ویتامین لوبیا ؛ ویتامین لوبیا چشم بلبلی برای بدن + ویتامین لوبیا چیتی
ویتامین لوبیا
ویتامین لوبیا ؛ ویتامین لوبیا چشم بلبلی برای بدن + ویتامین لوبیا چیتی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ویتامین لوبیا
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین A 0.00 میکروگرم
ویتامین D 0.00 میکروگرم
ویتامین E 0.94 میلی گرم
ویتامین K 3.50 میکروگرم
ویتامین C 0.80 میلی گرم
تیامین (B1) 0.19 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.06 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.32 میلی گرم
کولین (B4) 35.30میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.21 میلی گرم
ویتامین B6 0.23 میلی گرم
فولات (B9) 172.00میکروگرم
ویتامین B12 0.00 میلی گرم
آشنایی با دیگر خواص لوبیا در طب سنتی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص لوبیا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه لوبیا
لوبیا انواع مختلفی دارد و شامل دانههایی از خانوادهی باقلاییان است. لوبیا منبع سرشاری از پروتئین است،
بههمین جهت یکی از خوراکیهای مورد علاقه ورزشکاران و گیاهخواران محسوب میشود.
همچنین لوبیا دارای فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی فراوان همچون ویتامین B، ویتامین C و ویتامین D است.
لوبیا با داشتن آنتی اکسیدان بالا برای پیشگیری از سرطان نیز بسیار مناسب است.
لوبیا برای سلامتی مفید است و یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب می شود
و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. یک منبع عالی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، فیبر غذایی و آهن می باشد
و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامتی ما مفید می باشند. مصرف لوبیا به طور مرتب،
برای پوست و مو مناسب است و از عملکرد مناسب سیستم عصبی و مغز حمایت می کند.
خواص لوبیا برای کلیه
لوبیای قرمز دارای سدیم کم و مقادیر بالای فیبر بوده که به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
لوبیای قرمز یک دیورتیک طبیعی بوده که با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
متخصصان توصیه می کنند که افراد مبتلا به سنگ کلیه از مصرف لوبیا چیتی اجتناب کنند؛
لوبیا چیتی مقادیر بالای کلسیم دارد و وضعیت آن ها را تشدید خواهد کرد.
مقادیر بالای پورین های موجود در لوبیا سیاه، باعث افزایش اسید اوریک
خون شده و خطر ابتلا به نقرس و سنگ کلیه را افزایش می دهد.
خواص لوبیا برای کودکان
مواد مغذی و پروتئین در لوبیا قرمز وجود دارد که برای افزایش و رشد نوزادان ضروری می باشد.
در لوبیا قرمز کلسیم و پتاسیم وجود دارد که باعث تقویت استخوانها در نوزادان
و کودکان شده و همچنین فولات موجود در لوبیا برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید است.
لوبیا چیتی دارای میزان بالایی از مس و اهن است که این مواد معدنی در کودکان می تواند منجر به پیشگیری و درمان کم خونی شود.
وجود دیگر مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین در لوبیا چیتی بر روند رشد کودکان تاثیرات مثبتی دارد.
اکثرا کودکان به یبوست مبتلا هستند اما مصرف لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن فیبر می تواند به درمان یبوست کودکان کمک کند.
خواص لوبیا برای بدنسازی
لوبیا به دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان میتواند به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدنسازی کمک کند.
لوبیا به دلیل داشتن فیبر فراوان به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای لاغری و کاهش وزن ورزشکاران مفید است.
منیزیم موجود در لوبیا باعث سنتز پروتئین شده و به عضلهسازی در بدن سازان کمک میکند.
خواص لوبیا برای صبحانه
لوبیا یک صبحانه مقوی می باشد که تمامی احتیاجات بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند.
نه تنها لوبیا بلکه مصرف تمامی حبوبات برای وعده صبحانه بسیار مفید است.
اما متاسفانه کمتر کسی از لوبیا برای صبحانه استفاده می کند.
شاید علت این امر بی اطلاعی نسبت به خواص اعجاب انگیز این دانه سحرآمیز باشد.
پیش از هر چیز بهتر است اطلاعاتی درباره انواع سیری در بدن انسان داشته باشید.
از نظر کارشناسان تغذیه دو نوع سیری در بدن وجود دارد.
یکی سیری شکمی و دیگری سیری سلولی.
همانطور که از نام اولی پیداست در این سیری فقط هدف پر کردن شکم است.
متاسفانه در این نوع سیری هیچ گونه توجهی به ارزش مواد غذایی مصرف شده نمی شود
و فقط پر کردن معده و احساس سیر شدن مهم است.
اما در مقابل سیری سلولی، یعنی مصرف موادی غنی که تک به تک سلول های بدن را تغذیه کند.
در سیری سلولی مهم این نیست که معده پر شده و شخص سنگین شود.
بلکه توصیه می شود غذاهایی مصرف گردد که بتوانند مواد مورد نیاز بدن را به خوبی تامین کنند.
حتی معمولا در سیری سلولی احساس سنگینی در معده معمولا وجود ندارد.
لوبیا چیتی از جمله مواردی است که می تواند سیری سلولی ایجاد کند.
علت این امر برمی گردد به خواص بی شماری که این دانه از حبوبات دارد.
در بسیاری از رژیم های غذایی رد پای لوبیا دیده می شود.
بنابراین استفاده از لوبیا برای صبحانه نباید چندان هم عجیب باشد.
خواص لوبیا برای لاغری
در لوبیا فیبر و پروتئین وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک میکند.
تحقیقات انجامشده نشان میدهد که لوبیا حاوی مهار کننده ای به نام آلفا آمیلاز بوده
که از جذب و تجزیه نشاسته پیشگیری کرده و به لاغری و کاهش وزن کمک بسزایی میکند.
یکی دیگر از خواص لوبیا همچون حبوبات دیگر موثر بودن در کنترل و کاهش وزن است.
به دلیل دارا بودن حجم بالایی از پروتئین، نشاسته مقاوم و فیبر، شخص را تا مدت طولانی تری سیر نگه می دارد.
همچنین مانع از بین رفتن بافت ماهیچه ای و عضلانی در حین تمرینات ورزشی
برای کاهش وزن می شود. موجب تنظیم شدن متابولیسم بدن هم می شود.
خواص لوبیا برای پوست
آنتیاکسیدانهای موجود در لوبیا قرمز احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با کاهش چینوچروک پوست به جوانسازی صورت کمک می کند.
قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن،
حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده
و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.
خاصیت آنتی اکسیدانی لوبیا قرمز از آسیب سلولی پوست جلوگیری کرده
و فلاونوئیدها علائم پیری همچون چین و چروک و خطوط ناخوشایند را کاهش می دهد.
روی موجود در لوبیا قرمز اثر مثبت در سلامتی پوست داشته و با کنترل عملکرد غدد چربی از بروز جوش و آکنه جلوگیری می کند.
اسید فولیک نیز با بازسازی منظم سلول های پوست، منافذ را پاکسازی کرده و احتمال بروز آکنه را کاهش می دهد.
خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛
لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.
خوردن لوبیا میتواند به رفع خشکی پوست بدن کمک کند. کمبود ویتامین B باعث
بروز بسیاری از مشکلات پوستی مانند قرمز شدن پوست و خشکی میشود
لذا خوردن لوبیا چیتی میتواند به رفع این مشکلات کمک زیادی کند.
لوبیا سفید به دلیل داشتن مس، احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با افزایش کلاژن پوست
باعث کاهش چینوچروک پوست شده و به جوانسازی پوست کمک می کند.
لوبیا سفید به دلیل مقادیر بالای مس موجود در آن، احتمال پیری زودرس را کاهش داده
و با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.
خواص لوبیا برای جنین در بارداری
لوبیا قرمز منبع خوب فیبر است و مصرف روزانه یک فنجان لوبیا قرمز، نیمی از نیاز بدن به فولات را تامین می کند.
مصرف مواد غذایی حاوی فولات بخصوص در دوران بارداری از بروز نقایص لوله عصبی و مادرزادی جلوگیری می کند.
آهن و فولات موجود در لوبیا قرمز به رشد شناختی نوزاد کمک کرده و فیبر نیز از بروز یبوست شایع دوران بارداری جلوگیری می کند.
فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.
مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی باعث رفع خستگی و افزایش انرژی در زنان باردار می شود.
مس و آهن موجود در لوبیا چیتی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید می باشد.
مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.
مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا سفید، نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.
مقادیر بالای فولات و آهن موجود در لوبیا سفید احتمال کم خونی در زنان باردار را کاهش می دهد.
فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلا به یبوست را در زنان باردار کاهش می دهد.
لوبیای سفید حاوی بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی است که نقش اساسی در سلامت انسان دارند.
به عنوان مثال، لوبیا حاوی فولات زیادی است که برای زنان در اوایل بارداری ضروری است،
زیرا مقادیر کافی از فولات میتواند از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری کند.
لوبیا چشم بلبلی دارای مقادیر بالای فولات است که خطر نقایص مادرزادی جنین
(نقص لوله های عصبی مانند اسپینا بیفیدا) در دوران بارداری را کاهش می دهد.
آهن و فولات موجود در لوبیا چشم بلبلی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان باردار مفید می باشد.
مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چشم بلبلی خطر ابتلا به یبوست دوران بارداری را کاهش می دهد.
متخصصان توصیه می کنند که بهتر است زنان در دوران بارداری از زیاده روی
در مصرف لوبیا چشم بلبلی اجتناب کنند چون ممکن است باعث نفخ و احتباس گاز شود.
خواص لوبیا برای مو
مقادیر بالای آهن و مس موجود در این لوبیا باعث تقویت فولیکولهای مو شده و با جلوگیری از ریزش مو به افزایش رشد مو کمک میکند.
لوبیا قرمز حاوی بیوتین، پروتئین و نیاسین است که همگی از مواد ضروری برای سلامت موها بوده و به رشد و تقویت مو و ناخن کمک می کند.
زینک یا ویتامین B6 موجود در لوبیا قرمز رشد موها را افزایش داده و موهای آسیب دیده را ترمیم می کند.
یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.
کمبود پتاسیم یکی از علل اصلی ریزش مو است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پتاسیم به تقویت موها کمک می کند
و مصرف منظم آن باعث می شود ریزش مو تا حد زیادی کاهش پیدا کند، بنابراین لوبیا چیتی را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
آهن و مس موجود در لوبیا سیاه، با افزایش گردش خون در سر باعث تقویت فولیکول های مو و درمان ریزش مو می شود.
خواص لوبیا برای دیابتی ها
لوبیا به ثابت کردن سطح قند خون کمک میکند و حتی از دیابت پیشگیری میکند.
انواع مختلف لوبیا فیبر بالایی دارند که در پایین آوردن سطح قند خون مؤثر است.
در سال ۲۰۱۵ مطالعهای روی موشها نشان داد که مادهای شیمیایی در برگ سویا به حفظ سطح سالم گلوکز در بدن کمک میکند.
بهعلاوه دانههای سویا به عملکرد سالم سلولهای پانکراس کمک میکنند. پانکراس غدهای است
که انسولین تولید میکند و انسولین نیز هورمونی است که قند خون را تنظیم میکند.
خواص لوبیا و عدس
بر اساس نتایج پژوهش جدید که در Journal of the American College of Nutrition به چاپ رسیده است
افرادی که لوبیای بیشتری مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که خود را از این مادهی غذایی محروم کردهاند
به میزان ۲۷ درصد کمتر در معرض چاقی مفرط قرار میگیرند و لاغرتر هستند.
لوبیاها سرشار از فیبرهای محلول در آب هستند برای همین احساس سیری طولانی مدتی ایجاد میکنند.
به عنوان مثال یک فنجان لوبیای سیاه ۶۰ درصد از نیازهای روزانهی ما به این فیبرها را تأمین میکنند.
حبوبات و به ویژه عدس سرشار از آهن هستند. یک فنجان عدس ۳۷ درصد نیازهای روزانهی ما به آهن را تأمین میکند.
توصیه میکنیم در کنار عدس یک مادهی غذایی یا آب میوهی سرشار از ویتامین C مصرف کنید.
به خاطر این که ویتامین C باعث میشود آهن بیشتر جذب بدن شود.
عدس و لوبیا از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند
محققان Harvard School of Public Health بعد از بررسی
اطلاعات غذایی ۹۰۶۳۰ زن بین ۲۶ تا ۴۶ سال به این نتیجه رسیدهاند
زنهایی که در هفته حداقل دو مرتبه لوبیا و عدس مصرف کردهاند
در مقایسه با افرادی که در هفته فقط یک مرتبه از این مواد غذایی مصرف میکنند
۲۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند.
یک فنجان لوبیا به خصوص لوبیا قرمز تأمین کنندهی ۳۴ درصد نیاز روزانهی ما به مس است.
مس برای تولید آنزیمهای مورد نیاز بدن لازم است و نقش مهمی در تولید رنگدانههای پوست و بافتهای رابط بدن دارد.
نتایج پژوهشی که در استرالیا انجام شده است نشان میدهد که پروتئین
و فیبرهای حلال به پیشگیری از فشار خون بالا کمک کرده و فشار خون را تنظیم میکند.
خانمهایی که به فکر مادر شدن هستند باید به میزان کافی فولات دریافت کنند.
این ویتامین به پیشگیری از نقص لولهی عصبی کمک میکند.
یک فنجان عدس ۹۰ درصد نیاز روزانه به فولات را تأمین میکند.