ارده برای دیابت و آیا خوردن ارده برای افراد دیابتی مفید است یا مضر؟
ارده برای دیابت
ارده برای دیابت ؛ آیا خوردن ارده برای افراد دیابتی مفید است یا مضر؟ همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ارده برای دیابت
ارده کنجد به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و محتوای چربی های اشباع نشده موجود در آن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.
منیزیم موجود در دانههای کنجد، در کاهش ابتلا به دیابت و کنترل علائم آن نقش بسزایی دارد. به علاوه عملکرد داروی گلیبنکلامید را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بهبود میبخشد و سطوح انسولین و گلوکز را در بدن تنظیم و به این ترتیب به کنترل علائم دیابت کمک میکند.
آشنایی با دیگر خواص ارده
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ارده آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ارده
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند.
ماده اصلی تشکیل دهنده ارده، کنجد است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میرود. ویتامینهای موجود در ارده شامل ویتامینهای گروه ب، ویتامین آ، د. و … است. ارده سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباعی نظیر امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است.
دانههای کنجد موجود در ارده دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. همچنین ارده از نظر اسیدهای آمینه سولفوردار و تریپتوفان نیز غنی است.
رنگ ارده قهوه ای مایل به زرد است، بافت نرم و صاف روغنی داشته و طعم آن کمی تلخ می باشد.
ارده سرشار از مواد مغذی است که خطر ابتلا به التهاب را کاهش می دهند، برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید بوده و خواص ضد سرطانی دارند.
خواص ارده برای چاقی
خوردن بیش از حد ارده کنجد به این دلیل که حاوی چربی بالا و کالری زیادی است موجب چاقی و اضافه وزن خواهد شد پس اگر شما فرد کم تحرکی هستید و پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی کنید، با خوردن زیاد این ماده غذایی حتما چاق خواهید شد. توصیه می شود افرادی که لاغر هستند و تمایل بسیاری به چاق شدن دارند، از ترکیب ارده و شیره استفاده کنند .
خواص ارده در صبحانه
بهتر است مواد غذایی سالم و در عین حال مقوی، اولویت اصلی در وعده صبحانه باشند. یکی از این گزینهها محصولات بر پایه کنجد نظیر ارده، حلوا ارده و کرم کنجد است. ارده از آسیاب کردن کنجد بدون پوست و رست شده به دست میآید که برای تولید مواد غذایی مختلف از جمله حلوا و کرم کنجد به کار میرود. خواص ارده فراوان است و به دلیل بالا بودن ارزش غذایی، به ویژه پروتئین مرغوب، اسیدهای چرب مفید، ویتامین E و آنتی اکسیدان، یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه محسوب می شود.
خواص ارده و عسل
ارده و عسل، هر یک به تنهایی خواص بسیاری را شامل میشوند ترکیب ارده و عسل برای استخوان درد و مشکلات وابسته به استخوان، ثابت شده است. این دو ماده خوراکی مفید با ترکیباتی که به همراه دارند به درمان مشکلات استخوان و آرتروز کمک بسزایی میکنند. همچنین ارده و عسل هر دو طبع گرمی دارند که برای سلامت استخوانها نیز مفید هستند.که به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.
ترکیب ارده و عسل برای استخوان درد و مشکلات وابسته به استخوان، ثابت شده است. این دو ماده خوراکی مفید با ترکیباتی که به همراه دارند به درمان مشکلات استخوان و آرتروز کمک بسزایی میکنند. همچنین ارده و عسل هر دو طبع گرمی دارند که برای سلامت استخوانها نیز مفید هستند.
ترکیب ارده و عسل به دلیل قند و چربی مفید، به افزایش انرژی بدن کمک بسزایی میکنند. از این جهت ارده و عسل برای صبحانه کودکتان بسیار مفید خواهد بود.
افرادی که با مشکل کم خونی مواجه هستند، در صورتی که تغذیه سالمی داشته باشند و از غذاهای سرشار از آهن همچون ارده و عسل بهرهمند شوند، کمتر دچار ضعف عضلانی، خستگی بیدلیل و خواب نامنظم خواهند شد.
خواص ارده و شیره خرما
ارده، طبعی بسیار گرم دارد و معمولا با موادی همچون عسل، شیره انگور و شیره خرما ترکیب می شود که در این صورت ارزش غذایی آن چند برابر می شود. شیره خرما دارای ویتامین های بسیاری مانند A،B،C، E ، آهن، فسفر و مقداری املاح معدنی میباشد. ترکیب ارده و شیره خرما بسیار انرژی زا است که می تواند به عنوان تغذیه سالم و افزایش قدرت ذهنی برای کودکان استفاده شود. شیره خرما همان خواص خرما را دارد.
ارده و شیره خرما چاق کننده و برطرف کننده کم خونی و کمبود آهن میباشد.
خواص ارده و شیره انگور
معمولا ارده را با شیره انگور ترکیب می کنند. برای جلوگیری از شیرین شدن زیاد آن باید مقدار کمتری از شیره انگور استفاده کنید. شیره انگور دارای ویتامینهای A,B,C ، آهن ، منیزیم ، فسفر و مقداری کلیسیم است و تا حدود زیادی مواد مغذی انگور را دارا می باشد .مخلوط ارده و شیره انگور از نفخ جلوگیری می کند. این ترکیب بسیار پرکالری و انرژی زا است ،بنابراین مصرف نقداری از آن باعث جبران انرژی از دست رفته می شود.
ترکیب ارده و شیره انگورگزینه مناسبی برای درمان افسردگی است.
ارده و شیره انگور دارای طبع گرم است بنابراین افراد گرم مزاج بهتر است به همراه این ماده غذایی از پونه ، ماست ، کاسنی و مواد غذایی با طبع سرد استفاده کنند تا دچار مشکل ناشی از گرم بودن این ترکیب نشوند.
کودکان و نوجوانان برای رشد خود نیازمند مواد مغذی بسیاری هستند. شیره انگور علاوه بر تامین کالری مورد نیاز، مواد مغذی برای رشد بدن را نیز فراهم می کند. بنابراین مصرف ارده و شیره انگور را می توان در وعده های غذایی مخصوصا در صبحانه گنجاند.
ارده شیره از مخلوط مساوی شیره انگور با ارده کنجد مرغوب و یا مخلوط مساوی عسل و ارده کنجد بدست می آید .
ارده برای سرماخوردگی
مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونت های سرماخوردگی موثر است.
ارده برای کدام شهر است
قطب اصلی تولید حلوا ارده و ارده در یزد و شهرستان اردکان میباشد تولید فراورده های کنجدی در اردکان به سال های دراز بر میگردد
ارده برای زنان
ارده از بهترن مواد غذایی برای زنان بوده و بسیاری از نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند. مصرف ارده در زنان قاعده آور بوده و بیماری های رحم را رفع می کند.
مصرف ارده از بروز کم خونی پیشگیری کرده و بخاطر داشتن فولات مصرف آن برای زنان حامله نیز توصیه می شود.
انواع ارده
آشنایی با انواع ارده :
ارده سنتی : منظور از ارده های سنتی ارده های تهیه شده در استان هایی است که نسبت به تهیه انواع ارده پیشتاز بوده اند.
ارده سیاه ( سبوس دار) : این نوع از ارده به طور معمول به منظور درمان و یا پیشگیری از برخی بیماری های گوارشی تولید می شود.
ارده های طعم دار
ارده دو آتیشه : کنجد مورد استفاده در ارده دو آتیشه کنجد وارداتی از سودان و پاکستان است.
ارده را با چی بخوریم
ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده را به طرق مختلفی میتوان مصرف نمود. میتوان آن را بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد و یا مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است.