کالری گیلاس ؛ در ۱۰۰ گرم میوه گیلاس چه میزان کالری وجود دارد
کالری گیلاس
کالری گیلاس ؛ در ۱۰۰ گرم میوه گیلاس چه میزان کالری وجود دارد همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : روغن هسته انگور و پوست صورت ؛ مضرات روغن هسته انگور برای پوست
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کالری گیلاس
طبع آن سرد و تر است. اما سردی آن نسبت به آلبالو کمتر است.
البته برخی از متخصصان طب سنتی معتقدند طبع گیلاس رسیده و شیرین معتدل یا حتی گرم و تر است.
چای نبات، چای هل، چای دارچین، خرما، عسل، کندر، زنیان، زیره و روغن زیتون
همگی دارای طبع گرمی بوده و مصلح گیلاس برای افراد سرد مزاج هستند.
در ۱۰۰ گرم گیلاس ۶۰ کالری موجود است.
هر ۱۰۰ گرم گیلاس خشک شده ۳۲۵ کالری دارد.
از معده سریع عبور میکند و ملین است و هم برای درمان اسهال به ویژه اسهال خونی استفاده میشود.
پتاسیم بالای گیلاس به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد.
از این رو یکی از مهمترین خواص گیلاس, تنظیم و کاهش فشار خون می باشد.
مواد موجود در گیلاس باعث شده مصرف آن به تقویت قوای فکری، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر در دوران پیری کمک کند.
پزشکان طب سنتی، گیلاس را به نوعی مسکن اعصاب می دانند و استفاده از آن را به بیماران عصبی توصیه می کنند.
گیلاس منبعی غنی از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان ها می باشد .
مصرف گیلاس برای حفظ طراوت و شادابی پوست مفید بوده، از چین و چروک پوست پیشگیری میکند.
کمک به درمان نقرس از خواص گیلاس در طب سنتی میباشد.
گیلاس منبعی غنی از سدیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم می باشد.
از صمغ درخت گیلاس برای درمان سرفه استفاده می شود.گیلاس دارای مقدار زیادی آهن می باشد.
پزشکان طب سنتی افراد مبتلا به کم خونی را به استفاده از این میوه سفارش می کنند.
اگر دچار سردردهای شدید یا میگرن هستید می توانید گوشت گیلاس را له کنید
و روی پیشانی خود قرار دهید تا با یکی دیگر از خواص معجزه آسای
این میوه مواجه شوید. گیلاس سردردهای شدید شما را التیام میبخشد.
همچنین از دیگر کاربردهای این میوه در طب سنتی، استفاده از آن برای درمان بیماری برونشیت است.
جوشانده دم گیلاس برای ورم مثانه، سنگ کلیه ، ورم مجاری ادرار مفید است.
برای گرفتگی صدا و خشونت حلق و حنجره و برای افراد سالمند خوب است.
کمپوت گیلاس نسبت به میوه تازه آن مفیدتر است. چرا که حرارت دیدن هضم آن را آسانتر میکند.
به منظور نعوظ باید با دانه آن خورده شود.
گیلاس برای کلیهها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک میکند.
گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می شود.
میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد میکند.
خوردن گیلاس بر روی غذا مضر است.
مصرف زیاد گیلاس به معده آسیب میزند.
خوردن گیلاس بعد از غذا باعث ایجاد جرم معده میگردد و نفخ هم میآورد.
گیلاس اگر چه ملین خوبی است و یبوست را از بین میبرد
اما به دلیل داشتن طبیعتی سرد مصرف زیاد آن باعث نفخ معده میشود.
درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.
آشنایی با دیگر خواص گیلاس
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گیلاس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیلاس
گیلاس که با نام های آلوکک هم شناخته می شود با میوه هایی مثل آلو ، هلو ، زردآلو ، آلبالو ، بادام و شلیل در خانواده پرونوس دسته بندی می شود.
جالب است بدانید که آلبالو هم نوعی گیلاس ( گیلاس ترش ) محسوب می شود.
گیلاس؛ میوه کوچک تابستانی، بسیار خوشمزه، مفید، آبدار کروی با دمى بلند و یا کوتاه بوده و دارای گوشت لطیف،
ترد و شیرین به رنگهای مختلف از زرد تا قرمز پر رنگ با هستهای گرد و سفت است.
نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت دار و محتوی یک هسته است.
گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می باشد
و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ های قرمز، سیاه و زرد یافت می شود.
گیلاس ها را همیشه رسیده می چینند زیرا پس از چیدن گیلاس ها به خوبی رشد نمی کنند
و شما می توانید آن را تنها ۱ تا ۳ روز به خوبی نگهداری نمایید.
خواص گیلاس برای سلامت قلب
فلاونوئید ها و کاروتنوئید موجود در گیلاس باعث جلوگیری از آسیب های قلبی شده و فسفر موجود در این میوه با کنترل ضربان قلب
و کاهش کلسترول بالا خطر ابتلا به حملات قلبی را کاهش می دهد ، گیلاس برای تقویت عضلات بسیار مفید میباشد.
گیلاس برای درمان یبوست
فیبر موجود در گیلاس باعث بهبود حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان بیماری یبوست بسیار مؤثر می باشد.
گیلاس دارای محتوای فیبر بالا بوده که با بهبود حرکات روده به درمان یبوست که یکی از شایع ترین مشکلات در دوران بارداری است، کمک می کند
خواص گیلاس برای سلامت چشم
در گیلاس آنتیاکسیدانهای مختلف وجود دارد که باعث بهبود بینایی می شود.
همچنین از چشم در برابر التهاب و خشکی چشم و همچنین عفونتهای چشم محافظت می کند.
خواص گیلاس برای قوای جنسی مردان
در این میوه ویتامین آ و سی بهوفور یافت میشود که باعث افزایش میل جنسی شده و درمان ناباروری در مردان را به دنبال دارد.
ویتامین های موجود در این میوه باعث افزایش سطح تستوسترون شده و ویتامین سی موجود در این میوه حجم اسپرم در مردان را افزایش میدهد.
گیلاس برای پیشگیری از پارکینسون
فلاونوئید ها و کاروتنوئید موجود در این میوه باعث افزایش بهبود حافظه شده و از بیماری های مختلف مانند افسردگی ،
ناامیدی ، اضطراب ، پارکینسون و استرس پیشگیری می کند.
خواص گیلاس در شب
ملاتونین موجود در گیلاس برای تنظیم ساعت داخلی بدن و چرخه خواب و بیداری مفید است.
خوردن یک فنجان گیلاس در روز به بهبود خواب شبانه کمک میکند.
آیا شما نیز جزو افرادی هستید که خواب راحتی در شب ندارند؟ آب گیلاس میتواند بهترین درمان برای شما باشد.
آب گیلاس را حدود ۳۰ دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب و ۳۰ دقیقه قبل از وعده غذایی عصر بنوشید.
خواص گیلاس و آلبالو
آلبالو مزه ای ترش دارد و معمولا ریز تر است و گیلاس مزه ای شیرین دارد و بزرگتر است.
آلبالوی رسیده همواره قرزم رنگ است ولی گیلاس رسیده می تواند رنگی بین زرد و نارنجی و قرمز داشته باشد.
آلبالو و گیلاس دارای طبعی سرد از دیدگاه طب سنتی است و مصلح آن عسل است.
آلبالو و گیلاس خاصیت جوان سازی پوست دارد و برای درمان آکنه و جوش مفید است.
مصرف آلبالو و گیلاس باعث روشن شدن پوست می شود و برای درمان ریزش مو مفید است.
تقویت کننده مو است و موجب افزایش رشد مو می شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است.
باعث کاهش قند خون می شودو برای مبتلایان به دیابت مفید است.
برای کاهش فشار خون و دفع سنگ کلیه مفید است.
باعث لاغری و کاهش وزن می شود و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
یکی از بهترین میوه ها در دوران بارداری است و برای درمان کبد چرب مفید است.
برای سلامت چشم مفید است و به درمان بیماری آرتروز و روماتیسم کمک می کند.
برای درمان و کاهش دردهای نقرس مفید است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی می شود.
برای پیشگیری از سرطان و کاهش چربی خون و سلامت قلب مفید است.
خواص گیلاس و زردآلو
مصرف دانههای تلخ طعم زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین میتواند سبب بروز مسمومیت در افراد شود.
در معده به سرعت متعفن و فاسد میشود و نفاخ و موجب آروغ ترش و تبهای عفونی است.
خشک کرده آن ( برگه زردآلو) بهتر از تازه آن است و عوارض کمتری دارد.
این میوه در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب میشود و میتواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد نیاز بدن را تأمین کند.
به تأمین رطوبت بدن کمک میکند و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری میکند.
مانع از یبوست مزاج میشود (در افراد مسن، کودکان و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود).
در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است.
آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا است.
در رفع آروغ و بوی بددهان و التهاب معده مؤثر است.
گیلاس از معده سریع عبور میکند و ملین است و هم برای درمان اسهال به ویژه اسهال خونی استفاده میشود.
پتاسیم بالای گیلاس به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد.
از این رو یکی از مهمترین خواص گیلاس, تنظیم و کاهش فشار خون می باشد.
مواد موجود در گیلاس باعث شده مصرف آن به تقویت قوای فکری، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر در دوران پیری کمک کند.
پزشکان طب سنتی، گیلاس را به نوعی مسکن اعصاب می دانند و استفاده از آن را به بیماران عصبی توصیه می کنند.
گیلاس منبعی غنی از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان ها می باشد .
مصرف گیلاس برای حفظ طراوت و شادابی پوست مفید بوده، از چین و چروک پوست پیشگیری میکند.
کمک به درمان نقرس از خواص گیلاس در طب سنتی میباشد.
گیلاس منبعی غنی از سدیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم می باشد.
گیلاس و اسید اوریک
رابطه بین مصرف گیلاس و کاهش حملات نقرس نیز به اثبات رسیده است.
چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسیها بالاست، کاهش میدهد.
اسید اوریک یک ماده زاید و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود میآید
و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستالهایی در مفاصل تبدیل میشود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد میکند.
گیلاس و کرونا
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در گیلاس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از انواع ویروسی مناسب است.
همچنین سرشار از ویتامین است و میوه ای مناسب در دوران کرونا می باشد.