دمنوش چای کوهی و دارچین و درمان عفونت های بدن با دمنوش چای کوهی و دارچین

دمنوش چای کوهی و دارچین

دمنوش چای کوهی و دارچین ؛ درمان عفونت های بدن با دمنوش چای کوهی و دارچین همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

دمنوش چای کوهی و دارچین

نوشیدن دمنوش‌های خوشمزه و رنگارنگ، فصل سرما را به گرم‌ترین فصل سال تبدیل می‌کنند. دمنوش‌های زنجبیل ، نعنا ، دارچین و عسل ، زعفران ، چای کوهی ، آویشن ، چای سیاه و گل محمدی ، مریم گلی و اسطوخودوس از جمله نوشیدنی‌های مفید برای فصل سرما است. دارچین یک ماده ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد ویروسی است و با تقویت سیستم ایمنی بدن از سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری می‌کند.

یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند. چای کوهی خلط‌آور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. دیگر خواص چای کوهی بهبود سوزش معده و زخم است. چای کوهی از اضطراب می‌کاهد و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود.

آشنایی با دیگر خواص دمنوش چای کوهی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دمنوش چای کوهی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص دمنوش چای کوهی

چای کوهی به نام‌های دیگری مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. طعم چای کوهی تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. چای کوهی حاوی ترکیبات شیمیایی شامل هاپیرین، ماده قرمز رنگ هایپریسین، تانن و اسید نیکوتینیک است.چای کوهی گیاهی از تیره نعنا و بومی کشور ایران است که خواص دارویی فراوانی دارد. تاکنون ۷۹ ترکیب از اسانس چای کوهی شناسایی شده است که هر کدام اثربخشی درمانی منحصربه فردی دارند.

کوهی، بسیار خوش عطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان بیماری ها فراوان است. در گذشته، از چای کوهی تنها به عنوان داروی درمان و التیام زخم استفاده می‌کردند.چای کوهی یا چای چوپان، گیاهی پایا از سردهٔ سنبله‌ای و بوته‌ای است. چای کوهی در ارتفاعات و درون صخره‌ها می‌روید. نام علمی آن، سیدریتیتس (Sideritis) و یونانی و به معنای آهن است. در زمان‌های قدیم از این گیاه برای درمان جراحت‌های ناشی از اسلحه‌های فلزی «سرد» و آهنین در میادین جنگ استفاده می‌کردند و به همین دلیل نام آن را آهن گذاشتند.

چای کوهی، پشمینه (کلکنه)گیاهی است که در لرستان، دلفان، کرمانشاه آن را پشمینه یا کلکنه یا کلکینه و به زبان ترکی توکلیجه و به فارسی چای کوهی یا چای چوپان یا گل پشمکی یا لولوپشمکی می نامند. گیاهی با ساقه رونده است و گل‏هایی بصورت سنبله‏ های پنبه مانند و آبی مایل به بنفش دارد. این گل ها کمی معطر و دارای بوی مخصوصی هستند و میوه چای کوهی کپسولی شکل است.

طرز تهیه دمنوش چای کوهی

برای تهیه جوشانده، ۱۰ گرم چای کوهی را با دو لیوان آب بگذارند با حرارت ملایم بجوشد تا دوسوم آن باقی بماند و سپس گرم گرم آن را صاف کرده و خورده شود. برای تهیه دمنوش چای کوهی، مقداری از آن را به‌مدت ۱۰ دقیقه مانند چای دم کنند.

دمنوش چای کوهی و آویشن

مواد لازم ۲ قاشق غ آویشن خشک شده ۳ ق غ چای کوهی ۴ ق غ عسل نبات در صورت تمایل جایگزین عسل آبجوش یک قوری . این دمنوش تقریبا مثل چای دم میشه . ابتدا آب روجوش بیارید،،آویشن وچای کوهی رو وعسل یا دوشاخه نبات رو داخل قوری بریزد و آب‌جوش رو بریزید . حدود بیست دقیقه بذارید دم بکشه و نوش جان کنید . چای کوهی و آویشن خواص بی نظیری دارن،،ازجمله طبع گرمش،برای کسانی که مدام سردی میکنن عالیه . زنان باردار به هیچ وجه استفاده نکنن چون امکان سقط جنین بالامیره . آویشن ضد التهاب گلو وسرفه هستش

دمنوش چای کوهی و عناب

چای کوهی در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک در کنار دمنوش عناب، دمنوشی مناسب محسوب می‌‎شود.یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند. چای کوهی خلط‌آور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است.

دیگر خواص چای کوهی بهبود سوزش معده و زخم است. چای کوهی از اضطراب می‌کاهد و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود.چای عناب با داشتن مقادیر کافی ویتامین C و سایر فلاونوئیدهای دیگر ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در هر فنجان دارد ، که می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند و خطر بیماری های مزمن را کاهش دهد.

دمنوش چای کوهی و دارچین

نوشیدن دمنوش‌های خوشمزه و رنگارنگ، فصل سرما را به گرم‌ترین فصل سال تبدیل می‌کنند. دمنوش‌های زنجبیل ، نعنا ، دارچین و عسل ، زعفران ، چای کوهی ، آویشن ، چای سیاه و گل محمدی ، مریم گلی و اسطوخودوس از جمله نوشیدنی‌های مفید برای فصل سرما است. دارچین یک ماده ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد ویروسی است و با تقویت سیستم ایمنی بدن از سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری می‌کند.

یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند. چای کوهی خلط‌آور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. دیگر خواص چای کوهی بهبود سوزش معده و زخم است. چای کوهی از اضطراب می‌کاهد و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود.

دمنوش چای کوهی و زنجبیل

از قدیم، متخصصان طب سنتی برای تسکین علائم آسم، عفونت‌های تنفسی و سرفه مصرف چای کوهی را توصیه می‌کردند. یکی از نوشیدنی‌های مهمی که برای افراد سرماخورده تجویز می‌شود، دمنوش زنجبیل است. این دم نوش بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروس‌های سرماخوردگی در امان نگه می‌دارد. زنجبیل به نوعی پیشگیری کننده قوی برای سرماخوردگی است. از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدن شان ایمنی کمتری دارد، استفاده می‌شود.

دمنوش چای کوهی و پونه

چای کوهی به علت انرژی‌زایی و نشاط‌‌ انگیزی می‌تواند برای رفع خستگی و بی‌حوصلگی در افراد افسرده سرد مزاج مورد استفاده قرار گیرد. چای کوهی باعث افزایش اشتها می‌شود. این گیاه در درمان و بهبود دردهای قاعدگی مؤثر است. گرفتگی صدا را باز می‌کند و خلط‌آور است. در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک در کنار دمنوش عناب، دمنوشی مناسب محسوب می‌‎شود.

در مواد غذایی و نوشیدنی ها، پونه کوهی به عنوان یک ادویه مربوط به آشپزی و یک ماده نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود. پونه کوهی برای ناراحتی های دستگاه تنفسی مانند (سرفه، آسم، کروپ و برونشیت) استفاده می شود همچنین برای اختلالات مانند سوزش سر دل و نفخ استفاده می شود.

دمنوش چای کوهی و گل گاوزبان

چای کوهی خلط‌ آور بوده و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. همچنین چای کوهی سوزش معده و زخم معده را بهبود می‌بخشد، از اضطراب کاسته و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود. با وجود اینکه این چای عاری از کافئین است، انرژی بدن را افزایش می‌دهد.

گیاه گل گاو زبان منبع آنتی‌اکسیدان است و التهاب بدن را کاهش می‌دهد. همچنین این گیاه سرشار از انواع ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ث و انواع مواد معدنی همانند، کلسیم، آهن، پتاسیم، فلانوئید، کولین و آنتوسیانین است.

دمنوش چای کوهی و اسطوخودوس

چای کوهی به علت انرژی‌زایی و نشاط‌‌ انگیزی می‌تواند برای رفع خستگی و بی‌حوصلگی در افراد افسرده سرد مزاج مورد استفاده قرار گیرد. چای کوهی باعث افزایش اشتها می‌شود. این گیاه در درمان و بهبود دردهای قاعدگی مؤثر است. گرفتگی صدا را باز می‌کند و خلط‌آور است. در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک در کنار دمنوش عناب، دمنوشی مناسب محسوب می‌‎شود. دمنوش اسطوخودوس با عطر بی نظیر و آرام بخش خود، شما را آرام می کند. مطالعات نشان می دهند که اسطوخودوس سرعت فعالیت دستگاه عصبی را پایین می آورد و باعث آرامش فرد می شود.

دمنوش چای کوهی و کاکوتی

البته ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی یک فنجان دم‌کردهٔ چای کوهی و کاکوتی به‌اندازه یک فنجان چای سبز نیست، اما به‌دلیل ویژگی زیست‌فراهمی آن، با چای سبز قابل مقایسه است. برای از بین رفتن اضطراب و داشتن خواب راحت قبا از خواب یک فنجان دمنوش کاکوتی و چای کوهی بنوشید. این دمنوش برای افزایش یادگیری و تقویت حافظه و افزایش تمرکز به شدت توصیه می شود. دارای خواص ضد التهاب و ضد سرطانی است.

خواص دمنوش چای کوهی برای زنان

از خواص چای کوهی برای زنان می‌توانیم به قاعده آور بودن چای کوهی اشاره کنیم. چای کوهی می‌تواند چرخه قاعدگی و میزان خونریزی در دوره قاعدگی زنان را کنترل و تنظیم کند.

عصاره چای کوهی، می‌تواند جلوی رشد این سلول‌های سرطانی دهانه رحم را تا ۵۰ درصد بگیرد. محققان ۶ ترکیب مختلف چای کوهی را آزمایش کردند و متوجه شدند که دو ترکیب پامی‌فرین E (pomiferin E) و متوکسی‌ساکورانتین-۶ (۶-methoxysakuranetin)، بیش از ترکیبات دیگر در درمان این بیماری مؤثرند.

محققان ایتالیایی، اسانس چای کوهی را روی سرطان سینه، روده بزرگ و ملانومای انسان در آزمایشگاه بررسی کردند و این گیاه توانست تا حد زیادی جلوی تکثیر سلول‌های سرطانی را بگیرد.پس یکی دیگر از خواص به لیمو برای زنان جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی دهانه رحم و سینه است.

اثر قابل توجه چای گوهی بر روی سلول‌های سرطان تخمدان نشان داد که ترکیب اولئیک‌اسید در چای کوهی در سلول‌های سرطانی تخمدان سبب مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا