ایا آووکادو حساسیت زاست و ایا آووکادو خام برای بدن حساسیت زاست
ایا آووکادو حساسیت زاست
ایا آووکادو حساسیت زاست ؛ ایا آووکادو خام برای بدن حساسیت زاست همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ایا آووکادو حساسیت زاست
مصرف بیش از اندازه این میوه باعث ایجاد سردردهای میگرنی ، تهوع ، حساسیت به نور ، تب و خواب آلودگی می شود.
آلرژی نسبت به آووکاو هرچند عارضهی نادری است، اما ممکن است به «آنافیلاکسی» بیانجامد.
آشنایی با دیگر خواص آووکادو
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آووکادو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با آووکادو
این میوه عجیب و بسیار مفید که در آب و هوای استوایی رشد می کند اولین بار در مکزیک تولید شده است.
به درخت این میوه تمساح و خوجدیس نیز گفته می شود.
این درخت جزو درختان بلند است و در جاهایی دیده شده است که تا ۲۰ متر نیز بلندی داشته است.
از نظر تاریخی ثابت شده است که این میوه در غاری مورد استفاده قرار گرفته در کشور مکزیک و این قضیه برای ۱۰۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح می باشد.
در دهه ۴۰ هجری شمسی این درخت و نهال آن وارد ایران شد و ابتدا به دلیل نبود تخصص دچار سرمازدگی شد.
با مرور زمان با شرایط محیطی کنار آمد و این درخت به نسبت عمری که کرده است معمولا بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ آووکادو می دهد.
میوه گرانقیمتی است و در همه جا یافت نمی شود و معمولا در شهرهای بزرگ و میوه فروشی های خاص دیده می شود.
برای سلامت مغز و قلب و کبد و زنان و مردان و کودکان و مو و پوست خواص زیادی دارد.
طرز خوردن میوه آووکادو
مرسوم ترین کار این است که به آن ادویه بزنید و طعم دار کنید و میل نمایید.
می توانید موقعی که نیمرو و املت درست می کنید آووکادو را برش زده و روی آن قرار دهید.
روش دیگر این است که آووکادو را روی نان تست بمالید و میل نمایید.
می توانید سس آووکادو درست کرده و مصرف نمایید.
از این میوه می توانید در تهیه سالاد و سوپ هم استفاده کنید.
خواص آووکادو در بدنسازی
همانطور که می دانید آووکادو مقادیر بالایی چربی دارد اما در واقع یک میوه سالم حاوی مواد مغذی فراوان است.
این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B5، ویتامین C و ویتامین K بوده و یکی از میوه های خوب برای بدنسازی است.
چربی های اشباع نشده موجود در آووکادو به افزایش انرژی بدن ورزشکار کمک کرده و باعث بهبود رشد عضلات می شوند.
پیشنهاد می کنیم که آووکادو را برای تهیه اسموتی، سالاد و سس سالاد استفاده کنید.
فواید آووکادو برای مغز
شاید این نکته را ندانید ولی قابل ذکر است که پتاسیم آووکادو بیشتر از پتاسیم موز است.
مطالعات متعدد نشان میدهند که مصرف بالای پتاسیم باعث کاهش فشار خون میشود.
فشار خون بالا یکی از عوامل خطر عمده برای حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه است.
خواص آووکادو و دیابت
تحقیقات محققان نشان می دهد که آووکادو به چندین طریق می تواند به کنترل بیماری دیابت و بهبود وضعیت کلی بیماران کمک کند.
آووکادو نسبت به بسیاری از میوه های موجود حاوی کربوهیدرات کمتری می باشد.
پزشکان یا متخصصان تغذیه بیماران را به انتخاب غذاهایی با کربوهیدرات و قند پایین تشویق می کنند.
جالب توجه است که انجمن دیابت آمریکا به افراد مبتلا به دیابت افزودن آووکادو را به رژیم غذایی خود بعنوان یکی از بهترین چربی های سالم توصیه می کند.
قیمت میوه و نهال آووکادو
قیمت آووکادو به صورت دانه ای در سایت های اینترنتی به فروش می رسد.
البته در بعضی فصول سال و با تغییر قیمت دلار قیمت این میوه هم تغییر می کند.
نهال آووکادو تا ارتفاع ۴۰ سانتی متر در حدود ۱۰۰ هزار تومان معامله می شود.
فصل میوه آووکادو
آووکادو معمولاً در هر فصلی از سال موجود است.
اما نوبر این میوه در پاییز می باشد که تقریباً از اوایل پاییز تا اواخر آن است.
آووکادوهایی که ماه مهر و اوایل پاییز به فروش می رسند، رسیده تر بوده و کیفیت بهتری دارند.
خواص پوست آووکادو
قرار دادن پوست آووکادو روی پوست بدن باعث می شود سموم پوست خارج شوند و درمان کننده جوش و آکنه است.
قرار دادن پوست آووکادو زیر چشم باعث از بین رفتن پف زیر چشم می شود.
چطور هسته آووکادو را بکاریم
ابتدا میوه آووکادو را نصف کنید و با دقت هسته را به آرامی در بیاورید.در مرحله بعدی باید هسته را با آب با ملایت بشورید تا پرزها اطراف هسته کاملا برطرف شوند.
هسته را طوی در دست بگیرید که قسمت پهن رو به پایین و قسمت باریک رو به بالا باشد.
حالا از وسط هسته از چهار طرف ۴ عدد خلال دندان را در هسته کنید
به طوری که وقتی در لیوان قرار دادیم خلال ها هسته را نگه داارند و نیمی از هسته در آب باقی بماند.
یک لیوان شیشه ای را پر از آب کنید و هسته را روی لیوان بگذارید تا قسمت پهن در آب و قسمت نازک در خشکی باقی بماند.
ظرف باید در جایی با هوای معتدل و ثابت باشد جایی نزدیک پنجره و یا مکانی با نور کم تا کم کمک هسته ریشه بزند.
هر دو روز یک بار باید آب درون لیوان را عوض کنید.
دو یا سه هفته بعد بافت هسته چروک می شود و بعد از چند هفته شکافته می شود و ریشه دیده می شود.
این کار را ادامه دهید تا فرآیند دیده شدن برگ ها.
وقتی برگ ها را دیدید وقت آن است که هسته را به خاک منتقل کنید.
ماسک هسته آووکادو
کافی است که پودر هسته آووکادو را با مقداری روغن زیتون و یک عدد موز و یا پودر هسته آووکادو و ماست را با هم ترکیب کنید و روی پوست خود بمالید.
این کار باعث لایه برداری از پوست می شود و سلول های مرده پوست از بین می روند.
طرز تهیه روغن هسته آووکادو
برای این کار باید گوشت تعدادی آووکادو را از هم جدا کنید و آن ها را در مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
سپس خمیر آووکادو را در ظریفی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و هر پنج دقیقه آن را هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و رنگ آن از سبز به قهوه ای تغییر کند.
این مخلوط به دست آمده را از صافی رد کرده تا روغن آووکادو به دست آید.
علت تلخی آووکادو چیست
عده ای می گویند که طعم آووکادو شبیه مزه سبزیجات خام با کمی شیرینی است.
به نظر می رسد نزدیک ترین طعم به این میوه پر خاصیت مزه کدو سبز باشد با این تفاوت که آووکادو نسبت به کدو سبز نشاسته ای نیست.
برخی از مردم نیز طعم آووکادو را شبیه به کرفس بدون عطر و طعم قوی یا هر گونه ته مزه اسیدی توصیف کرده اند.
در میان گونه های مختلف آووکادو برخی انواع آن مزه تلخی روی زبان باقی می گذارند،
بعضی دیگر نیز مزه مسی با طعم گس ظریف و چوبی دلپذیری دارند که شبیه مزه پوست بادام است.
از سوی دیگر به طور کلی آووکادو به خاطر طعم غنی و کره ای آن که از محتوای چربی موجود در آن نشات گرفته به شهرت رسیده
به طوری که وقتی یک قطعه از این میوه را روی زبان می گذارید طعم روغنی آن را احساس می کنید.
از دیگر توصیفاتی که درباره طعم آووکادو ذکر شده می توان به طعم ترکیب سبزیجات پوره و کره یا طعم چمنی با بافت گوشتی نیز اشاره کرد.