دمنوش زردچوبه و دارچین برای لاغری ؛ دمنوش زنجبیل و زردچوبه برای لاغری
دمنوش زردچوبه و دارچین برای لاغری
دمنوش زردچوبه و دارچین برای لاغری ؛ دمنوش زنجبیل و زردچوبه برای لاغری همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
دمنوش زردچوبه و دارچین برای لاغری
زردچوبه هم با توجه به برخورداری از ماده رنگی باعث کاهش کلسترول بد خون، تری گلیسرید و البته قندخون خواهد شد.
زنجبیل با خاصیت طبیعی ضدالتهابی اش باعث رقیق شدن خون در رگ ها خواهد شد.
دارچین ضمن روان کردن جریان خون، قندخون را هم در حالت طبیعی حفظ می کند.
زردچوبه را ملکه ادویه ها نامیده اند. این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان است
و خواص ضد ویروس، باکتری، قارچ و التهاب دارد. نتیجه مطالعه دانشمندان دانشگاه تورنتو در سال ۲۰۰۷ نشان داد،
ماده شیمیایی کورکومین دارای خواص ضد سرطان است و برای مبارزه با بیماری های بدخیم – دیابت، آلرژی، آرتریت و آلزایمر – ایده آل.
زردچوبه را می توان به سالاد مرغ، سوپ، انواع خورش و … اضافه کرد. به گفته متخصصان انجمن دیابت آمریکا،
مصرف روزانه یک تا شش گرم دارچین، قند، تری گلیسرید و کلسترول بد خون را کم می کند و سبب نابود شدن آکنه ها می شود.
زردچوبه و دارچین را در آب جوش ریخته و اجازه دهید تا دم بکشد و بعد از آن به آن عسل بیفزایید و نوش جان کنید.
آشنایی با دیگر خواص دمنوش زردچوبه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دمنوش زردچوبه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با دمنوش زردچوبه
زردچوبه یا زردهچال با نام علمی (Curcuma longa) ازجمله ادویههای معروفی است
که از خانوادهی گیاه زنجبیل بهشمار میرود و خواص فوقالعادهای ازجمله تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
سالیان متمادی از زردچوبه بهعنوان درمانی خانگی و گیاهی در کشور هند، چین استفاده میشده است.
طعم چای زردچوبه بسیار ملایم و منحصربهفرد است. گرچه از زردچوبه معمولاً به عنوان ادویه مخصوص پخت و پز استفاده میشود،
میتوان آن را به عنوان چای نیز مصرف کرد که با ریختن ریشه تازه یا پودر خشک خالص در آب گرم تهیه میشود.
چای زردچوبه جدا از این که یک نوشیدنی گرم و آرامش بخش است، یک روش موثر برای مصرف کورکومین کافی برای بهره بردن از خواص دارویی آن است.
زردچوبه یک ادویه زرد – نارنجی روشن است که معمولا در چاشنی ها و سس ها استفاده می شود.
این ادویه از ریشه گیاه زردچوبه گرفته می شود. این ادویه برای خواص دارویی،
آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به مدت هزاران سال استفاده می شده است.
چای زردچوبه یکی محبوب ترین انواع مصرفی زردچوبه است. این چای عطر و طعم منحصر به خود را دارد.
خواص دمنوش زردچوبه ناشتا
شما می توانید مقداری زردچوبه را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به صورت ناشتا میل کنید،
این نوشیدنی فواید بسیاری دارد.خواص زردچوبه با اب گرم صبح ناشتا برای بدن بسیار زیاد است
که برخی از آنها شامل سم زدایی کبد، کاهش التهاب، بهبود سیستم ایمنی بدن،
کاهش وزن و لاغری می باشد. شما می توانید از نوشیدنی زردچوبه و آب ولرم یا شیر،
به صورت ناشتا برای درمان سرماخوردگی، برونشیت، عفونت رحم، احتقان بینی، عفونت ریه و عفونت معده استفاده کنید.
خواص دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه
فلفل سیاه حاوی پیپرین هم باعث بهبود طعم چای زردچوبه میشود و هم باعث جذب بهتر کورکومین است.
این دمنوش به طرز عجیبی راه تنفس شما را باز می کند .
مواد لازم : نصف فنجان عسل ۲ تا ۴ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چای خوری زردچوبه ۱ عدد لیموی ارگانیک به مقدار خیلی کم فلفل سیاه
طرز تهیه : تمام مواد به جز عسل را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از مزه کردن، اگر نیاز بود به آن زنجبیل یا دارچین را بیشتر اضافه کنید
و بعد مقدار کمی آب در آن ریخته و سپس آن را به یک لیوان شیشه ای انتقال دهید ،
این مخلوط را بجوشانید و بعد از خنک شدن، عسل را به آن اضافه و میل کنید .
هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیمهای گوارشی در روده را تقویت میکنند
که سبب میشود بدن، سریعتر و راحتتر بتواند غذا را هضم کند. مطالعات گوناگونی دریافتهاند
هر دوی این ادویهها میتوانند از اسپاسمها و نفخها کم کنند.
زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم میکنند و از این طریق نیز به گوارش کمک میکنند.
ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه خاصیت ضدالتهابی دارد که به درمان و تسکین
بسیاری از بیماریهای پوستی کمک کرده و سلامت و درخشش پوست را حفظ میکند.
کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم مضر محافظت کرده
و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک میکند.
دمنوش زردچوبه برای سقط جنین در بارداری
اگر زردچوبه در حد تعادل مصرف شود، در بارداری هیچ ضرری ندارد.تاکنون، هیچ گونه گزارشی در مورد مصرف زردچوبه در بارداری که بتواند مضر باشد، وجود ندارد.
با این وجود، متخصصات تغذیه توصیه می کنند در بارداری از مکمل های زردچوبه استفاده نشود.
چای زردچوبه در طول بارداری به هیچ وجه توصیه نمی شود. می تواند موجب تحریک انقباضات رحمی و در نتیجه سقط جنین شود.
زردچوبه می تواند موجب تحریک انقاباضات رحمی شود و باعث خونریزی شود
( به ویژه قبل از هفته ۳۷). این امر می تواند احتمال سقط جنین و یا زایمان زودرس را افزایش دهد.
دمنوش زردچوبه برای قاعدگی
زردچوبه برای درمان سندرم پیش قاعدگی و از بین بردن مشکلات قاعدگی بسیار مفید است.
تحقیقات نشان داده است که کورکومین موجود در شیر زردچوبه می تواند در تسکین یا کاهش علائم قاعدگی بسیار موثر باشد
و شما را از گرفتگی قاعدگی و درد خلاص کنند. همچنین مصرف سیر زردچوبه باعث کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی می شود.
کاهش درد و التهاب کار دیگری است که این ترکیب در دوران قاعدگی برای شما انجام می دهد.
دمنوش زردچوبه برای ریه و سرفه
در بیشتر بیماریهای تنفسی، به راحتی نفس کشیدن سختترین بخش است
چرا که اکثر مردم احساس سنگینی عجیبی در قفسه سینه خود میکنند
و این به دلیل تولید مداوم و بیش از حد موکوس و التهاب در مجاری هوایی است.
مصرف روزانه زردچوبه به کاهش التهاب در مجاری هوایی کمک میکند.
علاوه بر این، وجود ترکیبی به نام کورکومین در زردچوبه به پاکسازی طبیعی ریهها و به سمزدایی بدن کمک میکند
که این کار در تقویت ایمنی بدن مؤثر است. شما میتوانید زردچوبه خام بخورید یا میتوانید از فرم پودر شده با شیر استفاده کنید
و یا مقداری از آن را به جوشاندههای خود اضافه کنید تا از بیماریهای نامبرده پیشگیری کنید.
زردچوبه دارویی دارای اثرات درمان بر سرفه، بهویژه سرفه خشک است.
نصف فنجان آب را در یک ظرف به جوش بیاورید و سپس یک قاشق چایخوری
پودر زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
شما همچنین میتوانید دارچین نیز اضافه کنید. پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه
یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و برای درمان سرفه این دارو را روزانه مصرف کنید.
دمنوش زردچوبه برای التهاب گلو
درمان دیگر برای گلو درد، زردچوبه است که دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد التهابی قوی است.
یک چهارم قاشق چای خوری پودر زردچوبه را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید
و این نوشیدنی را به آرامی در صبح و با معده خالی بنوشید.
این کار را یک بار در روز برای سه یا چهار روز متوالی انجام دهید.
دمنوش زردچوبه و آویشن
دمنوش آویشن و زردچوبه دارای خواص زیادی برای درمان سرفه و رفع مشکلات ریوی می باشد
و با توجه به اینکه هر دو این دمنوش برای سرفه مفیدند باعث می شوند که تاثیر مصرف چند برابر شود.
دمنوش زردچوبه و لیمو
سم زدایی فوق العاده بدن با زردچوبه و لیمو
طرز تهیه نوشیدنی لیمو و زردچوبه
مواد مورد نیاز:
لیمو ترش تازه
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
آب گرم
یک قاشق عسل (اختیاری)
روش تهیه نوشیدنی
نصف لیمو را در لیوان بچکانید.
زردچوبه را به آن اضافه کنید.
آب گرم اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل عسل را برای بهبود مزه به نوشیدنی اضافه کنید.
به هنگام مصرف این نوشیدنی آن را مرتب هم بزنید تا از ته نشین شدن زردچوبه جلوگیری شود.
همچنین برای تهیه یک پاک کننده قوی می توانید، یک قاشق غذاخوری زردچوبه را به یک لیوان آب گرم اضافه کرده،
آب لیمو و زنجبیل را هم به نوشیدنی خود اضافه کنید و با عسل یا نبات میل نمایید.
برای تهیه یک داروی آنتی بیوتیک طبیعی و جهت درمان گلودرد نیز می توانید،
یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری زردچوبه را در ۹ قاشق غذاخوری آب لیمو حل کرده و بنوشید.
همچنین، می توانید به جای آب، مخلوط را با چای سبز میل کنید.
دمنوش زردچوبه و زعفران
مصرف زرد چوبه و زعفران در میان ایرانیان به طور قابل توجهی در کاهش خطر مرگ بر اثر «علل کلی» و مرگ بر اثر «بیماری های قلبی عروقی» تاثیرگذار است.
دمنوش زردچوبه و شیر
نوشیدنی شیر و زردچوبه از زردچوبهی خام و شیر تهیه میشود و به پیشگیری از سرطان کمک میکند.
در واقع مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه از گسترش سلولهای سرطانی پیشگیری میکند
و از ابتلا به سرطانهای پوست، پروستات، سینه، ریه و روده جلوگیری میکند.
نوشیدنی شیر و زردچوبه سرشار از آنتیاکسیدانها است که برای بدن بسیار مفید است.
در واقع زمانیکه نوشیدنی شیر و زردچوبه میخورید، رادیکالهای
آزاد بدن خنثی میشوند و از ابتلا به بسیاری از بیماریها در امان میمانید.
نوشیدنی شیر و زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد و به دفع سموم و باکتریهای بدن کمک میکند.
همچنین شیر و زردچوبه طبع گرمی دارد، برای دستگاه تنفسی بدن مفید است و گرفتگیهایی را که در ریه ایجاد میشود، رفع میکند.
اگر آسم دارید جالب است بدانید، مصرف شیر و زردچوبه برای بهبودی این بیماری بسیار مفید است.
شیر و زردچوبه خاصیت آنتیباکتریال و ضد ویروسی دارد و به بهبودی سرفه و سرماخوردگی کمک بسیاری میکند.
همچنین مصرف شیر و زردچوبه یکی از درمانهای طبیعی رایجی است که برای تسکین درد و بهبود گرفتگی صدا بسیار مفید است.
زخم معده و آرتروز دو بیماری شایعی هستند که در اثر ملتهب شدن بدن ایجاد میشوند.
مصرف شیر زردچوبه به دفع سموم بدن کمک میکند و مانع از ابتلا به این بیماریها میشود.
همچنین اگر کمردرد شدید دارید، مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه را جدی بگیرید.
یکی دیگر از خواص شیر و زردچوبه کمک به بهبودی تورم مفاصل است.
در واقع مفاصل در اثر مشکلات مختلف متورم میشوند و درد سختی ایجاد میکنند که برای رفع آن، نوشیدنی شیر و زردچوبه به شما کمک میکند.
مصرف این نوشیدنی انعطاف پذیری مفاصل را بالا میبرد و به تقویت عضلات کمک میکند.
کبد یکی از اعضای مهم بدن است که اگر مشکل کوچکی در آن ایجاد شود، کبد نمیتواند عملکرد درستی داشته باشد.
نوشیدنی شیر زردچوبه خواص بسیاری برای بدن دارد که یکی از مهمترین آنها پاکسازی کبد است. در واقع مصرف شیر و زردچوبه به تقویت کبد کمک میکند.
اگر مشکلات گوارشی از جمله سوءهاضمه و اسهال دارید، مصرف نوشیدنی ترکیبی شیر و زردچوبه را جدی بگیرید.
این نوشیدنی به هضم راحت غذا کمک میکند و از ابتلا به بیماری زخم معده جلوگیری میکند.
شیر و زردچوبه هر دو منبع کلسیم هستند. اگر در طول روز کارهای سنگین انجام میدهید و استخوان درد دارید،
مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند و درصد پوکی استخوان را به حداقل میرساند.
شیر و زردچوبه به دلیل آنکه سرشار از آمینو اسید است به راحت خوابیدن کمک بسیاری میکند.
همچنین مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه اتصالات مغز را افزایش میدهد و درصد ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد.
ردچوبه سوختوساز بدن را افزایش میدهد و به هضم سریع غذا کمک میکند، به همین دلیل برای کاهش وزن مفید است.
در واقع مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه، چربیهای خوراکی را میشکند و مانع تجمع چربی در بدن میشود.
برای تهیه شیر و زردچوبه، ابتدا باید یک قاشق چایخوری زردچوبه در یک قابلمه کوچک بریزید
و به آن یک لیوان شیر اضافه کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را بجوشانید. نوشیدنی شما آماده است.
برای آنکه نوشیدنی شما کمی شیرین شود، به اندازه دلخواه عسل به آن اضافه کنید.
طرز تهیه دمنوش زردچوبه
برای تهیه دم کرده این ادویه، یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را در دو لیوان آب جوش بریزید
و به مدت ده دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید
و بعد از خنک شدن بنوشید. روش دیگر : زنجبیل، زردچوبه و عسل را
در یک لیوان ترکیب کرده و آب داغ اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود و لذت ببرید.
بهترین زمان مصرف دمنوش زردچوبه
بهترین زمان خوردن دمنوشزردچوبه صبح ناشتا است و یا همراه با وعده های غذایی به عنوان ادویه.