ملاس در بارداری ؛ فواید مصرف ملاس برای جنین زنان باردار چیست
ملاس در بارداری
ملاس در بارداری ؛ فواید مصرف ملاس برای جنین زنان باردار چیست همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ملاس در بارداری
درباره مصرف ملاس در بارداری اطلاعات زیادی در دسترس نیست.
آشنایی با دیگر خواص ملاس
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ملاس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ملاس
ملاس به فرانسوی (Melasse) و به انگلیسی (Molasses) در زبان لاتین مترادف با شیره قند یا شهد است
و پساب کارخانههای قند و نیشکر است که در طول استخراج قندها از گیاه نیشکر و چغندر قند به دست میآید
و مصارف متنوع فراوانی به طور مستقیم و غیر مستقیم از آن میشود.
ملاس یکی از محصولات جانبی کارخانههای تولید قند و شکر است که در طی استخراج قند از چغندر قند و نیشکر به دست میآید
و به شکل شربت غلیظ، قهوهای رنگ و چسبناک حاوی انواع مواد معدنی و ویتامینها است
و مقدار این مواد به فرایند تولید، نوع و سن گیاه و مرحله استخراج، بستگی مستقیم دارد.
کیفیت و خواص ملاس بستگی به میزان بلوغ گیاه چغندر قند یا نیشکر، میزان شکر استخراج شده و روش استخراج دارد.
از همین رو آن را بر اساس مرحله استخراج و نوع گیاه به انواع مختلف تقسیم میکنند که شامل موارد زیر میشود:
ملاس یک نوع شربت غلیظ و تیره است. این ماده محصول جانبی است که وقتی گیاه نیشکر برای تولید شکر تصفیه می شود، به دست می آید.
هر چند که شکر تصفیه شده ماده غذایی ناسالمی است،
اما ملاس غلیظ حاوی تمام مواد معدنی است که توسط گیاه جذب شده و بسیار سالم هستند.
خواص ملاس برای اسب و دام و طیور
ملاس در تولید غذای دام و طیور و اسب نیز کاربرد دارد و اضافه کردن آن
به علوفه و جیره غذایی دام باعث افزایش اشتها و در نتیچه پروار شدن دام میشود.
خوش خوراکی ملاس بالاست و دامها با اشتهای فراوان آن را مصرف می کنند بطوریکه می توان از آن برای قسمتهایی از جیره که خوش خوراک نیست
و یا در ترکیب با تمامی اجزای خوراک دام از آن استفاده کرد. در این روش ملاس بطور مستقیم
و یا پس از رقیق شدن در آخور روی علوفه خشبی پاشیده میشود. این روش سبب افزایش مصرف علوفه توسط دام میشود.
خواص ملاس برای کودکان
ملاس بلک استرپ نوعی درمان خانگی برای یبوست دوران کودکی محسوب می شود.
در صورت وجود مشکل در دفع مدفوع گفته می شود که فرد دارای یبوست است. یبوست مساله ای با اهمیت در سلامت کودکان است.
بر اساس شواهد موجود مصرف روزانه ۰٫۵ میلی لیتر ملاس سیاه به ازای هر پوند از وزن بدن برای مدت زمان یک ماه،
باعث افزایش تعدا دفع مدفوع می شود. همچنین قابلیت کاهش درد شکمی ناشی از یبوست در کودکان را دارد.
به عقیده محققان پلی ساکاریدهای موجود در ملاس سیاه به عنوان فیبررژیمی عمل کرده
و به این ترتیب باعث بهبود قوام مدفوع و آسان شدن حرکات روده می شود.
همچنین محتوای بالای پتاسیم ملاس سیاه با تنظیم انقباضات عضلانی به تخلیه
بهتر مدفوع کمک می کند. اغلب میزان کم پتاسیم منجر به ایجاد یبوست می شود.
خواص ملاس برای سگ
یکی از انتخاب خوب در این رژیم غذایی برای افزایش وزن سگ پخت غذایی سنتی است
که در زبان انگلیسی به آن (Satin Ball) میگویند. نحوه پخت این غذا اما چگونه است؟ ابتدا مواد اولیه زیر را تهیه کنید:
حدود دو کیلوگرم گوشت چرخکرده با چربی بین پانزده الی بیست درصد
دو عدد زرده تخم مرغ
یک ماهی ساردین کوچک با استخوانهای ریز، خشک و له شده
دویست و هشتاد گرم جو دو سر
یک چهارم فنجان ملاس
ابتدا پیش از ورود به فرآیند پخت اجازه دهید به این پرسش احتمالی که ملاس چیست پاسخ دهیم.
ملاس در اصل نوعی شیره شدیداً غلیظ و با رنگ تیره است که بشدت چسبناک و در عین حال مقوی است.
ملاس که یک بمب انرژی و منبع میزان بالایی از مواد قندی است،
یکی از فرآوردههای نیشکر و چغندر قند در طول پروسه تولید شکر است.
هر قاشق غذاخوری ملاس انرژی معادل شصت کالری دارد.
که در این بخش به روش پخت این غذای مقوی خواهیم پرداخت.
تمام مواد اولیه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و تا سر حد میکس شدن هم بزنید
. اگر بعد از همزدن متوجه شدید که مخلوط حاصل به قدر کافی غلیظ نیست
سعی کنید با اضافه کردن زرده تخم مرغ و جو، غلظت مخلوط را بالا ببرید.
این کار را باید تا هنگامی که مخلوط به گرانروی معقولی برسد انجام دهید.
اگر مخلوط را درست آماده کرده باشید میتوانید با آن گلولههایی ایجاد کنید.
پس از انجام این کار گلوله ها را فریز کنید تا در بلندمدت در تغذیه سگ به شما کمک کنند.
میتوانید در بعضی وعدهها از این گلولهها به عنوان وعده اصلی
و در بعضی دیگر از آنها به عنوان یک چاشنی و مکمل استفاده کنید.
به طور میانگین بد نیست تا سگ شما دو گلوله را در طول روز مصرف کند.
سایر غذاهای طبیعی که سریع آماده میشوند
تخم مرغ آبپز: حتماً سعی کنید تخم مرغ را در مدت زمان طولانی بجوشانید تا کامل سفت شود.
در این حالت خاصیت بیشتری برای رشد سگ دارد.
مخلوط تخم مرغ آبپز در کره: پس از این که تخم مرغ را جوشاندید آن را کامل له کنید.
برای این کار بهتر است تخم مرغ را زیاد نجوشانید. پس از این تخم مرغ له شده را با کره ذوب شده قاطی کرده و هم بزنید.
میتوانید این غذا را به شکل خمیر به سگ خود داده یا آن را فریز و بعداً به غذای او اضافه کنید.
سس کره بادامزمینی: بهتر است خودتان با دستگاه غذا ساز بادام را خرد کرده و از آن کره بادامزمینی صاف تولید کنید
اما در غیر این صورت میتوان از کرههای بادامزمینی فروشی برای این کار استفاده کنید.
غذا کودک: شما میتوانید از غذاهای کودکی که حاوی پوره گوشت باشند استفاده کنید. این مواد غذایی منبع سرشار انرژی و ویتامین هستند.
ترکیب گوشت کبابی با ماکارونی و پنیر پیتزا: این ترکیب بشدت مقوی یکی از غذاهای مورد علاقه سگ هاست.
خواص ملاس برای گیاه
از ملاس میتوان به عنوان یک کود مناسب برای افزایش حاصلخیزی و بهبود کیفیت خاک استفاده کرد.
ملاسها سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی مفید و ضروری برای رشد گیاهان هستند
و استفاده از آنها میتواند به عنوان کود به افزایش تولید محصولات کشاورزی و بهبود کیفیت خاک کمک کند.
طرز تهیه ملاس خانگی
این ملاس در حین تولید تشکیل می شود نیشکربه عنوان یک محصول جانبی اینکه رنگ آن قهوه ای تیره یا کمی روشن تر خواهد بود
به کیفیت ماده خام – عصا بستگی دارد. ملاس نیشکر عمدتاً به دلیل خواص آن در کارخانه های مهتابی و در پخت و پز – در تهیه آن استفاده می شود.
شربت های میوه(خربزه، هندوانه، انگور و …) طرز تهیه ملاس نیشکر: نیشکر تصفیه شده خرد شده و فشرده می شود و سپس به تبلور می رسد.
کریستال های شکر و باقیمانده شکل مایع به دست می آیند – ملاس سبک. همچنین حاوی مقدار زیادی قند است.
سپس آب اضافه می شود و دوباره بازیافت می شود. کریستالیزاسیون دیگری رخ می دهد و رنگ باقیمانده ثانویه تیره می شود.
ملاس انگور چیست
شیره[۱] یا مِلاس (به فرانسوی: mélasse) عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک، و یک محصول جانبی
در روند تهیه شکر از چغندر قند یا نیشکر است که از انگور هم می تواند تهیه شود.
ملاس برای چاقی
دکتر ریچارد ویسینگر طبق مطالعهای که روی موشها انجام داده شرح میدهد که اضافه نمودن
شیرهی ملاس به رژیم غذایی حاوی چربی بالا، از طریق کاهش جذب کالری،
باعث کاهش وزن و بهطور عمده کاهش سطوح چربی بدن میشود.
ملاس برای کم خونی
ملاس یک نیروگاه تغذیه ای برای افرادی است که کم خونی فقر آهن دارند.
این ماده یک منبع غنی از آهن است و به تولید گلبول های قرمز کمک می کند.
گلبول های قرمز وظیفه حمل اکسیژن از ریه ها به سایر قسمت های بدن را به عهده دارند.
اگر بافت ها و سلول های بدن از اکسیژن محروم شوند، علائم کم خونی مانند موارد زیر ایجاد می شود:
خستگی
ضعف
تنگی نفس
سردرد
سرگیجه
فقط ۱ قاشق غذاخوری از این ماده حدود ۱۵ درصد از نیازهای روزانه بدن به آهن را فراهم می کند.
۱ قاشق غذاخوری ملاس را در یک فنجان آب گرم یا شیر حل کنید.
این محلول را یک یا دو بار در روز بنوشید.
روش دیگر
۲ قاشق چای خوری ملاس سیاه و همان مقدار سرکه سیب را در ۱ فنجان آب مخلوط کنید.
این ترکیب را یک بار در روز بخورید.
ملاس را از کجا باید تهیه کرد؟
امروزه با سک سرچ آسان می توانید ده ها تولید کننده ملاس را در اینترنت پیدا کنید و به راحتی ملاس را تهیه کنید.
تفاوت ملاس و ویناس
ویناس (vinasse) به پساب صنایع الکل سازی گفته می شود که پس از تقطیر الکل بر جای می ماند .
بطور متوسط برای تولید هر لیتر الکل ۱۲ لیتر ویناس تولید می شود .
ویناس ماده ای با رنگ قهوه ای تیره و بوی شکر سوخته می باشد
که غنی از پتاسیم، کلسیم و منیزیم و مقادیری ازت و فسفر است.
ملاس یکی از محصولات جانبی کارخانههای تولید قند و شکر است که در طی استخراج قند از چغندر قند و نیشکر به دست میآید
و به شکل شربت غلیظ، قهوهای رنگ و چسبناک حاوی انواع مواد معدنی و ویتامینها است
و مقدار این مواد به فرایند تولید، نوع و سن گیاه و مرحله استخراج، بستگی مستقیم دارد.
خصوصیات ملاس
دو قاشق غذاخوری ملاس دارای خصوصیات زیر است.
ویتامین ب ۶: ۱۴ درصد از RDI.
کلسیم: ۸٪ از RDI.
پتاسیم: ۱۶ درصد از RDI.
مس: ۱۰٪ از RDI.
آهن: ۱۰ % از RDI.
منیزیم: ۲۴٪ از RDI.
منگنز: ۳۰ % از RDI.
سلنیوم: ۱۰ % از RDI.