خواص فندق سوخته برای چاقی و مو در بدنسازی و فشار خون و دیابت در طب سنتی

خواص فندق

خواص فندق ؛ سوخته برای چاقی و مو در بدنسازی و فشار خون و دیابت در طب سنتی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با فندق

فندق درختچه‌ای است به ارتفاع تقریبا دو متر که در نواحی مساعد تا ارتفاع ۶ متر نیز می‌رسد.

درخت فندق بومی اروپا و آسیای صغیر است. فندق خواص و ارزش تغذیه ‌ای زیادی دارد،

به همین دلیل از بروز خیلی بیماری‌ ها پیشگیری می ‌کند.

امام رضا (ع) می فرمایند : فندق روده و معده را نیرومند می گرداند .

روغن آن بهترین داروی سینه درد ، سرفه و ریزش مو است .

خواص فندق در طب سنتی

طبع فندق گرم و خشک است و در ۱۰۰ گرم فندق ۹۲۸ کالری موجود است.

فندق به خاطر داشتن ویتامین‌های B برای درمان ضعف اعصاب، سستی و خمودگی، هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.

مقوی معده و روده‌هاست. در فواصل غذا ۱۰ دانه میل شود.

فندق حاوی منیزیم و پتاسیم می‌باشد و این مواد بزرگترین داروی مقوی قلب و کلیه ها هستند.

به خاطر وجود آهن در فندق می‌توان گفت که یکی از بهترین عوامل سازنده گلبولهای قرمز می‌باشد.

فندق اختلال در رشد مو را برطرف می‌کند.

فندق به خاطر داشتن ویتامین A و C برای تقویت پوست و ناخن و مو و تقویت بینایی بسیار مفید است.

فندق باعث تنگ کردن عروق زیر پوست و باعث کشیدگی پوست و تغذیه و درمان آن می‌شود.

کسانی را که مار زده است کشمش با فندق میل کنند.

کسانی که سنگ کلیه دارند روزی ۱۵ دانه فندق، غذای مناسبی برای آنها می‌باشد.

برای رفع کرم کدو روغن فندق را بگیرید و به مدت ۱۵ روز، روزی یک قاشق سوپ خوری از آن روغن میل کنید.

فندق سموم را از بدن خارج می‌سازد.

کسانی که درد مفاصل دارند روزانه ۱۰ دانه فندق بخورند.

کسانی که نقرس دارند صبحانه ۳۰ عدد فندق + یک قاشق عسل خوب جویده میل شود و همراه آن یک لیوان شیر مصرف شود.

کسانی که درد استخوان دارند صبحانه از روش شماره ۱۴ استفاده کنند.

برای تقویت ریه مانند شماره ۱۴ استفاده شود.

برای درمان جوش صورت روزی ۲ مرتبه با نوک انگشت از روغن فندق روی جوشهای صورت بگذارید.

کسانی که ضعف عمومی دارند روزانه ۱۰ عدد فندق بخورند.

اگر کم خون هستید بعد از هر غذا ۵ دانه فندق بخورید.

کسانی که سرطان دارند صبحانه ۲۰ عدد فندق و ۳ عدد خرما با یک لیوان آب هویج میل کنند.

کسانی می‌خواهند روده‌های آنها تقویت شود در هنگام گرسنگی ۱۰ عدد فندق بخورند.

فندق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد می‌کند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است.

کسانی که رخسار زرد دارند برای درمان آن روزانه ۱۰ دانه فندق بخورند.

خواص فندق برای کودکان و نوزادان

مقادیر بالای کلسیم موجود در فندق برای افزایش رشد و تقویت استخوان ها و دندان ها در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

آهن موجود در فندق برای درمان کم خونی یا آنمی نوزادان و کودکان مفید است.

فندق حاوی مقادیر بالای ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر بوده و به عنوان یکی از بهترین میان وعده ها برای نوزادان و کودکان شناخته می شود.

فندق ترکیباتی از دسته ویتامین‌ها دارد که نقش خون‌سازی در بدن را بر عهده دارند.

برای کودکان در حال رشد وجود فندق در مواد غذایی باعث افزایش و تکمیل فرایند رشد در آن‌ها می‌گردد.

فندق دارای مقدار کافی آهن و کلسیم است.

استفاده کردن از این مغز در کنار میوه و سبزی‌ها مختلف باعث خواهد شد

که شیر مادر به اندازه کافی از مواد مغذی غنی شود تا رشد کودک در دوران نوزادی

با مشکل مواجه نشود. همچنین فندق برای سلامتی مادران نیز مفید است.

خواص فندق برای کم خونی

مطالعات نشان می دهد که مقادیر قابل توجه آهن موجود در فندق به افزایش تولید

گلبول های قرمز خون کمک کرده و باعث درمان کم خونی یا آنمی می شود.

آهن موجود در فندق برای درمان کم خونی یا آنمی نوزادان و کودکان مفید است.

فندق حاوی مقادیر بالای فولات است که برای زنان باردار بسیار مفید است

و از کم خونی مگالوبلاستیک و نقص عصبی در جنین جلوگیری می کند.

خواص فندق برای دیابت

برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف فندق عدم تحمل گلوکز را بهبود می بخشد.

همچنین سطح بالای منیزیم موجود در آن به کاهش قند خون کمک کرده

و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

فندق حاوی مقادیر زیادی چربی های مفید برای بدن است

که می تواند به کاهش کلسترول خون بالا در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند

کلسیم،‌ پتاسیم، فسفر،‌ منیزیوم، ‌سدیم و آهن است،

غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود.

خواص فندق برای مو

فندق به عنوان یک ماده طبیعی برای رنگ کردن مو ها استفاده می شود؛

اگر می خواهید بودن استفاده از رنگ مو های شیمیایی، مو های خود را رنگ کنید به شما پیشنهاد می کنیم

که از فندق استفاده کنید چون یک رنگ قهوه ای زیبا به مو ها می بخشد.

فندق به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و باعث افزایش رشد موی سر می شود.

فندق یک آبرسان و مرطوب کننده طبیعی برای مو هاست که می تواند مو های خشک و آسیب دیده را درمان کند.

اگر علاقه مند به تهیه ماسک موی فندق هستید می توانید اینگونه عمل کنید.

۲ قاشق غذا خوری پودر فندق را با ۲ عدد تخم مرغ ترکیب کنید و بر روی مو ها و پوست سر بمالید،

بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب گرم و شامپو خوب بشویید.

گفته می شود که فندق یکی از بهترین مواد طبیعی برای درمان موخوره است.

خواص فندق برای کبد چرب

فندق یکی از بهترین انواع آجیل و مغزیجات برای سم زدایی و پاک سازی کبد بوده که می تواند به درمان بیماری کبد چرب کمک کند.

همچنین تحقیقات نشان می دهد که عصاره فندق برای پیشگیری و درمان سرطان کبد مفید است.

توجه داشته باشید که مصرف زیاد فندق برای کبد است و شما را دچار بیماری های کبدی می کند.

خواص فندق برای فشار خون

فندق حاوی مقادیر بالای منیزیم و پتاسیم است که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

وجود اسیدهای چرب، فیبر غذایی، آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و منیزیم به تعادل فشار خون کمک زیادی می‌کند.

به‌طور کلی، مصرف ۲۹ تا ۶۹ گرم فندوق در طول روز با عوامل دخیل در سلامت قلب رابطه‌ی مستقیمی دارد.

مصرف فندق می تواند در کنترل فشار خون موثر باشد.

مغز این آجیل دارای چربی های سالمی می باشد.

پتاسیم موجود در این آجیل سبب کاهش فشار خون شده و ابتلا به بیمارهایی نظیر سکته قلبی را کاهش می دهد.

توصیه می شود از مصرف زیاد این آجیل به شدت خودداری کنید زیرا سبب بالا رفتن فشار خون می گردد.

خواص فندق برای لاغری

از آنجایی که فندق دارای مقدار زیادی تیامین است

به همین سبب متابولیسم بدن را بالا می برد و موجب لاغری و کاهش وزن می گردد.

همچنین وجود منگنز موجود در فندق با بهبود آنزیم های گوارشی برای کاهش وزن در افراد چاق بسیار موثر است.

مقدار فیبر موجود در این آجیل سبب کاهش اشتها و از پر خوری جلوگیری می کند و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

فندق حاوی مقادیر بالایی تیامین است که متابولیسم بدن را افزایش می دهد و باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود،

همچنین منگنز موجود در فندق با بهبود آنزیم های گوارشی برای کاهش وزن افراد چاق مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در فندق هم باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

خواص فندق برای قناری

فندق به این دلیل که طبیعتی گرم و خشک دارد و حاوی ویتامین‌های گروه B و E و منیزیم و پتاسیم می‌باشد،

فندق تازه دارای پروتئین و مواد نشاسته‌ای و اسیدهای چرب و کلسیم و

فسفر و آهن است و دارای کربوهیدرات و بتاسیتوسترول نیز می‌باشد.

تمامی موراد گفته شده برای قناری مفید است و می تواند پرنده را بی نیاز کند از سایر مواد غذایی.

خواص فندق برای جنین در بارداری

فندق حاوی مقادیر بالای فولات است که برای زنان باردار بسیار مفید است

و از کم خونی مگالوبلاستیک و نقص عصبی در جنین جلوگیری می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در فندق برای پیشگیری و درمان یبوست دوران بارداری مفید می باشد.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در فندق از ضعف و گرسنگی زنان در دوران شیردهی جلوگیری می کند.

توصیه می شود که زنان شیرده فندق را به عنوان میان وعده به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

خواص فندق برای اسپرم مردان

در طب سنتی از فندق برای افزایش تولید اسپرم و همچنین درمان ناتوانی جنسی و ناباروری در آقایان استفاده می شود.

خواص فندق در شیردهی

درست است که مادران باید در دوران بارداری مراقب خود باشند اما در دوران شیردهی هم مراقبت کردن از مادر یکی از مهم‌ترین مراحل رشد نوزاد و مادر است.

شیر مادر در دوران شیردهی باید مقدار کافی مواد مغذی داشته باشد تا کودک نیز از آن‌ها بهره ببرد.

خوردن فندق به عنوان تأمین کننده مواد مغذی مورد نیاز مادر و نوزاد گزینه بسیار مناسبی است.

فندق دارای مقدار کافی آهن و کلسیم است.

استفاده کردن از این مغز در کنار میوه و سبزی‌ها مختلف باعث خواهد شد

که شیر مادر به اندازه کافی از مواد مغذی غنی شود تا رشد کودک در دوران نوزادی با مشکل مواجه نشود.

همچنین فندق برای سلامتی مادران نیز مفید است.

با خوردن فندق، یبوست که یکی از مشکلات دروان شیردهی است کاهش پیدا خواهد کرد

و بدن مادر نیز مواد مغذی لازم برای داشتن سلامتی کافی را به دست خواهد آورد.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در فندق از ضعف و گرسنگی زنان در دوران شیردهی جلوگیری می کند.

توصیه می شود که زنان شیرده فندق را به عنوان میان وعده به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

خواص فندق و بادام

یکی از آجیل‌های نوروزی، فندق است که طبع آن معتدل به‌حساب می‌آید.

فندق یکی از خوراکی‌های مفید برای تقویت مغز محسوب می‌شود و به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.

البته باید به این نکته توجه داشت که فندق بوداده که مدت زیادی در مغازه مانده باشد،

خواص چندانی ندارد و برای بهره بردن از خواص فندق، باید آن را به‌شکل بونداده و ترجیحاً تازه مصرف کرد.

فندق به‌دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از مس، فسفر و ید، برای آن دسته از افرادی که به مشکلات تیروئید مبتلا هستند، گزینه بسیار خوبی به‌حساب می‌آید.

مصرف فندق، به درمان زخم معده کمک می‌کند ضمن این‌که اگر عفونتی در بدن وجود داشته باشد، آن را از بین خواهد برد.

یکی دیگر از خواص فندق، تصفیه خون محسوب می‌شود.

افراد چاق، نباید نگرانی چندانی از بابت مصرف فندق داشته باشند چون فندق، مانع از چاقی می‌شود.

بادام، با طبع گرم و تر، یکی دیگر از آجیل‌های خوشمزه عید محسوب می‌شود.

از بادام می‌توان به‌عنوان بازکننده مجاری ادراری استفاده کرد در نتیجه آن دسته

از افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند، می‌توانند از بادام کمک بگیرند.

بادام در رفع مشکلات لثه و دندان و گلو مفید است علاوه بر این، به درمان یبوست نیز کمک می‌کند.

افرادی که با مشکل ضعف بینایی مواجه هستند، می‌توانند برای بهبود وضعیت خود از بادام استفاده کنند.

افراد عصبی باید مصرف بادام را به‌صورت مستمر در برنامه غذایی خود داشته باشند چون به تقویت اعصاب کمک می‌کند.

برای تقویت حافظه و اعصاب، می‌توان ۱۰ عدد بادام را با یک قاشق عسل و آب در مخلوط‌کن ریخت و بعد از ترکیب شدن، میل کرد.

بادام خواص دیگری هم دارد مثلاً، تقویت‌کننده جنسی است و به تقویت حافظه نیز کمک می‌کند.

آن دسته از خانم‌های باردار که به‌میزان کافی از بادام استفاده می‌کنند،

نوزادان آرام‌تری خواهند داشت که به‌نسبت سایر نوزادان کمتر بی‌قراری و گریه می‌کنند.

یکی دیگر از خواص بادام، چاق‌کنندگی آن به‌حساب می‌آید در نتیجه گزینه بسیار خوبی برای افراد لاغر است.

در نقطه مقابل، افراد چاق باید مصرف بادام را محدود کنند و در مصرف آن زیاده‌روی نکنند

چون چاقی آنها به‌واسطه مصرف بیش از اندازه بادام، تشدید خواهد شد.

افراد مبتلا به نقرس، برای خوردن بادام با محدودیت مواجه هستند و تا زمانی که با پزشک متخصص طب‌سنتی مشورت نکردند،

نباید از بادام استفاده کنند چون با مصرف آن ممکن است دچار مشکل شوند.

خواص فندق و عسل

کسانی که نقرس دارند صبحانه ۳۰ عدد فندق + یک قاشق عسل خوب جویده میل شود و همراه آن یک لیوان شیر مصرف شود.

برای سرفه‌های مزمن ۳۰ گرم مغز فندق همراه عسل ساعت ۱۰ صبح میل شود این باعث می‌شود که اخلاط سینه و ریه خارج گردد.

کسانی که بیماری MS دارند در غذای روزانه خود فندق را بگنجانند. روزانه ۲۰ عدد،اطفال ۱۰ عدد همراه ‎یک‎ قاشق‎ عسل میل ‎کنند.

خواص فندق و پسته

به‌جرئت می‌توان گفت که پسته، یکی از آجیل‌های پرطرفدار است که طبعی گرم و خشک دارد،

البته برخی از افراد معتقدند که طبع پسته با توجه به نوع آن تعیین می‌شود

ولی به‌طور کلی، نسبتاً گرم و تر است. پسته خواص بسیار زیادی دارد

که می‌توان به تقویت قوای جنسی، مقوی معده، ضد تپش قلب و ضدخفقان اشاره کرد.

آن دسته از افرادی که به‌دلیل ابتلا به بیماری، کلیه‌هایشان کوچک شده،

می‌توانند برای رفع مشکل خود از پسته استفاده کنند. خوردن پسته،

به درمان سنگ کیسه صفرا کمک می‌کند، ضمن این‌که برای درمان کبد چرب نیز مفید است.

مبتلایان به بیماری‌های زخم معده و روده نیز می‌توانند از مصرف پسته نفع ببرند.

خوردن پسته برای بسیاری از افراد مفید است با این حال، برخی از افراد نباید از آن استفاده کنند،

برای مثال، مبتلایان به نقرس یا بیماران کلیوی باید از مصرف پسته بپرهیزند.

فندق مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتی‌اکسیدان بدن را از استرس اکسیداتیو دور نگه می‌دارد.

تحقیقات نشان می‌دهد که فندق برای سلامت قلب بسیار مفید است.

وجود آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب سالم، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی فندق را افزایش می‌دهد و سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.

وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند به فندق خواص و ویژگی‌های ضدسرطانی ببخشد.

خواص فندق باعث کاهش نشانگرهای التهابی می‌شود و این تأثیر به‌خاطر وجود چربی‌های سالم است.

اضافه کردن فندق به غذاهای مختلف یا مصرف آن به‌عنوان میان‌وعده بسیار ساده است و به ‌سادگی می‌تواند جای خود را در رژیم غذایی شما باز کند.

فندق سوخته برای ابرو

چند عدد فندق را برداشته و پوست آنها را کاملا جدا کنید.

سپس فندق ها را روی شعله مستقیم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا بسوزند و سیاه رنگ شوند.

فندق های سوخته را در ظرفی بریزید و کاملا آنها را بکوبید

تا به حالت پودر درآیند. پودر فندق را درون ظرفی بریزید و در آن را ببندید.

هر شب قبل از خواب به کمک یک گوش پاک کن کمی از این پودر فندق را روی ابروهای خود بمالید؛

به طوری که کاملا ریشه ابرو آغشته به این پودر گردد. صبح روز بعد ابروهای خود را با آب بشویید.

امکان دارد پس از شستشوی ابروها، پودر فندق به طور کامل از روی ابرو پاک نگردد که البته این امر خوب می باشد

زیرا آن علاوه بر رنگ و شکل ابروها موجب تقویت بیشتر موهای ابرو نیز خواهد شد.

بجای استفاده از انواع مداد های ابرو که به مرور زمان باعث ریزش موهای ابرو می شوند،

توصیه می کنیم از پودر فندق استفاده نمایید زیرا علاوه بر رنگ ابروها و شکل دادن به آنها،

موجب تقویت و رشد بیشتر موهای ابرو نیز می گردد.

برای گرفتن بهترین نتیجه، این کار را به مدت ۳ تا ۴ هفته و بطور مرتب انجام دهید.

زمانی که فندق را می سوزانید روغنی از آن به دست می آید که این روغن باعث تقویت ابرو،

رشد آن و برگشت موهای ریخته شده ابرو می گردد.

رنگ سیاه این روغن کم کم موجب تیره تر شدن رنگ تار موهای ابرو و استحکام آنها می گردد.

فندق برای سگ

فندق برای سگ ها سمی نمی باشد اما صاحبان سگ های کوچک باید مراقب باشند

زیرا فندق ممکن است باعث خفگی و یا انسداد روده در سگ ها شود.

‼️لطفا دقت کنید که بادام هندی ، بادام زمینی و فندق آجیل عید

به دلیل داشتن نمک و جوهر لیمو به هیچ وجه مناسب مصرف سگ ها نمی باشند!!!

فندق برای سرماخوردگی

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در فندق تازه و خشک به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده

و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

فندق در فال قهوه

دیدن فندق در فال قهوه خوب است و به منبع مالی اشاره می کند که شما از آن خبر ندارید و به دست شما می رسد.

اگر در بالای فنجان فندق دیدید یعنی زود به این پول می رسیدو هر چه پایین تر دیده شود زمان رسیدن شما به پول بیشتر می شود.

خواص فندق در بدنسازی

فندق حاوی مقادیر بالای کلسیم و منیزیم است که باعث تقویت عضلات شده و از اسپاسم، گرفتگی و یا تنش عضلانی پس از تمرینات بدنسازی جلوگیری می کند.

مقادیر بالای پروتئین موجود در فندق به افزایش چربی سوزی ورزشکاران کمک کرده و عضله سازی را بهبود می بخشد.

فندوق با انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی یکی از مهم‌ترین انواع دانه‌های روغنی به‌ شمار می‌رود

که نه‌تنها انرژی موردنیاز بدن را تامین می‌کند، بلکه برای رشد و تقویت ماهیچه‌های نیز بسیار مفید است.

روغن‌های غیر‌اشباع مفید، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، اسیدفولیک، ویتامین A,B,C,D,E،

روی، منیزیم، اسیدهای‌چرب امگا ۶ و ۹، فیبر، ‌سدیم، نشاسته و کالری از جمله محتویات ویتامینه فندوق است.

سایر املاح معدنی موجود در کره فندوق برای بدنسازی عبارت اند از: کلسیم، فسفر، پتاسیم،

منگنز و مس که تمامی ‌این موارد را افراد عادی نیز باید در برنامه روزانه داشته ‌باشند.

این نیاز و نحوه مصرف برای بدنسازان تفاوت‌های زیادی دارد.

کره فندوق کالری بالایی دارد و درنهایت مکملی برای فعالیت‌های بدنی ورزشکاران و بدنسازان است.

پروتئین و کربوهیدرات موجود در کره، ماهیچه‌ها و عضلات را تقویت ‌کرده

و همچنین سبب تقویت مفاصل و استخوان‌ها می‌شود.

خواص فندق سوخته برای مو

– ضماد سوخته فندق با پی بز برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

برای جلوگیری از ریزش مو پوست فندق رابسوزانید

و خاکستر آنرا با پیه مخلوط کرده و قسمت هایی را که مو ریخته با آن ماساژ دهید

آیا فندق چاق میکند

اگر به دنبال روش هایی برای افزایش وزن هستید به شما پیشنهاد می کنیم که مغز فندق را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

فندق حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و اگر روزانه ۵۶ گرم فندق مصرف کنید به افزایش وزن و چاقی صورت کمک می کند.

خواص پوست چوبی فندق

برای تنظیم قاعدگی ۲۰ گرم پوست فندق را در ۱۰۰۰ گرم آب جوشانده در فواصل قاعدگی روزی یک فنجان میل شود.

خانم‌هایی که دوره قاعدگی آنها دردناک و زیاد است پوست فندق را جوشانده بعد از غذا یک فنجان بخورند.

پوست این دانه دارای مواد قبض کننده می باشد و در مورد معالجۀ بیماریهایی چون: بواسیر، واریس، فلبیت و قاعدگی های نامنظم مصرف می شود.

پوست میوۀ فندق را می سایند و به صورت گرد درمی آورند و وقتی آن را در روی بریدگی اعضاء بریزند، خونریزی آن را فوراً بند می آورد.

خواص فندق و بادام زمینی

بادام زمینی برای کاهش وزن و لاغری بسیار مناسب است.

تحقیقات انجام‌شده نشان‌می‌دهد که مصرف بادام زمینی (و دیگر انواع آجیل)

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به‌شدت کاهش می‌دهد.

پیشگیری از سنگ کیسه صفرا یکی دیگر از خواص بادام زمینی است.

آن ها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز می شوند فعال تر می شوند.

پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند.

فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است.

مصرف ۱٫۵ اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.

بادام زمینی ها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.

فندق برای سرفه

روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.

امام رضا (ع) می فرمایند : فندق روده و معده را نیرومند می گرداند . روغن آن بهترین داروی سینه درد ، سرفه و ریزش مو است .

مضرات فندق

مغز فندق ممکن است در بعضی افراد باعث حساسیت و واکنش های آلرژیک شدید مانند شوک آنافیلاکسی شود.

فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست

ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید می‌کند.

برای جلوگیری از این حالات، آنهائی‌ که سرد مزاج هستند

باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند.

به نظر می رسد فندق برای بسیاری از مردم در مقادیر غذایی امن است

اما بعضی از افراد به فندق آلرژی دارند و واکنش های جدی آلرژیک شامل مشکلات تنفسی تهدید کننده حیاتی (آنافیلاکسی) می باشد

بنابراین در کل بهتر است که از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنید و حد تعادل را رعایت کنید.

علاوه بر این موارد فندق باعث افزایش وزن می شود و مصرف بیش از حد ان برای کبد مضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا