کپسول فلفل قرمز و قرص فلفل قرمز برای لاغری شکم و پهلو
کپسول فلفل قرمز
کپسول فلفل قرمز ؛ قرص فلفل قرمز برای لاغری شکم و پهلو همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : خواص ویتامین d ؛ زمان مصرف و عوارض کمبود ویتامین d در زنان و مردان
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کپسول فلفل قرمز
تحقیقات نشان میدهد؛ فلفل در افراد چاق باعث میشود نسبت سوخت و ساز به پایه وزن، عدد کمتری باشد.
اگر بتوان نسبت سوخت و ساز بدن را بالا برد، احتمال آغاز یک تحول خوب برای کاهش وزن فراهم میشود.
دانشمندان موفق به تولید نوعی قرص فلفل شدهاند که میتواند به اندازه ۸۰ دقیقه پیادهروی، کالری بدن را آب کند.
به گزارش شبکه ایران، این قرص لاغری «کاسپی پلکس» نام دارد که از فلفلهای تند و فلفل سبز تولید شده است
و از فلفلهای بسیار تند و قرمز رنگ در این قرص جدید برای کاهش وزن استفاده میشود.
محققان میگویند؛ فلفل قرمز و فلفل سبز تند سرعت متابولیسم را افزایش میدهد
و بنابراین به افراد کمک میکند که سریعتر وزن خود را کاهش دهند.
البته مصرف این نوع فلفلها و عصارههای آن در مقادیر زیاد میتواند تحریک کننده باشد
و تندی زیاد آنها غیر قابل تحمل است. به همین خاطر دانشمندان با تولید قرص جدید به شکل کپسول، به این مشکل غلبه کردهاند.
آشنایی با دیگر خواص فلفل قرمز
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فلفل قرمز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با فلفل قرمز
فلفل قرمز یکی از ادویه های محبوب و پر خاصیت در سراسر جهان است که در دسته بندی میوه ها قرار می گیرد.
فلفل قرمز با نام های چیلی یا فلفل چیلی هم شناخته می شود ،
جالب است بدانید که فلفل قرمز در خانواده فلفل دلمه ای قرار می گیرد.
فلفل قرمز دارای خاصیت های بسیار زیادی برای بدن می باشد که از مهم ترین
این خواص می توان به درمان کم خونی ، بیماری های قلبی ، سرماخوردگی و … اشاره کرد.
فلفل قرمز در آشپزی جنوبی جایگاه خاصی دارد و بخشی جدانشدنی از غذاهایی مثل سمبوسه و فلافل است.
فلفل قرمز، میوهی گیاه کپسیکوم، بهخاطر طعم تند خود شناخته شده است.
فلفل قرمز مانند فلفل دلمهای و گوجه فرنگی به خانوادهی بادنجانیان تعلق دارد.
واریتههای (جوره) فراوانی از فلفل قرمز وجود داشته که کایِن و هالوپینو دو واریتهی معروفتر هستند.
فلفل قرمز معمولا بهعنوان ادویه یا بهعنوان بخشی از ترکیبات تشکیلدهنده در غذاهای مختلف مانند خورشها، مخلوط ادویهجات و سسها استفاده میشود.
میتوان فلفل قرمز کامل را در غذاها ریخت و بهصورت پختهشده استفاده کرد.
همچنین استفاده از شکل خشکشده و آسیابشدهی آن که تحت عنوان «پاپریکا» شناخته میشود نیز رواج دارد.
«کپسایسین» مهمترین ترکیب زیستفعال گیاهی در فلفل قرمز بوده که مسئول طعم تند فلفل قرمز و فواید آن برای سلامتی است.
خواص فلفل قرمز برای کاهش درد آرتروز
فلفل قرمز دارای ماده ای به نام کپسایسین می باشد که دارای خواص ضد التهابی است و برای کاهش درد ناشی از آتروز موثر است ،
شما می توانید از فلفل قرمز به عنوان یک داروی موضعی برای درمان درد پوکی استخوان استفاده کنید.
فلفل قرمز برای جلوگیری از لختگی خون
ویتامین سی موجود در فلفل قرمز به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در آب است که نوعی پروتئین محسوب می شود.
این پروتئین به همراه کپسایسین برای حفظ سلامت قلب و عروق موثر است.
کپسایسین باعث کاهش میزان کلسترول ال دی ال خون شده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
خواص فلفل قرمز برای درمان کم خونی
اگر آهن بدن کم باشد انسان دچار کم خونی می شود. کم خونی با علائم مختلفی همراه می باشد
که باید درمان شود. فلفل قرمز دارای مس و آهن بوده و برای تولید سلول های خونی جدید موثر است.
فلفل قرمز به خاطر وجود اسید فولیک با کم خونی مبارزه کرده و به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.
خواص ضد سرطان و پروستات
در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسن وجود دارد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و برای پیشگیری از بیماری سرطان موثر است.
فلفل قرمز قاتل سرطان پروستات بوده و طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۰۶ انجام شده است
این ماده باعث می شود تا سلول های سرطان پروستات خود را از بین ببرند.
فلفل قرمز باعث نابودی ژن های مسئول ایجاد تومور پروستات می شود.
خواص ضد دیابت
بیماری دیابت یک بیماری رایج در بین افراد می باشد ،
فلفل قرمز به عنوان داروی هیپوگلیسمی باعث می شود تا تولید انسولین تحریک شده
و به این ترتیب گلوکز خون کاهش پیدا می کند. کسانی که دیابت نوع دوم دارند بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنند.
تحقیقات نشان داده است که خوردن غذاهای حاوی فلفل چیلی می تواند برای افرادی که از دیابت رنج می برند، بسیار مفید باشد.
به نظر می رسد که چیلی مقدار انسولین مورد نیاز برای هضم غذا، تبدیل به سطح کلی قند خون را کاهش می دهد.
این کاهش در تولید انسولین نیز به کاهش فشار کبد کمک می کند.
حتی افزودن مقدار کمی فلفل چیلی به رژیم غذایی شما می تواند منجر به بهبودی تدریجی
و اما چشمگیری در وضعیت سلامتی شود.با فلفل ملایم شروع کنید وبعد انواع تندترش را امتحان کنید.
خواص فلفل قرمز برای درمان زخم معده
فلفل قرمز باعث از بین بردن میکروب های موجود در معده شده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.
اگر می خواهید زخم معده را درمان کنید می توانید از فلفل قرمز کمک بگیرید.
فلفل قرمز برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
یکی از خاصیت های مهم مصرف فلفل قرمز این است که می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای شناختی مرتبط با کهولت سن شود ،
از شناخته شده ترین این نوع بیماری های می توان به بیماری آلزایمر و زوال عقل اشاره کرد.
با یک رژیم غذایی مناسب و تخصصی می توانید فلفل قرمز را به طور متداوم مصرف کنید
و خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهید.
برای دریافت رژیم غذایی مناسب که باعث ایجاد مشکل برای بدن نشود حتما با پزشک متخصص تغذیه مشورت کنید.
خواص فلفل قرمز شیرین
ویتامین سی در فلفل قرمز به بیشترین میزان خود نسبت به رنگهای دیگر آن میرسد.
این فلفل میتواند دو برابر نیاز روزانه انسان به ویتامین سی را جبران کند
در حالیکه فلفل دلمه ای زرد یکدوم این میزان را تأمین میکند.
ویتامین سی در بهبود عفونتها، ترمیم زخمها و جراحات پوستی، تولید کلاژن موجود در غضروفها و مفاصل،
سلامت استخوانها و دندانها و استحکام رگهای خونی موثر است.
مقدار آنتیاکسیدانها هم در فلفل قرمز بالاترین حد را در میان فلفل دلمه های رنگی دارد.
لیکوپن که دلیل قرمزی فلفل هم هست، یک آنتیاکسیدان بسیار قوی است.
اگر فلفل را هنگام مصرف کباب یا اندکی گرم کنیم، این ماده غذایی بهتر جذب بدن خواهد شد.
ریزمغذیهایی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی که از مواد مغذی مورد نیاز در حفظ بافت استخوانی هستند،
در فلفل دلمه ای قرمز یافت میشوند. تقریباً نصف نیاز روزانه بدن به این ریزمغذیها از طریق خوردن فلفل دلمه ای قرمز تأمین میشود.
خواص فلفل قرمز برای کرونا
کرونا یک بیماری ضعیف کش است و برای مقابله با این بیماری تا می توانید باید به بدن ویتامین برسانید.
فلفل چیلی غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی مهم میباشد.
عضوی از خانواده ی ویتامین های B، که برخی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.
که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها ضروری است.
مواد مغذی ضروری که انواعی از عملکردها را در بدن انجام می دهد. مصرف کافی پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان اساسی است که برای داشتن استخوان های قوی و نورون های سالم، مهم است.
فلفل چیلی قرمز غنی از بتا کاروتن است که به ویتامین A در بدن تبدیل می شود.
فلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین ها, به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده است.
به دلایل گفته شده خوردن فلفل قرمز برای مقابله با کرونا توصیه می شود.