عسل بهاره بهتر است یا پاییزه ؛ کدام نوع عسل خاصیت بیشتری دارد

عسل بهاره بهتر است یا پاییزه

عسل بهاره بهتر است یا پاییزه ؛ کدام نوع عسل خاصیت بیشتری دارد همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

عسل بهاره بهتر است یا پاییزه

هر ساله زنبوردان زحمتکش کشور برداشت عسل‌ها را از کندوها در دو مرتبه انجام می‌دهند.

به همین دلیل شاید در زمان خرید عسل با دو پارامتر مهم روی شیشه‌ها رو به رو شوید که شاید معنی آن‌ها را ندانید.

بهاره یا پاییزه بودن عسل در چنین مواقعی می‌تواند مشتری را در هنگام خرید با ابهامات زیادی مواجه کند.

برای اینکه تفاوت عسل طبیعی بهاره و پاییزه را به درستی درک کنید، باید خواص هر یک از این مدل عسل‌ها را به خوبی بشناسید.

زنبورداران برداشت زنبور را برای اولین بار در سال طی بازه زمانی ۱۰ روز آخر فصل بهار و ۴۰ روز اول تابستان انجام می‌دهند.

در این بازه زمانی تنوع گل و گیاهان در دشت‌ها یا کوهستان‌ها فراوان بوده و میزان رطوبت روی شهدها کار را برای زنبورها راحت‌تر می‌کند.

به عسلی که در این بازه از زمان سال از روی کندوها جمع آوری می‌شود، عسل بهاره نام دارد.

عسل‌های بهاره به طور کلی از شهد درخت‌های مرکبات مانند پرتقال و نارنج تهیه می‌شوند.

به همین دلیل خواص منحصر به فردی دارند که عبارتند از: ضد افسردگی و افزایش آرامش روحی .

از بین برنده انگل‌های دستگاه گوارشی . آنتی اکسیدان‌ها قوی و ضد سرطان . برطرف کننده سرفه و دردهای شکمی

جالب است بدانید که گیاهان بسیار زیادی در طبیعت فقط طی فصل پاییز رشد و گلدهی می‌کنند.

گیاهانی که بیشترشان دارویی بوده و در کوهستان‌ها و دشت‌های کشور به وفور یافت می‌شوند.

به عسل‌هایی که در فصل پاییز از کندوها جمع‌آوری می‌شود، از شهد چنین گیاهانی به دست آمده‌اند.

به همین دلیل عسل‌های خاص مانند عسل آویشن یا چهل گیاه در دسته عسل‌های پاییزه قرار می‌گیرند.

همچنین می‌توان اصلی‌ترین تفاوت عسل طبیعی بهاره و پاییزه را همین مورد دانست.

عسل پاییزه دارای خواص درمانی ارزشمندی است که می‌تواند به بهبود قسمت‌های مختلف بدن کمک کند.

با استفاده از این نوع عسل به طور مرتب می‌توان جلوی فشار خون را گرفت.

همچنین این نوع عسل دارای خواص دیگری است که به شرح زیر می‌باشند:

بهبود وضعیت پوست و جلوگیری از ریزش · خاصیت ضد سرطان · درمان سرما خوردگی · افزایش قوای جسمی و جنسی

آشنایی با دیگر خواص عسل بهاره

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص عسل بهاره آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص عسل بهاره

به عسل هایی که در فصل بهار برداشت می شود عسل بهاره می گویند.

عسل بهاره با موم که از درختان و گیاهان خراسان شمالی در فصل بهار تولید می شود، طبعی معتدل دارد.

این عسل سرشار از ویتامین هایی نظیر ویتامین C بوده و خواص درمانی بسیاری دارد.

عسل بهاره مرکبات، عسلی به رنگ زرد است که در فصل بهار از درختان مرکبات استان مازندران تهیه می شود.

طبع این عسل سرد بوده و از محبوب ترین عسل های طبیعی تولیده شده، محسوب می شود.

خواص عسل بهاره در طب سنتی

عسل مرکبات به علت اینکه از میوه های با طبع خنک تولید می شود این عسل نیز طبع خنک دارد

و این در حالی است که عسل های دیگر از جمله عسل آویشن، عسل گون، طبع گرم دارند.

این عسل از این نظر شبیه عسل کنار است.

یک قاشق سوپ خوری عسل طبیعی بدون شکر دارای حدود ۱۰۰ کالری می باشد

عسل بهاره ایران عموما عسل مرکبات است که از شهد مرکبات تولید می شود و در فصل بهار برداشت می شود

و بقیه عسل ها در فصل پاییز برداشت می شوند. به عسل مرکبات عسل بهارنارنج هم می گویند.

این عسل حاوی ویتامین ث می باشد.

از ویژگی های این ویتامین می توان به بهبود سرما خوردگی و همچنین بهبود آلرژی های مختلف اشاره کرد.

هنگامی که دچار سرماخوردگی شدید، با خرید عسل بهاره و مصرف آن می توانید به بهبود بیماری خود کمک کنید.

از آنجایی که برخی عسل های بهاره از شکوفه درختان پرتقال و نارنج به دست می آیند، دارای ویتامین C بوده و خواص زیر را نیز دارا است:

ضد افسردگی و آرام بخش درمان دردهای معده و نفخ درمان دردهای مفصلی درمان سینوزیت تسکین ناراحتی های تنفسی و گوارشی درمان ورم لثه درمان برفک دهان ضد آلرژی

درمان معده درد با عسل، یکی از شناخته شده ترین خواص عسل است.

برای این منظور توصیه شده است عسل را به مدت چهل روز صبح ناشتا در یک لیوان آب ولرم حل نموده بنوشید.

مصرف آن سبب افزایش گلبول های سفید و قرمز شما می شود.

گلبول های سفید از بدن شما در برابر میکروب ها کمک بسیاری می کند.

از دیگر فواید عسل بهاره می ‌توان به بهبود گلو درد اشاره کرد.

عسل بهاره از شهد مرکبات تولید می شود.

میوه های مرکبات برای فصل بهار می باشند به همین علت عسل بهاره از شهد آنها تهیه می شود.

عسل بهاره تک گله می باشد.

حجم بیشتری از این عسل از یک نوع گل تهیه می شود به همین علت به آن عسل تک گله گفته می‌ شود.

این محصول از شهد میوه های نارنگی، پرتقال و غیره تولید می شود.

عسل بهار نارنج یا عسل مرکبات در دو شکل مایع و جامد وجود دارد.

این نوع عسل که از شهد مرکبات تهیه می‌شود، تمایل زیادی به رسوب کردن دارد.

به طوری که بعد از برداشت عسل و طی زمانی کوتاه، حدود ۸۰ درصد عسل رسوب می‌کند و به مرور همه کف ظرف را می‌پوشاند.

عسل بهاره ویژگی‌های جالبی در درمان بیماری‌های اعصاب و روان دارد.

از این ماده شفابخش بهاره می‌توان در درمان افسردگی استفاده کرد و از تاثیرات آرام بخش آن بهره برد.

این عسل دارای خاصیت ضد آلرژی و حساسیت است و مانند یک آنتی هیستامین قوی عمل می‌کند.

این نوع عسل خوش عطر و طعم، بیشتر از شهد شکوفه‌های درخت پرتقال، لیمو، گریپ فروت، کیوی و نارنج تهیه می‌شود، ویتامین ث دارد.

در نتیجه خواص ویتامین ث را می‌توان در این عسل نیز جستجو کرد.

برای کاهش چسبندگی عسل و روان کردن آن می‌توانید آن را با مقداری آب ولرم ترکیب کنید و بعد روی صورت خود بکشید تا راحت‌تر جدا شده و چسبنده نباشد.

بعد از چند دقیقه عسل را از صورت خود پاک کنید و صورت را شستشو دهید.

با انجام مداوم این کار و استفاده از ماسک عسل بهاره شاهد لایه برداری و حذف سلول‌های مرده از روی پوست صورت خواهید بود.

همچنین به مرور مشاهده می‌کنید که پوست صورت شما شفاف‌تر شده و روشن‌تر به نظر می‌رسد.

زمان برداشت عسل بهاره

عسل بهاره مرکبات در فصل بهار و اردیبهشت، توسط زنبورهای عسل از شهد شکوفه های درختان مرکباتی همچون پرتقال، بهار نارنج، نارنگی و لیمو به دست می آید.

این عسل بهاره به دلیل طعم بی نظیر خود، جزء محبوب ترین عسل ها محسوب می شود.

عسل بهاره از گرده افشانی و جمع آوری شهد گل ها و شکوفه های درختان میوه، گیاهان بهاری، کلزا و اقاقیا در اواسط خرداد ماه به دست می آید.

عسل بهاره بسته به مکان و منطقه ای که در آن زنبورهای عسل به جمع آوری شهد می پردازند، می تواند طعم، عطر و رنگ متفاوتی داشته باشد.

تفاوت عسل بهاره و پاییزه

هر ساله زنبوردان زحمتکش کشور برداشت عسل‌ها را از کندوها در دو مرتبه انجام می‌دهند.

به همین دلیل شاید در زمان خرید عسل با دو پارامتر مهم روی شیشه‌ها رو به رو شوید که شاید معنی آن‌ها را ندانید.

بهاره یا پاییزه بودن عسل در چنین مواقعی می‌تواند مشتری را در هنگام خرید با ابهامات زیادی مواجه کند.

برای اینکه تفاوت عسل طبیعی بهاره و پاییزه را به درستی درک کنید، باید خواص هر یک از این مدل عسل‌ها را به خوبی بشناسید.

زنبورداران برداشت زنبور را برای اولین بار در سال طی بازه زمانی ۱۰ روز آخر فصل بهار و ۴۰ روز اول تابستان انجام می‌دهند.

در این بازه زمانی تنوع گل و گیاهان در دشت‌ها یا کوهستان‌ها فراوان بوده و میزان رطوبت روی شهدها کار را برای زنبورها راحت‌تر می‌کند.

به عسلی که در این بازه از زمان سال از روی کندوها جمع آوری می‌شود، عسل بهاره نام دارد.

عسل‌های بهاره به طور کلی از شهد درخت‌های مرکبات مانند پرتقال و نارنج تهیه می‌شوند.

به همین دلیل خواص منحصر به فردی دارند که عبارتند از: ضد افسردگی و افزایش آرامش روحی .

از بین برنده انگل‌های دستگاه گوارشی . آنتی اکسیدان‌ها قوی و ضد سرطان . برطرف کننده سرفه و دردهای شکمی

جالب است بدانید که گیاهان بسیار زیادی در طبیعت فقط طی فصل پاییز رشد و گلدهی می‌کنند.

گیاهانی که بیشترشان دارویی بوده و در کوهستان‌ها و دشت‌های کشور به وفور یافت می‌شوند.

به عسل‌هایی که در فصل پاییز از کندوها جمع‌آوری می‌شود، از شهد چنین گیاهانی به دست آمده‌اند.

به همین دلیل عسل‌های خاص مانند عسل آویشن یا چهل گیاه در دسته عسل‌های پاییزه قرار می‌گیرند.

همچنین می‌توان اصلی‌ترین تفاوت عسل طبیعی بهاره و پاییزه را همین مورد دانست.

عسل پاییزه دارای خواص درمانی ارزشمندی است که می‌تواند به بهبود قسمت‌های مختلف بدن کمک کند.

با استفاده از این نوع عسل به طور مرتب می‌توان جلوی فشار خون را گرفت.

همچنین این نوع عسل دارای خواص دیگری است که به شرح زیر می‌باشند:

بهبود وضعیت پوست و جلوگیری از ریزش · خاصیت ضد سرطان · درمان سرما خوردگی · افزایش قوای جسمی و جنسی

رنگ عسل بهاره

عسل بهاره رنگ زرد روشن و شفاف دارد و غلظت و سفتی آن هم کمتر از عسل های دیگر است.

مضرات عسل بهاره

یکی از مهمترین عوارض جانبی عسل مربوط به آلرژی شخص به عسل است.

آلرژی به عسل معمولا هنگام مصرف عسل خام اتفاق می‌افتد.

عسلی که حرارت ندیده است و تصفیه و پاستوریزه هم نشده است.

به این معنا که مستقیم از زنبوردار به دست مشتری رسیده است.

این عوارض معمولا از خود عسل نیست بلکه به خاطر وجود

دانه‌های گرده گل و همچنین بره موم داخل عسل است.

اگر شما حساسیت فصلی داشته باشید و بخصوص هنگام بهار و در نزدیکی گیاهان گل‌دار دچار حساست می‌شوید

این احتمال وجود دارد که خوردن عسل نیز باعث بروز آلرژی در شما شود.

آنجایی که بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قند‌هایی مثل ساکارز، فروکتوز و گلوکز تشکیل می‌دهند.

مصرف بیش از حد عسل در روز می‌تواند در طولانی مدت باعث چاقی افراد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا