لیمو عمانی چیست ؛ آشنایی کامل با لیمو عمانی ، خواص و مضرات آن

لیمو عمانی چیست

لیمو عمانی چیست ؛ آشنایی کامل با لیمو عمانی ، خواص و مضرات آن همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : شاه بلوط برای کدام کشور است ؛ ایا شاه بلوط برای کشور هند است

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

لیمو عمانی چیست

لیمو عمانی مانند دیگر اعضای خانواده مرکبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند،

خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک و بزرگ آبلیموگیری تهیه می شود

و طی فرآیند خشک شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوه ای تیره یا سوخته تبدیل می شود.

خواص لیمو عمانی خانگی که در آفتاب خشک شده باشد بیشتر و دارای ویتامین D بالاتری از لیموعمانی صنعتی می باشد.

معمولاً از این لیموها به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می شود.

لیمو امانی میوهٔ خشک‌شده‌ای است که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه‌ای خصوصاً ایرانی استفاده می‌شود.

لیمو امانی تازه رنگ خردلی دارد و بسیار ترش است، به‌طوری‌که تازه‌اش را معمولاً نمی‌توان به‌تنهایی مصرف کرد؛

بنابراین آن را در آفتاب خشک می‌کنند تا داخل آن به رنگ سیاه درآید.

رنگ پوستهٔ خارجی آن از زرد قهوه‌ای تا سیاه بوده و آن را به‌صورت چاشنی در غذا مورد استفاده قرار می‌دهند.

لیمو امانی به‌صورت گرد کوبیده‌شده یا درسته عرضه می‌شود.

آشنایی با دیگر خواص لیمو عمانی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص لیمو عمانی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با لیمو عمانی

لیمو عمانی مانند دیگر اعضای خانواده مرکبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند،

خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک و بزرگ آبلیموگیری تهیه می شود

و طی فرآیند خشک شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوه ای تیره یا سوخته تبدیل می شود.

خواص لیمو عمانی خانگی که در آفتاب خشک شده باشد بیشتر و دارای ویتامین D بالاتری از لیموعمانی صنعتی می باشد.

معمولاً از این لیموها به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می شود.

لیمو امانی میوهٔ خشک‌شده‌ای است که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه‌ای خصوصاً ایرانی استفاده می‌شود.

لیمو امانی تازه رنگ خردلی دارد و بسیار ترش است، به‌طوری‌که تازه‌اش را معمولاً نمی‌توان به‌تنهایی مصرف کرد؛

بنابراین آن را در آفتاب خشک می‌کنند تا داخل آن به رنگ سیاه درآید.

رنگ پوستهٔ خارجی آن از زرد قهوه‌ای تا سیاه بوده و آن را به‌صورت چاشنی در غذا مورد استفاده قرار می‌دهند.

لیمو امانی به‌صورت گرد کوبیده‌شده یا درسته عرضه می‌شود.

خواص لیمو عمانی با چای سبز

لیمو عمانی به علت دارا بودن خواص اسیدی ضد عفونی کننده قوی است.

لیمو عمانی گونه دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده ی نارنج است.

لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛

به طوری که تازه ‌اش را نمی ‌توان به تنهایی مصرف کرد.

به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می‌ کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.

مواد متشکله لیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ‌ها به ویژه ویتامین سی و مواد فرار تشکیل می ‌دهد.

عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، ۱ و ۸ سینئول و لینالول تشکیل می دهد.

این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده پیشی گرفته

و به عنوان کاهنده از نظر سایر مرکبات و از نظر ویتامین سی فشار خون و چربی خون شناخته شده است.

خوردن دم ‌کرده لیمو عمانی اغلب با چای و گل گاو زبان در کاهش فشار خون موثر است.

برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود.

خواص لیمو عمانی با نبات

دم کرده لیمو عمانی با نبات برای کسانی که غشار خون بالا دارند مفید است.

دم کرده لیموعمانی همراه چای و گل گاوزبان در کاهش فشار، چربی و کلسترول خون موثر است

و می تواند از تصلب شرایین جلوگیری کرده و گرفتگی عروق را بهبود بخشد.

افراد سالم می توانند آن را با عسل یا نبات مصرف کنند و توصیه می شود

بیماران قلبی از لیموعمانی یا پودر آن در انواع سالادها استفاده کنند.

خواص لیمو عمانی و گل گاو زبان

ترکیب گل‌گاوزبان با لیموعمانی علاوه بر اینکه باعث می‌شود رنگ بهتری پیدا کند و مزه آن بهتر شود، بر خاصیت آرام‌بخشی این گیاه می‌افزاید

برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرام‌بخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید.

به ازای یک قاشق گل‌گاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانه‌های تلخ آن را خارج کنید

و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گل‌گاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد.

می‌توانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گل‌گاوزبان گرفته شود و به‌عنوان مصلح عمل کند

خواص لیمو عمانی و عسل

برای لاغری و کاهش وزن توصیه می شود و کاهش دهنده اشتها می باشد.

به تقویت سیستم گوارشی کمک می کند و باعث بهبود هضم غذا می شود.

مدر است و باعث تسریع سم زدایی از بدن می شود.

برای از بین بردن آکنه مفید است و سلامت پوست شما را تضمین می کند.

باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای درمان سرماخوردگی و گلو در  مفید است.

برای درمان سرفه مفید است و برای ریه فایده دارد.

درمان کننده یبوست است و سنگ های کلیه و مثانه را دفع می کند.

گرفتن تلخی لیمو عمانی

با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید تا حد زیادی مانع از ورود تلخی لیمو عمانی به غذا شوید:

خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی

از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم‌های آن مربوط می‌شود،

بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم‌ هسته‌های آن‌ خارج شود.

برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم‌های آن را خارج کنید.

خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم

برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند.

برای گرفتن تلخی آن‌ها می‌توانید لیمو‌ها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آن‌ها را بشویید و در غذا بریزید.

جوشاندن لیمو عمانی

یکی دیگر از روش‌های گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است.

پس از این کار می‌توانید از لیمو‌های جوشیده شده در غذا استفاده کنید.

چگونه لیمو عمانی درست کنیم

لیمو عمانی را به دو روش مختلف می توان خشک کرد؛

روش اول : اگر لیمو ترش های شیرازی بر روی درخت خشک شوند، لیمو عمانی به دست آمده به رنگ زرد یا قهوه ای روشن

دیده می شود که گوشت درون آن سیاه رنگ و براق است.

این نوع لیمو عمانی طعم شیرین تر و اسیدیته کمتری دارد.

روش دوم : اگر لیمو ترش شیرازی را به مدت مدت پنج دقیقه در آب نمک بجوشانند و سپس به مدت چندین هفته زیر نور خورشید خشک کنند،

لیمو عمانی به دست آمده دارای پوست و گوشت سیاه رنگ می شود.

این نوع لیمو عمانی مزه ای تلخ تر دارد و اسیدی تر است.

لیمو عمانی برای معده و یبوست و اسهال

دم کرده لیمو عمانی و یا استفاده از میوه تازه آن به علت ترکیبات مفیدی که دارد، می تواند مقوی معده باشد.

استفاده از لیمو عمانی برای کسانی که مبتلا به زخم معده هستند ضرری ندارد.

گفته می شود که لیمو سیاه باعث افزایش اشتها می شود، ناراحتی معده را درمان می کند

و با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشد.

لیمو عمانی برای کجاست

لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است و به دلیل شهرت لیموی عمان پایتخت اردن که لیمویش معروف است به لیموی عمانی معروف شده است.

لیمو عمانی و کافور

لیمو عمانی و کافور ترکیبی است که گفته می شود باعث کاهش میل جنسی افراد می شود.

خواص لیمو عمانی در چای

مصرف این چای برای لاغری توصیه می شود و دارای خاصیت چربی سوزی است.

دم کرده لیمو عمانی همراه با چای و یا گل گاو زبان به کاهش فشار خون بالا، کمک می کند.

دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی است و طعم چای را بهتر می کند.

برای درمان بیماری های دهان و دندان مفید است.

طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی

لیمو عمانی یا لیمو سیاه خشک – ۳ عدد

آب – ۲ فنجان

شکر یا عسل و زعفران (اختیاری) – به مقدار دلخواه

دستور تهیه

۱٫ لیمو عمانی ها را تمیز بشویید، بشکنید و اگر دوست دارید گوشت آن را از پوست و هسته ها جدا کنید.

۲٫ گوشت سیاه لیمو عمانی ها و زعفران را به دو فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند تا دم بکشد.

۳٫ دمنوش لیمو عمانی آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید و با شکر یا عسل شیرین کرده و بنوشید.

نکته : اگر می خواهید دمنوش شما طعم تلخی نداشته باشد بهتر است پوست و هسته های آن را جدا کنید.

دمنوش لیمو عمانی به درمان سو هاضمه، ناراحتی معده، اسهال و حالت تهوع کمک می کند.

به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا