مضرات ذرت تراریخته و بررسی خطراتی که مصرف ذرت تراریخته برای سلامتی دارد
مضرات ذرت تراریخته
مضرات ذرت تراریخته ؛ بررسی خطراتی که مصرف ذرت تراریخته برای سلامتی دارد همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : فواید نارنج تازه ؛ همه چیز درباره خواص و فواید درمانی مصرف نارنج تازه
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات ذرت تراریخته
به دلیل استفاده از مواد شیمیایی مختلف مانند آفت کش ها بهتر است از ذرت ارگانیک استفاده کنید.
استفاده از ذرت های غیر ارگانیک برای سلامتی بدن مضر است.
ذرت به دلیل داشتن کربوهیدرات بالا باعث افزایش سطح قند خون می باشد
و برای کسانی که بیماری دیابت دارند مصرف بیش از حد آن مضر است.
استفاده از ذرت های تراریخته باعث سرطان در بدن می شود.
مصرف ذرت ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک و علائمی همچون جوش،تورم غشای مخاطی، استفراغ و غیره شود.
برخی افراد نیز پس از خوردن ذرت دچار آسم یا آنافیلاکسی می شوند که همگی به دلیل پروتئین موجود در ذرت می باشد.
کربوهیدرات فراوان موجود در ذرت برای بیماران مبتلا به دیابت خطرناک است و افراد دیابتی باید از مصرف بیش از حد ذرت خودداری کنند.
ذرت دارای مقادیر زیادی نشاسته است که مصرف زیاد آن باعث تولید گاز زیاد در روده و نفخ می شود.
مصرف زیاد فیبر می تواند باعث بروز مشکلات گوارشی همچون سوء هاضمه و گرفتگی عضلات معده شود.
خوردن ذرت خام با اسهال و برخی اختلالات روده ای همراه است.
ذرت حاوی مقادیر زیادی شکر است و مصرف بیش از حد آن خطر پوسیدگی های دندان را افزایش می دهد.
مصرف زیاد ذرت به دلیل شکر و کربوهیدرات فراوان باعث افزایش وزن و چاقی می شود.
ذرت به دلیل نشاسته فراوان ممکن است باعث نوعی خواب آلودگی شدید به نام لتارژی شود.
ذرت دامی استانداردهای لازم برای سلامت دام را داشته و نباید برای انسان استفاده شود.
آشنایی با دیگر خواص ذرت
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ذرت آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ذرت
ذرت یکی از محبوب ترین غلات در ایران می باشد که بومی کشور مکزیک است ،
انواع مختلفی از ذرت وجود دارد که ارزش غذایی فراوان دارد.
ذرت یا بلال جزو غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها به حساب می آید.
این گیاه مفید و پرخاصیت کالری لازم برای سوخت و ساز بدن را فراهم نموده
و همانطور که ذکر گردید حاوی انواع ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن است.
ذرت یا بلال گیاهی یکساله با گونه ها و رنگهای بسیار متفاوت از شیری تا قرمز و سیاه است
و نژادهای متعددی دارد و براساس ویژگی های آن به انواع ذرت یا بلال بو داده،
ذرت یا بلال سفت، ذرت یا بلال دندان اسبی، ذرت یا بلال شیری یا نرم، ذرت یا بلال شیرین و ذزت مومی تقسیم میگردد.
از خواص ذرت یا بلال که ارزش غذایی و فواید درمانی فوق العادهای به آن بخشیده ،
ترکیبات شیمیایی به نام فیتوکمیکال ها است که بطور طبیعی در گیاهان بوجود میآیند
و در برابر تعدادی از بیماریهای مزمن از بدن محافظت می کند.
همچنین مواد آنتی اکسیدان موجود در ذرت یا بلال نیز به عنوان عوامل ضد سرطان عمل کرده،
در مبارزه با تومورهایی که منجر به سرطان سینه و کبد می شوند موثر است و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کنند.
خواص ذرت برای کاهش وزن و رژیم لاغری
ذرت به عنوان یک میان وعده عالی برای کاهش وزن می باشد ، این ماده غذایی یک منبع عالی انرژی بوده و دارای فیبر فراوان می باشد.
شما با مصرف ذرت احساس سیری خواهید کرد و به کاهش اشتها و لاغری کمک می کند.
ذرت یک میان وعده عالی برای افرادی است که قصد کاهش وزن دارند
زیرا این ماده غذایی منبع خوب انرژی بوده
و به دلیل سطح بالای فیبر موجود در آن باعث ایجاد احساس سیری در فرد می شود و به کاهش اشتها کمک می کند.
توصیه می شود برای لاغر شدن از پاپ کورن بدون نمک که با ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل پخته شده استفاده کنید.
هشدار: مصرف ذرت بو داده با روغن به دلیل کالری و چربی فراوان می تواند چاق کننده باشد.
ذرت برای سلامت چشم
ذرت به دلیل داشتن کارتنوئید لوتئین و زاکسنتین برای سلامت چشم مفید می باشد
و از آسیب به چشم جلوگیری می کند ، بتاکاروتن موجود در ذرت به ویتامین آ تبدیل شده و باعث بهبود بینایی می شود.
خواص ذرت برای پیشگیری از آلزایمر
ذرت یک منبع عالی از تیمین است که دارای آنتی اکسیدان مختلف برای تشدید فعالیت های مغزی است.
مصرف ذرت ارتباط نزدیکی با جلوگیری از بیماری آلزایمر دارد. ذرت باعث بهبود حافظه شده و برای دوران سالمندی موثر است.
ذرت برای تقویت سیستم ایمنی
ویتامین سی موجود در ذرت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با چندین ویروس مختلف مقابله می کند.
خواص ذرت برای درمان یبوست
فیبر موجود در ذرت باعث افزایش سلامتی بدن شده و از بیماری سرطان جلوگیری می کند.
برای جلوگیری از یبوست و بواسیر بهتر است ذرت مصرف کنید.
ذرت باعث تولید باکتری های مفید در بدن می شود.
خواص ضد سرطان
ذرت به دلیل داشتن ترکیبات فنولیک و اسید فرولیک می تواند با تومورهای بدخیم سینه و کبد مبارزه کند.
فیبر موجود در ذرت باعث کاهش مشکلات گوارشی شده و در مبارزه با سرطان روده بزرگ موثر است.
ذرت برای دیابت غیر انسولین
ذرت می تواند برای کنترل دیابت غیرانسولین موثر باشد ، کسانی که پرفشاری خون دارند می توانند از ذرت استفاده کنند.
کاهش بیماری قند توسط ذرت امکان پذیر است ، افراد می توانند با سبک زندگی صحیح به زندگی عادی خود برگردند.
مصرف ذرت به دلیل فیبر فراوان و ویتامین های B1 و B5 برای افراد مبتلا به دیابت مفید است و به کنترل بیماری دیابت نوع ۲ کمک می کند.
ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در ذرت نیز به تنظیم جذب و آزادسازی انسولین در بدن کمک کرده و خطر بروز نوسان های شدید قند خون را کاهش می دهد.
خواص ذرت برای درمان کم خونی
ذرت یک منبع عالی از آهن می باشد که در هر صد گرم آن حدود ۳ میلی گرم آهن وجود دارد.
آهن باعث تولید بیشتر گلبول های قرمز خون شده و برای کم خونی زنان موثر است.
خواص ذرت برای دام پروری
ه طور کل دانه ذرت یکی از بهترین اقلام جهت تامین انرژی شناخته می شود که به طور میانگین ۱۰ درصد پروتئین داشته
و کلسیم و ویتامین b پایینی داشته و بهتر است در کنار ان از مکمل های پروتئین استفاده شود.
به طور کل ۳۵ درصد میتوان در کنسانتره از آن استفاده کرده ،
و درصورت استفاده بیش از حد باعث کاهش کیفیت گوشت می شود.
ذرت جز گروه اقلامی با انرژی زیاد دسته بندی می شود ،
انهایی که جهت افزایش تراکم و افزایش انرژی جیره مورد استفاده قرار می گیرد .
به طور کلی مواد پر انرژی پروتئین کمی دارند و انرژی حاصل انها به وسیله کربوهیدرات های به سهولت در دسترس
مانند قند ها و نشاسته ها و یا به وسیله چربی تامین می شود .با توجه به نوع جیره و گروه حیوان ممکن است
درصد استفاده از انها در جیره تغییر یابد ولی به طور کلی استفاده از ذرت در نشخوارکنندگان ۳۵ درصد کنسانتره را تشکیل می دهد .
ذرت بسیار خوش خوراک بوده و بهتر است جهت هضم و جذب بیشتر اسیاب و یا حداقل بلغور گردد .
جهت توازن رضایت بخش جیره استفاده از مکمل هایی غنی از پروتئین ضروری است.
با توجه به کمبود اسید امینه هایی مانند لیزین و تریپتوفان مصرف زیاد آن محدود شده است.
استفاده زیاد از ان باعث چربی زیاد و نرم شدن گوشت گوسفند و گاو می شود .
همچنین استفاده بیش از حد آن در گاو های شیری باعث کاهش کیفیت شیر شده
و در بهترین حالت به ترکیب با جو باید مورد استفاده قرار بگیرد.
ذرت به کپک ها و سموم مانند مایکوتوکسین ها بسیار حساس بوده و نباید رطوبت آن بالا باشد.
نسبت به جو دیر هضم می باشد.