طرز تهیه فالوده سیب و دستور تهیه فالوده سیب به روش خانگی چگونه است

طرز تهیه فالوده سیب

طرز تهیه فالوده سیب ؛ دستور تهیه فالوده سیب به روش خانگی چگونه است همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه فالوده سیب

مواد لازم سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد

عسل ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده کمی

سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید،

۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.

در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.

مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.

فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

آشنایی با دیگر خواص فالوده سیب

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فالوده سیب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با فالوده سیب

شخصی که غذا خوردنش خوبست زمانی که یک ناراحتی کوچکی برایش رخ می دهد و یا به هر علتی دچار ناراحتی اعصاب می شود باعث می شود

اشتهایی به غذا خوردن نداشته باشد و حتی با شنیدن خبر ناراحت کننده علاوه بر بی اشتهایی دچار حالت تهوع هم می شود

دچار بیماری ناراحتی اعصاب معده شده است به همین دلیل است که وقتی بیماری با مشکل گوارشی به ما مراجعه کند

حتما شرایط روحی و روانی او را جویا می‌شویم و وقتی هم ثابت شود فرد مضطرب یا پراسترس باشد،

بخشی از درمان را به کنترل تنش عصبی اختصاص می‌دهیم، اما توصیه مفید، عملی و ساده‌ای که تقریبا برای تمام مبتلایان

به بیماری گوارشی عصبی وجود دارد، خوردن فالوده سیب است.

سیب باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود ولی بعضی از افراد با خوردن سیب دچار نفخ می‌شوند،

برای جلوگیری از نفخ توصیه می‌کنیم سیب زرد بزرگی را پوست بگیرید، رنده و با ۲ قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.

فالوده سیب باید قبل از خواب میل شود. اثر فالوده سیب روی سیستم گوارشی یک‌شبه ایجاد نمی‌شود

و بیماران باید حداقل ۲ هفته به طور مداوم از آن استفاده کنند. نکته دیگری که طب سنتی به آن اعتقاد دارد،

بوییدن سیب خوشبو است. ثابت شده رایحه سیب در انسان‌ها آرامش ایجاد میکند.

اگر فردی فالوده سیب دوست ندارد، می‌تواند خورش سیب یا به درست کند.

خواص فالوده سیب ناشتا

بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست.

خواص فالوده سیب برای کودکان

فالوده سیب برای کاهش تب در کودکان مفید است.

همچنین مصرف فالوده سیب باعث درمان اسهال در کودکان می شود.

خواص فالوده سیب در بارداری

مصرف فالوده سیب در دوران بارداری باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری می‌کند.

خواص فالوده سیب و گلاب و عسل

بعضی از افراد با خوردن سیب دچار نفخ می‌شوند، برای جلوگیری از نفخ توصیه می‌کنیم

سیب زرد بزرگی را پوست بگیرید، رنده و با ۲ قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.

طرز تهیه فالوده سیب : مواد لازم سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد عسل ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق

غذاخوری زعفران آب کرده کمی دستور تهیه سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید.

سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.

در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.

مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.

فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

فالوده سیب را می‌توانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید.

بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست.

بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است.

البته برای رفع این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده شود.

بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است.

با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده

خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن می‌شود، استفاده کرد.

طرز تهیه فالوده سیب

مواد لازم سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد

عسل ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده کمی

سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید،

۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.

در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.

مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.

فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

فالوده سیب برای لاغری و چاقی

اگر در فالوده سیب مقداری دارچین اضافه کنید می تواند یک معجون فوق العاده برای لاغری باشد.

عصاره سیب خیلی سریع ترشح انسولین را تحریک می‌کند، قند خون را پایین می‌آورد و در نتیجه انسان زیاد گرسنه می‌شود؛

پس برای لاغری و کم کردن وزن خود بهتر است به جای آب سیب یا پوره سیب از خود سیب استفاده کنیم.

فالوده سیب برای کم خونی

بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست.

البته مصرف فالوده سیب در هر زمانی به درمان کم خونی کمک می کند ولی خب خوردن ناشتا تاثیر چند برابری دارد.

فالوده سیب برای یبوست

فالوده سیب یک ترکیب عالی برای رفع یبوست، و به همین جهت در پاکسازی بدن از فضولات، نقش بسزایی دارد.

فالوده سیب برای اسهال

مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک می‌کند.

سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار رود. بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود.

خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که سیب باعث افزایش حرکات روده شده و به درمان بیماری یبوست کمک می‌کند

چرا که این میوه دارای فیبر بالایی می باشد. سیب ازجمله میوه‌هایی است که برای درمان اسهال مفید است.

سیب منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.اما سیب سبز اسیدی تر از سیب قرمز است

و ممکن است موجب افزایش علایم ریفلاکس اسید شود.مصرف منظم سیب به حرکات روان روده،

جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک می‌کند. فیبر بخش مهمی از رژیم غذایی ماست.

فیبر حجم مدفوع را افزایش می‌دهد و به حرکت روان‌تر آن کمک می‌کند.

سیب یک آنتی‌اسید طبیعی بسیار مؤثر است.

مصرف سیب به صورت خام یا دمنوش باعث تسکین کمابیش فوری اسید معده می‌شود.

ترکیب سیب با آناناس، موز، خرمالو و گلابی یکی از بهترین درمان‌های طبیعی و خانگی برای تسکین سوزش معده خواهد بود.

یادتان باشد که سرکه سیب نیز با حالت اسیدی معده مقابله می‌کند.

این نوع سرکه به کاهش اسید معده و بهبود هضم غذا کمک می‌کند.

سیب به دلیل دارا بودن فیبر یکی از بهترین درمان‌ها برای مقابله

با سوزش معده و بهبود علائم این مشکل محسوب می‌شود.

فالوده سیب برای کرونا

یکی از بهترین میان وعده ها برای درمان کرونا مصرف فالوده سیب است.

سیب پوست کنده را رنده کنید. سپس یک قاشق گالب، یک قاشق عرق بیدمشک و یا عرق نسترن

و مقدار کمی عسل اضافه کنید. (روزی یکبار و ترجیحاً هنگام غروب میل شود.)

فالوده سیب برای پیسی

در طب سنتی آمده است که برای درمان پیسی باید فالوده سیب مصرف شود.

باید فالوده سیب (یعنی سیب رنده شده همراه عسل و گلاب و عرق بیدمشک ) ، بخورند در این صورت بعد

از یک ماه رنگ ضایعات پوستی خودبخود بهتر می شود بدون اینکه داروی خاصی به آنان داده بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا