مضرات نارگیل برای قلب ؛ آشنایی با مضرات مصرف نارگیل برای بیماری های قلبی
مضرات نارگیل برای قلب
مضرات نارگیل برای قلب ؛ آشنایی با مضرات مصرف نارگیل برای بیماری های قلبی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : عسل کوهی برای چشم ؛ درمان بیماری های چشمی با مصرف عسل کوهی
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات نارگیل برای قلب
آب نارگیل حاوی مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم بوده و با کاهش چربی خون و فشار خون بالا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
شیر نارگیل برای کاهش فشار خون بالا مفید است و از حمله قلبی جلوگیری می کند.
به نظر می رسد نوشیدن آب نارگیل عوارض عوارض جانبی ندارد. اما پزشکان، به علت وجود سدیم در این نوشیدنی،
به افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند توصیه می کنند در نوشیدن آب نارگیل افراط نکنند.
نارگیل حادوی مقادیر بالایی از فیبر و پتاسیم می باشد که علاوه بر کاهش فشار خون بالا از خطر لخته شدن خون در شریان ها نیز جلوگیری می کند.
در کاهش میزان کلسترول بد ( LDL ) و کنترل میزان چربی خون موثر بوده و در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرائین و سکته های قلبی مفید شناخته شده است
آشنایی با دیگر خواص نارگیل
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص نارگیل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با نارگیل
نارگیل یکی از انواع میوه های درختی است که مانند خرما در خانواده نخلیان دسته بندی می شود.
میوه نارگیل سبز رنگ است و گوشت داخل میوه آن سفید رنگ است
که پس اینکه به طور کامل می رسید به رنگ قهوه ای تغییر شکل می دهد.
Cocos nucifera نامی علمی میباشد که برای نارگیل انتخاب شده است.
این میوه بسیار خوشمزه و مغذی از اعضاء خانواده Arecaceae (نخلیان) میباشد و فقط این گونه در Cocos طبقه بندی میشود.
بکی از پر خاصیت ترین و بهترین میوه ها در سراسر جهان میوه نارگیل است که از خواص شگفت انگیزی بهره می برد.
میخواهیم شما را با ۸ خاصیت شگفت انگیز آن آشنا کنیم.
نارگیل خواص زیادی برای بدن دارد. این میوه خوشمزه باعث تنظیم قند خون می شود،
سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان است و به هضم غذا کمک می کند. علاوه بر این التهاب بدن را نیز کاهش می دهد.
خواص نارگیل برای معده
فیبر و مواد معدنی موجود در نارگیل باعث هضم بهتر غذا شده و تهوع و استفراغ درمان میکند.
نارگیل به سلامتی معده و دستگاه گوارش کمک به سزایی میکند. کسانی که از مشکلات گوارش رنج می برند
می توانند از این میوه برای درمان بیماری های گوارشی استفاده کنند.
نارگیل برای قوای جنسی مردان
یکی از مشکلاتی که در مردان وجود دارد و بسیار مهم می باشد مسئله اختلال نعوظ است.
میوه نارگیل و همچنین آب نارگیل بدلیل داشتن مواد مغذی برای درمان اختلالات نعوظ در مردان و افزایش باروری مردان بسیار مفید می باشد.
نارگیل برای کاهش قند خون
نارگیل دارای شاخص گلیسمی کمی میباشد و با افزایش ترشح انسولین باعث کاهش قند خون در بیماران دیابت نوع دوم می شود.
همچنین این میوه باعث کاهش استرس در پانکراس شده و سیستم آنزیمی بدن را تنظیم میکند که باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت میشود.
اگر در بارداری دچار دیابت بارداری شده اید حتما این میوه را با نظر پزشک بخورید.
خواص نارگیل خشک
ارزش غذایی بالای آن از مهمترین خواص نارگیل خشک است اما اگر می خواهید وزن خود را کم کنید این نکته ای است که باید با دقت در نظر بگیرید.
برخلاف سایر میوه های خشک این میوه حاوی چربی های سالم است اما هنوز چربی های زیادی در آن وجود دارد.
بنابراین، هنگام افزودن نارگیل خشک به برنامه غذایی روزانه خود، باید کالری خود را حساب کنید.
مواد معدنی بدن را تامین می کند و می تواند خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند پوکی استخوان و آرتروز را کاهش دهد.
نارگیل خشک می تواند به بهبود و ارتقاء عملکرد سالم مغز کمک کند.
نارگیل خشک شده مانند هر منبع چربی سالمی سطح کلسترول HDL را افزایش داده و سطح کلسترول LDL را پایین می آورد.
بنابراین، سلامت قلب و عروق را تقویت کرده و شریان های شما را تقویت می کند.
نارگیل ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون را بهبود می بخشد.
خواص نارگیل برای اعصاب
آب موجود در نارگیل جوان یکی از بالاترین منابع الکترولیت است.
الکترولیت ها وظیفه هیدراتاسیون مناسب بدن را دارند تا عضلات و اعصاب بتوانند عملکرد مناسب داشته باشند.
بنابراین، نوشیدن آب نارگیل جوان پس از یک تمرین شدید به جای نوشیدنی های ورزشی مفیدتر است.
خواص نارگیل برای ورزشکاران
آب نارگیل حاوی الکترولیت های مهمی است باعث حفظ هیدراتاسیون بدن می شود
و علاوه بر این نوشیدن آب نارگیل برای افزایش انرژی و کارآیی ورزشکاران و بدنسازان در طول تمرینات بدنسازی بسیار مفید است.
آب موجود در نارگیل جوان یکی از بالاترین منابع الکترولیت است.
الکترولیت ها وظیفه هیدراتاسیون مناسب بدن را دارند تا عضلات و اعصاب بتوانند عملکرد مناسب داشته باشند.
بنابراین، نوشیدن آب نارگیل جوان پس از یک تمرین شدید به جای نوشیدنی های ورزشی مفیدتر است.
خواص نارگیل و خرما خرک
این ترکیب برای تقویت قوای جنسی مردان عالی است به خصوص اینکه شب ها با شیر خورده شود.
خواص آب نارگیل
آب نارگیل برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است.
همچنین به کاهش وزن کمک میکند، احساس گرسنگی را کاهش میدهد
و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری میکند.
آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنیهای مغذی، نشاط آور و انرژیزای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.
این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است.
در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست میدهد
و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است.
آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک میکند، احساس گرسنگی را کاهش میدهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری میکند.
این نوشیدنی همچنین تأثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است.
آب نارگیل سرشار از ریزمغذیهای ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیمها و ویتامین C است.
شیر نارگیل نشانههای بسیاری از بیماریها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین میدهد.
خواص نارگیل و روغن نارگیل
میوه نارگیل دارای خواص ضد سرطان بوده و به پیشگیری از انواع سرطان های کولون و پستان کمک می کند.
اسید های چرب موجود در نارگیل از نوع اسید های چرب زنجیره متوسط هستند
که باعث کاهش کلسترول خون شده و خطر آترواسکلروز و بیماری های قلبی را کاهش می دهند.
نارگیل دارای خواص طبیعی دیورتیک بوده و برای درمان بیماری های کلیوی و عفونت های دستگاه ادراری مفید می باشد،
همچنین مصرف نارگیل به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
چربی های موجود در نارگیل برای سم زدایی از کبد مفید هستند و به درمان کبد چرب کمک می کنند.
اسید های چرب کاپریل و لوریک اسید موجود در نارگیل خواص ضد باکتری و ضد ویروسی داشته و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری
و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا و همچنین عفونت های گلو و برونشیت کمک می کنند.
نارگیل حادوی مقادیر بالایی از فیبر و پتاسیم می باشد که علاوه بر کاهش فشار خون بالا از خطر لخته شدن خون در شریان ها نیز جلوگیری می کند.
میوه نارگیل شاخص گلیسمی پایینی دارد و با افزایش ترشح انسولین باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود،
همچنین نارگیل باعث کاهش استرس در پانکراس و سیستم های آنزیمی بدن شده و به نوبه خود باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود.
روغن نارگیل انتخاب بسیار مناسبی برای مرطوب کردن و سلامت پوست است.
بسیاری از افراد کف و پاشنهٔ پای خشک و ترکخوردهای دارند.
برای درمان این مشکل نیز میتوانید از روغن نارگیل استفادهکنید.
به اندازهٔ دو قرص از این روغن بردارید و به کف هر دو پاشنهٔ پای خود بمالید و بگذارید تا به خوبی در پوست نفوذ کند.
روغن نارگیل به صورت همزمان هم میتواند یک ضدآفتاب خوب و هم التیامدهندهٔ آفتابسوختگی باشد.
میتوان از روغن نارگیل با داشتن خاصیت آنتیباکتریایی و مرطوبکنندگی بهجای پاککنندههای شیمایی آرایشی و پاککنندههای پوست استفاده کرد.
از روغن نارگیل به دلیل قابلیت آنتیبیوتیکیاش میتوان به صورت موضعی برای درمان قارچهای پوستی به خصوص در درمان قارچ پای ورزشکاران استفاده کرد.
پژوهشها نشان دادهاند که روغن نارگیل تصفیهنشده در درمان نشانههای اگزما اثر دارد.
اگر اطراف یا درون دهانتان تبخال زدهاید، هر روز مقداری روغن نارگیل را با یک انگشت
به صورت ضربهای روی تبخال خود بزنید تا هم باعث کاهش زمان بهبود و هم کاهش درد شود.