خواص دل مرغ در بدنسازی ؛ فواید مصرف دل مرغ در وعده های ورزشکاران
خواص دل مرغ در بدنسازی
خواص دل مرغ در بدنسازی ؛ فواید مصرف دل مرغ در وعده های ورزشکاران همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص دل مرغ در بدنسازی
دل مرغ منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا است. نشان داده شده است که مصرف زیاد پروتئین باعث افزایش میزان متابولیسم ،
کاهش اشتها ، کمک به عضله سازی و حفظ ماهیچه ها در هنگام کاهش وزن می شود.
آشنایی با دیگر خواص دل مرغ
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دل مرغ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با دل مرغ
دل مرغ (Chicken Hearts) نسبت به دیگر انواع گوشت ها، کمتر محبوب بوده اما باید بدانید که این ماده بسیار مغذی و خوش طعم است.
بافت دل مرغ مرغ جویدنی بوده و دارای طعمی شیرین و کمی فلزی است. این ماده موارد استفاده زیادی داشته و به سادگی قابل تهیه است.
بعلاوه این ماده به دلیل داشتن چندین ماده مغذی خواص سلامتی زیادی دارد.
حساب دل مرغ از جگر آن جدا است. دل مرغ، منبع خوبی برای دریافت پروتئین و آهن محسوب میشود
و اسید فولیک هم دارد. این عضو اندرونی، مشکل خاصی ندارد و میتوان آن را مصرف کرد اما مصرف جگر مرغ، چندان توصیه نمیشود.
خواص دل مرغ برای سگ و گربه
قرار دادن،گاه به گاه دل مرغ به عنوان غذای سگ و گربه توصیه می شود.دل مرغ حاوی ماده ای به نام تورین است
که به سلامت دستگاه قلبی عروقی سگ و گربه کمک میکند و مصرف آن برای سگ و گربه مفید است.
همچنین قلب مرغ دارای پروتئین بدون چربی،آهن ،اسیدهای چرب و ویتامین های گروه Aو B میباشد.
چون حاوی ویتامین Aزیادی است،این ماده غذایی فقط ۵درصد ازحجم غذای روزانه سگ و گربه باید باشد،
چرا که مصرف بیشتر آن ممکن است سبب اسهال و مریض شدن حیوان خانگی شما شود.
خواص دل مرغ برای کودکان
دل مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید است و توصیه می شود که حتما در برنامه غذایی کودکان گنجانده شود.
برای درمان کم خونی و تامین پروتئین بدن کودکان به آنها دل مرغ بدهید.
برخی خانواده ها براین باورند که دل و قلوه ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد
و با آن سوپ درست می کنند و در برنامه غذایی کودک، سالمند یا بیمار می گنجانند.
خواص دل مرغ در بارداری
مصرف زیاد آن بویژه در زنان باردار می تواند با انباشت ویتامین A در کبد موجب بروز نقایص مادرزادی در جنین شود و مادر را دچار نوعی مسمومیت کند.
خواص دل مرغ در بدنسازی
دل مرغ منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا است. نشان داده شده است که مصرف زیاد پروتئین باعث افزایش میزان متابولیسم ،
کاهش اشتها ، کمک به عضله سازی و حفظ ماهیچه ها در هنگام کاهش وزن می شود.
خواص دل مرغ و سنگدان مرغ
هم سنگدان و هم دل مرغ از پروتئین بالایی برخوردار هستند اما سنگدان به نسبت دل پروتئین بیشتری دارد.
۳٫۵ اونس از دل مرغ دارای ۲۶ گرم پروتئین و همین میزان از سنگدان از ۲۷ گرم پروتئین برخوردار است.
در هر حال، هر دوی این اعضا، قادر به تأمین اسید آمینههای ضروری بدن جهت ساخت پروتئین هستند
و میتوان آنها را از جمله بهترین منابع برای پروتئین حیوانی به شمار آورد.
سنگدان مرغ گزینهای مناسب برای تأمین پروتئین و در عین حال خوراکیای کمکالری است.
در حالی که ۳٫۵ اونس از دل مرغ، در حالت آبپز، ۱۸۵ کالری دارد، همان میزان از سنگدان مرغ، در حالت آبپز، از ۱۵۳ کالری برخوردار است.
البته با وجود آن که ۳۲ کالری میان این دو عضو از بدن مرغ اختلاف وجود دارد
اما هر دوی آنها در زمرهی غذاهای کم کالری به شمار میروند.
یعنی میزان کالری موجود در آنها به نسبت وزنی که دارند کم است.
با وجود آن که دل و سنگدان مرغ کم کالری و پر پروتئین هستند اما، چنانکه در بالا نیز گفته شد،
از کلسترول بالایی برخوردار میباشند و دل علاوه بر کلسترول، چربی بالایی هم دارد. ۳٫۵ اونس از دل مرغ،
حاوی ۸ گرم چربی و ۲۴۲ میلیگرم کلسترول است. این ارقام در همان میزان از سنگدان مرغ به ترتیب ۳٫۶ گرم و ۱۹۴ میلیگرم هستند.
البته، چنانکه عیان است، سنگدان به نسبت دل از چربی و کلسترول کمتری برخوردار است
اما همچنان میزان بالایی چربی و کلسترول در آن وجود دارد. انجمن قلب آمریکا توصیه میکند
که میزان مصرف چربی در روز ۲۵ الی ۳۵ درصد کالری دریافتی و میزان مصرف کلسترول در روز کمتر از ۳۰۰ میلیگرم باشد.
هم دل و هم سنگدان منابع خوبی از آهن و روی هستند اما دل منبع بهتری است.
۳٫۵ اونس از دل مرغ، حاوی ۹ میلیگرم آهن و ۷ میلیگرم روی است.
این در حالی است که سنگدان از ۴ میلیگرم آهن و ۴٫۳ میلیگرم روی برخوردار میباشد.
احتمالاً میدانید که آهن برای ساخت هموگلوبین و انتقال اکسیژن ضروری است،
و روی میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن با سرماخوردگی و سایر بیماریها مبارزه کند.
جدول ارزش غذایی دل مرغ
یک وعده ۱۰۰ گرمی دل مرغ پخته موارد زیر را تامین می کند:
کالری: ۱۸۵
پروتئین: ۲۶ گرم
چربی: ۸ گرم
کربوهیدرات: ۰٫۱ گرم
ویتامین ب ۱۲: ۳۰۴% میزان مورد نیاز مصرف روزانه (DV)
روی (زینک): ۶۶% DV
ریبوفلاوین: ۵۷% DV
مس: ۵۶% DV
پانتونیک اسید: ۵۳% DV
آهن: ۵۰% DV
فولات: ۲۰% DV
ویتامین ب ۶: ۱۹% DV
نیاسین: ۱۸% DV
فسفر: ۱۶% DV
سلنیوم: ۱۵% DV
دل مرغ برای کبد چرب
از آنجایی که حدود ۷۵% از کلسترول بدن توسط کبد تولید می شود و فقط ۲۵% از آن
سهم مواد غذایی مصرفی است، باید از مصرف مواد غذایی با کلسترول بالا مانند دل مرغ اجتناب کرد.
دل مرغ برای فشار خون
دل مرغ تاثیر زیادی در بالا و پایین رفتن فشار خون ندارد و اگر زیاده روی نکنید مشکلی برای شما ایجاد نمی شود.
دل مرغ برای نقرس
با وجود مفید بودن این ماده برای بیشتر بزرگسالان، اما افراد مبتلا به نقرس باید آن را به میزان متوسطی مصرف کنند.
این امر به این دلیل است که دل مرغ میزان پورین بسیار بالایی دارد. به صورت کلی فرآورده های گوشتی حاوی میزان بالایی از این ماده هستند.
با تجزیه پورین، سطح اوریک اسید بدن افزایش یافته و تجمع آنها در مفاصل موجب ایجاد نقرس می شود.
به همین دلیل افراد دارای نقرس باید از یک رژیم غذایی کم پورین پیروی کرده و مصرف موادی مانند دل مرغ به به حداقل برسانند.
مسمومیت با دل مرغ
مسمومیت با دل مرغ خیلی کم اتفاق می افتد و معمولا جگر مرغ باعث مسمومیت می شود.
نحوه پختن دل مرغ
دل مرغ را می توان در بسیاری از فروشگاه ها و قصابی ها تهیه کرد.
اینمواد غذایی اغلب با سایر فرآورده های گوشتی بسته بندی می شود.
با روش های مختلفی می توان دل مرغ را تهیه کرد اما محبوب ترین روش آن سرخ کردن آن در ماهیتابه داغ است.
برای اینکار می توان دل مرغ را با روغن زیتون و ادویه هایی از جمله پودر سیر، فلفل، زیره، تکه های چیلی یا نمک دریایی ترکیب کرد.
سپس اجازه دهید که آنها با حرارت متوسط تا بالا، تا جایی که دیگر صورتی نباشند، پخته شوند.
در آخر نیز می توان موادی مانند قارچ، پیاز، سیب زمینی یا هویج را در کنار آنها سرو کرد.