کنجد در شیردهی ؛ مقوی کردن شیر مادر با خوردن کنجد
کنجد در شیردهی
کنجد در شیردهی ؛ مقوی کردن شیر مادر با خوردن کنجد همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کنجد در شیردهی
متخصصان معتقدند که اگر از کنجد در مقادیر متوسط استفاده شود،
بدن مادر شیرده قادر خواهد بود تا مقدار کافی از عناصر اساسی موجود در این دانه را برای حفظ سلامتی بهدست آورد:
منیزیم، کلسیم، روی، مس، منگنز و آهن از جمله همین مواد هستند.
دانه کنجد حاوی مقادیر زیادی کلسیم است که به راحتی توسط بدن جذب میشود.
با توجه به خواص مطلوب این گیاه، کنجد برای رشد کامل نوزاد و حفظ سلامت مادر در دوره شیردهی بسیار مفید است.
با این حال، با وجود تمام ویژگیهای مفید این محصول، مادر جدید نباید در استفاده از کنجد زیادهروی کند.
زیرا بوی تند آن ممکن است بر طعم شیرش تاثیر بگذارد. کنجد همچنین بر میزان کالری شیر مادر تاثیر به سزایی دارد.
آشنایی با دیگر خواص کنجد
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کنجد آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با کنجد
دانه کنجد یکی از بهترین انواع دانه های روغنی خوراکی غنی از پروتئین و از سالم ترین مواد غذایی جهان است
که به رنگ سفید، قهوه ای و سیاه در طبیعت یافت می شود.
دانه کنجد حاوی بالاترین مقدار روغن در بین دانه های روغنی است.
هزاران سال است که در طب سنتی از دانه کنجد برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی، دیابت و آرتروز استفاده می شود.
دانههای کنجد جزو باستانیترین خوراکیهای روی کرهی زمین هستند.
در واقع گیاه کنجد کُهنترین گیاهی است که بهخاطر دانهها و روغنش کشت میشود.
کنجد در فرهنگ سرزمینهای شرقی، مدیترانهای و آفریقایی، ارزش بالایی دارد
و هزاران سال است که برای خوشطعم کردن غذا، تهیهی روغن و تقویت و سلامت پوست از آن استفاده میشود.
کنجد نسبت به سایر دانهها، بیشترین مقدار چربی را دارد و بهدلیل طعم فوقالعادهاش،
بهصورتهای مختلف از جمله ارده، روغن کنجد و غیره، در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
کنجد، دانهای خوراکی و گیاهیست که بومی هند و آفریقا بهحساب میآید و قدیمیترین دانه روغنی در جهان محسوب میشود.
بیش از ۳۵۰۰ سال است که دانههای کنجد کشت میشوند و از آنها در پخت نان،
تهیه سالاد، سوپ، کیک، شیرینی و سایر مواد غذایی استفاده میشود.
دانههای کنجد بهعنوان آجیل هم مصرف میشوند و از روغن بهدستآمده از آنها برای پخت انواع غذا استفاده میشود.
خواص کنجد تنها به دانههای آن محدود نمیشود و روغن کنجد هم غنی از مواد مغذی، انواع ویتامینها و آنتیاکسیدان است.
دانههای کنجد با توجه به نوع یا گونه گیاه کنجد، در رنگهای سفید، قهوهای و سیاه یافت میشوند.
کنجد برای درمان کم خونی
در کنجد آهن مس و ویتامین ب وجود دارد که به افزایش تولید هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون کمک کرده و برای جلوگیری از کمخونی مؤثر است.
خواص کنجد برای بهود عملکرد تیروئید
کنجد منبع غنی از سلنیوم بوده که نقش مهمی در ساخت هورمونهای تیروئیدی دارد. همچنین کنجد به دلیل داشتن آهن ، مس ، روی و ویتامین ب شش که از تولید هورمونهای تیروئیدی حمایت کرده و باعث سلامت آن میشود.
خواص کنجد برای یائسگی
دانه های کنجد به دلیل داشتن فیتواستروژن ها که یک ترکیبات گیاهی مشابه هورمون استروژن هستند به کاهش علائم دوران یائسگی مانند گرگرفتگی کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان یائسه را کاهش می دهد.
کنجد برای پیشگیری از پوکی استخوان
دانههای کنجد دارای کلسیم ، منیزیم ، منگنز و روی بوده که به تقویت استخوانهای فرد کمک کرده و خطر پوکی استخوان در سنین بالا را کاهش میدهد. پس شما میتوانید برای تقویت استخوانهای خود از کنجد کمک بگیرید.
خواص ضد التهابی
مطالعات انجامشده نشان میدهد که روغن کنجد و دانه های آن به دلیل داشتن سسامین موجود میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهد چراکه دارای ضد التهاب طبیعی است.
خواص کنجد برای درمان آرتروز
کنجد به دلیل داشتن آنتیاکسیدان فراوان و خواص ضد التهابی قوی میتواند از غضروف ها محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماریهای غضروفی را کاهش دهد.
یک مطالعهای که بر روی افراد مبتلا به آرتروز زانو انجام شده است مشخص شد که مصرف روزانه پنج قاشق غذاخوری پودر دانه کنجد درد زانو را تا ۶۳ درصد کاهش می دهد.
خواص کنجد برای رحم و قاعدگی
مصرف کنجد باعث افزایش سطح ویتامین E در بافتها شده
و چنانچه خانمی دچار دردهای شدید در دوران عادت ماهانه خود می شود،
بهتر است بداند مصرف کنجد و فرآوردههای آن باعث کاهش التهاب
و شدت انقباضهای رحمی و در نتیجه کاهش میزان درد در دوران قاعدگی نیز می شود.
خواص کنجد برای پوست
آنتی اکسیدان های موجود در دانه کنجد به کاهش رادیکال های آزاد کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
مقدار بالای روی، به تولید کلاژن کمک میکند و پوست را الاستیسیته میکند و به ترمیم بافت های آسیب دیده پوست کمک می کند.
استفاده منظم از روغن کنجد می تواند خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد.
روغن دانه های کنجد از اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش خورشید و آسیب رساندن به پوست
که باعث ایجاد لک و چین و چروک می شود، جلوگیری و محافظت می کند.
خواص کنجد برای معده
کنجد با تمام فوایدی که دارد برای معده ضعیف مناسب نیست، چون هضم آن سنگین است.
کنجد از جمله گیاهانی است که هم برگ و همدانه آن مورد مصرف است ،
مصرف این گیاه دارویی به هر شکل دارای اثرات فراوانی در رفع دردهای سوزش معده ، سرطان ، سل و کم خونی است.
شیره کوبیده کنجد برای رفع سوزش معده مفید است و ترشی معده را کم میکند.
به همنی دلیل برای درمان رفلاکس معده از کنجد استفاده می شود.
خواص کنجد برای باردار شدن
در طب آیورودا از دانه های کنجد برای باروری و باردار شدن استفاده می کنند.
همچنین کنجد به دلیل داشتن آهن زیاد به قضیه باردار شدن کمک می کند.
خواص کنجد برای کبد
مطالعات حیوانی نشان می دهند که جذب ویتامین E را افزایش می دهد و کبد را از آسیب های رادیکال محافظت می کند.
در طب سنتی چینی، ارتباطی بین کبد و چشم ها وجود دارد. کبد، خون را به چشم ها می فرستد تا از عملکرد آن پشتیبانی کند.
دانه های کنجد سیاه برای این عملکرد، بهترین گزینه هستند.
دانه کنجد به کبد کمک میکند تا اثرات مضر الکل و همچنین سایر موادی که در بدن مسمومیت ایجاد میکند را تجزیه کند.