کره بادام زمینی در رژیم کتو و خوردن کره بادام زمینی در رژیم کتوژنیک

کره بادام زمینی در رژیم کتو

کره بادام زمینی در رژیم کتو ؛ خوردن کره بادام زمینی در رژیم کتوژنیک همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

کره بادام زمینی در رژیم کتو

بادام زمینی یکی از انواع مواد مغذی است و بدن را از خوردن سایر مواد غذایی مضر در رژیم بی‌نیاز می‌کند.

مواد باارزش موجود در بادام عبارت اند از: کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، سلنیوم، مس، اسید‌چرب امگا ۶‌، فیبر،

‌سدیم، مواد‌معدنی، مقدار کمی‌کربوهیدرات که همگی این موارد، انرژی مورد‌نیاز بدن را فراهم می‌کنند.

ازجمله فواید بادام و همچنین خواص کره بادام زمینی برای لاغری می‌توان به این مسئله اشاره کرد که شاخص BMI را که نشان‌دهنده تناسب قد و وزن است،

در حد سلامت تثبیت می‌کند. درست است که گروه غلات و بسیاری از مواد نشاسته‌ای و خوراکی‌های حاوی کربوهیدرات را به‌ حداقل می‌رسانید،

اما مصرف مقدار معینی از بادام زمینی در طول روز احساس سیری طولانی‌تری می‌دهد و حسی به خوردن مکرر خوراکی‌ها پیدا نمی‌کنید.

این کاهش اشتها و عدم‌علاقه به خوردن تنقلات در طول روز به‌نوعی ثبات در وزن ایجاد می‌کند.

بهتر است در طول روز میان‌وعده‌های غیرمفید را کنار بگذارید و مغزها و آجیل را با برنامه‌ریزی جایگزین کنید.

این تدابیر بی‌اشتهایی را در فرد تقویت ‌کرده و میلی به خوردن غذاها پیدا نمی‌کنید. این فرآیند در طولانی‌مدت سبب کاهش وزن می‌شود

و نتایجی که از بادام زمینی در رژیم کتوژنیک انتظار دارید، به‌سادگی برآورده می‌شود.

آشنایی با دیگر خواص کره بادام زمینی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کره بادام زمینی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کره بادام زمینی

کره بادام زمینی یک خمیر ساخته شده از بادام زمینی خشک شده و بو داده است

که پر از مواد مغذی مانند پروتئین، کربوهیدرات، اسیدهای چرب غیر اشباع، فولات، نیاسین، پانوتنیک اسید،

پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین A، سدیم، منیزیم، کلسیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، مس، آهن و روی می باشد.

کره بادام زمینی برای اولین بار در سال ۱۸۸۲ و توسط مارسلوس گیلمور ادسونِ (Marcellus Gilmore Edson) کانادایی تولید شد و بیش از ۱۳۱ سال است که به محبوب‌ترین خوراکی دنیا، به‌ویژه در آمریکا بدل شده است.

افراد در سنین مختلف می توانند این کره را با بسیاری از مواد غذایی دیگر مخلوط کنند و در وعده های مختلف غذایی استفاده کنند تا از خصوصیات آن بهره مند شوند.

کره بادام زمینی دارای ترکیبات زیادی از قبیل پروتئین، چربی های اشباع شده و نشده، کلسترول، کربوهیدرات، فیبر، اسید فولیک، ویتامین ها، نیاسین، املاح معدنی مانند سدیم، روی، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و … می باشد.

کره بادام زمینی یکی از محبوب ترین مواد غذایی و کره های گیاهی در جهان است.

طعم آن خوشمزه است، بافت آن شگفت انگیز و نحوه چسبیدن آن به سقف دهان شما قبل از ذوب شدن فوق العاده می باشد.

البته همه نمی توانند از کره بادام زمینی لذت ببرند. برخی از افراد آلرژی دارند و برای درصد کمی از جمعیت آن ها به معنای واقعی کلمه می توانند کشنده باشند.

کره بادام زمینی غذایی نسبتا فرآوری نشده است. در اصل کره بادام زمینی فقط از بادام زمینی بو داده شده که آسیاب می شود تا زمانی که به خمیر تبدیل شود، تهیه شده است.

با این حال این در مورد بسیاری از مارک های تجاری کره بادام زمینی که حاوی مواد مختلف اضافه شده مانند شکر، روغن های گیاهی و حتی چربی ترانس هستند صدق نمی کند.

خوردن بیش از حد قند و چربی ترانس با مشکلات مختلف سلامتی مانند بیماری قلبی مرتبط است.

به جای خرید غذاهای بی ارزش، کره بادام زمینی را انتخاب کنید اما توجه داشته باشید که کره ی شما نباید حاوی چیزی جز بادام زمینی و شاید کمی نمک باشد.

خواص کره بادام زمینی در شیردهی

با توجه به ضد و نقیض بودن نتایج های به دست آمده توصیه می شود زنان باردار و مادران شیرده قبل از مصرف کره بادام زمینی حتما با پزشک مشورت کنند.

در تغذیه مادران شیرده برای حفظ انرژی خود به حدود۴۰۰تا ۵۰۰ کالری اضافی در روز نیاز دارد.

برای به دست آوردن این مقدار کالری اضافی لازم است غذاهای سرشار از انرژی مانند یک برش نان سبوس‌دار با یک قاشق غذاخوری (حدود ۱۶ گرم) کره بادام زمینی،یک عدد موز یا سیب و ۸ اونس (حدود ۲۲۷گرم یا یک پیاله)ماست بدون چربی مصرف کند.

خواص کره بادام زمینی و عسل

برای تهیه این معجون بسیار لذیذ، کافی است که ۴ قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با ۱/۳ پیمانه کره بادام زمینی، ۱/۳ پیمانه مویز و ۲ عدد موز ترکیب کرده و با نان لواش سرو و نوش جان کنید.

این معجون دارای انرژی بسیار بالایی است و برای ورزشکاران و کسانی که کار بدنی انجام می دهند توصیه می شود.

برای تقویت قوای جنسی هم می توانید روی ترکیب عسل و کره بادام زمینی حساب کنید.

خواص کره بادام زمینی و شیر

جالبه که کره بادام خیلی مقوی و فوق‌العاده خوشمزه‌ست!

این دو تا خصوصیت باعث شده تا روزبه‌روز به تعداد طرفداراش اضافه بشه.

از کوچیک و بزرگ همه دوست دارن که طعم خوراکی‌های خوشمزه رو تجربه کنن.

جالبه که وقتی صحبت از قدرت و انرژی پیش میاد، معمولا اسم کره بادام زمینی از قلم نمی‌افته

و خیلی‌ها اونو تو رژیم غذایی‌شون مرتب استفاده می‌کنن.

مصرف کره بادام زمینی توسط بچه‌ها برای وعده صبحونه هم روز پر انرژی و شادابی رو براشون رقم می‌زنه.

کافیه که مقداری از این کره رو توی یه لیوان شیر گرم حل کنین و به دلخواه طعم‌های دیگه بهش اضافه و نوش جان کنین یا به بچه‌ها بدین.

خواص کره بادام زمینی و کنجد

کره کنجد ، غذای خوبی برای رشد کودکان است.

کره کنجد شبیه ارده می باشد و بسیار مقوی است.

کنجد دارای پروتئین، ویتامین های B، D ،E ، F1 و لسیتین می باشد و مقدار روغن آن حدود ۵۰% است.

ویتامینF یک اسید چرب ضروری است که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلول های پوستی محافظت و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری می کند.

این ویتامین همچنین باعث انتقال سایر ویتامین ها در پوست می شود.

روغن کنجد با داشتن ۷۰ درصد اسیدهای چرب اشباع نشده یکی از روغن های مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود.

این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش می دهد.

کره بادام زمینی نسبتا غنی از مواد مغذی و منبع پروتئین مناسبی است. همچنین مملو از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است اگرچه وقتی میزان کالری زیاد را در نظر می گیرید این امر چندان قابل توجه به نظر نمی رسد.

از طرف دیگر این یک منبع بالقوه آفلاتوکسین است که در طولانی مدت با اثرات مضر همراه است.

حتی اگر نباید از کره بادام زمینی به عنوان منبع غذایی غالب در رژیم غذایی خود استفاده کنید احتمالا خوردن آن هر چند وقت یکبار به مقدار کم مناسب است.

مشکل اصلی کره بادام زمینی این است که مقاومت در برابر آن بسیار سخت است اما اگر در یک زمان فقط مقادیر کمی بخورید، احتمالا ضرری نخواهد داشت.

مصرف کم کره بادام زمینی تا زمانی که از مصرف غذاهای واقعا افتضاح مانند نوشابه شیرین، چربی های ترانس و سایر غذاهای بسیار فرآوری شده اجتناب کنید، بعید است تاثیرات منفی عمده ای داشته باشد.

خواص کره بادام زمینی و ارده

خواص ارده: کنجد منبعی غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری از این ماده غذایی تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه ی بدن به کلسیم را تامین می کند.

دانه ی کنجد دارای ۲۰ ا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینوئیک و اولئیک دارد و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شما می اید. این دانه منبعی گیاهی است که می تواند خستگی را رفع کرده و برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند بسیار مفید باشد.

کره بادام زمینی غذایی نسبتا فراوری نشده است. زیرا از آسیاب کردن زیاد دانه های بادام زمینی بدست می آید. این ماده غذایی به عنوان یک منبع عالی از پروتئین شناخته می شود که انرژی نسبتا متعادلی را برای بدن تامین می کند و ۳ عنصر درشت مغذی را در خود جای داده است.

کره بادام زمینی دارای ارزش غذایی بالایی است و چربی های سالم را در خود دارد و به تنظیم قند خون کمک می کند. کره بادام زمینی منبع خوبی برای کاهش خطر مشکلات قلبی است و همچنین از سرطان و سنگ های صفروی جلوگیری می کند.

طرز تهیه کره بادام زمینی

برای این کار تجهیزات یا وسایل خاصی نیاز نیست. تنها با داشتن یه آسیاب قوی و مقداری بادام خوب و تازه توی مدت کوتاهی می‌تونین کره بادام زمینی درست کنین.

ابتدا بادام‌ها رو پوست کنده و کاملا برشته کنین. دقت داشته باشین که منظور ما تفت دادن بدون روغن و نمکه. بعد از اون صبر کنین تا کاملا خنک بشن.

حالا نوبت به آسیاب اون‌ها میرسه که باید توی چندین مرحله انجام بشه.

در فواصل بین خرد شدن بادام‌ها، طعم یا اسانس دلخواه رو هم به اون‌ها اضافه کنین.

بعضی افراد نمک و بعضی شکر به کره خودشون اضافه می‌کنن. گروهی اون رو با عسل، شربت افرا،

دارچین، کاکائو یا وانیل دوست دارن و موقع تهیه این مواد رو به اون اضافه می‌کنن.

بعضی افراد هم برای اینکه کره کاملا قوام پیدا کنه و یک‌دست بشه، چند قطره روغن بهش اضافه می‌کنن که روغن بادام یا زیتون گزینه مناسبیه.

البته به شرط اینکه طعمش رو عوض نکنه. بعد هم کار آسیاب رو ادامه بدین تا زمانی که کاملا خمیری و کره‌ای بشه.

اون وقته که همه چی حاضره و می‌تونین از خواص کره بادام زمینی بهره‌مند بشین.

کره بادام زمینی برای سگ

تشویقی کره بادام زمینی برای سگ ها یک جایزه لذیذ و خوشمزه محسوب می شود.

کره بادام زمینی اگر نمک، شکر و زایلیتول نداشته باشد برای سگ ها مفید است.

کره بادام زمینی حاوی پروتئین، نیاسین (ب۳) و چربی ‌های سالم می باشد که به عضله سازی و سالم ماندن استخوان ها کمک می کند.

این ماده غذایی خوشمزه یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این تشویقی خانگی می باشد.

کره بادام زمینی برای کبد چرب

کره بادام زمینی یک ترکیب تقریبا متعادل از چربی های مفید،پروتئین و کربوهیدارت است.

چربی های غیر اشباع حدود نیمی از ترکیبات کره بادام زمینی را شامل میشود که سهم زیادی از کالری آن را به خود اختصاص میدهند.

این چربی ها شامل اسید اولئیک که از چربی های w9میباشد و اسید لینولئیک که چربی w6میباشد هستند.

چربی های w9وw6موجود در کره بادام زمینی در کاهش کلسترول خون بسیار موثرند اما تاثیر چندانی در کاهش تری‌گلیسیرید خون ندارند هم چنین از انجایی که چربی ذخیره ای در کبد عمدتا تریگلیسیرید میباشد،مصرف کره بادام زمینی در کاهش این چربی چندان موثر نیست.

البته کره بادام زمینی حاوی ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی مفیدی میباشد و با توجه به اینکه کبد چرب یک وضعیت التهابی است مصرف متعادل آن میتواند از پیشرفت التهاب بکاهد.

درصورتیکه فرد با چربی خون بالا و کبد چرب، اضافه وزن نیز داشته باشد مصرف این ماده که نسبت به دیگر منابع گیاهی پروتئین و چربی های مفید بیشتر و کربوهیدرات کمتر دارد میتواند در فرایند کاهش وزن مفید واقع شود.

کره بادام زمینی برای دیابت

کره بادام زمینی حاوی پروتئین و چربی های غیر اشباع است که باعث بهبود حساسیت به انسولین شده و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

توجه: در موارد اورژانسی حتما به پزشک مراجعه کنید.

مصرف کره بادام زمینی می‌تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد.

براساس مطالعه‌ای که توسط جکوبسون (Jacobson) در مجله‌ی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است،

مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته می‌تواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

کره بادام زمینی در چه غذاهایی استفاده میشود

نان شیرینی حلقوی با کره بادام زمینی، موزو دانه های گیاه چیا

شیرینی گرانولا با کره بادام زمینی

قالب های پروتئینی کره بادام زمینی

نان تست فرانسوی با کدو تنبل و کره بادام زمینی

سیب، کره بادام زمینی، و ساندویچ گرانولا

پن کیک کره بادام زمینی

لقمه های انرژی بخش کره بادام زمینی

شکلات جو و کره بادام زمینی

اسموتی کره بادام زمینی و موز

کوکی های کره بادام زمینی و بلغور جو دوسر

کره بادام زمینی رو با سبزیجات بخوریم

کره بادام زمینی رو با شیر به‌عنوان مکمل غذایی بخوریم!

کره بادام زمینی رو با گوشت به‌جای چاشنی بخوریم!

کره بادام زمینی رو با نون به عنوان صبحونه بخوریم!

کره بادام زمینی رو با غلات پرک شده بخوریم!

کره بادام زمینی رو با کیک و شیرینی بخوریم!

کره بادام زمینی و تیروئید

نکته قابل توجه دیگر در خصوص کره بادام زمینی این است که از جذب ید توسط بدن جلوگیری کرده و گواتروژن محسوب می‌شود.

بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به تیروئید مضر است.

همچنین به دلیل آنکه بادام زمینی غنی از اگزالات است و به تشکیل سنگ های کلیوی از جنس اگزالات کلسیم کمک می کند،

استفاده از آن برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه توصیه نشده است.

کره بادام زمینی و یبوست

مصرف کره بادام زمینی در کودکان یبوست را درمان می کند.

فیبر موجود در کره بادام زمینی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و به دلیل فیبر فراوان از بروز یبوست پیشگیری می کند.

کره بادام زمینی و فشار خون

کره بادام زمینی منبع خوب پتاسیم است که باعث دفع سدیم بیش از حد بدن از طریق ادرار شده و به متعادل سازی آب بدن و کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

جنیفر مک‌ دنیل (Jennifer McDaniel) می‌گوید: «آجیل‌ها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند

و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک می‌کند،

همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تری‌گلیسرید، موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوخت‌و‌ساز می‌شود.

کره بادام زمینی و جوش صورت

هیچ مطالعه ای به طور مستقیم رابطه کره بادام زمینی و آکنه را بررسی نکرده است.

اما قندهای اضافه شده در بعضی از کره های بادام زمینی و سایر ترکیبات موجود در آنها مانند اسیدهای چرب امگا ۶ می توانند باعث بدتر شدن آکنه و جوش در برخی افراد شوند.

یک مطالعه قدیمی تر در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مصرف مکرر قند اضافه شده به خطر بروز آکنه کمک می کند. بنابراین مصرف مکرر کره بادام زمینی حاوی شکر اضافه شده باعث جوش زدن می شود.

بعید است که مصرف کره بادام زمینی باعث بروز جوش شود. اگرچه بعضی از محصولات حاوی شکر اضافه شده هستند اما به طور کلی مقادیر آن نسبتا کم است. به علاوه کره بادام زمینی منبع خوبی از چندین ماده مغذی است.

با این حال اگر به نظر می رسد که کره بادام زمینی باعث جوش زدن می شود، می توان آن را برای مدتی از رژیم غذایی حذف کرد. همچنین می توان از روش های دیگر مانند استفاده از صابون های ملایم استفاده کرد.

فواید کره بادام زمینی برای پوست صورت

قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

استفاده موضعی از کره بادام زمینی به پاکسازی پوست کمک کرده و آلودگی ها و ناخالصی های پوست را از بین می برد.

برای تهیه ماسک صورت کره بادام زمینی می توانیم به صورت زیر عمل کنیم.

کافیست مقداری کره بادام زمینی روی پوست خود مالیده و بعد از خشک شدن، ماسک را با ماساژ حرکات دایره ای از روی پوست پاک کنید و در پایان با آب گرم بشویید و خشک کنید.

کره بادام زمینی حاوی منیزیم، ویتامین B و E است که به سلامت پوست کمک کرده و پوست را نرم و صاف می کنند.

کافیست مقداری کره بادام زمینی و عسل را مخلوط کرده و روی پوست صورت بمالید.

اگر کرم اصلاح تان تمام شده نگران نباشید! کافیست قبل از اصلاح لایه نازکی کره بادام زمینی به نواحی مورد نظر بمالید، چربی های موجود در کره بادام زمینی پوست را نرم و مرطوب کرده و از خراشیدگی های پوستی حین اصلاح پیشگیری می کند.

صبحانه رژیمی با کره بادام زمینی

بادام زمینی یا کره آن هر دو در تمامی رژیم‌ها برای شما مفید هستند.

یک یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی بیش از ۱۹۰ کالری انرژی دارد که برای شروع یک روز با خوراک کمتر، زیاد نیز هست.

کره بادام زمینی را می‌توانید با نان تست میل کنید.

بهترین مارک کره بادام زمینی

کره بادام زمینی اسکیکرز مقدار ۳۹۵ گرم

کره بادام زمینی کرم کاکائو دکتر بادام مقدار وزن ۲۲۰ گرم

کره بادام زمینی کرانچی نوباتز مقدار ۵۱۰ گرم

کره بادام زمینی رژیمی

کره بادام زمینی نوحا محصولی دلچسب تهیه شده از بادام زمینی خالص و مرغوب می باشد که با حفظ خواص منحصر بفرد خود، از محصولات مقوی و پر طرفدار در سفره صبحانه می باشد .

در ساخت این محصول هیچگونه فرایند شیمیایی و حرارتی بکار نرفته و کلیه خواص و ارزش غذایی آن حفظ شده است.

چربی موجود در کره بادام زمینی از نوع چربی های خوب و فاقد کلسترول می باشد .

کره بادام زمینی منبع خوب و با صرفه ای از پروتئین است که بیشتر ویتامین ها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین E، مس، سلنیوم، منیزیم، روی، رنگدانه های گیاهی و فیبر خوراکی را تامین میکند.

اثرات رژیم غذایی دارای بادام زمینی: ۱- کاهش LDL کلسترول (کلسترول بد) ۲- حفظ و نگهداری HDL کلسترول (کلسترول خوب) ۳- کاهش تری گلیسیرید همچنین دارای مقادیر زیادی چربی غیر اشباع است

کره بادام زمینی با چی بخوریم

کره بادام زمینی را می توانید با شیر بخورید.

همچنین خوردن آن با سبزیجات هم توصیه می شود.

بیشترین ترکیب با کره بادام زمینی متعلق به عسل است.

همراه با گوشت جای چاشنی مصرف شود.

همراه با نان تست به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف شود.

با غلات پرک شده مصرف شود.

کره بادام زمینی و اسهال

بعضی از افراد با خوردن این کره دچار اسهال می شوند.

با مصرف بیش از حد کره بادام زمینی ممکن است منجر به سالمونلوز شوید، که ممکن است علایمی مانند:

گرفتگی شکم, اسهال, استفراغ, تهوع, خستگی, سردرد داشته باشد.

کره بادام زمینی برای سرفه

در خواص کره بادام آمده است که درمان کننده سرفه خشک است ولی در افرادی که به این ماده حساسیت داشته اند سرفه دیده می شود.

نقش کره بادام زمینی در کاهش خطر مرگ

براساس مطالعات دانشگاه وندربیلت (Vanderbilt University) که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، مصرف روزانه‌ی آجیل خطر مرگ را کاهش می‌دهد،

زیرا وجود مقادیر بالای مواد مغذی در آجیل‌ها سبب افزایش سلامتی و حفاظت از بدن می‌شود.

جنیفر مک‌ دنیل (Jennifer McDaniel) می‌گوید: «آجیل‌ها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند

و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک می‌کند،

همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تری‌گلیسرید،

موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوخت‌و‌ساز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا