خردل برای لاغری و ایا مصرف خردل برای لاغری بدن مفید است
خردل برای لاغری
خردل برای لاغری ؛ ایا مصرف خردل برای لاغری بدن مفید است همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خردل برای لاغری
خَردَل می تواند میزان متابولیسم را تا ۲۵ درصد به ناگهان افزایش دهد. با مصرف روزانه ۳ و نیم قاشق چای خوری خَردل می توانید روزانه ۴۵ کالری اضافی بسوزانید. مصرف روزانه خردل باعث سوزاندن کالری و لاغری می شود.
ریختن ۲۰ گرم خَردل در هر وعده غذایی و یکی، دو ساعت بعد از آن تا ۲۰ درصد سوختن چربی را در بدن شما تشدید می کند. این افزایش میزان سوخت و ساز مدیون وجود ماده ای به نام ایزوتیوسیانات است که در خَردَل وجود دارد. این ماده رگ ها را گشاد کرده و سطح هورمون افدرین که چربی سوز است را افزایش می دهد.
شما می توانید ساندویچ تخم مرغ یا کباب تابه ای را با یک لایه کوچک خَردَل به یک غذای چربی سوز عالی تبدیل کنید. جدا از این،خردل به عنوان سس روی بسیاری از غذاها قابل استفاده است. همچنین می توانید آب لیمو را گرفته و با روغن زیتون، نمک، فلفل و خردل ترکیب کنید و گوشت یا ماهی را در آن بخوابانید.
آشنایی با دیگر خواص خردل
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص خردل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص خردل
خَردَل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بدست میآید. برای تهیه این چاشنی دانههای خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا آبغوره و ادویهجات و چاشنیهای دیگر مخلوط میکنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ این سُس از زرد روشن تا قهوهای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است. خردل دارای انواع متنوعی مانند خردل زرد، خردل آبجوی آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوهای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی و خردل روسی و بسیاری دیگر میباشد.
خردل واریتههای (جوره) بسیار مختلفی دارد. ۳ واریتهی خردل سفید، خردل سیاه و خردل قهوهای از بقیه معروفتر هستند و از ساقه، برگ و دانههای آن استفاده میشود. خردل سفید یا همان خردل زرد طعم ملایمتری دارد و در تهیهی سس خردل معمولی از آن استفاده میشود. خردل سیاه را برای عطر و طعم تندش میشناسند. خردل قهوهای طعم تیزی دارد و از آن در تهیهی خردل دیژون (نوع چاشنی خردل فرانسوی) استفاده میشود.
خردل یکی از انواع گیاهان چلیپایی است که بومی نقاط معتدل قاره اروپا می باشد. خردل به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند کلم بروکلی ، گل کلم ، کاهوی چینی ، کلم بروکسل و کلم برگ در راسته کلم سانان دسته بندی می شود. در خردل انگلیسی از سرکه استفاده نمیشود، درحالیکه در خردل فرانسوی یا دیژون از سرکه استفاده میشود و طعم ملایمی در مقایسه با خردل انگلیسی دارد. مصرف خردل در برخی موارد میتواند سبب آلرژی شود. خردل یکی از سسهای محبوب است که به روی ساندویچ، همبرگر و هاتداگ سرو میشود.
خواص خردل زرد
خردل سفید یا همان خردل زرد طعم ملایمتری دارد و در تهیهی سس خردل معمولی از آن استفاده میشود. خردل زرد، چاشنی معروفی است که معمولا در هات داگ و همبرگر به کار میرود. به غیر از سس خردل، دانههای خردل زرد و سبز در آشپزخانه کاربردهای زیادی دارند.
خردل زرد ذاتا همه فن حریف است که به صورت سس یا روغن، دانه و یا به شکل پودری در دسترس است و فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد.روغن دانههای خردل زرد میتوانند به باز کردن راههای هوایی کمک کرده و عملکرد ریهها را بهبود بدهند و در نتیجه تنفس را آسانتر کنند.
شما میتوانید از خردل زرد برای برطرف کردن فوری هر گونه اسپاسم عضلانی استفاده کنید، چه این اسپاسم در کمرتان باشد و چه شانههایتان. خردل زرد میتوانید عصبهای دهانتان را تحریک کند که در نتیجه، عصبهایی را که موجب گرفتگی شدهاند تحت تاثیر قرار میدهد.میتوانید از روغن خردل که از دانههای خردل زرد تهیه شده برای تسکین هر گونه دردی استفاده کنید، مثلا درد آرتروز.
خواص خردل سیاه
از خردل سیاه به شکل دانه استفاده میشود و خردل سفید بیشتر به صورت پودر شده به کار میبرند. خردل سیاه را برای عطر و طعم تندش میشناسند. خردل قهوهای طعم تیزی دارد و از آن در تهیهی خردل دیژون (نوع چاشنی خردل فرانسوی) استفاده میشود.برای از بهره بردن از خاصیت اشتها آوری و رفع یبوست با کمک خردل میتوانید یک قاشق چایخوری از ساقه خردل سیاه را با کمی آب دم کرده و روزانه سه فنجان بنوشید.
خردل سیاه دانه های قرمز تیره و کمی کو چکتر از دانه خردل سفید است که طعم تند داشته در آب ایجاد موسیلاژ فراوان می کند و بسیار سوزاننده است . خردل سیاه بعنوان چاشنی و همچنین تهیه روغن خوراکی و بعنوان ضماد برای درد های عضلانی و نیز ملین مصرف سنتی دارد .
خواص خردل سبز
دانههای خردل زرد و سبز در آشپزخانه کاربردهای زیادی دارند.برگ خردل سبز منبع عالی ویتامین هایی نظیر ویتامین (آ)، (ای) و ویتامین (ث) است، همچنین گیاه خردل دارای عناصر معدنی مانند منگنز، کلسیم و مس بوده، فیبر و فولات، امگا۳، اسیدهای چرب، پروتئین، فیبر خوراکی، سلنیوم، آب، گلیکوزیدها و … از دیگر اجزا و مواد موثر موجود در آن است.فواید شگفت انگیز برگ خردل برای سلامت بدن
خواص خردل برای زنان و رحم
برگ خردل در کاهش عوارض یائسگی مؤثر است. منیزیم و کلسیم موجود در آن به سلامت استخوانها کمک و از کاهش تودهی استخوان در دورهی یائسگی جلوگیری میکند. خردل با جبران کمبود منیزیم استخوانها، شاید بتواند در کاهش خطر پوکی استخوان در زنان یائسه مؤثر باشد.
از مهمترین خاصیتهای خردل میتوان به خاصیت ضد سرطانی بودن آن اشاره کرد. دانههای این گیاه حاوی مقدار زیادی فیتونوترینت به نام گلوکوزینولات است که با خواص آنتی اکسیدانی همراه هستند. از این رو در پیشگیری از سرطانهایی از جمله سرطان روده بزرگ، سرطان مثانه و سرطان دهانه رحم بسیار موثر عمل خواهد کرد.
خواص خردل در غذا
خردل در جهان بهعنوان طعمدهنده و نگهدارنده در غذاهای مختلف بهکار میرود. افزودن خردل زرد خشکشده بهعنوان ادویه به سالاد، مایونز و سایر سسها طعم خوبی به آنها میبخشد. از خردل زرد برای تهیهی سسهایی مانند سس خردل معمولی استفاده میشود.
دانهی کامل خردل نیز به ترشیها و سسها طعم خوبی میدهد. روغن خردل، روغنی مناسب برای روغنپزی عمیق و تفتدادن با روغن داغ است. آرد خردل زرد یک امولسیفایر و تثبیتکنندهی خوب است که میتوان در تهیهی سوسیس و کالباس از آن استفاده کرد.
برگهای خردل را میتوان به سوپها اضافه کرد. همچنین میتوان از آنها در تهیهی نان ذرت استفاده کرد که در فصلهای سرد سال مصرف آن در جنوب هندوستان رواج دارد. همچنین از گذشتهها از خردل برای کمک به تخمیر سرکه سیب و افزایش ماندگاری فرآوردههای گوشتی استفاده میشده است.
خردل برای دیابت
برگ خردل میتواند برای مبتلایان به دیابت مفید باشد. نتایج یک مطالعه در چاپ مجله علوم تغذیه و Vitaminology نشان داد که دانه این گیاه میتواند در کاهش آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو در ارتباط با این بیماری مزمن سودمند باشد. مطالعه دیگری که در روش جهشزایی محیطی و مولکولی منتشر شد، تجویز روغن خردل را در داخل بدن مورد بررسی قرار داد و دریافت که میتواند بهطور مؤثرتری از دارو بهتنهایی به کاهش سطح قند خون در بدن کمک کند.
همچنین باعث تحریک متابولیسم گلوکز میشود. البته اگر شما مبتلا به دیابت هستید نباید بهصورت خودسرانه داروهایتان را کنار گذاشته و بخواهید تنها از این گیاه استفاده کنند. این گیاه یک درمان کمکی است و قبل از مصرف آن توصیه میشود حتماً با پزشک مشورت نمایید.
خردل برای بوی سیر
خیلی از افراد هستن که توی غذاشون مقدار زیادی سیر استفاده میکنن. درسته که سیر طعم خوبی به غذاها میده، اما باعث بوی بدی در دهان میشه.جعفری یا نعناع تازه یا چای نعناع بخورین، تا بوی بد دهان از بین بره. جویدن آدامسهایی که حاوی زایلیتول هستن که میتونه راه حل خوبی باشه.خردل عامل غافلگیرکنندهای که میتونه باعث از بین رفتن بوی بد دهان بشه.
خردل و عسل
خردل با عسل مقوی قوای جنسی است و سرفه خلطی ناشی از بلغم را بهبود میبخشد.
خردل و فشار خون
دانه خردل منبع غنی از عنصر منیزیم است که به کاهش شدت حملات آسم و پایین آوردن فشار خون کمک میکند.
خردل و یبوست
برگهای خردل سرشار از ویتامین C است و در کشور چین آنها را به عنوان تقویت کننده و برای تصفیهی خون به غذا اضافه میکنند. روش استفاده: خردل سفید را به غذاهایتان اضافه کنید زیرا برای مقابله با یبوست مفید است.