فواید کشمش سیاه در دوران بارداری و مویز در بارداری و عقب افتادگی ذهنی

فواید کشمش سیاه در دوران بارداری

فواید کشمش سیاه در دوران بارداری ؛ مویز در بارداری و عقب افتادگی ذهنی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید کشمش سیاه در دوران بارداری

براساس طب سنتی خوردن مویز در بارداری هم برای جنین و هم برای مادر باردار مفید است؛

مویز برای هوش جنین و آرامش اعصاب و رفع خستگی و بی حالی زن حامله تاثیر مثبتی داشته

و برای همین توصیه می‌شود حتما با مشورت پزشک در دوران بارداری مویز مصرف کنید.

مصرف مویز در دوران بارداری و شیردهی و برای افراد لاغر و ضعیف یا کم اشتها، پیشنهاد شده است.

آشنایی با دیگر خواص کشمش سیاه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کشمش سیاه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کشمش سیاه

مویز یا همان انگور سیاه خشک شده که امروزه جایگاه ویژه‌ای در آجیل پیدا کرده است

سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی مفیدی است که همه افراد می‌توانند از آن استفاده کنند.

با خواص فوق العاده این کشمش سیاه آشنا شوید. مویز، محبوب‌ترین نوع انگور است

که به طور گسترده‌ای برای طعم خوشمزه آن مصرف می‌شود.

اما حقیقت این است که این میوه کوچک برای ما بسیار خاصیت دارد

و دارای چندین خواص دارویی است که به ما کمک می‌کنند تا مراقبت‌های لازم از سلامت را انجام دهیم.

در عین حال، ترکیبات طبیعی موجود در آن، بافت پوست و مو را بهبود می‌بخشد.

مویز نوعی خشکبار است که با خشک کردن انگور حاصل می‌شود. مویز نوعی کشمش است که از انگور شاهانی تهیه می‌شود.

کشمش بیشتر برای انگور خشکیدهٔ کوچک استعمال می‌شود و مویز در انگور بزرگ.

مویز و کشمش آفتابی و کشمش پلویی خویشاوند یکدیگرند.

این میوه‌های خشک از گونه‌های مختلف انگور حاصل می‌شوند.

از میان این سه نوع خشکبار، مویز کمیاب‌ترین آنهاست.

مویزِ کاملا سیاه و قرمز طعم نسبتا ترشی دارد و برخلاف کشمش‌های تیزابی و آفتابی

که از انگور‌های درخت مو به دست می‌آیند، از انگورهای بوته‌ای حاصل می‌شود.

خواص کشمش سیاه برای کم خونی

وجود آهن درمویز باعث افزایش سطح هموگلوبین در خون می‌شود و درمان کم خونی را به نحوی کامل انجام می‌دهد.

خوردن تعداد انگشت شماری از مویز روزانه این اطمینان را خواهد داد که نیاز‌های روزانه آهن بدن را تامین می‌کنید.

در نهایت مویز برای درمان یبوست و کم‌ خونی هم گزینه مناسبی است ؛

آهن موجود در این ماده کم خونی را درمان کرده و از آنجا که آهن نقش مهمی در ساختار خون دارد

سلول های خون را در وضعیت سالم تر و مناسب تری قرار می ‌دهد و به دلیل ترکیبات فیبر رژیمی می ‌تواند

یبوست را درمان کند و فیبر و متابولیسم بدن را در وضعیت مطلوبی نگه دارد.

خواص کشمش سیاه برای کودکان

مصرف مویز به کودکان در حال رشد به عنوان میان وعده توصیه می شود.

مویز با دارا بودن مقادیر زیادی اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ که اسید های چرب مفید برای سلامتی هستند،

به تقویت عملکرد ذهن و تفکر شما کمک فراوانی می‌ کند.

بنابراین در هرسنی که هستید، در کودکی برای افزایش هوشیاری و تمرکز و در بزرگسالی برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر

و افزایش قدرت حافظه از خوردن مویزها مانند مویز سردشت غفلت نکنید.

خواص کشمش سیاه برای لاغری و چاقی

مویزها پر از قندهای طبیعی و عالی هستند و میل را برای جذب کالری بیشتر کاهش می دهد

اما آنها را در حد اعتدال بخورید و زیاده روی نکنید. آنها به کنترل قند خون کمک و کاهش وزن کمک می کند.

مویز به میزان فراوانی فیبر دارد.

به همین دلیل اگر همراه با صبحانه مصرف شود، واقعا می‌تواند به شما کمک کند

که برای مدت زمان طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید.

به این ترتیب می‌توانید حملات ناگهانی گرسنگی را کنترل کنید و دیگر کالری اضافی دریافت نکنید.

اگر مویز را بیش از حد مصرف کنید باعث افزایش کالری ورودی به بدن می شود و شما را چاق می کند.

خواص کشمش سیاه در بارداری

براساس طب سنتی خوردن مویز در بارداری هم برای جنین و هم برای مادر باردار مفید است؛

مویز برای هوش جنین و آرامش اعصاب و رفع خستگی و بی حالی زن حامله تاثیر مثبتی داشته

و برای همین توصیه می‌شود حتما با مشورت پزشک در دوران بارداری مویز مصرف کنید.

مصرف مویز در دوران بارداری و شیردهی و برای افراد لاغر و ضعیف یا کم اشتها، پیشنهاد شده است.

خواص کشمش سیاه و گردو

گردو مقدار زیادی امگا-۳ در خود دارد. امگا-۳ نیز جزو اسیدهای چربی است که خواص بی‌شماری برای سلامتی دارند.

خواصی که از سلامت قلب و عروق تا اختلالات شناختی و افسردگی را دربر می‌گیرد.

همچنین گردو سبب سلامت مغز و بهبود حافظه می‌شود.

چربی‌های امگا-۳ گردو برای تقویت حافظه و توانایی در استدلال مهم هستند.

میزان مصرف امگا-۳ با بهبود سلامت قلب رابطه مستقیم دارد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مواد مغذی موجود در گردو با تمیز نگه‌داشتن شریان‌های بدن،

بهبود گردش خون، تعادل سطوح کلسترول و کاهش التهاب، سبب سلامت قلب و عروق می‌شوند.

گردو دارای خواص ضد سرطانی است. این خاصیت گردو به محتوای آنتی‌اکسیدانی آن باز می‌گردد.

‌آنتی‌اکسیدان‌های پلی فنول موجود در گردو به عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کرده و به پیشگیری از سرطان کمک می‌نماید.

گردو به کاهش وزن نیز کمک می‌کند. در واقع گردو ترکیباتی دارد که چربی شکم را می‌سوزاند،

زیرا انباشته از اسیدهای چرب و برخی پروتئین‌ها است که کمک می‌کنند تا احساس سیری بیشتری کنید.

حتی گردو به دلیل محتوای مواد معدنی‌اش سبب بالا رفتن بهداشت باروری می‌شود.

از طرفی خوردن گردو توسط کودکان به دلیل محتوای امگا-۳ آن سبب کاهش مشکلات رفتاری،

افزایش تمرکز و کاهش نشانه‌های مرتبط با ADHD یا همان بیش فعالی می‌شود.

یک و نیم فنجان مویز نزدیک به ۲۱۷ کالری و ۴۷ گرم قند دارد.

همچنین مویز منبع خوب کربوهیدرات‌های مورد نیاز بدن بوده و می‌تواند به بهبود عملکرد بدن کمک کند.

همین مقدار مویز حاوی ۳.۳ گرم فیبر است و حدود ۱۰ تا ۲۴ درصد نیاز روزانه بدن را بسته به سن و جنسیت تامین می‌کند.

فیبر سبب افزایش مقدار و حجم مدفوع شده و به هضم مواد غذایی کمک می‌کند. فیبر همچنین کمک می‌کند تا مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید،

زیرا تخلیه معده را کندتر می‌نماید. بنابراین به کاهش وزن کمک می‌کند.

از طرفی فیبر در تنظیم سطح کلسترول بدن نقش مثبتی ایفا می‌کند.

مویز حاوی آهن است. یک و نیم فنجان مویز حاوی ۱.۳ میلی‌گرم آهن است

که حدود ۷ درصد مقدار توصیه‌شده روزانه برای بیشتر زنان و ۱۶ درصد مقدار توصیه‌شده برای مردان بزرگسال را شامل می‌شود.

کلسیم، بور، مواد آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات ضد میکروبی از دیگر خواص مویز می‌باشند.

کشمش سیاه قند دارد

جالب است بدانید بیشتر قند مویز، از نوع فروکتوز است که برای جذب در بدن به انسولین نیاز ندارد،

به همین دلیل مصرف کشمش و مویز به جای قند همراه چای، از قدیم به خصوص در افراد دیابتی مرسوم بوده است.

در سال‌های اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآورده‌های آن یافت شده است که موجب کاهش قند خون می‌شود.

البته باید گفت اگر چه انگور و فرآورده‌های آن حاوی فلز کروم و قند فروکتوز هستند،

اما به مقدار کم یا زیاد، قندهای دی ساکارید نیز دارند که می‌تواند برای افراد دیابتی ایجاد مشکل کند.

لذا بیماران دیابتی برای مصرف مویز باید با پزشک خود مشورت کنند و از زیاده‌روی در مصرف آن جدا خودداری نمایند.

کشمش سیاه برای افسردگی

۲۵۰ گرم مویز سیاه را ۲۴ ساعت در آب گرم بگذارید، سپس مویز و آب را مخلوط کرده

و آب آن را که غلیظ است روزی ۳ مرتبه به میزان ۱ ق.غ به صورت شربت استفاده کنید

مویز ها نباید در آب جوش ریخته شوند یا با آب بجوشند.

این شربت برای ماندگاری بیشتر به صورت غلیظ نگهداری شود که باید یک واحد از ان را با سه واحد آب استفاده کرد.

کشمش سیاه برای پوست

وجود آنتی اکسیدان در مویز باعث می شود آن را برای کشتن رادیکال های آزاد

که منجر به آسیب های پوستی و در نهایت پیری می شود، مناسب سازد.

همچنین پوست را از آسیب و نور خورشید محافظت می کند که باعث ایجاد خطوط چروک و خستگی روی صورت می شود.

برای جلوگیری از پیر شدن زودرس، تعداد انگشت شماری از مویز را روزانه، مصرف کنید.

خواص کشمش سیاه برای سلامت دهان

کشمش سیاه در رژیم غذایی به عنوان یک روش عالی برای سفت و سخت کردن لثه‌ها می‌باشد.

طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایلینویز، شیکاگو، کشمش حاوی ترکیبات ضد میکروبی مانند اسید اولانولیک، آلدهید اولانولیک، اسید لینولئیک و لینولنیک اسید می‌باشد. آن‌ها با پاتوژن‌های دهانی مبارزه می‌کنند و از ایجاد بیماری لثه جلوگیری می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا