فواید ادویه کاری ؛ آشنایی با خواص و فواید استفاده از ادویه کاری
فواید ادویه کاری
فواید ادویه کاری ؛ آشنایی با خواص و فواید استفاده از ادویه کاری همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : پودر سنجد برای لاغری شکم ؛ ایا پودر سنجد باعث چربی لاغری میشه
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فواید ادویه کاری
طبع ادویه کاری گرم است و برای مصرف همراه با غذاهای سرد مثل بادمجان، گوجه و… بسیار مناسب است.
ادویه حاوی مواد ضد سرطان مثل: کورکومین است. کورکومین ماده اصلی تشکیل دهنده زنجبیل است. این ماده باعث مرگ سلولهای سرطانی میشود و خواص آن از ملهتب شدن مفاصل جلوگیری میکند. زنجبیل مانع از بروز سرطان لوزوالمعده میشود و یک ضد تهوع قوی است. وجود این ادویه در کاری سبب رفع نفخ معده میشود.
اضافه کردن ادویه کاری به غذاهای چرب باعث میشود بدن شما چربی مضر را جذب نکند و از افزایش کلسترول بد خون جلوگیری میکند. همچنین از بروز بیماریهای قلبی هم جلوگیری میکند.
ادویه کاری یکی از بهترین داروهای گیاهی برای تقویت معده است. این ادویه به رفع مشکلات گوارشی کمک میکند و مصرف روزانه آن، باعث هضم آسان غذا میشود.
فلفل سیاه و فلفل قرمزی که در خواص ادویه کاری وجود دارند، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و آن را برای چربی سوزی آماده میکند. این ادویه موجب میشود روزانه کالری بیشتری بسوزانید و زودتر از حالت عادی، وزن کم کنید. فلفل همچنین باعث ایجاد انرژی میشود و به رفع بیماری افسردگی کمک میکند.
آشنایی با دیگر خواص ادویه کاری
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ادویه کاری آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ادویه کاری
کاری، ادویهای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده میشود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده میکنند.
پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته میشود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی میتوان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.
عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوقالعاده آن میشود.
ادویه جات به کار رفته در کاری سرشار از ترکیبات ضد التهابی هستند و مصرف آن ها ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو، تقویت سلامت قلب و همچنین کاهش قند خون کمک کنند.
خواص ادویه کاری برای مو
مصرف ادویه کاری در غذا، باعث جذب ویتامینهای زیادی به بدن میشود. این ادویه یک مکمل خیلی خوب برای تقویت مو است. خواص آن ریشه مو را محکم میکند و از سفید شدن مو جلوگیری میکند.
شما میتوانید با تهیه یک تونیک با پودر کاری یک داروی ضد ریزش مو تهیه کنید. برای این کار میتوانید پودر کاری را با روغن کنجد یا روغن زیتون و بادام مخلوط کنید و به پوست سر بمالید. همچنین ترکیب تخم مرغ و پودر کاری یک ماسک موی عالی است.
ترکیبات ادویه کاری
مواد لازم برای تهیه ادویه کاری در منزل :
زردچوبه؛ یک قاشق غذا خوری
فلفل سیاه؛ نصف قاشق چای خوری
زیره؛ ۱ قاشق چای خوری
پودر گشنیز خشک؛ ۱ قاشق چایخوری یا تخم گشنیز ۵ قاشق غذا خوری
زنجبیل؛ نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین؛ ۱ عدد یا پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
میخک؛ ۲ بوته یا ۱ قاشق چای خوری پودر میخک
دانه هل؛ ۳ عدد یا نصف قاشق چای خوری پودر هل
فلفل قرمز تند؛ ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر؛ ۱ قاشق چایخوری
برای تهیه ادویه کاری همه ی مواد را به صورت پودر درآورده و با هم مخلوط کنید و خیلی کم مواد مخلوط شده را تفت دهید. سپس ادویه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در آن را محکم کنید و در یک جای خشک نگه داری کنید.
کاربرد ادویه کاری
تقویت و محافظت از کبد یکی از خواص ادویه کاری است. ادویه کاری دارای ویتامین ث فراوان است و باعث مقاومت بدن در برابر میکروب ها نیز می شود. همچنین به عنوان یک ضد درد و التهاب قوی عمل کرده و در درمان درد مفاصل و آرتریت موثر است.
ادویه کاری از چین و چروک پوست و پیری زود رس جلوگیری می کند. همچنین برای از بین بردن سوختگی پوست و بریدگی پوست می توان از ادویه کاری استفاده کرد.
از انعقاد خون پیشگیری می کند و در درمان بی خوابی مفید است. مصرف روزانه ادویه کاری باعث کاهش علائم افسردگی از جمله اضطراب می شود.
کورکومین موجود در ادویه کاری برای درمان بیماری های مقاربتی مانند کلامیدیا و سوزاک کاربرد دارد.
درمان دندان درد نیز از جمله خواص ادویه کاری به حساب می آید. همچنین مصرف ادویه کاری در افرادی که دچار تپش قلب هستند مفید می باشد.
ادویه کاری برای چه غذاهایی استفاده میشود
هدف اصلی استفاده از ادویه کاری در غذا، طعم و مزه دادن به مواد است. استفاده از ادویه جادویی کاری سلیقهای است. در واقع برای هر غذایی میتوان از آن استفاده کرد. با این حال استفاده از ادویه کاری در مرغ، لوبیا پلو و غذاهای خورشتی مثل قورمه سبزی، قیمه و کرفس بسیار متداول است.
فقط یک نکته مهم در رابطه افزودن ادویه کاری در غذا وجود دارد؛ اینکه استفاده از آن برای غذاهای فوری مناسب نیست. به خاطر اینکه پودر کاری برای پخت و پزهای کندتر طراحی شده است که در طی آن تمام ادویههای کاری طعم خود را آزاد میکنند. البته ناگفته نماند که از ادویه کاری میتوان به صورت مالشی برای مزهدار کردن مواد و سبزیجات استفاده کرد.
ادویه کاری در بارداری
مصرف ادویه کاری در دوران بارداری بیخطر است.
استفاده از ادویه کاری در بارداری نهتنها بیخطر است، بلکه خطر کمخونی، زایمان زودرس و همچنین هرگونه عفونت را کاهش میدهد. بنابراین ادویه کاری در گروه ادویه های مجاز در دوران بارداری قرار میگیرد. بااینوجود، لازم است بدانید که تعادل در همه مواقع و در مورد همهچیز، صدق میکند که استفاده از ادویه کاری در بارداری نیز از این قاعد مستثنا نیست.
ادویه کاری و فشار خون
ادویه کاری به صورت طبیعی رگها را باز میکند و مانع از رسوب چربی و قند در آنها میشود. این امر فشاری که بر قلب وارد میشود را کم میکند و باعث کاهش خطر سکته قلبی میشود. باز شدن عروق، فشار خون را هم کاهش میدهد و شما را از مصرف داروهای کنترل فشار، بینیاز میکند.
تشخیص ادویه کاری
ادویه تان را در کیسه فریز بریزید وگره بزنید سپس آن ار در شرایط خشک وطبیعی منظور در داخل کابینت بگذارید . یک کاغذ سفید و تمیز در زیر کیسه فریز بگذارید بعد از تقریبا ۱ هفته به ادویه تان سربزنید اگه دید زیر کیسه فریز خیس مانندیا نمناک شده شک نکنید که مرغوب نیست و این ادویه تازه نیست و در ترکیبش از موادی استفاده شده که با هم فعل و انفعال نشان می دهند و احتمالا خواص همدیگر را خنثی می کنند و این منجر به نمناکی می شود.ادویه تازه باید ترکیباتش کاملا طبق استاندارد مخلوط شود.