مضرات قارچ مانده و عوارض قارچ مانده برای مصارف خانگی چیست
مضرات قارچ مانده
مضرات قارچ مانده ؛ عوارض قارچ مانده برای مصارف خانگی چیست همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : خواص گوشت بره برای کودکان ؛ فواید شیره گوشت بره برای نوزادان
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات قارچ مانده
افرادی که دارای بیماری های خود ایمنی است نباید بدون مشورت پزشک مواد غذایی حاوی بتاگلوکان مصرف کنند.
قارچ حاوی مقادیر زیادی از بتاگلوکان است و می تواند برا مبتلایان به این نوع بیماری ها مضر باید و مشکلاتی در بدن ایجاد کند.
به همین جهت مبتلایان به بیماری های خود ایمنی باید بدون مشورت با پزشک متخصص از مصرف قارچ صرف نظر کنند.
از انواع شایع بیماری های خود ایمنی می توان به بیماری هایی مانند آسم ، لوپوس ، مولتیپل اسکلروز و آرتریت روماتوئید اشاره کرد.
بیشتر قارچهای وحشی موجود در طبیعت حاوی فلزات سمی و آلاینده های آب و هوا می باشد
که بهتر است از مصرف آن خودداری کنید چرا که باعث مسمومیت می شود.
مصرف تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود.
برخی از قارچ ها نیز ممکن است در بسیاری از آدم ها باعث ایجاد مشکلات معده شوند.
برخی آدم ها بعد از خوردن قارچ دچار اسهال می شوند. از دیگر مشکلات معده که ممکن است در اثر مصرف قارچ ایجاد شوند،
می توان به استفراغ، گرفتگی معده، و حالت تهوع اشاره کرد.
مصرف قارچ به علت این که دیر هضم مى شود براى افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده مبتلا به ناراحتی های معده مناسب نیست .
قارچ خام حاوی مادهای به نام آگاریتین است که در مثانهی موشها تأثیر سرطانی دارد.
برخی افراد ممکن است بعد از مصرف قارچ دچار خستگی مفرط شوند.
برخی از قارچ ها نیز ممکن است در بسیاری از آدم ها باعث ایجاد مشکلات معده شوند.
برخی افراد نیز ممکن است در اثر مصرف قارچ دچار توهم و حواس پرتی شوند.
قارچ ها به عنوان عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن شناخته می شوند.
با این حال برای برخی افراد، این قارچ ها بثورات و ناراحتی های پوستی به همراه دارند.
برخی نیز در اثر مصرف بیش از اندازه ی قارچ دچار خونریزی بینی، خشکی گلو و بینی و مشکلات دیگر می شوند.
برخی داروهای خاص دارای عوارض جانبی نظیر سردرد هستند، که بعد از گذشت مدت زمانی فروکش می کنند.
اما برخی، بعد از مصرف قارچ دچار سردردهایی می شوند که بیش تر از یک روز به طول می انجامند.
خوردن قارچ کهنه و مانده به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که ممکن است ایجاد مسمومیت کند.
آشنایی با دیگر خواص قارچ
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قارچ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه قارچ
قارچ خوراکی یکی از انواع گیاهان گلخانه ای می شود که تهی از کلروفیل است
و دارای گونه های بسیار متنوعی می باشد. قارچ بیش از ۱۰۰ هزار گونه متفاوت دارد
که تعداد بسیار اندکی از این همه نوع قارچ خوراکی هستند و اکثر گونه های آن سمی می باشند.
قارچها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجونها مورد استفاده قرار میگرفت
و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوقالعاده به کار گرفته میشده است؛
اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین،
میتواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی شما داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.
قارچها دارای پتاسیم، ویتامینهای مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند
که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند.
گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد.
قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمیدارد.
پس شما میتوانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.
قارچ سفید (نام علمی : Agaricus bisporus) که به نام قارچ خوراکی دکمه ای هم شناخته می شود
پر مصرف ترین نوع قارچ در جهان است که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده آمریکا را تشکیل می دهد.
این قارچ ها گذشته از اینکه کالری بسیار کمی دارند،
خواص بیشماری برای بهبود سلامت قلب داشته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
همچنین قارچ سفید پروتئین بالاتری نسبت به بیشتر سبزیجات ارائه می دهد
و برای افزایش مصرف پروتئین در افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار مفید است.
قارچ سفید را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد؛
قارچ های خوراکی دکمه ای رسیده و نارس ممکن است به رنگ سفید باشند
و یا دارای سایه های به رنگ قهوه ای باشند.
با رشد کامل قارچ های خوراکی دکمه ای بزرگ تر و تیره تر شده و به نام قارچ پورتابلا شناخته می شوند.
قارچ های سفید که به نام های قارچ دکمه ای، قارچ صدفی یا قارچ غاریقون هم شناخته می شوند
دارای یک ساقه کوچک، کلاهک صاف و چتری شکل و طعم ملایمی هستند
که از آن ها می توان برای تهیه انواع غذا ها استفاده کرد.
قارچ سفید در کنار بسیاری از قارچ ها و باکتری های دیگر بر روی خاک کمپوست رشد می کند،
باکتری ها نقش اساسی را در این فرآیند بازی می کنند چون آن ها قبل از رشد قارچ ها، مواد اولیه را تجزیه می کنند.
قارچ برای مرطوب کنندگی پوست
در قارچ اسید هیالورونیک وجود دارد که بهعنوان یک مرطوب کننده طبیعی بوده
و از چینوچروک صورت جلوگیری کرده و باعث صاف شدن پوست می شود.
شاید برای شما عجیب باشد، اما خوردن قارچ برای سلامتی پوست کاملاً مؤثر و مفید است.
قارچ غنی از ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان است که پوست شما را در برابر عوامل خارجی محافظت میکند.
در بسیاری از کرمهای موجود در بازار، ترکیباتی از قارچ، وجود دارد که به کرم، خاصیت درمانی میبخشد.
همچنین قارچ، به واسطه داشتن آنتی اکسیدان قوی در خود، مرطوب کننده طبیعی است
و برای پوست شما لطافت و شادابی به ارمغان میآورد.
اسید هیالورونیک به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی در بدن عمل میکند.
این اسید در پوست شما نیز وجود دارد و وظیفه شاداب نگهداشتن پوست را بر عهده دارد.
همچنین وجود این اسید باعث میشود پوست شما چین و چروک کمتری در طول گذر عمر داشته باشد.
قارچ، حاوی مقادیر کافی از این اسید است که برای پوست شما میتواند مفید باشد.
از طرف دیگر قارچ، با داشتن پلی ساکاریدهای مؤثر در شادابی و رطوبت رسانی به پوست موجب رفع مشکلات رایج پوستی میشود.
بروز زخمهای پوستی از جمله مشکلاتی است که در هوای سرد و همچنین محیطهای آلوده رخ میدهند.
عامل اصلی بروز این مشکلات باکتریها، قارچها و همچنین برخی از ویروسها است.
در دنیای مواد شیمیایی و دارویی شما میتوانید ترکیبهای زیادی را پیدا کنید
که بتوانید از آن به عنوان درمان و پیشگیری کننده از این زخمها استفاده کنید
اما در این میان خواص قارچ است که به شما به صورت خانگی میتواند کمک بیشتری کند.
خواص قارچ در بهبود زخم و التیام مشکلات پوستی به واسطه ضد باکتری بودن و ویروسی بودن آن است.
همچنین قارچ دارای مقادیر زیادی آنتیاکسیدان است که حضور این ترکیبات در کنار هم
به مقدار زیادی اطمینان شما از سلامتی پوست خودتان را افزایش میدهد.
قارچ منبع غنی از ویتامین D است. این ویتامین در درمان بسیاری از آکنهها و رفع جای جوش صورت کاربردی است.
از این رو بیشتر پمادهای ضد آکنه ترکیباتی از این ویتامین دارند.
شما به جای استفاده از این کرمهای شیمیایی میتوانید از ماسک قارچ، استفاده کنید.
قارچ دارای کجیک اسید است.
این اسید وظیفه روشنسازی پوست را دارد. ملانین در پوست توسط این اسید تحریک شده و موجب شادابی و روشنی در پوست میشود.
پوست روشن شما در اثر رشد سلولهای جدید و حذف سلولهای قدیمی روی بدن به وجود میآید.
استفاده از قارچ، جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی مضر برای پوست است.
اسید کجیک، علاوه بر اینکه پوست شما را روشن میکند،
میتواند باعث شادابی و رفع علائم پیری باشد. در بیشتر لوسیونهای جوانسازی پوست این اسید وجود دارد.
اغلب پوست افراد در اثر کهولت سن، بروز مشکلات کبدی و همچنین تابش نور خورشید، دچار لک میشود.
قارچ، با دارا بودن ترکیبات مفید میتواند روند ظهور این لکها را متوقف کند.
عمده مشکلات پوستی به علت هجوم اکسیدانهای قوی به آن، است.
اکسیدانها یا رادیکالهای آزاد تنها توسط آنتی اکسیدان ها کنترل شده و از بین میروند.
قارچ بر اساس اینکه دارای ویتامینهای مختلف و مواد مغذی است میتواند درمانی برای رادیکالهای آزاد نیز محسوب شود.
همچنین اگر پوست شما دچار التهابهای ناگهانی (اگزما، آکنه) میشود،
قارچ میتواند درمان خوبی برای آن باشد. عصاره قارچ، به عنوان ضدالتهاب در بسیاری از عطاریها فروخته میشود.
خواص قارچ برای تقویت سیستم ایمنی
ارگوتیزیون موجود در قارچ دارای گوگرد می باشد و باعث حفاظت بدن در برابر رادیکالهای آزاد شده و تقویت سیستم ایمنی را به دنبال دارد.
قارچ دارای آنتیبیوتیکهای مشابه پنیسیلین است و از رشد عفونتهای قارچی در بدن جلوگیری کرده و زخم را بهبود میبخشد.
همچنین در قارچ ویتامین سی، بی و آ به وفور یافت میشود که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد.
قارچ برای التهاب
ارگوتیونین موجود در این خوراکی خوشمزه دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای درمان آلرژی و کاهش رشد تومورهای سرطانی مفید است.
خواص قارچ برای کاهش کلسترول خون
قارچ گیاهی میباشد که سرشار از پروتئین و فاقد کلسترول است که کربوهیدرات ناچیزی دارد ،
پروتئین، فیبر و برخی آنزیمهای موجود در این خوراکی باعث کاهش کلسترول بد خون شده
و از بیماریهای مختلف قلبی مانند تصلب شرایین و سکته قلبی جلوگیری میکند.
قارچ برای سلامت قلب
در قارچ مواد مختلفی مانند فیبر، پتاسیم و ویتامین سی به وفور یافت میشود که برای سلامت قلب و عروق مؤثر است.
ترکیب مقدار فراوان پتاسیم و اندک سدیم موجود در قارچ برای کسانی که بیماری فشارخون دارند بسیار مفید می باشد
و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
قارچ برای تقویت استخوانها
قارچ منبع مهم کلسیم است که باعث تقویت استخوانها شده و از پوکی استخوان و درد مفصلی در سنین بالا جلوگیری میکند.
خواص قارچ برای درمان کم خونی
بیماری کمخونی دارای علائم مختلفی مانند سردرد، خستگی ، ضعف عملکرد عصبی و مشکلات گوارشی میباشند.
قارچ یک منبع عالی از آهن بوده که با تولید گلبولهای قرمز خون از کمخونی جلوگیری می کند.
مس موجود در قارچ باعث بهبود جذب آهن شده و مانع کم خونی می شود.
خواص قارچ برای تقویت حافظه
همانطور که گفته شد در قارچ پتاسیم بهوفور یافت میشود که این امر باعث افزایش جریان خون شده
و اکسیژن رسانی به مغز و عملکرد شناختی مغز و حافظه را بهبود میبخشد.
خواص قارچ برای کاهش عوارض دیابت
کسانی که بیماری دیابت دارند میتوانند از قارچ برای کاهش عوارض دیابت استفاده کنند.
کربوهیدرات ، پروتئین، فیبر و آب موجود در این خوراکی خوشمزه برای جلوگیری از دیابت مؤثر است.
قارچ دارای انسولین طبیعی بوده که باعث بهبود عملکرد کبد، پانکراس و سایر غدد درون ریز می شود.
قارچ بهعنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی برای درمان عفونت های دیابتی مؤثر است.