خواص ژلاتین حلال گاوی و فواید شگفت انگیز خوردن ژلاتین حلال گاوی برای بدن
خواص ژلاتین حلال گاوی
خواص ژلاتین حلال گاوی ؛ فواید شگفت انگیز خوردن ژلاتین حلال گاوی برای بدن همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : هل برای نوزاد ؛ فواید مصرف پودر هل و ابجوش برای نفخ شکم نوزادان
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص ژلاتین حلال گاوی
هر ۱۰۰ گرم ژلاتین حاوی ۲۶۶ کالری می باشد.
از نظر طب سنتی ژلاتین قدری به طبع سرد و تر تمایل دارد ولی در مجموع طبع نسبتا معتدلی برایش قائل هستند. ژلاتین طبیعی از این اعتدال بیشتر بهره مند است.
ژلاتین مواد پروتئینی دارد و برای کسانی که در مراحل رشد و استخوان سازی هستند یا دچار مشکلات مفصلی و استخوانی شده اند، مفید است.
ژلاتین می تواند باعث تنظیم سطح کلسترول مفید خون شود.
حتما بخوانید : سبزی کوهی والک ؛ طرز پخت سبزی کوهی والک تازه چگونه است
کلاژن و اسیدفولیک موجود در ژله سبب رشد و تقویت پوست و مو می شود.
با وجود ویتامین های B1 و B2 ژله می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
ژلاتین ممکن است به حفظ سلامت هاضمه کمک کند ؛
ژلاتین ممکن است به روش های مختلف به هضم کمک کند. به عنوان مثال، گلایسین در ژلاتین ممکن است پوششی سالم در معده ایجاد کند.
یکی از مزایای ژلاتین این است که تقریبا ۲ گرم پروتئین در نصف فنجان ژلاتین وجود دارد پروتئین ماده ی مغذی است که بدن به مقدار زیادی به آن نیاز دارد.
برخی منابع حیوانی پروتئین نیز حاوی مقادیر قابل توجهی چربی ناسالم هستند.
ژلاتین منبع پروتیینی است که حاوی چربی نیست.
از آنجا که ژلاتین منبعی بزرگ از کلاژن است، ممکن است یک روش طبیعی برای بهبود ظاهر پوست باشد.
کلاژن موجود در ژلاتین ممکن است درد مفاصل و التهاب را کاهش دهد.
ممکن است کنترل قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهبود بخشد.
ژلاتین ممکن است کیفیت خواب را در برخی از افراد به خاطر فراوانی گلایسین بهبود بخشد.
چند قاشق سوپ خوری ژلاتین می تواند حدود ۳ گرم از مشتقات گلایسین را تامین کند.
ژلاتین ممکن است بخاطر پروتئین و کالری پایین آن به کاهش وزن کمک کند و احساس سیری به فرد دهد .
ژلاتین ممکن است در کنترل هورمون ها مرتبط با گرسنگی نیز نقش داشته باشد.
آشنایی با دیگر خواص ژلاتین
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ژلاتین آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ژلاتین
ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروفهای بدن گاو به دست میآید.
ژلاتین دارای ۸۴% پروتئین ، ۱۴ % رطوبت و ۲% خاکستر است.
ژلاتین در دراز مدت رطوبت جذب میکند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود.
چنانچه رطوبت ژلاتین از ۱۶% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.
ژلاتین در آب سرد نامحلول است ولی در آب گرم حل میشود.
این ماده تا ده برابر حجم خود آب جذب کرده و در دمای ۴۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد تشکیل ژل میدهد.
قدرت تولید ژل، توسط درجه بلوم مشخص میشود.
ژلاتین تجاری معمولا از بلوم ۶۰ تا ۲۶۰ وجود دارد اما تا بلوم ۴۰۰ نیز در بازار موجود است.
تا سال ۱۸۸۹ که ژلاتین به صورت عمده تولید شد، مردمی که این ماده را در دسترس نداشتند ولی در مورد آن شنیده بودند فکر میکردند که وجود این ماده یک شایعه یا دروغ است.
مثلا دسرهای خاورمیانه و خاور دور بیشتر با نشاسته و مواد دیگر تهیه میشد و پس از سال ۱۸۸۹ که این ماده به تمام جهان صادر شد دسرهای اروپایی در تمام دنیا متداول شد.
ژلاتین مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید.
این ماده معمولاً بهعنوان عامل ژلهای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود.
مواد حاوی ژلاتین یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند.
ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و بهعنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست.
ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فراوردههایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
خواص ژلاتین برای مفاصل و استخوان
تحقیقات متعددی نشان داده که مصرف ژلاتین درمانی عالی برای بیماریهای استخوانی و مفاصل مانند آرتروز است.
آرتروز شایعترین شکل التهاب مفصل است و زمانی رخ میدهد که غضروف بین مفاصل از بین رفته باشد، که در نهایت موجب درد و سفتی در آن ناحیه از مفاصل میشود.
در یک تحقیق، به ۸۰ داوطلب مبتلا به آرتروز بهمدت ۷۰ روز مکمل ژلاتین یا دارونما داده شد.
درد و سفتی مفاصل افرادی که مکمل ژلاتین مصرف کرده بودند کاهش چشمگیری نشان داد.
در یک بررسی دیگر، به ۹۷ ورزشکار بهمدت ۲۴ هفته مکمل ژلاتین یا دارونما داده شد.
درد مفاصل ورزشکارانی که ژلاتین مصرف کرده بودند در مقایسه با آن افرادی که از دارونما استفاده کرده بودند، هنگام فعالیت و همچنین استراحت، بسیار کمتر شده بود.
مرور تحقیقات درمورد ژلاتین نشان میدهد که این ماده برای درمان دردهای مفاصل بهمراتب بهتر از دارونما عمل میکند.
البته تحقیقات بیشتری برای اثبات این موضوع و توصیه آن به افراد مبتلا به آرتروز لازم است.
این ماده تأثیر بسیار مثبتی در درمان بیماریهای مفاصل و استخوانها دارد.
ژلاتین می تواند در بهبود سلامت مفاصل و استخوان موثر باشد .
استفاده از مکمل ژلاتین برای کاهش درد بعد از تمرین ورزشی موثر است.
کلاژن می تواند خطر ابتلا به بیماری های مفاصل یا استخوان مانند پوکی استخوان و آرتریت را کاهش دهد و مصرف آن در بیمارانی که مبتلا به استئوآرتریت هستند، سبب کاهش درد و سفتی مفاصل می شود.
خوراکی های حاوی کلاژن مانند ژلاتین به سلامت استخوان ها کمک فراوانی می کنند.
خواص ژلاتین برای سرفه
خواص ورق ژلاتین برای سرفه نیز غیر قابل انکار است.
ورق ژلاتین درمان سرفه را تسریع می کند و سرفه ی شما به طرز باور نکردنی بهبود می یابد.
پس کسانی که می پرسند آیا ورق ژلاتین برای سرفه خوبه باید بدانند که استفاده از ورق ژلاتین برای سرفه قطعی ترین درمان است.
پس اگر از صرفه های خشک رنج می برید چند ورق ژلاتین را در آب گرم خیس کنید و میل نمایید.
این کار را چند بار در روز تکرار کنید و تاثیر معجزه آسای آن را ببینید.
به جرات می توان گفت ورق ژلاتین برای سرماخوردگی بسیار مفید است و تمامی علائم آن از جمله سرفه های خشک را از بین می برد.
خواص ژلاتین برای پر شدن صورت
خواص ژلاتین برای چاقی صورت به اثبات رسیده است؛
چاقی صورت با ژلاتین با مصرف ژله به صورت ناشتا و در مقدار معین، کمک میکند تا پوست شما آبرسانی شده و به اصطلاح پر شود.
به طور کلی انواع ژلاتین حاوی اسیدهای آمینه طبیعی ضروری هستند که برای پوست بسیار مفید میباشد.
این مواد باعث شکلگیری سلولهای جدید در پوست میشوند و با افزایش کلاژنسازی از بروز نشانههای پیری در پوست پیشگیری میکنند.
همچنین ژله با از بین بردن چین و چروک ایجاد شده بر روی صورت باعث میشود تا پوست صورت جوانتر، صاف و زیبا دیده شود.
از دیگر خواص ژله برای پوست کمک به ترمیم سلولهای پوستی پیر و آسیب دیده و پیشگیری از بروز بسیاری از مشکلات پوستی مانند جوش، آکنه و سایر اختلالات پوستی است.
در واقع ژله حاوی مقادیر بسیار زیادی اسید اسپارتیک بوده که نقش بسیار موثری در بازسازی سلولهای پوستی دارند و به ترمیم آنها کمک میکند.
مصرف ژله برای چاقی صورت با توجه به شرایط افراد متفاوت بوده و برای همه افراد نتایج یکسان نمیدهد.
اما به طور کلی برای رسیدن به نتیجه مطلوب توصیه میشود حداقل به مدت ۳ تا ۴ ماه، روزانه یک وعده ژله مصرف کنید.
بهتر است ژله را صبح ناشتا میل کنید تا زودتر به نتیجه دلخواه برسید.
لازم است در هر وعده، میانگین به اندازه یک کاسه ماست خوری ژله میل کنید.
اگر دوست ندارید که از پودرهای آماده ژله استفاده کنید، استفاده از پودر ژلاتین به شما توصیه میشود.
اسید آمینه های طبیعی ضروری موجود در ترکیبات تشکیل دهنده ژلاتین به چاق شدن صورت شما کمک کرده و اتاثیر قابل ملاحظه ای برای آن دارد.
اگر از افرادی هستید که می خواهید بدون چاق شدن سایر اندام بدنتان تنها صورتتان را از لاغری نجات دهید از روش چاقی صورت با ورق ژلاتین استفاده کنید.
پیش تر نیز گفتیم که اسید آمینه های موجود در این ماده خوراکی باعث افزایش ساخت میزان کلاژن در پوست می شوند و با افزایش خاصیت الاستیته پوست از بروز نشانههای پیری در پوست پیشگیری میکنند.
در نتیجه با استفاده از روش چاقی صورت با ورق ژلاتین نه تنها صورتتان را توپر می کنید بلکه از مشکلات پوستی مانند جوش، آکنه و سایر اختلالات پوستی خلاص می شوید.
جالب است بدانید که این استفاده از ژلاتین تنها باعث چاقی موضعی صورت شما می شود و در چاقی سایر اندام های بدنتان تاثیری ندارد.
اما زمان مصرف ورق ژلاتین برای چاقی صورت میز مهم است.
بهتر است مصرف آن به صورت روزانه و ناشتا باشد.
با این روش می توانید به صورت چاق و زیبای مورد نظر خود برسید.
خواص ژلاتین و عسل
با عسل و ژلاتین می شود یک ماسک خاص برای پوست های خشک تهیه کرد.
این ماسک پیل آف بسیار مغذی و مرطوب کننده بوده و برای پوستهای خشک و حساس مناسب است.
عسل پوست را نرم و لطیف کرده و التهابات پوستی را آرام میکند.
همچنین این ماسک برای خشکی پوست ناشی از آفتاب سوختگی مفید است.
میتوانید به این ماسک مقداری روغن زیتون نیز اضافه کنید تا از مزایای رطوبت رسانی به پوست آن بیشتر بهره ببرید.
این ماسک برای جلوگیری و کاهش چروک و نقاط سیاه روی پوست عالی است.
یک قاشق غذا خوری ژلاتین( با روش بن ماری آب کنید)
۱ قاشق چای خوری عسل
۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
تمام مواد را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا زمانیکه ماسک غلیظ و یکدست حاصل شود و بعد از آن ماسک حاصل شده را روی صورتتان اعمال کنید و بگذارید تا خشک شود و پس از ۲۰ دقیقه شست و شو دهید.
همچنین می توانید به روش زیر اقدام کنید.
در یک ظرف کوچک، نصف قاشق چای خوری پودر ژلاتین، ۱ قاشق چای خوری عسل خام و ۱ قاشق چایخوری گلیسیرین گیاهی را مخلوط کنید.
همه آن ها را خوب مخلوط کنید.
با استفاده از یک براش آرایشی، آنرا روی صورت خویش بمالید، از تماس با چشم جلوگیری کنید.
آنگاه به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد از آن نخست به آرامی با آب گرم بشویید، بعد از آن با آب سرد. در پایان پنبه اغشته به عصاره ارگانیک رز را به پوستتان بزنید و آنگاه ۳- ۴ قطره روغن آرگان را برای مرطوب شدن پوستتان استفاده کنید.
شما میتوانید این کار را هرروز انجام دهید تا پوستی نرم و صاف داشته باشید.
پودر ژلاتین چیست
افرادی که در تهیه دسر مهارت و یا تجربه دارند، از ژلاتین، بسیار استفاده میکنند و یکی از مواد اصلی آنها است اما گاهی اوقات به دلیل یکنواخت نبودن ژلاتین در مواد اولیه، دسر آنها خوب نمیشود که به دلیل استفاده از ژلاتین ورقهای است.
خوراکیهایی که چسبندگی و قوام زیادی دارند، در تهیه آنها، از ژلاتین استفاده شده است.
برای تهیه ژله، بستنی، پاستیل و …، به ژلاتین نیاز است که باعث میشود قوام لازم را داشته باشد و درنهایت بتوان آنها در شکلهای مختلفی تولید کرد.
ژلاتین به دو صورت پودر و ورقهای وجود دارد که هرکدام بر اساس نوع خوراکی، مورد استفاده قرار میگیرد اما پودر ژلاتین بهصورت یکنواخت در کل مواد غذایی پخش میشود در حالی که ورقه ژلاتین به دلیل فرم مستطیل شکل، نمیتواند تمام سطح مواد غذایی را پوشش دهد.
فرمند نیز برای حل این مشکل، دست به تولید ژلاتین ورقهای زده و پودر ژلاتین ۴۰ گرمی را تولید کرده است.
این پودر ژلاتین در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۳۳۴ کیلوکالری انرژی است و ۸۶ گرم پروتئین دارد.
این ماده مغذی از استخوان حیوانات تهیهشده و برای تقویت مو، پوست و ناخن مناسب است و میتواند به بهبود درد مفاصل کمک کند.
ژلاتین گیاهی
آگار آگار یا پودر ژله، ماده خشک و جذب کننده ی رطوبت است که از جلبک های قرمز دریایی استخراج می شود.
آگار در حدود ۳۰ تا ۵۰ برابر وزن خود قدرت جذب آب را دارد، بنابراین از ژل کننده های بسیار قوی است که بیش تر به مصارف قنادی می رسد.
از طرفی یک ماده طبیعی با منشأ گیاهی است که از جلبکهای کوچک قرمز تهیه میشود.
بزرگترین مزیت آن فاقد کالری بودنش است و این که در معده حجیم شده و چربیها و قندها را به طرف خود جذب میکند.
آگار آگار منبع گیاهی دارد و برای گیاهخواران و افرادی که به هر دلیلی ژلاتین مصرف نمیکنند نیز مناسب است.
آگار آگار طعم و رنگ خاصی ندارد برای همین در تهیهی هر نوع غذا یا دسری قابل استفاده است.
آگار آگار غلیظ تر از ژلاتینهای معمولی است برای همین میزان اندک آن نیز کار شما را راه میاندازد.
بافت آن با تغییر دما تقریباً تغییر نمیکند.
آگار آگار سرشار از فیبر، فاقد چربی، کربوهیدرات و مواد حساسیتزا میباشد.
ژلاتین حلال یا حرام
حلیت و حرمت ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آن تهیه می شود؛
اگر از گیاهان یا حیوان حلال گوشتی که ذبح شرعی شده یا از استخوان حیوان حلال گوشتی که ذبح شرعی نشده ولی معلوم است که تطهیر شده تهیه شده است، حلال است
اما اگر از پوست یا گوشت حیوان حلال گوشتی که ذبح شرعی نشده یا از اجزاء حیوان حرام گوشت تهیه شده باشد، حرام است.
البته در صورتی که معلوم نباشد ژلاتینی که می خواهد بخورد از قسم حلال است یا حرام، خوردن آن حرام نیست.
ژلاتین برای قطع پریود
یک پاکت پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و سریع آن را بنوشید.
این نوشیدنی می تواند پریودی تان را به مدت سه ساعت متوقف کند.
زنهای زیادی در دنیا از این درمان استفادهکردهاند و پریود خود را برای چندساعت قطعکردهاند.
ژلاتین در طب چینی برای درمان خونریزی شدید استفاده میشود و میتواند هنگامی که در موقعیت بدی هستید برای قطع پریودتان به کاررود.
ژلاتین برای ابرو
برای ساخت ژل ابرو به چه وسایلی نیاز داریم؟
تیوپ خالی ریمل
کاسه ضد حرارت
۱/۲ قاشق ژلاتین
روغن اسطوخودوس
نصف فنجان آب گرم
۱ قاشق چوبی
قیف پلاستیکی
روش ساخت ژل ابرو
اولین کاری که برای ساخت ژل ابرو باید انجام دهید این است که ۱/۲ قاشق ژلاتین که فولیکول مو را قوی میکند و تقویت کننده ابرو است را به آب گرم اضافه میکنیم و آن را در آب حل کنید.
پس از حل شدن ژلاتین در آب وقت آن است که مقداری روغن اسطوخودوس اضافه کنید در صورت نداشتن روغن اسطوخودوس میتوانید اسانس آویشن استفاده کنید.
قیف کوچک تان را داخل تیوپ ریمل بگذارید و ژل را درون آن بریزید در ریمل را ببندید و اجازه دهید ژل ابرو چند ساعتی در یخچال بماند و سپس میتوانید از آن استفاده کنید.