علف چای و لاغری ؛ فواید مصرف علف چای برای لاغری شکم و پهلو

علف چای و لاغری

علف چای و لاغری ؛ فواید مصرف علف چای برای لاغری شکم و پهلو همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

علف چای و لاغری

این گیاه دارویی می‌تواند موجب تنظیم ژن‌هایی که سنتز چربی و اندازه سلول‌های

چربی را کنترل می‌کنند، شود و از این طریق موجب کاهش وزن و لاغری شود.

آشنایی با دیگر خواص علف چای

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص علف چای آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با علف چای

راعی یا هوفاریقون جزء گیاهان علفی و پایا بومی اروپا است. این گیاه دارویی دارای گل‌هایی به رنگ زرد و به شکل ستاره است.

از نام‌های دیگر این داروی گیاهی در ایران می‌توان به مواردی از جمله هوفاریقون، علف چای، هزار چشم، علف طلایی و شهناز اشاره کرد.

گل راعی خواص درمانی فراوانی دارد. یکی از خواص گل راعی که بسیار پرکاربرد است کمک به درمان افسردگی است.

کاهش علائم یائسگی نیز یکی دیگر از خواص گل راعی است.

از گل راعی می‌توان به شکل‌های مختلفی از جمله دمنوش، قرص، مایع و به‌صورت موضعی مصرف کرد.

علف چای با نام علمی Hypericum perforatum گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع تا یک متر، با بوی معطر و در زمان گل دهی بسیار زیبا.

زمان گلدهی گیاه برحسب ناحیه رویش از اردیبهشت تا مهرماه می باشد. محل رویش گیاه در کوهستان ها و ارتفاعات نواحی شمالی کشور می باشد.

البته در ارتفاعات متوسط و کم بسیاری از نقاط از جمله کرج، راه چالوس، لاهیجان، ارومیه، بروجرد، گنبدکاووس، کلاردشت و اطراف تهران نیز رویش دارد.

قسمت مورد استفاده دارویی گیاه سرشاخه های گلدار آن است.

خواص علف چای برای پوست

گل راهی دارای خواص ضدالتهابی و ضد میکروبی است و موجب بهبود سریع‌تر زخم‌های پوستی می‌شود.

علاوه بر این عصاره گل راعی می‌تواند موجب افزایش خاصیت کشسانی پوست شود

و از طریق رفع چین و چروک پوست موجی جوان‌سازی پوست شود.

از خواص علف چای درمان زخم‌های عمیق، متعفن و التهابات پوستی است به این منظور برگ گیاه علف چای را بکوبید

و یا روغن حاصل از گل این گیاه را روی محل زخم قرار دهید.

علف چای برای افسردگی

از دیگر خواص گل راعی این است که عصاره گل راعی می‌تواند موجب بهبود افسردگی

و کاهش عصبانیت و خستگی ناشی از افسردگی می‌شود. گل راعی برای درمان افسردگی‌های خفیف و ملایم تجویز می‌شود.

خواص علف چای در استفاده‌های کلینیکی به‌عنوان ضد افسردگی، ضد اضطراب، بی‌خوابی، بدخوابی، احساس بی‌ارزشی،

بی‌اشتهایی، خونسردی و بی‌احساسی، افسردگی‌های فصلی (مانند پاییز، زمستان و یا سستی در بهار و تابستان) استفاده کرد.

علف چای در شیردهی و بارداری

مصرف دمنوش گل راعی یا دمنوش هوفاریقون برای خانم‌های باردار و مادران شیرده ممنوع است.

علف چای و فشار خون

مشاهده شده است که مصرف علف چای در مورادی باعث افزایش فشار خون

شده است و افراد دارای فشار خون بالا باید جانب احتیاط را رعایت کنند.

علف چای و لاغری

این گیاه دارویی می‌تواند موجب تنظیم ژن‌هایی که سنتز چربی و اندازه سلول‌های

چربی را کنترل می‌کنند، شود و از این طریق موجب کاهش وزن و لاغری شود.

علف چای و یبوست

در صورت مصرف بی رویه این گیاه یا دمنوش می توانید به یبوست نیز مبتلا شوید.

دمنوش علف چای

دمنوش گل راعی یکی از بهترین دمنوش‌های گیاهی است. برای تهیه دمنوش گل راهی کافی است

مقداری از گیاه گل راعی یا گل هزار چشم را همراه با آب‌جوش بر روی شعله گاز قرار دهید

و اجازه دهید برای مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. پس اینکه دمنوش گل راعی آماده شد

می‌توانید این دمنوش را همراه با خرما و یا توت مصرف کنید. بسته به سلیقه و ذائقه خود

می‌توانید کمی آبلیمو نیز به این دمنوش اضافه کنید و روزانه ۳ مرتبه از این دمنوش بنوشید.

طریقه مصرف علف چای

گل‌های خشک شده این گیاه را می‌توان به مقدار ۲ تا ۴ گرم به‌صورت دم‌ کرده یا جوشانده تا سه بار در روز (جمعاً ۶ تا ۱۲ گرم در روز) مصرف کرد.

تنتور: ۳ تا ۶ میلی لیتر تا سه بار در روز (جمعا ۹ تا ۱۸ میلی لیتر در روز) توصیه می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا