خواص گوجه سبز در شیردهی ؛ افزایش شیر مادر با خوردن گوجه سبز

خواص گوجه سبز در شیردهی

خواص گوجه سبز در شیردهی ؛ افزایش شیر مادر با خوردن گوجه سبز همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : خواص دوغ در رژیم لاغری ؛ کاهش وزن و لاغری با خوردن دوغ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص گوجه سبز در شیردهی

مصرف گوجه سبز می‌بایست در دوران بارداری با احتیاط صورت بگیرد اما در دوران شیردهی منع مصرفی برای خوردن این میوه وجود ندارد.

در طب سنتی امده است که خوردن گوجه‌سبز برای بانوان شیرده مفید بوده و شیر آنها را زیاد می‌کند.

آشنایی با دیگر خواص گوجه سبز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوجه سبز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گوجه سبز

گوجه سبز که با نام آلو سبز هم شناخته می شود میوه نارس درخت آلو می باشد

که به همراه میوه های شناخته شده ای مانند گلابی ، سیب ، زردآلو ، ازگیل و میوه به در تیره گلسرخیان دسته بندی می شود.

مهم ترین غذایی که در آشپزی ایرانی با گوجه سبز تهیه می شود خورش گوجه سبز می باشد.

گوجه سبز (به انگلیسی : Greengage) میوه ی کال و نارس درخت آلو می باشد که به رنگ سبز و زرد بوده و ترش مزه می باشد.

گفته می شود که خاستگاه اولیه آن چین، ایران یا سوریه بوده است.

گوجه سبز میوه ای آب دار و خوشمزه است که طبیعت سرد دارد.

مزه ترش این میوه می تواند در یک روز گرم تابستانی احساس شادابی فراوان و رفع عطش به فرد ببخشد.

همچنین گوجه سبز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که می تواند نقش مهمی در سلامت انسان ایفا کند‎

گوجه سبز یا آلوچه در حقیقت میوه نرسیده درخت آلوست.

گوجه سبز وقتی رسیده می شود شل تر می شود و به رنگ قرمز در می آید و شیرین می شود.

خواص گوجه سبز برای درمان نقرس

همان‌طور که گفته شد گوجه سبز را به ‌‌عنوان یک میوه خوشمزه و ترش می‌شناسیم که در فصل بهار و تابستان می‌روید.

اگر شما یا اطرافیان شما به بیماری نقرس مبتلا هستید

می‌توانید این میوه را خشک کرده و در طول سال برای درمان طبیعی نقرس مصرف کنید.

گوجه سبز برای درمان شب کوری

یکی از خاصیت‌های گوجه سبز درمان شب‌کوری می باشد، بیماری شب کوری به دلیل کمبود ویتامین آ در بدن ایجاد می‌شود

به دلیل این‌که گوجه سبز سرشار از ویتامین آ بوده می‌تواند به درمان این بیماری کمک کند.

همچنین ویتامین‌های موجود در گوجه سبز به حفظ سلول‌های چشم کمک کرده و برای سلامت چشم مفید است.

خواص گوجه سبز برای تقویت دستگاه ایمنی

اگر گوجه سبز را در تابستان به‌صورت منظم مصرف کنید باعث تناسب اندام شده و از مشکلات دیگر جلوگیری می کند.

خواص گوجه سبز برای پیشگیری از استرس و افسردگی

در گوجه سبز ویتامین‌های گروه ب وجود دارد که برای جلوگیری از استرس و افسردگی بسیار مفید است.

کسانی که بطور مرتب از گوجه سبز استفاده می‌کنند از بیماری‌های مختلف مانند بیماری آسم ، سرطان ریه و سرماخوردگی در امان می‌مانند.

گوجه سبز برای سلامت ریه ها

کسانی که بیش‌تر گوجه سبز مصرف می‌کنند از مشکلات ریوی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه، و مشکلات مزمن ریه در امان می‌مانند.

خواص گوجه سبز و چاقاله بادام

چغاله بادام و گوجه سبز جزو میوه‌های نوبرانه بهار و دارای طبع بسیار سرد هستند،

گوجه سبز خاصیت غذایی و دارویی داشته، اما چغاله بادام نسبت به گوجه سبز خواص کمتری دارد،

زیرا بادام پس از خشک شدن بیشترین خاصیت غذایی و دارویی پیدا می‌کند.

چغاله بادام و گوجه سبز هر ۲ خاصیت قابض کنندگی دارند،

ولی چغاله بادام بسیار دیر هضم است.

البته گوجه سبز خاصیت ۲ گانه دارد یعنی اگر به صورت پخته مصرف شود

برای رفع مشکل یبوست(Constipation) مفید است و به شکل خام موجب یبوست می‌شود.

مصرف بیش از حد چغاله بادام و گوجه سبز سبب نفخ، دل درد، تهوع، یبوست و در برخی موارد اسهال می‌شود،

همچنین برای رفع نفخ(Bloat) و دل درد ناشی از خوردن گوجه سبز، استفاده از آن به همراه کمی نعناع و گلپر ضروری است.

اشخاص باید گوجه سبز و چغاله بادام را قبل از مصرف به خوبی بشویند.

وجه سبز سرشار از ویتامین c، اسید مالیک و سیتریک است.

در هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۸.۵ گرم کربوهیدرات، ۲.۸۴ گرم چربی، ۱.۶ گرم پروتئین و ۰.۵ درصد فیبر خام موجود است.

مصرف ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۵ درصد از نیاز بدن به ویتامین A، ۱.۲ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱.۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)

و ۲.۸ درصد ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ۱۳ درصد ویتامین C ، ۱.۵ درصد کلسیم، ۲. ۲ درصد فسفر، ۵ درصد آهن و ۳.۶ درصد پتاسیم را تامین می‌کند.

گوجه سبز کی میاد

گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است. بسیار پر طرفدار و در واسط فصل بهار تا اوایل تابستان در دسترس است.

گوجه سبز همان آلو است؟

گوجه سبز از خانواده آلو است ولی اگر منظورتان الوی زرد است خیر و گوجه سبز همان آلوچه است.

گوجه سبز برای سنگ کلیه

گوجه سبز یکی از میوه های مدر بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیه ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند اگر مادر باردار مبتلا به سنگ کلیه و مجاری ادراری است از خوردن آلو و گوجه سبز خودداری کند،

زیرا در ترکیب این میوه اسید اگزالیک وجود دارد که می‌تواند در بدن برخی افراد باعث ایجاد سنگ‌های متبلور در مجاری ادراری شود.

گوجه سبز برای سگ خوب است

از دادن گوجه سبز به سگ خودداری کنید چرا که باعث تشنج سگ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا