خواص شیر گاو برای مو ؛ فواید مصرف شیر گاو برای تقویت موی سر

خواص شیر گاو برای مو

خواص شیر گاو برای مو ؛ فواید مصرف شیر گاو برای تقویت موی سر همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص شیر گاو برای مو

شیر دارای پروتئین، کلسیم و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد سریع مو است.

شیر به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده عالی عمل کرده

و به ترمیم موهای خشک و آسیب دیده کمک می‌کند.

آشنایی با دیگر خواص شیر گاو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شیر گاو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با شیر گاو

فرآورده‌های مختلف شیر گاو مانند ماست ، کشک، خامه، پنیر، کره، شیر خشک و فرآورده‌های دیگر می‌تواند برای سلامت بدن مفید باشد.

شیر گاو منبع بسیار خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

این ماده غذایی پتاسیم، ویتامین ب ۱۲، کلسیم و ویتامین D را تأمین می‌کند.

بعلاوه، شیر منبع عالی پروتئین بوده و شامل صدها اسید چرب مختلف، از جمله اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و امگا ۳ است.

اسیدهای چرب لینولئیک کونژوگه و اسیدهای چرب امگا ۳ فواید زیادی برای سلامتی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش خطر دیابت و بیماری‌های قلبی اشاره کرد.

مقدار مواد مغذی شیر به عواملی مانند میزان چربی، رژیم غذایی و نوع دامی که شیر از آن گرفته شده بستگی دارد.

به عنوان مثال، شیر گاوهایی که بیشتر علف می‌خورند حاوی مقادیر قابل توجهی اسید چرب لینولئیک و اسیدهای چرب امگا ۳ است.

همچنین، شیر گاو تغذیه شده با علف حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان مفید مانند ویتامین ئی و بتاکاروتن است

که به کاهش التهاب و مقابله با استرس اکسیداتیو (عدم ‌تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها در بدن) کمک می‌کند.

شیر گاو در قرآن

«وَإِنَّ لَکُمْ فِی الْأَنْعَامِ لَعِبْرَهً نُسْقِیکُم مِمَّا فِی بُطُونِهِ مِن بَیْنِ فَرْثٍ وَدَمٍ لَّبَناً خَالِصاً سَائِغاً لِلشَّارِبِینَ» (نحل/۶۶)

و در وجود چهار پایان، برای شما (درس‌‌های) عبرتی است. از درون شکم آن‌ها، از میان غذا‌های هضم شده و خون، شیر خالص و گوارا به شما می‌‌نوشانیم. (مکارم شیرازی، ۱۳۷۱)

در این آیه، قرآن به صراحت فرموده است که شیر، از غذای هضم شده درون شکم تولید می‌شود.

غذای هضم شده تبدیل به خون می‌شود و از خون، شیر به وجود می‌آید.

شیری که نه رنگ خون را دارد و نه طعم و بوی آن را.

این عمل (تبدیل خون به شیر) را هیچ یک از محققین انکار نکرده و کلام قرآن را تأیید کرده‌اند.

همچنین خداوند در آیه زیر، شیر را نوشیدنی بهشتی می‌داند:

«مَثَلُ الْجَنَّهِ الَّتِی وُعِدَ الْمُتَّقُونَ فِیهَا أَنْهَارٌ مِنْ ماءٍ غَیْرِ آسِنٍ وَأَنْهارٌ مِنْ لَبَنٍ لَمْ یَتَغَیَّرْ طَعْمُهُ…» (محمد/۱۵)

مثل بهشتی که به پرهیزکاران وعده داده شده‌ این است که در آن جوی‌هایی از آب زلال و نهر‌هایی از شیر بی‌‌آنکه مزه‌اش تغییر کند… .

شیر گاو در روایات

ر منابع روایی، احادیث مختلفی در خواص شیر گاو وجود دارد؛ مانند آنچه که از امام صادق(ع) نقل شده است:

«أَلْبَانُ الْبَقَرِ دَوَاءٌ وَ سُمُونُهَا شِفَاءٌ وَ لُحُومُهَا دَاءٌ»؛شیر گاو خاصیت درمانی داشته، چربی(روغن) آن شفا و گوشتش بیماری است.

این روایت با آنکه از لحاظ سندی موثق و قابل پذیرش است،

اما در هر حال مضمون آن نسبی است. به عبارتی اگر بخواهیم شیر گاو را با گوشتش مقایسه کنیم،

فوائد شیر بیش از گوشت است. توجه به این نکته نیز لازم است

که با توجه به دانش پزشکی جدید نمی‌توان ممنوعیت کامل مصرف لبنیات گاوی و مضر بودن آن را ثابت کرد

و در روایات نیز شیر گاو، حلال و بلکه مفید اعلام شده است.

حال اگر در برخی منابع طب سنتی به مضر بودن شیر گاو اشاره‌ای شده باشد،

شاید آنجا نیز جنبه نسبی داشته و در صدد بیان این موضوع باشد که مثلاً شیر شتر مفیدتر از شیر گاو است.

بر این اساس، از دیدگاه دینی مصرف این شیر مشکلی نداشته

و برای فواید و یا احیاناً ضررهای احتمالی آن باید نظر پزشکان را جویا شد.

شیر گاو در رژیم کتوژنیک

مصرف شیر در رژیم کتوژنیک مجاز نیست.

ماست و به‌خصوص ماست یونانی از مواد خوراکی با پروتئین بالا به شمار می‌روند.

اگرچه ماست مقداری کربوهیدرات دارد اما همچنان می‌توان در رژیم کتو از آن استفاده کرد.

هر ۱۵۰ گرم ماست یونانی تنها ۵ گرم کربوهیدرات و ۱۱ گرم پروتئین دارد.

علاوه بر این ماست به شما کمک می‌کند تا احساس سیری بیشتری داشته باشید.

علاوه‌بر این باید توجه داشته باشیم که محصولات لبنی قند طبیعی بالایی دارند.

این قند در رژیم کتوژنیک مجاز نیستند.

همین مسئله باعث می‌شود لبنیات در این رژیم غذایی محدود شوند.

البته این به معنی مصرف نکردن هیچ کدام از لبنیات نیست.

پنیرهای پرچرب و سفت‌تر کربوهیدرات کمتری دارند در حالی که شیر کم چرب و پنیرهای نرم‌تر کربوهیدرات بالاتری دارند.

این تفاوت‌ها نشان می‌دهد که می‌توانیم با بررسی وضعیت و شرایط هر ماده‌ی لبنی،

درباره‌ی این‌که مصرف آن ماده به رژیم آسیب می‌زند یا خیر تصمیم‌گیری کنیم.

شیر گاو و یبوست

مصرف همزمان شیر با گوشت گاو و گوسفند و ماهی، باعث سنگینی معده،

دل‌پیچه و انسداد اندام‌های گوارشی می‌شود و فرد را به یبوست مبتلا می‌کند.

یبوست ناشی از مصرف شیر تایید شده است و شایع ترین مشکل این ماده میباشد

که البته مصرف مواد غذایی پروبیوتیک این مشکل رو رفع خواهد نمود.

شیر گاو و بادام

شیر بادام مکمل غنی از ویتامین و مواد معدنی است و برای رژیم غذایی کودکان مناسب است.

پروتئین موجود در شیر بادام به رشد عضلات و استخوان‌های جنین در حال رشد کمک می‌کند.

آنتی‌اکسیدان موجود در شیر بادام به کاهش اضطراب و استرس شما کمک می‌کند.

شیر گاو و اسهال کودک

برخی از کودکان، قادر به تحمل پروتئین شیر گاو که در بیشتر انواع شیر خشک هم یافت می شود، نیستند.

این عدم تحمل معمولاً در اولین سال زندگی بین یک هفته تا چند ماه پس از شروع تغذیه با شیر ایجاد میشود

و موجب اسهال و استفراغ می شود. معمولاً این حالت تا سن ۳ ‌سالگی از بین می رود.

نوشیدن شیر دارچین به بهبودی اسهال کودکان کمک می‌کند.

شیر گاو به طور کلی می تواند باعث اسهال شود و در صورت اسهال داشتن هرگز شیر نخورید.

شیر گاو و سودا

شیر گاو و گاومیش برای نوشیدن مناسب هستند و طبع معتدل دارند و نوشیدن آن به افراد سوداوی و بلغمی پیشنهاد می‌شود.

علت زرد شدن شیر گاو

رنگ طبیعی شیر خام، سفید صدفی یا خامه‌ای و بعضی اوقات متمایل به زرد است

. همچنین شیر خام باید عاری از رنگ‌های غیرطبیعی زیر باشد:

– رنگ صورتی ناشی از آلوده شدن شیر با خون.

– رنگ کرم مایل به زردی ناشی از وجود آغوز یا دوشش دیرهنگام.

– رنگ آبی کم‌رنگ ناشی از تقلب افزودن آب به شیر.

فواید گوشت گاو

یکی از فایده‌های خوردن گوشت گاو تقویت سیستم ایمنی بدن است چون حاوی روی بسیار زیادی است.

گوشت گاو می‌تواند از بیماری‌ها قلبی عروقی و سکته جلوگیری کند.

گوشت گاو همچنین حاوی پروتئین بسیار زیادی است.

ورزشکارانی که می‌خواهند هیکلی تنومند و بدنی ایده‌آل داشته باشند می‌توانند گوشت گاو مصرف کنند.

محتوای پروتئین و کربوهیدرات موجود در گوشت گاو فایده‌ی دیگری نیز دارد که آن را به منبعی از انرژی تبدیل می‌کند.

یکی دیگر از فایده‌های خوردن گوشت گاو برای سلامتی تامین مواد مغذی مورد نیاز (مادر و جنین) در دوران بارداری است.

گوشت گاو نه تنها توده‌ی عضلانی را در بزرگسالان افزایش می‌دهد،

بلکه حاوی محتوای پروتئین است که واقعا برای رشد استخوان‌های کودکان مفید است.

حتوای امگا۳ موجود در گوشت گاو برای افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد بسیار مفید است.

ترکیبات شیر گاو

ارزش غذایی شیر گاو در ۲۴۴ گرم

۱۴۶ کالری

۸ گرم پروتئین

۸ گرم چربی

۲۸٪ کلسیم

۲۴٪ ویتامین D

۲۶٪ ریبوفلاوین (ویتامین B2)

٪ ۱۸ ویتامین B12

۱۰٪ پتاسیم

۲۲٪ فسفر

۱۳٪ سلنیوم

علت اسیدی شدن شیر گاو

اسید استیک مهمترین پیش ساز چربی شیر است.

اسید استیک توسط فرآیند تخمیر باکتری ها بخصوص باکتری های سلولایتیک بر روی علوفه ها حاصل می گردد.

در اسیدوز به علت پائین بودن فیبر موثر جیره میزان تولید اسید استیک کاهش پیدا می کند.

از طرفی به علت پائین آمدن pH و حساس بودن باکتری های سلولایتیک به کاهش pH ،

جمعیت این باکتری­های تخمیر کنند فیبر کاهش پیدا می کند

و در نتیجه پیش ساز اصلی چربی شیر کاهش پیدا می کند.

شیر گاو چند درصد چربی دارد

شیر گاو دارای ۳/۳ درصد چربی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا