فواید برنج سیاه و آشنایی با خاصیت درمانی مصرف برنج سیاه

فواید برنج سیاه

فواید برنج سیاه ؛ آشنایی با خاصیت درمانی مصرف برنج سیاه همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید برنج سیاه چیست

برنج سیاه دارای طبیعتی معتدل و خشک است.

در ۱۰۰ گرم از این برنج ، ۳۵۵ کالری موجود است.

برنج سیاه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با درمان چین و چروک، باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

برنج سیاه کالری و کربوهیدرات کمی دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر، باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

مقادیر بالای آنتوسیانین موجود در برنج سیاه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

محققان دانشگاه آژو در کره دریافته اند که برنج سیاه باعث کاهش التهاب در بدن می شود؛ این تحقیق نشان داد که برنج سیاه سبب کاهش ادم و کاهش درماتیت پوستی می شود.

برنج سیاه مقادیر بالای آنتوسیانین دارد که باعث کاهش کلسترول خون بالا شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروز را کاهش می دهد.

مقادیر بالای فیبر موجود در برنج سیاه به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می کند.

مقادیر بالای آنتو سیانین های موجود در برنج سیاه برای حفظ سلامت قلب مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در برنج سیاه، متابولیسم اسید های چرب را تنظیم می کند و با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون، خطر ابتلا به بیماری های کبد از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

مقادیر بالای آنتوسیانین های موجود در برنج سیاه باعث کاهش استرس اکسیداتیو و حفظ عملکرد مغز شده و به تقویت حافظه و بهبود یادگیری کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در برنج قهوه ای، باعث حفظ سطح قند خون طبیعی در بدن شده و با جلوگیری از افزایش انسولین خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

فیبر موجود در برنج سیاه خطر ابتلا به رفلاکس معده را کاهش داده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود و از زخم معده و زخم دوازدهه جلوگیری می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در برنج سیاه با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست و هموروئید یا بواسیر کمک می کند.

برنج سیاه، گلوتن ندارد به همین دلیل یکی از بهترین منابع غذایی برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند.

یک مطالعه در کره نشان می دهد که آنتوسیانین های موجود در برنج سیاه باعث کاهش التهاب در دستگاه تنفسی شده و می توانند به درمان آسم کمک کنند.

تحقیقات انجام شده نشان داده که آنتوسیانین های موجود در برنج سیاه باعث تقویت بینایی شده و خطر ابتلا به آسیب شبکیه ا کاهش می دهد.

آشنایی با دیگر خواص برنج سیاه در خواب های ما

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص برنج سیاه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با برنج سیاه

برنج دارای انواع مختلفی است، اما شاید کمتر کسی بداند که برنج سیاه نیز وجود دارد، این برنج دارای خواص ویژه‌ای است

و در میان کشورهای آسیایی بسیار طرفدار دارد، متخصصان تغذیه تاکید دارند

مصرف برنج سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

این نوع برنج بسیار نادر است. اما نمی توان از زیبایی متفاوت و سرشار از آنتی اکسیدان بودن آن به این سادگی گذشت.

جالب است بدانید، برنج سیاه به برنج بنفش یا برنج ممنوعه نیز شهرت دارد و علت رنگ رنگ سیاه آن به خاطر وجود رنگدانه های آنتی اکسیدانی است؛

همان رنگدانه هایی است که در بادمجان یا توت سیاه وجود دارد که رنگ سیاه عمیقی به این دسته از محصولات می بخشد.

برنج سیاه به عنوان یک غله کامل شناخته می شود که در لایه خارجی آن سبوس سالم قرار دارد. به بیان دیگر می توان گفت، برنج سیاه همان برنج قهوه‌ای یا تصفیه نشده است.

برنج سیاه در حال حاضر می تواند در همه قاره ها به جز قطب جنوب کشت می شود

برنج سیاه، اغلب پس از خیس خوردن در آب یا پخته شدن به رنگ بنفش در می آید

برنج سیاه در واقع یکی از انواع برنج متعلق به گونه Oryza sativa L است که در مناطق گرمسیری مانند چین، ژاپن، کره،

میانمار و شمال شرق هند می روید و در دو نوع اصلی برنج سیاه اندونزی و برنج سیاه جاسمین تایلندی عرضه می شود

برنج سیاه هزاران سال پیش در دربار سلطنتی چین استفاده می شد و به دلیل گران بودن،

مردم عادی حق استفاده از آن را نداشتند به همین دلیل به آن برنج ممنوعه گفته می شود

طرز پخت برنج سیاه

نکته ۱: مدت زمان پخت برنج سیاه بیشتر از برنج سفید است اما از آن جا که پخت بیش از حد ممکن است باعث از دست رفتن برخی مواد مغذی آن شود

بهتر است یک شب قبل از پخت آن را در آب خیس کنید، در این صورت مدت زمان پخت کمتری نیاز داشته و مغذی تر خواهد بود.

نکته ۲: توجه داشته باشید به اندازه ۲ برابر برنج خام استفاده شده، برنج سیاه پخته به دست می آید

و به ازای هر فنجان برنج سیاه لازم است ۲ فنجان آب برای پخت و پز استفاده کنید.

نکته ۳: هرچه دانه های برنج سیاه تیره تر باشد برنج کیفیت بهتری خواهد داشت.

ابتدا برنج را ۲ یا ۳ بار با آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود و بگذارید یک شب در آب بماند.

سپس برنج را به همراه آب کافی داخل قابلمه ریخته و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش بیاید،

سپس شعله را کم کرده، درب قابلمه را بگذارید به طوری که هوا بتواند از آن خارج شود.

بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه که آب برنج به طور کامل تبخیر شد شعله را خاموش کرده و بگذارید برنج به همان حالت تا ۱۵ دقیقه بماند.

برنج سیاه بعد از پخت به رنگ بنفش تیره می شود و ممکن است باعث لکه دار شدن ظروف شود.

از کجا برنج سیاه بخریم

راحت ترین راه پیدا کردن و خرید برنج سیاه فروشگاه های اینترنتی به خصوص دیجی کالا هستند.

برنج سیاه برای لاغری

برنج سیاه کالری و کربوهیدرات کمی دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر، باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

یک مطالعه در کره نشان داده افرادی که برنج سیاه را برای ۶ هفته به رژیم غذایی خود اضافه کرده اند،

شاخص توده بدنی بدن (BMI) و درصد چربی بدن شان به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرده است.

علاوه بر این مقادیر بالای فیبر موجود در برنج سیاه به پاک سازی و سم زدایی روده ها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش چربی شکم می شود.

برنج سیاه و دیابت

مقادیر بالای فیبر موجود در برنج قهوه ای، باعث حفظ سطح قند خون طبیعی در بدن شده و با جلوگیری از افزایش انسولین خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

مطالعات حیوانی نشان می دهد که خوردن برنج سیاه و سایر غذاهای حاوی آنتوسیانین ممکن است به کاهش قند خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ کمک کند. برای تأیید این تأثیرات، مطالعات انسانی لازم است.

طعم برنج سیاه

طعم برنج سیاه بسیار شبیه به برنج قهوه ای است و پس از پخت به رنگ بنفش تیره در می آید..

قیمت برنج سیاه در ایران

برنج سیاه در ایران قیمتی بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان دارد.

خواص برنج سیاه برای مو

برنج سیاه هم مانند انواع برنج دارای ئیتامین های گروه بی است و برای سلامتی و رشد مو و درمان شوره سر مفید می باشد.

یکی دیگر از کاربردهای برنج سیاه،‌ تقویت و لطافت و نرمی مو است. در چین از مخمر آب برنج سیاه برای شستن موها استفاده می‌شود.

آب برنج سیاه به‌خاطر خاصیت ضد اکسیدانی، به تغذیه و سلامت پوست سر و مو کمک می‌کند و باعث براق شدن و لطافت موها خواهد شد.

برنج سیاه حاوی بیوتین، ویتامین B و دیگر پروتئین‌های ضروری برای رشد موها است

و از مو در مقابل اثرات مخرب ناشی از باد و پرتوهای مضر نور خورشید محافظت می‌کند.

مقایسه برنج سیاه با برنج قهوه ای و سفید

برنج سیاه کالری کم تری از برنج قهوه ای و برنج سفید دارد

مقادیر آهن موجود در برنج سیاه نسبت به برنج قهوه ای و برنج سفید، بیشتر می باشد

برنج سیاه به دلیل مقادیر بالای آنتوسیانین هایی که دارد، سیاه رنگ دیده می شود

برنج سیاه به دلیل مقادیر بالای سبوس که دارد پس از پخته شدن هم همه ی مواد مغذی را حفظ می کند

خواص برنج سیاه برای سرطان

مقادیر بالای آنتوسیانین موجود در برنج سیاه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد؛ یک مطالعه تجربی که توسط دانشگاه نظامی سوم در چین انجام شد، نشان داده که آنتوسیانین موجود در برنج سیاه خطر ابتلا به سرطان و تومور را از بین می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا