خواص لوبیا سویا برای کودکان و فواید لوبیا سویا پخته برای کودکان
خواص لوبیا سویا برای کودکان
خواص لوبیا سویا برای کودکان ؛ فواید لوبیا سویا پخته برای کودکان همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : مضرات آب پیاز برای پوست صورت ؛ استفاده از آب پیاز برای چه نوع پوستی ضرر دارد
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص لوبیا سویا برای کودکان
شیر سویا که از لوبیا سویا خام به دست می آید بهترین جایگزین شیر گاو در نوزادان و کودکان می باشد.
کودکانی که به شیر گاو حساسیت دارند نباید لوبیا سویا و شیر سویا مصرف کنند.
سویا همچنین جایگزین بسیار خوبی برای شیر در فرمولهای تغذیه نوزاد است و همچنین به عنوان یک جایگزین مناسب برای شیر گاو عمل می کند.
آشنایی با دیگر خواص لوبیا سویا
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص لوبیا سویا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با لوبیا سویا
لوبیا سویا که به آن دانه سویا یا آجیل سویا (سویا بو داده) هم گفته می شود
یکی از انواع بقولات است که امروزه به یکی از رایج ترین مواد غذایی در دنیا تبدیل شده است.
سویا از دانه های خوراکی و بخشی از خانواده نخود است که امروزه از محصولات اصلی جهان محسوب میشود.
سویا همچنین به شکل روغن، شیر، توفو و پروتئین تبدیل میشود و دو نوع عمده از سویا کشت میشود که زرد و سیاه هستند ؛
آنها همچنین در چین و ژاپن به عنوان ادامام نیز شناخته میشوند.
سویا کم چرب و کم کالری است و منبع غنی از پروتئین، فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری می باشد.
سویا در بسیاری از شرایط پزشکی و علائم نیز مفید است.
سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه ، برگهای آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد .
میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد .
رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و برنگهای زرد ، سفید ، سیاه ، خاکستری و خالدار دیده می شود .
به عنوان یک واقعیت شگفتآور در مورد سویا بایستی گفت که این گیاه بیش از ۵۰۰۰ سال قبل در چین به منظور افزایش میزان نیتروژن در خاک، کشت میشد.
طی گزارش دیگری عنوان شده است که سویا به عنوان یک محصول صنعتی در مجله وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ثبت شده است.
همچنین گفته میشود از آنجا که حیوانات چندان استفادهای از سویا نمیکردند،
بنابراین بازاریابان تصمیم به یافتن بازار جایگزین آن گرفتند که همانا غذای انسانی میباشد.
اما این را هم باید گفت که این تنها یک فرض بوده و میتواند کاملاً سطحی باشد.
سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است .
چینی ها آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند .
ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل دنیا را تولید می کند .
سویا در ایران بنام (لوبیا روغنی ) ، ( لوبیا چینی ) سوژا و دانه سویا و آجیل سویا معروف است .?
آجیل سودا یا همان دانه سویا جزء حبوبات و از خانواده نخود است که امروزه اصلیترین ماده غذایی دنیاست.
دانه سویا بهصورت روغن، شیر، توفوو پروتئین سویا نیز فراوری میشود. دو نوع اصلی دانه سویا که کشت میشوند زرد و سیاه هستند.
به دانه سویا در زبان چینی و ژاپنی ادامامی گفته میشود.
دانه سویا چربی و کالری پایینی دارد و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و بسیاری از ویتامین و مواد معدنی ضروری دیگر است.
دانه سویا در خیلی از وضعیتها و علائم پزشکی نیز مفید است.
خواص لوبیا سویا برای کودکان
شیر سویا که از لوبیا سویا خام به دست می آید بهترین جایگزین شیر گاو در نوزادان و کودکان می باشد.
کودکانی که به شیر گاو حساسیت دارند نباید لوبیا سویا و شیر سویا مصرف کنند.
سویا همچنین جایگزین بسیار خوبی برای شیر در فرمولهای تغذیه نوزاد است و همچنین به عنوان یک جایگزین مناسب برای شیر گاو عمل می کند.
خواص لوبیا سویا برای مو
آرد دانه سویا به عنوان یکی نرم کننده طبیعی مو عمل کرده و موها را صاف و براق می کند.
آرد دانه سویا را با آب مخلوط کنید و بر روی موها بمالید، بگذارید ۳۰ دقیقه بماند و سپس با آب گرم و شامپو خوب بشویید.
خواص لوبیا سویا در بدنسازی
شیر سویا و توفو که از لوبیا سویا به دست می آیند حاوی اسید آمینه هایی هستند که باعث افزایش انرژی و استقامت در هنگام ورزش می شود.
دانه سویا حاوی مقادیر زیادی انواع ویتامین های B نی باشد که در بهبود متابولیسم موثر است
و باعث تبدیل کربوهیدرات ها و چربی ها به انرژی شده و در نتیجه باعث بهبود استقامت در تمرینات بدنسازی می شوند.
لوبیا سویا پس از تمرینات بدنسازی از اکسیداسیون آنتی اکسیدان های بدن جلوگیری می کند.
پودر سویا حاوی مقادیر بالای آرژنین و پروتئین است و می تواند قبل
و بعد از تمرینات بدنسازی استفاده شود تا باعث افزایش عضله سازی و تقویت عضلات شود.
لوبیا سویا چاق کننده است
دانه سویا حاوی مقادیر بالای فیبر و پروتئین است که اگر زیاد خورده شود به چاقی و افزایش وزن کمک می کند.
لوبیا سویا برای مردان
سویا حاوی مقادیر بالای استروژن است که باعث عدم تعادل هورمونی در مردان می شود
و می تواند منجر به ناباروری، اختلال عملکرد جنسی، کاهش تعداد اسپرم
و حتی افزایش احتمال ابتلا به برخی سرطان ها در مردان شود.
مردم شرق نسبت به کسانی که در کشورهای غربی زندگی میکنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.
این موضوع شدیداً با مصرف فیبر و پروتئین سویا به صورت مسری در بین مردم، مرتبط است.
فرضیه این است که ترکیب جنیستین که یک فلاونون موجود در سویا است باعث کند شدن پیش رفت تومورها میشود.
لوبیا سویا در شیردهی
مصرف آن در دوران شیردهی اگر به اندازه مصرف شود ایمن است به شرط نداشتن حساسیت.
لوبیای سویا از کجا بخریم
این دانه را می توانید از آجیل فروشی ها و هایپر مارکت ها و از فروشگاه های اینترنتی به راحتی خریداری کنید.
طرز استفاده از لوبیای سویا
فرآورده های سویا زیاد است و بسته به نوع سلیقه میتوانید از آنها استفاده کنید مانند شیر سویا، شیر بریده سویا،
پودر سویا، بلغور سویا، سویای بو داده، پروتیئن سویا، سوس سویا، سویای تخمیر شده جوانه سویا و غیره…
فرق سویا و لوبیا سویا
دانههای سویا وقتی سبز هستند، چیده میشوند، اما آجیل سویا را با خیساندن در آب و انجام برخی فرایندها تهیه میکنند. آجیل سویا اغلب بهصورت طعمدار دیده میشود. مانند سایر حبوبات، این دانه مغذی نیز در هر دو نوع آن یک منبع گیاهی عالی از پروتئین، چربیهای سالم، ویتامینها و موادمعدنی است.
با وجود شباهتهایشان، آجیل سویا و سویای سبز در روشهای آمادهسازی، مصرف و بلوغ سویا در زمان برداشت متفاوت بوده و از نظر ارزش غذایی نیز متفاوت هستند. آجیل سویا از دانه کامل و بالغی که از غلافهای آن جدا شده است، تهیه میشود. برای بهدستآوردن بافتی ترد و آجیلی، این دانهها را در آب خیس کرده، سپس مزهدار و برشته یا پخته میکنند.
در مقابل، سویای خام یا سبز، دانههای سویای نابالغی است که در غلاف چیده میشود. فرآیند برشتهکردن و حذف غلاف، منجر بهحذف ۲۰ درصد از آب این لوبیا میشود. همچنین، آجیل سویا دارای محتوای تغذیهای بسیار بالاتری نسبتبه نوع سبز آن در واحد وزنی است.