عوارض پیازچه و آشنایی با پیازچه و عوارض جانبی که برای سلامتی دارد
عوارض پیازچه
عوارض پیازچه ؛ آشنایی با پیازچه و عوارض جانبی که برای سلامتی دارد همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : هسته انار برای معده ؛ خواص استفاده از هسته انار برای زخم معده
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
عوارض پیازچه چیست
کسانی که برای جلوگیری از لخته شدن خون از دارو استفاده میکنند بهتر است در مصرف پیازچه احتیاط کنند.
از مصرف پیازچههای پوست کنده و مانده خودداری کنید چرا که پیازچه نیز همانند پیاز میکروبهای موجود در محیط را به سرعت جذب میکند.
افراد مبتلا به بیماری پفیگوس بهتر است از خوردن پیاز و پیازچه و هم خانوادههای آن نظیر سیر، تره و تربچه خودداری کنند.
در مورد طبخ پیازچه توصیه میشود برای بهرهگیری بیشتر از خواص پیازچه، از سرخ کردن زیاد آن پرهیز کنید.
به طور کلی پیاز و پیازچه چون دارای طبع گرم است، زیاده روی در مصرف آن برای افراد با طبع گرم مضر بوده و موجب فراموشی و سردرد میشود.
افرادی که به پیاز حساسیت دارند ممکن است به پیازچه واکنش های شدید نشان دهند.
علائم حساسیت به پیاز شامل تنفس های کوتاه، استفراغ، خس خس سینه، خارش یا سوزش پوستی است.
اگر بعد از مصرف پیازچه این علائم یا علائم دیگری داشتید، باید مصرف پیازچه را متوقف و به پزشک مراجعه کنید.
افرادی که از وارفارین یا سایر داروهای رقیق کنندهٔ خون استفاده می کنند، باید مراقب مصرف پیازچه باشند.
وارفارین دارویی است که برای جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می شود.
این افراد باید به طور مرتب غلظت خون خود را کنترل و ویتامین k دریافتی شان را تنظیم کنند.
این موضوع به این معنی نیست که به طور کامل از ویتامین k موجود در مواد غذایی چشم پوشی کنید، بلکه باید مراقب مواد غذایی دریافتی روزانه خود باشید تا با داروهایتان تداخل نداشته باشد.
آشنایی با دیگر خواص پیازچه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پیازچه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه پیازچه
پیازچه که با نام پیاز بهاره ، پیاز سبز، پیاز ولز (نام منطقهای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته میشود هم شناخته می شود یکی از سبزیجات بسیار مفید است که بومی کشور چین می باشد.
پیازچه به همراه سبزیجات و گیاهان شناخته شده ای مانند سیر ، پیاز و مارچوبه در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود.
پیازچه یا پیاز بهاره (به انگلیسی: Scallion) نوعی ترهپیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلولهوار میگردد.
همچنین پیازچه به گیاهانی مانند تره فرنگی و پیاز کوهی و موسیر خیلی نزدیک است.
این گیاه دارای یک ساقه بلند است که یک پیاز باریک دارد و قبل از اینکه پیاز متورم شود برداشت می شود.
خواص پیازچه برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
پیازچه به دلیل داشتن خواص ضدویروسی و ضد باکتریایی قوی برای سلامت سیستم تنفسی و ریوی بسیار مفید می باشد. پیازچه عفونتهای دستگاه تنفسی را برطرف کرده و برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مؤثر است.
پیازچه برای سلامت قلب
بیماریهای قلبی بهعنوان یکی از علل اصلی مرگومیر در جهان به شمار می رود.
پیازچه باعث میشود تا کلسترول بد خون و تری گلیسیرید کاهش پیدا کرده و از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری می کند.
ویتامین کا موجود در پیازچه از سخت شدن مویرگها و رسوب کلسیم در دیواره رگها پیشگیری کرده و قلب را سالم و قوی نگه میدارد و باعث بهبود جریان خون میشود.
خواص پیازچه برای سلامت استخوان ها
پیازچه به دلیل داشتن ویتامین کا باعث افزایش تولید پروتئین خاصی در بدن میشود که در حفظ کلسیم بدن و افزایش تراکم استخوانی نقش مهمی دارد.
مصرف پیازچه خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و از شکستگیهای استخوانی جلوگیری می کند.
این خاصیت برای افراد مسن بسیار مؤثر است پس بهتر است پیازچه را در دستور غذایی خود قرار دهید.
پیازچه برای پیشگیری از لخته شدن خون
همانطورکه اشاره شد پیازچه به دلیل ویتامین کا فراوانی که دارد میتواند از لخته شدن خون جلوگیری کند شما میتوانید نصف فنجان پیازچه را در طول روز مصرف کنید که این امر باعث تامین کل نیاز روزانه بدن به ویتامین کا می شود. مصرف پیازچه بعد از عمل جراحی و آسیبهایی که منجر به خونریزی می شود بسیار مفید می باشد.
خاصیت ضد سرطانی
تحقیقات انجامشده در این زمینه نشان می دهد پیازچه از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کرده و روند پیشرفت سرطان را کند میکند.
مصرف پیازچه در کاهش التهاب و رشد سلولهای سرطانی از جمله سرطان پروستات ، سرطان روده بزرگ و سرطان معده بسیار مؤثر می باشد.
خاصیت ضد التهابی
آکورستین و ویتامین C موجود در پیازچه که ازجمله آنتیاکسیدانهای قوی به شمار میرود دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با از بین بردن رادیکالهای آزاد در بدن برای سلامتی بسیار مفید می باشد. ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی هیستامینی است.
پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
پیازچه به دلیل داشتن ویتامین سی و ترکیبات مغذی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و از انواع عفونتها و بیماریها جلوگیری میکند. آنتوسیانین و کورستین موجود در پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد.
خواص پیازچه برای کودکان
پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.
کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.
گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.
می توانید پیازچه را از سن ۹ ماهگی با مشورت پزشک به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.
خواص پیازچه برای کبد
مطالعات زیادی در مورد پیازچه ها انجام شده است تا فواید آنها برای سلامتی انسان مشخص شود. نتایج مطالعه نشان داد که تجویز خوراکی عصاره های پیازچه باعث کاهش وزن بدن و همچنین وزن بافت کبد و چربی می شود.
مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.