خواص لوبیا چیتی در طب سنتی و فواید لوبیا چیتی از نظر طب سنتی

خواص لوبیا چیتی در طب سنتی

خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ؛ فواید لوبیا چیتی از نظر طب سنتی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : اسطوخودوس و سنبل طیب ؛بهترین دمنوش گیاهی برای درمان بی خوابی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص لوبیا چیتی در طب سنتی

طبع لوبیا چیتی در طب سنتی گرم و تر است.

زنجبیل، خرد‌ل، زیره، نمک، آویشن، فلفل و د‌ارچین اد‌ویه‌جاتی هستند‌ که د‌ر زمان پخت لوبیا مورد‌ استفاد‌ه قرار می‌گیرند‌

و باعث بهبود‌ شرایط خورد‌ن و هضم آن می‌شوند‌. می‌توانید‌ یک یا ترکیبی از چند‌ اد‌ویه را استفاد‌ه کنید‌.

خورد‌ن لوبیا همراه روغن‌زیتون هم باعث اصلاح طبع آن می‌شود‌.

می‌توانید‌ د‌ر کنار لوبیا شربت سکنجبین تهیه کرد‌ه و همراه با آن میل کنید‌.

بهترین مصلح لوبیا آن است که همراه با گوشت طبخ شود‌ بنابراین خورش‌هایی مثل قورمه‌سبزی یا خورش لوبیای مراغه‌ای

ازجمله غذاهایی هستند‌ که لوبیا د‌ارند‌ ولی آزار د‌هند‌ه نیستند‌.

افزود‌ن مقد‌اری سرکه به لوبیا هم تا حد‌ی رطوبتش را کاهش می‌د‌هد‌.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز خام ۳۳۷ کالری داد.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته شده ۱۲۷ کالری دارد.

ر طب سنتی از لوبیا چیتی برای درمان آکنه و جوش صورت، سوختگی، بیماری های قلبی،

دیابت، اسهال، اگزما، سکسکه، روماتیسم و ​​سیاتیک استفاده می شود.

از ابتلا به چاقی ناشی از افزایش اشتها پیشگیری می‌کند.

میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است، از این رو منبع غذایی مفیدی

برای پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به‌شمار می‌رود.

لوبیا چیتی به دلیل غنی بودن در ماده معدنی منحصر به فرد موجود در تعداد کمی از غذاها اثر زیان آور مولیبدن روی بدن را خنثی می کند.

باعث می شود ریزش مو تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

نه تنها میزان گلوکز خون شما را تثبیت می کنند بلکه انرژی پیوسته را برای هدایت یک روز فعال در اختیار شما را قرار می دهد.

لوبیا چیتی منبع غنی فیبر هستند که به شما در کاهش و تنظیم سطح کلسترول خون کمک و از خطر پیشرفت مشکلات قلبی جلوگیری می کند.

لوبیا چیتی به دلیل داشتن فیبرهای نامحلول در درمان یبوست بسیار موثر هستند.

به درمان سندرم روده و دیورتیکولوز کمک می کند.

مولیبدن موجود در لوبیا چیتی تولید انرژی را در سلول های بدن بهبود می دهد و به توسعه سیستم عصبی کمک می کند.

هم چنین ویتامین های حیاتی مغز، مواد معدنی، اسید فولیک و آمینو اسیدها را تامین

و در نتیجه، مصرف از خطر توسعه بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

به بهبود هضم کمک می کند.

لوبیا چیتی چربی ندارد اما غنی از فیبر و مواد معدنی است. بنابراین مصرف منظم این لوبیا از افزایش وزن جلوگیری

و به شما در تعادل رژیم غذایی و مواد مغذی کمک می کند.

لوبیا چیتی به دلیل داشتن تیامین یا ویتامین ب ۱ به تقویت حافظه کمک می کند

مصرف این لوبیا قلب را تقویت می کند. رگ ها و شریان های سالم تاثیر قابل توجهی بر وضعیت قلب

و عروقی دارند مقدار منیزیم یافت شده در لوبیا چیتی برای آرام کردن شریان ها و رگ ها مفید است.

فیبر موجود در لوبیا چیتی باعث به حداقل رساندن کلسترول بد و افزایش کلسترول خون در بدن می گردد.

بیماریهای دستگاه گوارش گاهی باعث سرطان معده می شود که لوبیا چیتی به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهای قوی

و فیبر به جلوگیری از ابتلا و پیشرفت سرطان کمک می کند و تمام مشکلات معده را بهبود می بخشد.

آشنایی با دیگر خواص لوبیا چیتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص لوبیا چیتی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با لوبیا چیتی

لوبیا چیتی که با نام لوبیا رومی هم شناخته می شود یکی از گیاهان دولپه ای است که به همراه گیاهان شناخته شده ای

مانند نخود ، عدس ، شنبلیله ، باقلا ، نخود فرنگی ، سویا و تمر هندی در راسته باقلاسانان دسته بندی می شود.

لوبیا چیتی یکی از انواع لوبیاست که رنگی قرمز رنگ در زمینه‌ای بژ (کرم) دارد.

نام لوبیا چیتی ریشه‌ای اسپانیایی و به معنای نقاشی شده است .

البته رنگ این نوع از لوبیا بعد از اینکه به طور کامل پخته شد، تغییر کرده و به قهوه‌ای متمایل می‌شود.

این لوبیا سرشار از مواد ارزشمند غذایی مانند: ویتامین، فیبر، آهن و پروتئین است.

به همین دلیل است که تاثیرات بسیار زیادی از لوبیا چیتی برای سلامت پوست و بدن گزارش شده است.

لوبیا چیتی برای سم زدایی کبد و کاهش خطر کبد چرب

یکی از خواص مهم لوبیا چیتی برای بدن این است که برای سم زدایی و پاک سازی کبد بسیار مناسب است.

لوبیا چینی حاوی مقادیر غنی از مولبیدن است که برای پاک سازی کبد از آلودگی ها و سموم بسیار مفید و موثر است.

لوبیا چیتی علاوه بر اینکه می تواند کبد را از آلودگی ها و فلزات سنگین که باعث صدمه زدن به کبد می شوند

پاک سازی و سم زدایی کند می تواند خطر ابتلا به بیماری های شایع کبدی مانند کبد چرب را نیز به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

خواص لوبیا چیتی برای درمان و پیشگیری از یبوست

لوبیا چیتی به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث بهبود و تسریع حرکات روده می شود و در نتیجه به پیشگیری و درمان یبوست کمک شایانی می کند.

لوبیا چیتی برای ورزش های سنگین

لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن کربوهیدرات می تواند یک منیع غذایی عالی برای ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی باشد.

همچنین دارای فیبر می باشد که روند هضم غذا را بهبود و تسریع می بخشد و باعث چربی سوزی، لاغری و کاهش وزن ورزشکاران و بدنسازان می شود.

لوبیا چیتی دارای منیزیم است که این ماده معدنی باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی بدنسازان کمک می کند.

خواص لوبیا چیتی برای کاهش کلسترول خون

برای افرادی که دارای کلسترول بالای خون می باشند و نمی توانند گوشت مصرف کنند از لوبیا چیتی می توانند

به جای گوشت استفاده کنند زیرا دارای مقادیر کم چربی می باشد.

لوبیا چیتی برای کاهش خطر سکته مغزی

لوبیا چیتی می تواند روند گردش خون در بدن را بهبود ببخشد شده و میزان اکسیژن رسانی به مغز را افزایش دهد

در نتیجه خطر ایجاد لخته خون و سکته مغزی را کاهش می دهد.

لوبیا چیتی برای سلامت قلب

لوبیا چیتی نیز مانند سایر حبوبات دارای آنتی اکسیدان ها و فیبر می باشد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

همچنین فولات موجود در لوبیا چیتی از افزایش هوموسیستئین خون جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

خواص لوبیا چیتی برای کاهش فشار خون

لوبیا چیتی دارای مقدار زیادی پتاسیم است که پتاسیم می تواند گردش خون در بدن را بهبود ببخشد

و همچنین به شل شدن عروق خونی کمک کند تا دچار سفتی و سختی نشوند.

خواص لوبیا چیتی برای اسپرم

کمبود روی، باروری مردان را تهدید می کند پس مصرف مواد غذایی حاوی روی برای افزایش باروری و تقویت اسپرم از اهمیت خاصی برخوردار است.

منابع سرشار روی عبارتند از:گوشت گاو، لوبیا چیتی و قسمت تیره گوشت مرغ.

همچنین کمبود اسید فولیک ممکن است، باعث کاهش یا اختلالات کروموزومی شود.

هنگامی که مصرف مواد مغذی مانند لوبیا چشم بلبلی را افزایش می دهید، میزان آن نیز تا حد زیادی افزایش می یابد.

نصف فنجان لوبیا چشم بلبلی حاوی ۲۰۸ میکروگرم اسیدفولیک است.

خواص لوبیا چیتی در صبحانه

نه تنها لوبیا چیتی بلکه مصرف تمامی حبوبات برای وعده صبحانه بسیار مفید است.

اما متاسفانه کمتر کسی از لوبیا چیتی برای صبحانه استفاده می کند.

شاید علت این امر بی اطلاعی نسبت به خواص اعجاب انگیز این دانه سحرآمیز باشد.

پیش از هر چیز بهتر است اطلاعاتی درباره انواع سیری در بدن انسان داشته باشید.

از نظر کارشناسان تغذیه دو نوع سیری در بدن وجود دارد.

یکی سیری شکمی و دیگری سیری سلولی.

همانطور که از نام اولی پیداست در این سیری فقط هدف پر کردن شکم است.

متاسفانه در این نوع سیری هیچ گونه توجهی به ارزش مواد غذایی مصرف شده نمی شود

و فقط پر کردن معده و احساس سیر شدن مهم است.

اما در مقابل سیری سلولی، یعنی مصرف موادی غنی که تک به تک سلول های بدن را تغذیه کند.

در سیری سلولی مهم این نیست که معده پر شده و شخص سنگین شود.

بلکه توصیه می شود غذاهایی مصرف گردد که بتوانند مواد مورد نیاز بدن را به خوبی تامین کنند.

حتی معمولا در سیری سلولی احساس سنگینی در معده معمولا وجود ندارد.

لوبیا چیتی از جمله مواردی است که می تواند سیری سلولی ایجاد کند.

علت این امر برمی گردد به خواص بی شماری که این دانه از حبوبات دارد.

در بسیاری از رژیم های غذایی رد پای لوبیا دیده می شود.

بنابراین استفاده از لوبیا چیتی برای صبحانه نباید چندان هم عجیب باشد.

خواص لوبیا چیتی و عدس

بر اساس نتایج پژوهش جدید که در Journal of the American College of Nutrition به چاپ رسیده است

افرادی که لوبیای بیشتری مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که خود را از این ماده‌ی غذایی محروم کرده‌اند

به میزان ۲۷ درصد کمتر در معرض چاقی مفرط قرار می‌گیرند و لاغرتر هستند.

لوبیاها سرشار از فیبرهای محلول در آب هستند برای همین احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند.

به عنوان مثال یک فنجان لوبیای سیاه ۶۰ درصد از نیازهای روزانه‌ی ما به این فیبرها را تأمین می‌کنند.

حبوبات و به ویژه عدس سرشار از آهن هستند. یک فنجان عدس ۳۷ درصد نیازهای روزانه‌ی ما به آهن را تأمین می‌کند.

توصیه می‌کنیم در کنار عدس یک ماده‌ی غذایی یا آب میوه‌ی سرشار از ویتامین C مصرف کنید.

به خاطر این که ویتامین C باعث می‌شود آهن بیشتر جذب بدن شود.

عدس و لوبیا از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند

محققان Harvard School of Public Health بعد از بررسی اطلاعات غذایی ۹۰۶۳۰ زن بین ۲۶ تا ۴۶ سال به این نتیجه رسیده‌اند

زن‌هایی که در هفته حداقل دو مرتبه لوبیا و عدس مصرف کرده‌اند

در مقایسه با افرادی که در هفته فقط یک مرتبه از این مواد غذایی مصرف می‌کنند

۲۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.

یک فنجان لوبیا به خصوص لوبیا قرمز تأمین کننده‌ی ۳۴ درصد نیاز روزانه‌ی ما به مس است.

مس برای تولید آنزیم‌های مورد نیاز بدن لازم است و نقش مهمی در تولید رنگدانه‌های پوست و بافت‌های رابط بدن دارد.

نتایج پژوهشی که در استرالیا انجام شده است نشان می‌دهد که پروتئین و فیبرهای حلال به پیشگیری از فشار خون بالا کمک کرده و فشار خون را تنظیم می‌کند.

خانم‌هایی که به فکر مادر شدن هستند باید به میزان کافی فولات دریافت کنند.

این ویتامین به پیشگیری از نقص لوله‌ی عصبی کمک می‌کند. یک فنجان عدس ۹۰ درصد نیاز روزانه به فولات را تأمین می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا