پیازچه کوهی و خواص دارویی پیازچه کوهی برای کاهش وزن و خاصیت ضدسرطانی

پیازچه کوهی

پیازچه کوهی ؛ خواص دارویی پیازچه کوهی برای کاهش وزن و خاصیت ضدسرطانی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : هسته زردآلو و خواص آن ؛ فواید و مضرات هسته زردالو برای بدن

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پیازچه کوهی

پیاز کوهی که به آن سیر کوهی نیز گفته می‌شود؛ از منابع غذایی طبیعی است که در طب اسلامی، گیاهی دارویی محسوب می‌شود. خواص پیاز کوهی بی‌شمار است. در این مقاله قصد داریم خواص پیاز کوهی را برشماریم تا با این ماده طبیعی با ارزش بیشتر آشنا شوید.

پیاز کوهی می‌تواند با داشتن ماده‌ای به نام آلیسین کلسترول و فشار خون بالا را کاهش دهد.

پیاز کوهی می‌تواند با کالری کمی که دارد وزن را کاهش دهد و به عنوان یک رژیم غذایی عالی به کار رود.پیاز کوهی با خاصیت ضد باکتری دستگاه گوارش را در برابر باکتری‌ها مقاوم می‌کند.

پیاز کوهی در سلامت پوست نقش بسزایی دارد و عفونت‌های پوستی را درمان می‌کند. به این دلیل که پیاز کوهی دارای خواص مهم ضد باکتریایی و ضد قارچی بودن است.

پیاز کوهی سرشار از ویتامین K. بوده و می‌توانید با مصرف مداوم آن سلامت استخوان‌های خود را تنظیم کنید.

ویتامین K. ویتامینی ست که مسئول سلامت استخوان است.

پیاز کوهی می‌تواند از دمیلینه شدن استخوان جلوگیری کند، به این معنی که پیاز کوهی مواد معدنی موجود در استخوان و دندان را حفظ می‌کند.

زنان به مراتب بیشتر از مردان به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. مصرف پیازچه به طور مرتب می‌تواند تراکم استخوان را بالا ببرد.

پیاز کوهی با آهن فراوانی که دارد می‌تواند کم خونی را رفع کند.

مصرف این گیاه دارویی یکی از انواع درمان خانگی کم خونی (درمان کم خونی در طب سنتی) به حساب می‌آید.

پیاز کوهی با داشتن گوگرد و همچنین فلاونوئید‌هایی که دارد می‌تواند رادیکال‌های موجود در بدن را خنثی کرده و از بروز سرطان‌هایی نظیر سرطان روده بزرگ، پروستات، سرطان معده، سرطان ریه و سرطان سینه جلوگیری می‌کند.

پیاز کوهی سرشار از فلاونوئید‌هایی است که فشار خون را متعادل می کنند.

همچنین با داشتن ویتامین ث موجود در خود باعث بالا رفتن جذب آهن در بدن می‌شود.

مصرف مداوم پیاز کوهی لخته شدن خون را رفع می‌کند.

آشنایی با دیگر خواص پیازچه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پیازچه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه پیازچه

پیازچه که با نام پیاز بهاره ، پیاز سبز، پیاز ولز (نام منطقه‌ای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته می‌شود هم شناخته می شود یکی از سبزیجات بسیار مفید است که بومی کشور چین می باشد.

پیازچه به همراه سبزیجات و گیاهان شناخته شده ای مانند سیر ، پیاز و مارچوبه در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود.

پیازچه یا پیاز بهاره (به انگلیسی: Scallion) نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌گردد.

همچنین پیازچه به گیاهانی مانند تره فرنگی و پیاز کوهی و موسیر خیلی نزدیک است.

این گیاه دارای یک ساقه بلند است که یک پیاز باریک دارد و قبل از اینکه پیاز متورم شود برداشت می شود.

خواص پیازچه برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

پیازچه به دلیل داشتن خواص ضدویروسی و ضد باکتریایی قوی برای سلامت سیستم تنفسی و ریوی بسیار مفید می باشد. پیازچه عفونت‌های دستگاه تنفسی را برطرف کرده و برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مؤثر است.

پیازچه برای سلامت قلب

بیماری‌های قلبی به‌‌عنوان یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در جهان به شمار می رود.

پیازچه باعث می‌شود تا کلسترول بد خون و تری گلیسیرید کاهش پیدا کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می کند.

ویتامین کا موجود در پیازچه از سخت شدن مویرگ‌ها و رسوب کلسیم در دیواره رگ‌ها پیشگیری کرده و قلب را سالم و قوی نگه می‌دارد و باعث بهبود جریان خون می‌شود.

خواص پیازچه برای سلامت استخوان ها

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین کا باعث افزایش تولید پروتئین خاصی در بدن می‌شود که در حفظ کلسیم بدن و افزایش تراکم استخوانی نقش مهمی دارد.

مصرف پیازچه خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و از شکستگی‌های استخوانی جلوگیری می کند.

این خاصیت برای افراد مسن بسیار مؤثر است پس بهتر است پیازچه را در دستور غذایی خود قرار دهید.

پیازچه برای پیشگیری از لخته شدن خون

همان‌طورکه اشاره شد پیازچه به دلیل ویتامین کا فراوانی که دارد می‌تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند شما می‌توانید نصف فنجان پیازچه را در طول روز مصرف کنید که این امر باعث تامین کل نیاز روزانه بدن به ویتامین کا می شود. مصرف پیازچه بعد از عمل جراحی و آسیب‌هایی که منجر به خون‌ریزی می شود بسیار مفید می باشد.

خاصیت ضد سرطانی

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می دهد پیازچه از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و روند پیشرفت سرطان را کند می‌کند.

مصرف پیازچه در کاهش التهاب و رشد سلول‌های سرطانی از جمله سرطان پروستات ، سرطان روده بزرگ و سرطان معده بسیار مؤثر می باشد.

خاصیت ضد التهابی

آکورستین و ویتامین C موجود در پیازچه که ازجمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی به شمار می‌رود دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن برای سلامتی بسیار مفید می باشد. ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی هیستامینی است.

پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین سی و ترکیبات مغذی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و از انواع عفونت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. آنتوسیانین و کورستین موجود در پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد.

خواص پیازچه برای کودکان

پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.

می توانید پیازچه را از سن ۹ ماهگی با مشورت پزشک به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

خواص پیازچه برای کبد

مطالعات زیادی در مورد پیازچه ها انجام شده است تا فواید آنها برای سلامتی انسان مشخص شود. نتایج مطالعه نشان داد که تجویز خوراکی عصاره های پیازچه باعث کاهش وزن بدن و همچنین وزن بافت کبد و چربی می شود.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا