فواید گندم بو داده ؛ خواص مصرف گندم بو داده در طب سنتی چیست

فواید گندم بو داده

فواید گندم بو داده ؛ خواص مصرف گندم بو داده در طب سنتی چیست همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید گندم بو داده

گندم برشته دارای طبع گرم و تر است و کالری ۱۰۰ گرم گندم ۳۴۰ می باشد.

یکی از بزرگ‌ترین خواص غلات کامل پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

رژیم غذایی مبتنی بر گندم برشته خطر ابتلا به آسم در کودکان را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

روی موجود در گندم برشته به تغذیه پوست، مبارزه با آکنه و سلنیوم و ویتامین E موجود در گندم برشته، به پیشگیری از آفتاب سوختگی کمک می‌کند.

روی علاوه بر تاثیرات مثبت بر پوست باعث تقویت ریشه مو شده و مقاومت ساقه مو را افزایش داده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف بیشتر محصولات گندم برشته کامل و تصفیه نشده در رژیم غذایی خانم‌ها به دلیل داشتن فیبر و پروتئین زیاد، به کاهش علائم یائسگی کمک می‌کند.

گندم برشته کامل سطح انرژی و نشاط در زنان را بالا می‌برد.

جالب است بدانید غلات تصفیه شده می‌تواند منجر به اضافه وزن شما شود، اما غلات کامل و سبوس‌دار باعث کاهش وزن شما می‌شود.

یکی از علائم اصلی دردهای روماتیسمی، ایجاد التهابات مزمن در بافت‌های بدن است. مصرف منظم گندم برشته کامل این التهابات و دردهای ناشی از آن را از بین می‌برد.

خاصیت ضدالتهابی گندم برشته، خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها مانند پوکی استخوان، بیماری های قلبی، آلزایمر و دیابت نوع ۲ را نیز کاهش می دهد.

گندم برشته سرشار از منیزیم است که بیش از ۳۰۰ آنزیم مورد نیاز بدن را در خود دارد.

این آنزیم‌ها در استفاده کاربردی بدن از انسولین و ترشح گلوکز نقش دارند.

مصرف غلات کامل مانند گندم برشته با خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ رابطه معکوس دارد.

در این مورد گندم برشته سبوس‌دار تاثیر بیشتری نسبت به جوانه گندم دارد.

هنگامی که شما یک رژیم غذایی غنی از فیبر شامل نان گندم برشته، غلات و حبوبات که سبوس بالایی دارند انتخاب می‌کنید،

می‌توانید مطمئن باشید که از مشکلاتی مانند درد، نفخ شکم، تهوع، یبوست، کاسته خواهد شد.

افزایش استروژن، که اغلب به سرطان پستان منجر می‌شود، با مصرف گندم برشته، می‌توان کنترل کرد.

فیبر موجود در گندم برشته کامل، فرایند هضم را در بدن تقویت کرده و سوخت و ساز کلی بدن را بهبود می‌بخشد.

آشنایی با دیگر خواص گندم بو داده

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گندم بو داده آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گندم بو داده

گندم برشته یکی از تنقلات پرارزشی است که از دیر باز مرسوم بوده و در شب یلدا و سفره هفت سین بسیاری از شهرها و روستاها دیده می‌شد.

گندم گیاهی است یک لپه، علفی و یکساله از تیره غلات Gramineae و جنس Triticum و دارای گونه‌های بسیار زیادی می‌باشد.

گندم یکی از قدیمی‌ترین و مهمترین محصولات غلات است و مهمترین آنها گندم معمولی (Triticum estivum) است که برای تهیه نان استفاده می‌شود.

گندم دوروم (T. durum) نوعی دیگری از گندم است که در ساخت انواع اسپاگتی و ماکارونی مورد استفاده قرار می‌گیرد

و ﮔﻨﺪم Compactum یا (Club Wheat) ﻛﻪ ﺑﺎﻓﺖ ﻧﺮمی دارد و درﺻﺪ پروﺗﺌﻴﻦ آن ﭘﺎﻳﻴﻦ اﺳﺖ.

مطالات نشان داده اند که مصرف غلات از جمله گندم برشته می توانند خطر ابتلا به این سرطان را کاهش دهند.

یک مطالعه نشان داد ک مصرف غذاهای کم فیبر می تواند تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را بیشتر کند.

خواص گندم بو داده برای لاغری

گندم برشته یک ماده غذایی کامل بوده که برای کنترل وزن طبیعی بسیار مفید می باشد.

این توانایی در میان زنان بیشتر قابل مشاهده است.

زنانی که در طول دوره های طولانی از فرآورده های گندم مانند گندم برشته استفاده می کنند وزن خود را به میزان بیشتری از دست می‌دهند.

مجله آمریکایی تغذیه بالینی از طریق تبلیغاتی که انجام داده است نشان داد

که گندم کامل به جای فرم تصفیه‌شده آن انتخاب مناسبی برای رژیم غذایی افراد چاق می باشد.

خواص گندم بو داده در بارداری

گندم برشته دارای فولات است که یکی از انواع ویتامین های B است

که با نام اسید فولیک یا ویتامین B9 هم شناخته می شود.

مصرف این ویتامین به خصوص در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد.

به یاد داشته باشید از آن‌جایی که گیاه گندم حاوی مواد مغذی حیاتی برای بدن مادران باردار

مانند پتاسیم، ویتامین C، آهن، کلسیم، ریبوفلاوین و منیزیم می‌باشد و همه عناصر مورد نیاز برای رشد جنین و سلامت او او را هم شامل می‌شود،

بنابراین هیچ مادر بارداری نباید این ماده غذایی را از برنامه روزانه خود در طی دوران بارداری حذف کند.

همانطور که می‌دانید مصرف جوانه گندم در هر شرایطی باعث افزایش میزان هموگلوبین در بدن انسان می‌شود.

اکثر زنان در دوران بارداری خود، دچار نوساناتی در هموگلوبین خون خود می‌شوند

که بروز این حالت می‌تواند سبب بروز کم‌خونی در بدن این افراد ‌شود. برای غلبه بر این مشکل،

زنان باردار باید روزانه یک لیوان آب جوانه گندم تازه را مصرف کنند.

جالب است به عنوان یک مادر باردار بدانید که آنتی‌اکسیدان موجود در گندم می‌تواند سبب حفاظت از بدن شما و فرزند داخل رحمتان شده

و از فعالیت‌ رادیکال‌های آزاد ایجاد شده در بدنتان و آسیب رسیدن به سلول‌های دیگر جلوگیری ‌کند.

اکثر زنان در دوران بارداری خود از وجود مسائل گوارشی مانند اسهال، یبوست و نفخ رنج می‌برند،

که مصرف آب جوانه گندم می‌تواند این مشکلات را به حداقل کاهش دهد.

همچنین، از آن‌حایی که گیاه گندم حاوی سلولز زیادی است،

به همین دلیل مصرف آن کمک زیادی به هضم مواد غذایی مصرف شده در روده‌ها کرده

و در سلامت روده بزرگ زنان باردار هم بسیار موثر خواهد بود.

مصرف منظم جوانه گندم در برنامه غذایی هر مادر بارداری می‌تواند سبب بهبود یافتن سریع زخم‌های بدن او شده و التهابات موجود در بدن را هم کاهش ‌دهد.

بنابراین، یادتان باشد که اگر مادر بارداری از وجود زخم معده و یا از مشکل کولیت اولسراتیو در بدن خود رنج می‌برد،

مصرف گیاه گندم برای درمان مشکلات او بهترین گزینه خواهد بود.

طبق نتایج اخیر تحقیقات دانشمندان، آب جوانه گندم تازه دارای خواص ضد میکروبی قوی بوده

و مصرف آن در دوران بارداری می‌تواند باعث از بین رفتن میکروب‌های مضر موجود در معده مادران شود.

خواص گندم بو داده در شیردهی

در طب سنتی آمده است که مادران شیرده برای افزایش شیرشان گندم را بو دهند با دانه های کنجد و خشخاش و نبات، قاووت نموده میل کنند.

طرز تهیه گندم بو داده

ابتدا گندم‌ها را شسته و داخل یک ظرف مناسب بریزید. بعد تمام مواد شامل آب پنیر، شیر، زردچوبه و نمک را به گندم اضافه کرده و مخلوط کنید.

اجازه دهید گندم تا ۳ روز در مخلوط آب پنیر، شیر، زردچوبه و نمک خیس بخورد.

بعد از ۳ روز که گندم در مواد ماند، آن را داخل یک آبکش بزرگ ریخته و جلوی آفتاب بگذارید تا خوب خشک شود.

وقتی گندم‌ها خوب خشک شد، یک تابه بزرگ را روی شعله گاز بگذارید و یک مقدار از گندم را داخل تابه بدون روغن بریزید.

با یک پارچه نخی مرتب گندم‌ها را هم بزنید و تفت دهید تا وقتی که برشته شود، ولی مراقب باشید که نسوزد.

وقتی کمی برشته شد، سریع زیر شعله را خاموش کرده و گندم را داخل ظرف دیگری منتقل کنید.

میتوانید به گندم‌های برشته شده شاهدانه و کشمش اضافه و میل کنید.

گندم بو داده چاق میکند

خوردن گندم برشته باعث چاقی صورت می شود به شرطی که ناشتا مصرف شود.

گندم برشته خاصیت چاق کنندگی و اشتها آوری دارد و خوردن آن به صورت ناشتا باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

گندم بو داده برای مرغ

استفاده از گندم بو داده به صورت دانه کامل بعد از ۱۴ روزگی امکان‌پذیر است .

گندم بو داده به همراه مقادیر کافی از مواد معدنی و ویتامین ها می تواند روش اقتصادی خوبی برای پرورش دهندگان مرغ تخمگذار باشد که خود گندم کشت می‌کنند.

با استفاده از گندم بو داده برای مرغ تخمگذار می‌توان کوکسیدیوز موجود در جیره را به صورت طبیعی کنترل کرد

چرا که گندم کامل در کنار خوراک می تواند باعث تحریک تحرکات سنگدان و معده شده و در نتیجه ماندگاری اسید ها را کاهش دهد.

گندم بو داده سرشار از پروتئین و نشاسته است .

جیره های غذایی بر پایه گندم بو داده در مقایسه با جیره های دیگر به مکمل پروتئینی کمتر نیاز دارند.

با توجه به اینکه گندم بو داده حاوی ۱۲ تا ۱۴ درصد پروتئین است کنجاله سویا یا کنجاله کانولای کمتری نیاز است

تا جیره غذایی مرغ تخمگذار به سطح مطلوب پروتئین برسد.

ساخت خوراک مرغ تخمگذار که حاوی گندم بو داده است باعث تولید پلت های مقاوم تر می شود.

گندم بو داده و دیابت

گندم برشته در منیزیم غنی است، یک ماده معدنی که به عنوان یک عامل مشترک برای بیش از ۳۰۰ آنزیم عمل می‌کند.

این آنزیم‌ها در استفاده کاربردی بدن از انسولین و ترشح گلوکز بکار می‌رود.

مصرف منظم گندم برشته، قند خون را کنترل می‌کند.

افرادی که از دیابت رنج می‌برند، با جایگزین کردن برنج با گندم برشته در رژیم غذایی خود، قادر به کنترل سطح قند خون خود خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا