالنگو در ایران به طور خودرو می‌روید. یک گونه بالنگوی شهری

و گونه دوم بالنگوی شیرازی که هر دو گونه در دامنه‌های البرز در شمال

و غرب ایران همچنین در کرمان، بلوچستان، اصفهان و شیراز یافت میشوند.

تخم بالنگو از هر دو گونه را که در آب بخیسانند مایع چسبناک کدر بى‌مزه‌اى

حاصل مى‌شود که خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد.

بالنگو (نام علمی: Lallemantia) نام یک سرده از تیره نعنائیان شامل

گیاهان علفی یک‌ساله یا چندساله با ساقه‌های بی‌کرک یا کرکدار است.

خواص بالنگو برای رحم

در مورد خواص یا مضرات بالنگو برای رحم تحقیقات کامل انجام نشده است و باید با نظر پزشک مصرف کنید.

خواص بالنگو و بارهنگ

دمنوش برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن: مصرف خیسانده تخم بالنگو

و بارهنگ در آب و گلاب به‌همراه کمی زعفران، ‌یکی از دمنوش‌های موثر خواهد بود.

برای تهیه این دمنوش باید سه چهارم لیوان آب، یک چهارم لیوان گلاب و یک قاشق چایخوری

تخم بالنگو را به‌همراه یک قاشق چایخوری تخم بارهنگ با یکدیگر مخلوط کرده و نیم ساعت صبر کنید

تا بالنگو و بارهنگ به‌خوبی لعاب دهند. سپس سرِ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده

را به مواد قبلی اضافه کرده و دوباره هم بزنید؛ پس از آن می‌توانید دمنوش را با افزودن کمی

عسل طبیعی آرام‌آرام بنوشید. این مقدار ۲ تا ۳ بار در روز برای بزرگسالان قابل تکرار و مفید است.

بهترین زمان و طریقه مصرف بالنگو

بهتر است که بالنگو را به صورت شربت و در بین وعده های غذایی مصرف کنید.

فرق بارهنگ و بالنگو

بارهنگ گیاهی است پایا، ظاهراً بی کرک یا کمی کرکپوش با بن و ریشه‌ای کوتاه است.

ساقه آن به طول ۷۰–۱۰ سانتی‌متر، متعدد ایستاده یا خیزان، فاقد شیار، مساوی یا کمی بلندتر از برگ‌ها است.

برگ‌های آن تماماً طوقه‌ای، تخم مرغی پهن با ۹–۳ رگبرگ قوی و برجسته،

کامل یا در حاشیه سینوسی، بی کرک یا کرکپوش، دارای دمبرگ نسبتاً بلند.

گل‌ها سبز متمایل به قهوه‌ای، کوچک مجتمع در خوشه‌های دراز استوانه‌ای.

موسم گلدهی گیاه اردیبهشت تا شهریورماه است. دانه‌های این گیاه تیره رنگ،

کوچک و تخم مرغی شکل و در میوه‌ای پوستینه که به صورت کپسول تخم مرغی بوده

و دارای ۲ خانه و محتوی ۸–۴ دانه‌است قرار دارند. دانه‌ها را از اواسط فصل بهار به بعد جمع‌آوری می‌نمایند.

«Plantain» یک نام هند و اروپایی به معنای «داروی زندگی» است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهند

که این نام نمی‌تواند چیزی دور از حقیقت باشد. بارهنگ گیاهی دائمی است

که تصور می‌شود از اروپا و آسیا نشئت گرفته و اکنون در تمام دنیا کشت می‌شود.

بالنگو (نام علمی: Lallemantia) نام یک سرده از تیره نعنائیان

شامل گیاهان علفی یک‌ساله یا چندساله با ساقه‌های بی‌کرک یا کرکدار است.

گل‌آذین آن سنبله‌مانند است و برگ‌هایی با دندانه‌های منتهی به خار در حاشیه دارد.

کاسهٔ گل آن دارای پنج دندانه با دندانه‌های ضخیم و برجسته و لبهٔ زبرین جام گل دارای دو شیار طولی است،

دارای چهار پرچم با میله‌های ریش‌دار در قاعده و فندقچهٔ مستطیلی سه‌وجهی و با زایدهٔ غشایی در انتها.

بالنگو برای کودکان

دمنوش و عرق گیاه بالنگو را نمی توان به کودکان داد و باید قبل از دادن این گیاه به کودکان با پزشک مشورت کنید.

بالنگو برای یبوست

اگر ۱۰ گرم از آن خورده شود، خنک کننده، مسکن و آرام بخش است، برای رفع نفخ، دل پیچه، یبوست و شکم روی مصرف میشود.

بالنگو برای گلو درد

یکی از نشانه‌های سرماخوردگی گلو درد است. درد گلو معمولا در روزهای ابتدایی سرماخوردگی مشخص می‌شود و بسیار اذیت کننده است.

نوشیدن مایعات گرم به درمان گلو درد و کاهش التهاب آن کمک به‌سزایی می‌کند.

ترکیب بالنگو، آب گرم و عسل نوشیدنی فوق‌العاده‌ای برای رفع گلو درد است. خواص بالنگو برای گلو درد و درمان سرماخوردگی تجویز می‌شود.

بهتر است به صورت شربت مصرف شود. این شربت حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فراوان است.

دارو گیاهی بالنگو می‌تواند در مدت زمان کوتاهی علائم سرماخوردگی را از بین ببرد.

در فصل سرما مصرف بالنگو برای پیشگیری از بروز سرماخوردگی توصیه می‌شود. نوشیدنی بالنگو خلط پشت گلو را برطرف می‌کند

و راهی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی است. این دارو جزو معدود داروهای گیاهی به شمار می‌رود

که مصرف آن برای کودکان مجاز است. خواص بالنگو برای ریه و دفع آلودگی‌های آن بسیار مفید است.

بالنگو و گلاب

بالنگو را در گلاب بریزید، شیرین کنید و بخورید. برای درمان اسهال خونی که از امعا باشد و اسهال خونی مجرب است.

بالنگو و فشار خون

بالنگو افزایش‌دهنده فشار خون است و برای افرادی با عارضه پر فشاری خون مضر است.

بالنگو و سرفه

استفاده از تخم بالنگو می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و اگر فردی از ابتدای پاییز از تخم بالنگو استفاده کند

به سرماخوردگی مبتلا نمی شود حتی سینوزیت مزمن هم بروز نمی کند. تخم بالنگو به دفع ترشحات برونش

و سینوس کمک می کند. یک قاشق مربا خوری تخم بالنگو را در یک لیوان شربت گلاب بریزید و بگذارید

بماند تا حالت ژله ای پیدا کند. این نوشیدنی را از صبح تا ظهر به صورت آرام آرام و مقدار کم بنوشید.

برای درمان سرفه‌های خشک، تخم بالنگو، تخم ریحان، بالنگ، قدومه از هر کدام ۱۰ گرم را مخلوط نموده

سپس یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب‌ کمی جوشانده با نبات یا عسل میل شود.

طرز تهیه شربت بالنگو

مواد لازم

۱ قاشق چای‌خوری تخم بالنگو

۱ لیوان آب خنک

گلاب‌

شکر یا عسل

طرز تهیه

اول تخم بالنگو و آب را خوب هم زده و نیم‌ساعت صبر کنید تا تخم‌ها خوب لعاب بدهند

سپس کمی شکر یا عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید.‌

افزودن قدری گلاب هم طعم شربت را دوچندان دلپذیرتر می‌کند

جایی آرام بگیرید، شربت را آهسته و با هشیاری و توجه بنوشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا