کالری گرده گل و بررسی ارزش غذایی و کالری موجود در گرده گل
کالری گرده گل
کالری گرده گل ؛ بررسی ارزش غذایی و کالری موجود در گرده گل همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : چای اولانگ در شیردهی ؛ ایا مصرف چای اولانگ برای شیردهی مفیده
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کالری گرده گل
از نظر طب سنتی طبع گرده گل به نسبت گرم است.
۲ قاشق چای خوری گرده زنبور عسل ۴۰ کالری و فقط ۴ گرم قند دارد.
گرده گل حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانها از جمله فلانوئیدها، کوئرستین، کامپرفرول و گلوتاتیون است.
این آنتی اکسیدنها بدن را در برابر رادیکالهای آزاد که باعث بیماریهای مزمن مانند سرطان یا دیابت نوع ۲ میشود، محافظت میکند.
چربی و کلسترول خون بالا میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد. جالب است که مطالعات نشان دادهاند
عصاره گرده گل میتواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد، به خصوص کلسترول LDL که به کلسترول بد معروف است.
کبد یک ارگان حیاتی است که سموم را از خون خارج میکند. مطالعات نشان دادهاند که گرده گل تواناییهای سم زدایی آن را تقویت میکند.
گرده گل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماریها و واکنشهای ناخواسته جلوگیری میکند.
حتی تحقیقات نشان میدهد که گرده گل میتواند شدت و شروع آلرژی را کم کند.
یائسگی که نشانه قطع قاعدگی در زنان است، اغلب با علائم ناراحت کننده مانند گرگرفتگی، تعریق شبانه، تغییر خلق و خو و خواب همراه است.
گرده زنبور برای درمان و پیشگیری از سرطان مناسب است. تحقیقات به عمل آمده، گرده گل را مهارکننده رشد تومور
و تحریک آپوپتوز (مرگ برنامه ریزی شده سلول ها) در سرطان های پروستات، روده بزرگ و لوسمی میدانند.
گرده گل را با توجه به اینکه سرشار از مواد مغذی است میتوان یک انرژی دهنده عالی و طبیعی معرفی کرد.
پروتئینها و کربوهیدراتها میتوانند در طی روز که فعالیت زیادی وجود دارد استقامت را افزایش داده و با خستگی مقابله کنند.
گرده گل میتواند علائم آلرژی یا تب یونجه را در افرادی که مبتلا به این مسائل هستند کاهش دهد.
بدین منظور کافیست این افراد حدودا ۴۰ روز قبل از شروع فصل آلرژی مصرف گرده گل را آغاز کنند.
ثابت شده است که مصرف گرده گل در حین تمرین بسیار مفید است و بدن میتواند از طریق ایمنی بالا سریعتر با نیازهای جدید تطابق پیدا کند.
به بدنسازان توصیه میشود گرده گل را همراه با عسل یا شیر استفاده کنند.
گرده گل معمولا در محصولات موضعی که هدف آنها درمان شرایط التهابی و سوزشهای پوستی مانند پسوریازیس یا اگزما است مورد استفاده قرار میگیرد.
اسید آمینهها و ویتامینها از پوست محافظت میکنند و به بازسازی سلولها کمک میکنند.
آشنایی با دیگر خواص گرده گل
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گرده گل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گرده گل
گرده گل در حقیقت غذای اصلی لاروهای زنبور عسل است.
لاروهایی که در کندوهای عسل زندگی می کنند و وظیفه تغذیه آن ها به عهده زنبورهای کارگر است.
این فرآورده به کمک شهد های جمع آوری شده، موم، عسل تغلیظ شده، ترشحات دیگر و آنزیم های مقوی تولید می شود.
آن چه باعث شده تا گرده گل جزء مواد بسیار مقوی در طب سنتی شناخته شود، خواص آن است.
گرده گل سرشار از پروتئین ها، ویتامین های گوناگون بوده و با مصرف آن می توانید
مقدار زیادی آمینو اسید و اسید فولیک به سلول های بدن خود برسانید.
نبور عسل گرده ی گل ها رو جمع آوری می کند و با انتقال دادن آن ها به کیسه های کوچکی که به سبد
گرده معروف اند و در پا های عقبی این حشره قرار دارند، گرده را به کندو می برند.
گرده گل، پودری با رنگهای مختلف بوده که توسط زنبور از گلها جمع آوری شده و به تغذیۀ لاروها و زنبوران جوان می رسد.
گرده خواص تغذیه ای فوق العاده ای داشته و هیچ چیز دیگر نمی تواند جای آنرا در تغذیۀ زنبور بگیرد.
خواص گرده گل برای سرطان
گرده گل حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانها از جمله فلانوئیدها، کوئرستین، کامپرفرول و گلوتاتیون است.
این آنتی اکسیدنها بدن را در برابر رادیکالهای آزاد که باعث بیماریهای مزمن مانند سرطان یا دیابت نوع ۲ میشود، محافظت میکند.
آزمایشات به عمل آمده نشان میدهد که حتی میتواند التهاب را کاهش دهد، باکتریهای مضر را از بین ببرد،
با عفونتها مبارزه کند و همچنین از رشد و گسترش تومورها نیز جلوگیری کند.
میزان آنتی اکسیدانی بودن گرده گل به نوع گیاه آن بستگی دارد.
گرده زنبور برای درمان و پیشگیری از سرطان مناسب است.
تحقیقات به عمل آمده، گرده گل را مهارکننده رشد تومور و تحریک آپوپتوز
(مرگ برنامه ریزی شده سلول ها) در سرطان های پروستات، روده بزرگ و لوسمی میدانند.
بعضی از دانشمندان معتقدند که گرده گل بید سفید دارای خاصیت ضد استروژن است
و میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه، رحم و پروستات را کاهش دهد.
خواص گرده گل برای ورزشکاران
گرده گل را با توجه به اینکه سرشار از مواد مغذی است میتوان یک انرژی دهنده عالی و طبیعی معرفی کرد.
پروتئینها و کربوهیدراتها میتوانند در طی روز که فعالیت زیادی وجود دارد استقامت را افزایش داده و با خستگی مقابله کنند.
ثابت شده است که مصرف گرده گل در حین تمرین بسیار مفید است و بدن میتواند از طریق ایمنی بالا سریعتر با نیازهای جدید تطابق پیدا کند.
به بدنسازان توصیه میشود گرده گل را همراه با عسل یا شیر استفاده کنند.
خواص گرده گل برای قلب
چربی و کلسترول خون بالا میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد.
جالب است که مطالعات نشان دادهاند عصاره گرده گل میتواند
سطح کلسترول خون را کاهش دهد، به خصوص کلسترول LDL که به کلسترول بد معروف است.
در افراد مبتلا به نزدیک بینی که در اثر گرفتگی شریانها ایجاد شده است
نیز مکملهای گرده گل میزان کلسترول را کاهش داده و باعث افزایش بینایی آنها میشود.
خواص گرده گل برای پروستات
مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات با استفاده از گرده گل می توانند خود را تسکین دهند.
گرده گل می تواند باعث کاهش التهاب و جلوگیری از انگیزش های مکرر ادراری شود.
افزودن گرده گل به رژیم غذایی برای مردان مسن که مشکل پروستات دارند، عالی است.
دکتر آلن کایاس (فرانسوی) به مردانی که سن آن ها بیشتر از ۵۰ سال است، مصرف گرده گل با دوز ۱۵ گرم در روز را برای دوری از این بیماری پیشنهاد می دهد.
او معتقد است با مصرف منظم گرده گل می توان از بیماری های پروستات که با داروهای شیمیایی هم گاها قابل درمان نیست جلوگیری نمود.
طریقه مصرف گرده گل
بهتر است گرده گل را صبح ها به صورت ناشتا مصرف کنید:
از دانه ها به عنوان یک غله برای ماست یا غلات استفاده کنید.
گرده زنبور عسل را به خنک کننده گرانول خانگی اضافه کنید در حالی که هنوز مرطوب و چسبنده است.
گرده گل را درون یک اسموتی مخلوط کنید.
می توانید از آن برای تهیه دسرهای خود استفاده کنید.
دانه های گرده گل را به طور مستقیم روی سالاد بپاشید.
درون سس سالاد مانند سس خردل عسلی ترکیب کنید.
روی پاپ کورن بپاشید. از گرده گل می توان برای تزیین در بالای شکلات تیره استفاده کرد.
نان سبوس دار را با فندق شکلاتی آغشته کرده و با دانه های گرده گل تزیین کنید.
همچنین می توانید مقداری گرده گل را با عسل طبیعی و ماست ترکیب کنید.
با فرو بردن برش های سیب در هوموس و سپس پر کردن با دانه های گرده گل، شما یک میان وعده سرشار از پروتئین و فیبر دریافت خواهید کرد.
گرده گل برای پرندگان
برای بار اول قناری ۴ دانه گرده گل با ظرف انگشتی داده شود و درصورت تمایل پرنده ۱/۴ قاشق چایخوری
کوچک را به صورت روزانه میتوانید برای مصرف پرنده درنظر بگیرید.
برای طوطیسانان کوچک ۱/۴ قاشق چایخوری برای هر روز
برای طوطیسانان بزرگ ۱/۲ قاشق چایخوری برای هر روز
مرغ مینا طرقه ۱/۴ قاشق چایخوری ۱ بار در هفته
فنچ و پرندگان ریزنقش مقدار ۱/۴ قاشق چایخوری برای هر روز
همستر و گونه حیوانات گیاهخوار ۱ قاشق چایخوری
در صورتی که برای پرنده بیمار استفاده میشود، اگر بار اولیست که گرده گل برای پرنده مصرف میشود،
۳عدد گرده گل به او بدهید و پس از ۸ ساعت و بررسی پرنده میتوانید مقدار را تا ۱۵ عدد به صورت روزانه تجدید کنید.
گرده گل برای چاقی صورت
خاصیت عجیب گرده گل برای چاقی این است که به محافظت از پوست کمک کرده،
چاقی صورت را حفظ میکند و لکههای پوستی را از بین میبرد.
گرده گل به نوعی آبرسان و مرطوبکننده قوی پوست است.
پوستی صاف و بدون چروک داشته باشید
و برای جلوگیری از پیری زودرس و تقویت پوست از ماسک عسل و گرده گل استفاده کنید.
مصرف گرده گل با شیر باعث چاقی صورت می شود.
گرده گل برای پسرزایی
در طب سنتی امده است که قبل از بارداری برای پسردار شدن به این صورت عمل کنید.
روزانه یک قاشق چایخوری پودر لقاح یا گرده گل خرما با عسل مخلوط شود باشیر ترکیب کنید میل شود.
گرده گل در کجا تولید میشود
گرده گل از آن دست فراورده های زنبور عسل است که نیاز به فراوری خاصی ندارد.
یعنی شما هم همانند زنبور می توانید گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور را مصرف کنید.
البته همانطور که مشخص است و آزمایش ها نیز اثبات می کنند ، آنزیم های اضافه شده
توسط زنبور به گرده ها است که باعث بروز این خواص شگفت انگیز می شود.
اما این گرده چطور تولید می شود؟ زنبور عسل وقتی بر روی گل نشسته و مشغول نوشیدن شهد گل می شود،
گرده های گل را که در کلاله و دیگر قسمت های گل وجود دارد را جمع آوری می کند.
علاوه بر این، موهای روی بدن زنبور به گونه ای تعبیه شده که گرده های موجود در هوا بر روی این موها نشسته
و زنبور تا جایی که می تواند این گرده ها را نیز جمع آوری می کند.
برای اینکه گرده های ریز به هم بچسبند، زنبور از بزاق دهان و مواد ترشح شده از بدن خود استفاده کرده و گرده را به صورت گلوله در می آورد.
زنبور این گلوله ها را در قسمتی از پای خود جاسازی می کند که اصطلاحا به آن سبد گرده گفته می شود.
گرده گل در این قسمت از پای زنبور قرار دارد تا گشت زنی زنبور تمام شده و گلوله خوش رنگ و لعاب گرده گل، کامل تر شود.
پس از گشت زنی، نوبت به تحویل گرده و شهد نشویده شده می رسد.
زنبور به کندو رفته و پس از وارسی توسط نگهبانان کندو،
محموله گرده گل را تحویل و در خانه های شش ضلعی ذخیره سازی می شود.