خواص زیتون تلخ برای دیابت ؛ فواید مصرف زیتون تلخ برای قند خون بالا
خواص زیتون تلخ برای دیابت
خواص زیتون تلخ برای دیابت ؛ فواید مصرف زیتون تلخ برای قند خون بالا همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص زیتون تلخ برای دیابت
در زیتون تلخ چربی های غیر اشباع فراوانی دارد که با سرعت زیادی جذب گلوکز خون را کاهش می دهد و باعث کاهش قند خون در بیماران دیابتی می شود.
دیابت بیماری است که باعث عوارض جانبی در بدن می شود این عوارض ممکن آسیب های چشمی و بیماری های کلیوی باشد.
مصرف زیتون سیاه و سبز تلخ باعث کاهش خطرات احتمالی گفته شده می شود.
آشنایی با دیگر خواص زیتون تلخ
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص زیتون تلخ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با زیتون تلخ
درخت زیتون وحشی گونهای از زیتونها است که بیشتر در مناطق غیر قابل کشت میروید
و برداشت میوه آن بسیار دشوار صورت میگیرد، این درخت به راحتی به دلیل میوه کوچک و ناقص آن قابل تشخیص میباشد.
زیتون وحشی برای پیشگیری و درمان بیماری قلبی و عروقی، سرطان، چاقی و افزایش وزن، آلزایمر، دیابت و سلامت پوست و مو مفید میباشد.
روغن زیتون وحشی به صورت موضعی برای درمان سفیدی مو، سفید تر و روشنتر کردن پوست صورت و درمان خشکی پوست استفاده میشود.
درخت زیتون وحشی، کوچک با بوتههایی تیغدار است و برگهای آن شبیه دوک نوکتیز است.
میوه زیتون وحشی، کوچک و گوشتی و نسبتاً نازک است. در واقع به همین دلیل است
که اغلب از زیتونهای پرورشیافته و فراوریشده مانند زیتون شور چینچین به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده میشود.
این نوع درخت در محلهای متفاوتی مانند جنگلها و تپههای سنگی به چشم میخورد
و در فصل بهار یا تابستان شکوفه میدهد. میوههای این درخت بسیار ارزشمند است.
بااینوجود تنها میوه زیتون وحشی مورد استفاده انسان نیست.
چوب درخت زیتون وحشی در برابر پوسیدگی و یا جانوران موذی مانند موریانه بسیار مقاوم بوده
و به همین خاطر از شاخ و برگ این درخت در صنعت مبلمان و کابینت سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
علاوه بر این از برگ این درخت برای دمنوش و چای زیتونی نیز استفاده میشود.
خواص زیتون تلخ برای پوست
مقادیر زیاد آنتی اکسیدان موجود در زیتون تلخ باعث کاهش چین و چروک صورت شده و با آبرسانی بهتر پوست جوان سازی پوست را به دنبال دارد.
در زیتون تلخ ویتامین آ به وفور یافت می شود که باعث کاهش رادیکال های آزاد در پوست شده
و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.
ویتامین آ موجود در روغن زیتون باعث روشن تر شدن و سفیدتر شدن پوست می شود.
خواص زیتون تلخ برای دیابت
در زیتون تلخ چربی های غیر اشباع فراوانی دارد که با سرعت زیادی جذب گلوکز خون را کاهش می دهد و باعث کاهش قند خون در بیماران دیابتی می شود.
دیابت بیماری است که باعث عوارض جانبی در بدن می شود این عوارض ممکن آسیب های چشمی و بیماری های کلیوی باشد.
مصرف زیتون سیاه و سبز تلخ باعث کاهش خطرات احتمالی گفته شده می شود.
خواص زیتون تلخ در بارداری
زیتون در افزایش ایمنی بدن، روشن شدن پوست، رشد جنین، پیشگیری از دیابت بارداری و پیشگیری از ترک بارداری تاثیر بسزاری دارد.
علاوه بر این، عملکرد مناسب بسیاری از آنزیمها و سیستم ایمنی بدن بستگی به مقدار کافی آهن موجود در بدن ما دارد.
روغن زیتون دارای آنتیاکسیدانهای قوی و خواص ضدالتهابی است و این باعث میشود آنها به یک محافظ طبیعی در برابر سرطان تبدیل شوند
زیرا التهاب کرونیکی و استرس اکسیداتیوی دلایل اصلی پیشرفت سرطان هستند.
زیتون به دلیل اینکه منبع غنی از مواد مغذی آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است میتواند از ترکیب خطرناک التهاب مزمن و استرس اکسیداتیو مزمن جلوگیری کند.
زیتون سیاه منبع شناخته شده ویتامین E است که در خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بافت چربی سریع عمل میکند.
جنین برای رشد نیاز به ویتامین E دارد.
پس، هم مقدار و هم نوع غذایی که در دوران حاملگی مصرف می شود، نقش مهمی
در تطبیق سوخت و سازی که در مادر و رابطه اش با جنین ایجاد می شود، ایفا می کند.
با این حال برای خوردن زیتون وحشی در دوران بارداری با پزشک زنان و زایمان مشورت کنید.
درخت زیتون تلخ
زیتون تلخ با نام علمی Melia azedarach گونه بومی کشور چین است و در شمال ایران در جنگلهای
ساحلی دریای خزر ازلاهیجان تا مازندران و میاندرّه گرگان میروید. در بعضی باغها و منازل نیز به عنوان گیاه زینتی کاشته میشود.
میوه های این درخت تا مدت ها حتی بعد از رسیدن بر روی شاخه ها باقی میماند. خوردن میوه های آن برای انسان سمی است
و برای کودکان ممکن است خطرناک باشد ولی برای پرندگان تغذیه ای مناسب در فصل زمستان است .
این درخت گرمای هوا را تا ۴۰ درجه سلسیوس تحمل می کند و شادابی برگ های خود را حفظ میکند
ولی اگر دما از آن هم بالا تر رود باعث آسیب به برگ ها و از دست دادن شادابی آنها می شود.
عمر زیتون تلخ
درختان زیتون می توانند از ۳۰۰ تا ۶۰۰ سال عمر کنند. چند درخت زیتون چندهزار ساله وجود دارد که بعضی از آنها هنوز هم میوه می دهند.
زیتون تلخ عقیم کننده
چنین چیزی تاکنون از لحاظ علمی بع اثبات نرسیده است و گزارشی هم در این مورد به دست ما نرسیده است.
برای اطمینان از مصرف این نوع زیتون حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.
زیتون تلخ چطور شیرین کنیم
جهت شیرین کردن زیتون به وسیله سود ابتدا میوههای زیتون تازه چیده شده را پس از تمیز کردن
و حذف شاخ و برگ و میوههای زخمی و بیمار یا آفتزده، داخل بشکه با هر ظرف مناسبی ریخته
و آب معمولی به آن اضافه کرده؛ بهطوری که بعد از فرو نشستن زیتونها، تا حدود ۱۵ سانتیمتر آب بالای زیتونها قرا گیرد.
در مرحله دوم شیرین کردن زیتونها باید حجم آب را (حجم آب، موجود در ظرف) را اندازهگیری نمائید
تا مشخص شود چند لیتر است (از بطریهای ۵/۱ لیتری نوشابه میتوان استفاده کرد).
جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۲۰ گرم سود (NaOH) در نظر گرفت
ه و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط
برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود.
با احتیاط و بدون آنکه محلول با دست و پوست بدن تماس حاصل کند
و یا قطرات آن به چشم آسیب برساند؛ محصول را روی زیتون ریخته و در ظرف را ببندید.
پس از گذشت ۱۲-۱۰ ساعت برای زیتونهای گروه ۱ و ۱۰-۸ ساعت برای زیتونهای گروه ۲ در ظرف را باز کنید
(طی این مدت بهتر است چند مرتبه محتویا ظرف را هم بزنید) رنگ محلول کاملاً قهوهای تیره شده است.
قبل از ریختن محلول تیره رنگ، چند دانه زیتون را با احتیاط با وسیلهای بیرون آورده و خوب شسشو داده
و چند دقیقه در آب سرد قرار دهید. مطمئن که شدید آب تغییر رنگ نمیدهد.
دانههای زیتون را با زبان امتحان کنید. چنانچه مزه تلخ احساس نشد؛ اقدام به ریختن
محلول تیره رنگ نمائید در غیر این صورت هنوز باید زیتون درون محلول باقی بماند.
پس از آنکه مطمئن شدید؛ زیتون ها تلخ زدائی شده اند؛ محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید
(توجه داشته باشید که این محلول قلیائی است و پای گیاهان یا درون باغچه ریخته نشود).
زیتون های موجود داخل ظرف را با آب معمولی طی ۲-۱ روز با تعویض آب به دفعات بشوئید که رنگ آب دیگر تغییر نکند.
برای خنثی شدن باقیمانده احتمالی سود به ازاء هر ۱۰ لیتر آب ۱ لیتر سرکه اضافه نمائید و پس از یک شبانه روز، ۳-۲ مرتبه آب ظرف را عوض کنید.
سپس آب زیتون ها را ریخته و آنها را به مدت ۳۰-۲۰ ساعت داخل آب نمک ۷ درصد (۷۰ گرم نمک در هر لیتر آب) نگهداری نمائید.
در نهایت زیتون ها را از آب نمک ۷ درصد درآورده و به آب نمک ۴ درصد بهتر است.
آب نمک را جوشانده و پس از خنک شدن روی زیتون ها ریخت و سپس زیتون ها را به ظروف مناسب
و کوچک برای مصرف یا فروش انتقال داده لازم به ذکر است؛ ظروف شیشه ای
بهعلت بهداشتی بودن برای نگهداری زیتون در اولویت قرار دارد.
طریقه مصرف زیتون تلخ
این زیتون نامهای مختلفی دارد منجمله چهار پسته، شال زیتون، دیوزیت، سنجد تلخ، زیبیل، آقاجی و قی غلام.
در هند از برگهای آن به عنوان یک کرم کش استفاده میشود.
عصاره آن شدت حملههای آسم را کاهش میدهد.
پوست ریشه درخت، میوه و گلها و برگهای آن محلل و باز کننده انسداد و گرفتگی مجاری عروق، و حامی بدن در مقابل عفونتها و مسمومیت است.
از ضماد برگ و گلهای آن برای تسکین سردرد و اعصاب استفاده میشود.
عصاره برگهای آن کرم کش است.
عصاره برگهای آن سنگها را خرد میکند.
عصاره برگهای آن مدر می باشد.
عصاره آن قاعدهآور است.
از برگها و پوست و میوه های آن در استعمال خارجی و داخلی برای جذام و خنازیر استفاده میشود.
چون در ترکیبات این گیاه سم وجود دارد بهتر است زیر نظر پزشک مصرف شود.
کسانی که شوره سر دارند روغن کرچک و روغن زیتون را مخلوط و سپس پوست سر را ماساژ دهند، نیم ساعت بعد از آن دوش بگیرند.
برای زخمهای شدید و سخت برگهای اسفناج را در روغن زیتون بپزید و به صورت پماد روی زخم بگذارید هر دفعه تازه درست کنید.
اگر گل سرخ تازه را با روغن زیتون مخلوط نموده بصورت خمیر درآورده در محل درد ببندیم (رماتیسم، سیاتیک و نقرس) درد را تسکین میدهد.