فواید ماکارونی ؛ خاصیت مصرف ماکارونی در دوران بدنسازی اقایان
فواید ماکارونی
فواید ماکارونی ؛ خاصیت مصرف ماکارونی در دوران بدنسازی اقایان همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فواید ماکارونی
ماکارونی از آرد گندم تهیه میشود و مانند گندم در طیف «غذای مطلق» قرار میگیرد،
به این مفهوم که خوردن ماکارونی، علاماتی از گرمی یا سردی، و تری یا خشکی در حالات بدنی و روانی انسان پدید نمیآورد.
از اینرو چندان نمی توان در خصوص طبع ماکارونی به صورت قطعی نظری را بیان کرد.
اما نکتهای که در این زمینه وجود دارد آن است که بسته به نوع موادی
که در ماکارونی استفاده میشود ممکن است طبع این غذا نیز تغییر کند.
در ۱۰۰ گرم ماکارونی خشک ۳۷۱ کالری موجود است.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است،
و به رشد سلولهای جدید پوستی کمک بسیاری می کند.
ماکارونی گندم کاملی است ،و سرشار از اسید فولیک است، برای رشد مو خوب است.
اگر از ریزش مو رنج می برید در برنامه غذایی خود حتما از ماکارونی استفاده کنید.
اسید فولیک همچنین به کاهش آکنه و جوش صورت کمک ریادی می کند.
ماکارونی غنی از پتاسیم است و به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.
برای کاهش کلسترول بالا در بدن کمک میکند و مانع بیماری قلبی می شود.
سرشاراز پتاسیم است برای سلامت عضلات خوب است. مصرف منظم ماکارونی برای جلوگیری از مشکل سفتی عضله بدن خوب است.
همچنین به آرامش اسپاسم هاعضلانی و درد عضلانی کمک می کند.
ماکارونی سرشار ازکربو هیدرات است و به افزایش وزن کمک می کند.
هر صد گرم حدود ۵۰ گرم کربوهیدرات دارد و بهترین منبع برای افزایش وزن سالم است.
ماکارونی سرشار از کربوهیدرات است و به بدن انرژی می دهد. مصرف ماکارونی می تواند،
سطح سوخت و ساز بدن را افزایش دهد، و شمارا فعال نگه می دارد و ضعف وبی حالی را کاهش می دهد.
پاستا غنی از آهن است ،و می تو اند به بیماری کم خونی در زنان باردار کمک کند.
برای افزایش تشکیل سلولهای قرمز خون بسیار خوب است چون مانع کم خونی می شود. سطح هموگلوبین بدن را طبیعی نگه می دارد.
ماکارونی غنی از اسید های آمینه و پروتئین است. پروتئین به سلامت استخوان ها کمک می کند
و از درد استخوان جلوگیری می کند. اگر مشکل درد مفصل دارید، حداقل دوبار در هفته حتما از ماکارونی استفاده کنید
ماکارونی مزایای تغذیه ای زیادی دارد، که حتما باید در برنامه رژیم غذایی روزانه خود از آن استفاده کنید.
آشنایی با دیگر خواص ماکارونی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ماکارونی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ماکارونی
ماکارونی گندم کاملی است، و سرشار از اسید فولیک است، برای رشد مو خوب است.
اگر از ریزش مو رنج میبرید در برنامه غذایی خود حتما از ماکارونی استفاده کنید.
اسید فولیک همچنین به کاهش آکنه و جوش صورت کمک زیادی میکند.
از آنجایی که تهیهی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است،
تهیهی ماکارونی برای انسانهای اولیه آسانتر بوده است. مدارک تاریخی،
پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (Etruscan: مهمترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبهجزیرهی ایتالیا هستند)،
رومیها، عربها و چینیها نسبت میدهد. امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی تولید میشود.
فرآوردههای ماکارونی، فرآوردههایی مانند اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیا را در برمیگیرد؛
علاوه بر این انواع مختلف دیگری برحسب فرهنگ غذایی وجود دارد.
تحقیقات تاریخی به طور دقیق منشاء اصلی ماکارونی را مشخص نمیکند.
در واقع احتمالاً تهیه و مصرف ماکارونی پیش از نان بوده است.
از آنجایی که تهیهی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است،
تهیهی ماکارونی برای انسانهای اولیه آسانتر بوده است.
مدارک تاریخی، پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (Etruscan: مهمترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبهجزیرهی ایتالیا هستند)،
رومیها، عربها و چینیها نسبت میدهد. امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی تولید میشود.
ماکارونی و غلظت خون
ماکارونی جزو غذاهای غلیظ می باشد و به هیچ عنوان برای افراد مبتلا به غلظت خون مناسب نیست.
ماکارونی و دیابت
ندازه ی وعده ی سروینگ ماکارونی مانند هر نوع کربوهیدراتی، برای افراد مبتلا به دیابت کلیدی است.
یک وعده ی سروینگ کربوهیدرات که حاوی ۱۵ گرم کربوهیدرات می باشد برای ماکارونی برابر با نصف فنجان ماکارونی پخته شده است.
این مقدار ممکن است از آنچه شما قبلا می خوردید، کمتر باشد.
استفاده از فنجان را برای اندازه گیری وعده ی سروینگ ماکارونی فراموش نکنید تا به مدیریت قند خون شما خدشه ای وارد نشود.
حتما از انواع ماکارونی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ماکارونی و فشار خون
تحقیقات جدید دانشمندان نشان داده است عادات غذایی مانند مصرف کربوهیدارتهای تصفیه شده
مثل پاستا و ماکارونی میتواند باعث افزایش فشار خون افراد شود. فشار خون بالا خود میتواند
منجر به بیماریهای دیگر مانند بیماریهای قلبی و عروقی شود.
ماکارونی و چاقی صورت
کربوهیدرات موجود در نان، برنج و ماکارونی برای چاق شدن صورت بسیار مفیدند.
البته با مصرف زیاد آنها وزن بدنتان هم افزایش میابد، پس این روش
برای کسانی که کلا لاغر هستند و تمایل به افزایش وزن دارند، مناسب است.
ماکارونی و کرونا
ماکارونی برای درمان کرونا مفید است به شرطی که خیلی چرب نباشد و سبوس دار باشد.
ماسک اب ماکارونی برای مو
اگر موهای شما فاقد درخشندگی است ، از ماسک آب ماکارونی استفاده کنید. اگرچه کلمه “ماسک” در اینجا حتی خیلی بلند به نظر می رسد.
توصیه می شود به سادگی موها را با مایع باقی مانده پس از پخت خمیر مرطوب کرده و ده دقیقه نگه دارید.
سپس طبق معمول با شامپو بشویید. موها بلافاصله درخشش و درخشش خود را بازیابی می کنند.
علاوه بر این ، توصیه می شود موها را بعد از شستشو با آب ماکارونی بشویید.
خواص آب ماکارونی برای پوست
شستن صورت با آب ماکارونی به مدت چند دقیقه و بعد آب کشیدن با آب سرد موجب شفافیت پوست می شود.
خواص ادویه ماکارونی
ادویه یا چاشنی ماکارونی یک نوع ادویه ترکیبی است که از مخلوط سبزیجات معطر و ادویه های خوش عطر و طعم تهیه شده
و به منظور عطر و طعم بخشیدن به ماکارونی، پاستا و غذاهایی تهیه شده از ماکارونی به کار برده می شه.
از زمان های قدیم برای تهیه این غذا سبزیجات، ادویه ها و افزودنی های مختلفی به کار برده می شده است
که با توجه به سلیقه و طبع مردم، متفاوت در نظر گرفته شده است.
تخم گشنیز
گشنیز جزو سبزیجات و از گیاهانی است که یه صورت ادویه (خشک و پودر شده) در تهیه انواع غذاها کاربرد داره. منشأ اصلی این گیاه جنوب غرب آسیا تا شمال آفریقا نام برده شده است. دانه گشنیز دارای بوی خیلی عالی و مطبوعیه و هم چنین ارزش غذایی خیلی بالایی داره. در این ادویه ویتامینهای A،C، ویتامین B6 و همچنین مقادیر زیادی از آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر وجود دارن.
دارچین
دارچین جزو ادویه های حاصل از پوست گیاهانه که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن داره.
این ادویه از خونواده ی دیگر ادویه های معطره و بوی خوشی داره، استفاده از این ادویه در خوش طعم شدن
انواع غذاها تاثیر گذاشته و می تونین غذاهای خوشبو و خوش عطری داشته باشین.
مصرف دارچین در ترکیب غذاها دارای خواصی شامل کنترل قند خون و کمک به رفع دیابت،
کاهش سطح تری گلیسیرید خون، جلوگیری از بیماری آلزایمر، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی،
تقویت عملکرد کلی بدن، بهبود گردش خون، رفع سرما خوردگی، بهبود دستگاه تنفسی، کاهش وزن و جلوگیری از سرطان است.
هل
هل گیاهی دارای دانه است که بومی جنوب شرق آسیا بوده و از دوران های قدیم در طب سنتی کاربرد فراوانی داشته است.
دانه ها و پودر هل برای رو برای سلامت گوارش، کنترل دیابت، پیشگیری از سرطان، تقویت سلامت قلب و عروق،
درمان افسردگی و رفع فشار خون مصرف می کنند. غیر از موارد گفته شده این دانه ی
پر خاصیت باعث می شه که غذا، عطر و طعم بسیار خوش و بی نظیری بگیره.
میخک
می شه گفت یکی از قدیمیترین و بی نظیرترین ادویهها، ادویه ی میخکه که در کشورهای آسیایی
مانند اندونزی، آفریقای شرقی و پاکستان بیشتر مورد استفاده است. این ادویه از گذشته
تا به امروز در درمان سردرد، کنترل و درمان دیابت، محافظت از کبد و بهبود عملکرد اون،
بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود هضم غذا استفاده می شئه است.
زنجبیل
زنجبیل هم جزو ادویه های گرمه و دارای خواص و فواید بسیار زیادی روی است.
مهمترین خاصیت و ویژگی زنجبیل، توانایی اون در مقابله با سرطان است.
در پخت اکثر غذاهای آسیایی و خاورمیانه، این ادویه استفاده میشه،
و این کاربرد هم به خاطر اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اونه،
این ادویه همچنین برای رفع مشکلات روده و معده هم مفیده.
فلفل قرمز
فلفل قرمز یکی از گیاهانی است که از ابتدا به عنوان ادویه و ماده طعم دهنده در غذاهای مختلف،
ادویه ها و سس ها استفاده می شده است. مسئول مزه تند و بسیاری از مزایای سلامتی
فلفل قرمز، ترکیبی به نام کپسایسینه. فلفل قرمز دارای مجموعه زیادی از ویتامین ها،
این ادویه خواص زیادی همچون تقویت سیستم ایمنی، افزایش متابولیسم، بهبود سلامت قلب،
رفع التهاب، پیشگیری از سرطان، کنترل دیابت، تقویت دهان و دندان و رفع کم خونی داره.
چرا ماکارونی نخوریم و آیا ماکارونی دیر هضم است
ماکارونی از نظر طب سنتی ماده غذایی مضری محسوب میشود
چرا که خمیری که از آن برای تولید ماکارونی استفاده میشود، به اصطلاح «ور نیامده» یا مایه نخورده است
لذا همانند مواد غذایی مشابهی مانند نان، رشته یا اصولاً هر نوع ماده غذایی
دیگری که با این نوع خمیر تهیه میشود، بسیار دیرهضم است.
ماکارونی و لازانیا و خوراکیهای مشابه بسیار محتمل بروز گرفتگی در اندامها و همچنین انواع سکته هستند،
جوشاندن و دم کردن ماکارونی نمیتواند خلا موجود در این ماده غذایی را پر کند
لذا ماکارونی پخته شده نیز همچنان دیرهضم و بیماری آور است.
قرمز شدن ماکارونی
یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید ،
چون چربی رشته های ماکارونی اجازه نمی دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود
و ماکارونی قرمز نمی شود.
دوم اینکه ادویه های رنگی مثل زردچوبه استفاده نکنید یا خیلی کم استفاده کنید.
ادویه های دیگر مثل دارچین ، کاری و … هم رنگ ماکارونی را تیره می کند.