خواص بستنی و مضرات ؛ آشنایی با خواص و مضرات خوردن بستنی

خواص بستنی و مضرات

خواص بستنی و مضرات ؛ آشنایی با خواص و مضرات خوردن بستنی همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص بستنی و مضرات

در طب سنتی طبع بستنی معتدل میباشد . کالری ۱۰۰ گرم از انواع بستنی نوع بستنی مقدار کالری بستنی سنتی ۲۵۰ کالری بستنی قیفی پاستوریزه ۱۲۵ کالری بستنی کیم ساده ۱۶۵ کالری بستنی کیم شکلاتی مغزدار ۲۷۵ کالری بستنی شکلاتی ۲۱۶ کالری بستنی با تکه‌های شکلات ۲۱۵ کالری بستنی قهوه ۲۳۶ کالری بستنی کوکی ۲۰۰ کالری بستنی نانی ۲۳۷ کالری بستنی مگنوم ۳۰۰ کالری بستنی مگنوم بادامی ۳۱۵ بستنی مگنوم دابل چاکلت ۳۸۰ کالری

بستنی حتما باید با مصلح آن مصرف شود مانند هل، دارچین و زعفران، باید نوع بستنی‌ به نحوی انتخاب شود که این سه دسته مواد در آن به کار رفته باشد همچنین از مصرف بستنی میوه ای خودداری شود چرا که یکی از عوامل جوش زدن، بستنی‌های میوه‌ای با قند بالاست.بستنی حاوی ویتامین K نیز می‌ باشد که مانع از لخته شدن خون می‌ گردد. علاوه بر این، بستنی دارای نیاسین، تیامین و ریبوفلاوین نیز می‌ باشد پس بستنی با رعایت اعتدال در خوردن آن برای همه گروه ها اعم از زنان و مردان و کودکان مفید است، خواص بستنی در بدنسازی نیز شگفت انگیز است

بستنی حاوی کلسیم است که تراکم استخوان را حفظ و آن را تقویت می‌کند، انرژی بدن را افزایش می‌دهد، از پوکی استخوان و سرطان پیشگیری می‌کند، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهد، از دندان محافظت و لثه‌ها را تقویت می‌کند.طی آزمایشی، یک دسته ازافراد مورد آزمایش اول صبح و قبل از هر چیز دیگر، صبح‌ها بستنی و دسته دیگر یک لیوان آب سرد خوردند. نتایج نشان داد، دسته‌ اول هوشیار‌تر از دسته دوم بودند. متخصص تغذیه بیان کرد که این موضوع می‌تواند به این دلیل باشد که بستنی باعث بالارفتن سطح دوپامین می‌شود. افزایش انرژی بستنی غنی از کربوهیدرات، چربی و پروتئین است. با کالری که از بستنی دریافت می‌کنید انرژی از دست‌رفته خود را به دست خواهید آورد.

ویتامین A موجود در بستنی برای سلامت چشم بسیار مهم است. جذب کلسیم را بهبوبد می‌بخشد ویتامین D به جذب کلسیم و مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها کمک می‌کند. ویتامین K به افزایش گردش خون در بدن کمک می‌کند و سلول‌های خونی مسدود شده را باز می‌کند تا از ایجاد لختگی جلوگیری کند.مواد معدنی همچون کلسیم و فسفر به وفور در بستنی یافت می‌شود که همه ما برای سلامت نگه داشتن بدنمان به آنها نیاز داریم. کلسیم یک ماده ضروری است که برای سلامت استخوان‌ها موردنیاز بوده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر این، نوسانات رفتاری و اختلالات سندرم پیش از قاعدگی با خوردن بستنی تا حد زیادی کاهش می‌ یابد.

هم‌چنین مصرف بستنی می‌تواند محرک تولید هورمون ترومبوتونین باشد که بر روحیه اثرگذار است و سبب احساس آرامش و تسکین استرس می‌شود. به نوجوانانی که اغلب اوقات ثبات روحی ندارند توصیه می‌شود برای اجتناب از افتادن در دام استرس و افسردگی بستنی بخورند. ایمنی بدن را بالا می‌برد لاکتوفرین و سیتوکین موجود در بستنی ایمنی بدن را بالا می‌برد. برای همین بستنی از بدن در برابر ویروس‌های مختلف از جمله آنفولانزا محافظت می‌کند و فرآیند درمان را نیز سرعت می‌بخشد. بنابراین اگر به آنفولانزا مبتلا شدید، در مصرف بستنی تردید نکنید.بستنی دارای خواص بسیار زیادی است. این محصول لبنی دارای کلسیم بوده و ویتامین آ، ویتامین ب۳، ویتامین ای، ویتامین ب۲ و ویتامین ب۱ فراوانی دارد. کلسیم و فسفر موجود در بستنی می تواند برای رشد و سلامت استخوان ها و دندان ها مفید باشد. همچنین ویتامین ث را در بستنی هایی که از میوه های تازه تهیه شده باشد (بستنی میوه ای) می توانید ببینید.

ویتامین B۱۲ می‌تواند حافظه و دستگاه عصبی را بهبود ببخشد. علاوه بر فواید موجود در اجزای بستنی، با خوردن این خوراکی دوست‌داشتنی فواید دیگری را نیز احساس می‌کنیم. بستنی می‌تواند احتمال بارداری را افزایش دهد. بر اساس پژوهشی که در دانشکده‌ی سلامت عمومی هاروارد در بوستون انجام شده‌است، مصرف بستنی یا محصولات شیری دارای نوعی چربی است که احتمال لقاح در رحم را افزایش می‌دهد. از این رو بستنی می‌تواند شانس بارداری را بالا ببرد.

چرا وقتی شما بستنی می‌خورید احساس شادی می‌کنید؟ علت‌اش فقط طعم عالی بستنی نیست، علت‌اش این است که بستنی فرد را شاد می‌کند. پژوهش نشان داده‌است یک قاشق خوراکی سرد واقعا می‌تواند شما را شاد کند. پژوهشگران موسسه‌ی روان‌پزشکی در لندن فعالیت مغزی افرادی را که بستنی وانیلی می‌خوردند پیگیری کردند. این افراد هنگامی که بستنی را می‌بلعیدند تاثیر مستقیم آن را در ناحیه‌ای از مغز به نام قشر اوربیتوفرونتال مشاهده می‌کردند، بخشی از مغز که مسئول تحلیل است. به علاوه خوردن بستنی محرک تولید هورمونی به نام ترومبوتونین یا همان سروتونین است که به خواب، مطالعه، و روحیه‌ی کلی کمک می‌کند. هم‌چنین هنگام خوردن بستنی هورمون دیگری به نام دوپامین در مغز ترشح می‌شود. این هورمون مسئول حس خوشی و لذت است.

خوردن بستنی سرتونین را تحریک می‌ کند. سرتونین یک هورمون شادی آور بوده که با تحریک آن میزان استرس در سطوح بدن تا حد بسیاری کاهش می‌ یابد همانطور که ماده اصلی بستنی شیر می‌ باشد و شیر حاوی ترکیب ال تریپتوفان است می تواند باعث شود بستنی یک آرام کنند طبیعی به شمار برورد و به آرام کردن سیستم عصبی کمک کند پس اگر مشکلاتی در زمینه بدخوابی دارید چرا یک بستنی میل نکنید ؟شما می‌توانید مواد معدنی مختلف را از بستنی دریافت کنید. علت اصلی‌اش این است که بستنی سرشار از کلسیم و فسفر است و نصف فنجان حدودا ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ یک بزرگسال را تامین می‌کند. هم‌چنین بستنی حاوی ویتامین‌های مختلف از جمله ویتامین E، D، C و A است. علاوه بر این‌ها تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولیک اسید و ویتامین B۶ و B۱۲ و مقدار کمی ویتامین K نیز در بستنی وجود دارد که برای انعقاد خون فاکتور مهمی است.

انواع مختلفی از بستنی های میوه ای مانند موزی، توت فرنگی، شاه توت و… وجود دارد که اگر از میوه های تازه تهیه شده باشد می تواند منبع خوبی از ویتامین های مختلف باشند. توت فرنگی دارای ویتامین ث، ویتامین ب و ویتامین ای بوده و ازنظر ویتامینث غنی است. همچنین دارای املاح کلسیم، آهن و فسفر است. مصرف این میوه علاوه برانواع ویتامین، املاح و آب که هر کدام اثرات خود را بر بدن اعمال می کنند، دارای خاصیت تقویت کننده، ملین وخنک کننده است.

مصرف بستنی می‌تواند میل جنسی شما را افزایش دهد. برای تحریک شدن به کمک نیاز دارید؟ شاید بستنی بتواند کمک‌تان کند. علت‌اش این است که بستنی دارای مقدار نسبتا زیادی کلسیم و فسفر است که هر دوی آنها برای تقویت ذخیره‌ی انرژی عضله‌ی شما و تقویت میل جنسی مفید است. اگر خانم هستید شاید به انتخاب بستنی وانیلی رغبت بیش‌تری داشته‌باشید. پژوهشی در شیکاگو نشان داده‌است مردان وقتی بوی وانیل را حس می‌کنند میل و علاقه‌ی بیش‌تری پیدا می‌کنند.

خوردن بستنی به دلیل این که قند- شکر- مواد نگهدارنده و چربی های اشباع شده ای که دارد می تواند برای کبد شما مضر باشد. دقت کنید که در خوردن آن زیاده روی نکنید . همچنین خوردن آب سرد به خصوص به صورت ناشتا برای کبد چرب مضر است.با توجه به اینکه سردی بیش از حد برای دستگاه گوارش مناسب نیست توصیه می شود که بستنی را بعد از خارج کردن از فریزر مدتی در هوای بیرون نگه دارند تا از سردی آن قدری کاسته شود و وقتی بستنی قدری آب شد، آن را میل کنند.

مصرف مایعات و خوراکی‌های سرد مثل بستنی می‌تواند باعث ایجاد دردهای شکمی، ریفلاکس معده و حالت تهوع شود. همان‌طور که می‌دانید سرما خاصیت ضدالتهاب دارد. درنتیجه عروق خونی و همچنین لایه داخلی معده را منقبض می‌کند. در این شرایط هضم غذا به خوبی انجام نمی‌شود و علائم سوء‌هاضمه ایجاد می‌شود.اگرچه نوشیدن مایعات در طول روز احتمال یبوست را کاهش می‌دهد اما مصرف مایعات خنک باعث ایجاد یا تشدید یبوست می‌شود. یکی از علل ایجاد این مشکل، انقباض مخاط داخلی دستگاه گوارش به دنبال نوشیدن مایعات سرد است. این انقباض عبور مواد غذایی را از لوله‌های گوارشی دشوار می‌کند.برخی بستنی‌ها به دلیل آنکه در تهیه مواد آنها از خامه و شکلات استفاده شده است دارای کالری زیادی می باشند و مصرف زیاد آن باعث چاقی می‌شود، پس بهتر است در مصرف بستنی اعتدال را رعایت کنید تا سالم باقی بمانید.

اگر زن حامله بستنی را در اندازه بسیار زیاد مصرف کند، شانس پوسیدگی ناشی از وجود باکتری‌های لیستریایی در دندان‌های او در ۹ ماه دوران بارداری به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. همچنین، به یاد داشته باشید که دستگاه‌های سازنده بستنی که در کارخانه‌ها از آن‌ها برای نگهداری یخ و تهیه بستنی استفاده می‌کنند، محل مناسبی برای رشد باکتری‌های مختلف هستند؛ بنابراین، در برخی موارد ممکن است بدن زن حامله بر اثر مصرف بستنی، به این نوع باکتری‌ها آلوده شود. این شرایط، مایع آمنیوتیک، جفت و روند رشد جنین را تحت تأثیر قرار خواهد داد. در نتیجه، ورود عامل عفونت‌زا به بدن جنین داخل رحم زنان باردار منجر به بروز عوارض ناخواسته مثل سقط جنین، انجام زایمان زودهنگام، ایجاد زخم‌های پوستی، مننژیت و عفونت‌های تنفسی در نوزادان تازه متولد شده خواهد شد.

نیازی نیست که زنان حامله خود را تحت فشار قرار داده و به دلیل وحشت از بیماری، از خوردن بستنی مورد علاقه خود در ۹ ماه دوران بارداری امتناع کنند. مصرف بستنی‌های تهیه شده از شیر پاستوریزه کاملاً بی‌خطر بوده و زنان حامله می‌توانند بدون داشتن هیچ گونه نگرانی از خوردن آن‌ها لذت ببرند. مصرف بستنی بجای شیر می تواند کودکان را در معرض چاقی قرار دهد. البته کودکانی که کمبود وزن دارند از بستنی می توانند برای افزایش وزنشان استفاده نمایند به شرطی که با وعده اصلی غذایی حدود ۲ الی ۳ ساعت فاصله داشته باشد و مانع اشتهای کودک نشود.

بستنی خون را غلیظ می‌کند . با مصرف خوراکی‌های خیلی سرد عروق بدن منقبض و تنگ می‌شوند. در این حالت، جریان خون کند می‌شود و خون غلظت بیشتری پیدا می‌کند. بنابراین قلب باید عملکرد خود را افزایش ‌دهد تا جریان خون را در حد طبیعی نگه دارد. علاوه بر این، افزایش غلظت خون، بدن را نسبت به رشد باکتری‌ها و ابتلا به انواع عفونت‌ها مستعد می‌کند. همچنین در این حالت، خون به راحتی به نقاط انتهایی بدن مثل انگشت‌ها نمی‌رسد و باعث حس خواب‌رفتگی در دست و پا و کاهش شفافیت ناخن‌ها می‌شود. غلظت خون و انقباض عروق می‌تواند به تورم و کبودی پاها نیز منجر شود زیرا در این شرایط خون نمی‌تواند به راحتی به سمت قلب بازگردد.

یکی از اعصاب مهم بدن به نام عصب «واگ» از پشت گلو عبور می‌کند و از گردن تا شکم ادامه دارد و کلیه احشای قفسه سینه و شکم تا کولون را عصب‌دهی می‌کند. تحریک این عصب به هر دلیلی که باشد می‌تواند باعث اختلال در عملکرد آن شود. زمانی که شما یک نوشیدنی یا خوراکی خیلی سرد را قورت می‌دهید، این عصب تحریک می‌شود و باعث کاهش ضربان قلب خواهدشد چراکه عصب واگ بخش مهمی ‌از سیستم عصبی اتونوم است و حرکات غیرارادی بدن را تحت‌کنترل دارد. این عصب همچنین مسوولیت پایین آوردن ضربان قلب است، درنتیجه هر عاملی که آن را تحریک کند باعث پایین آمدن ضربان قلب می‌شود.

یکی از ساده ترین روش‌هایی که بستنی می‌تواند خطرناک شود این است که پس از ذوب، دوباره منجمد شود. زمانی که بستنی در دمای محیط ذوب می‌شود، به محیط مناسبی برای جوانه زدن اسپورها و تکثیر میکروب‌ها تبدیل می‌شود. زیرا بستنی غنی از مواد قندی و شیر بوده و هر دو برای رشد آنها ضروری هستند. لیستریا منوسایتوژنز یکی از باکتری‌هایی است که در این شرایط مشکل‌ساز می‌شود. بهترین محیط برای رشد و بقای لیستریا محیط‌های سرد، تاریک و مرطوب است. منشأ لیستریا همچنین می‌تواند شیر پاستوریزه نشده باشد. این باکتری اگر چه در شرایط انجماد قادر به رشد نیست اما در حین انجماد زنده می‌ماند بنابراین در بستنی ذوب شده (حالت بین جامد تا آبکی) تکثیر شده و زمانی که شما آن بستنی را چند روز بعد مصرف کنید، چیزی که می‌خورید سرشار از این باکتری خطرناک است. علائم مسمومیت با این باکتری شامل تب، سر درد و سر گیجه و حتی در مواردی سقط جنین است. این علائم ممکن است پس از دو روز تا سه ماه ظاهر شوند. به‌خاطر داشته باشید اگر ذوب شدن به صورت موضعی مثلاً فقط در گوشه‌ها رخ دهد، مشکلی به دنبال نخواهد داشت. بهتر است بعد از خروج بستنی از فریزر مقدار مصرفی خود را برداشته و بقیه آن را بلافاصله در فریزر قرار دهید. همچنین در زمان خرید و مصرف بستنی نیز دقت کنید. اگر بستنی تغییر شکل داده یا بخش‌های رنگی آن در یکدیگر ادغام شده‌اند، احتمالاً این بستنی در اثر شرایط نامناسب حمل و نقل یا نگهداری در فروشگاه‌ها ذوب و دوباره منجمد شده است.

آشنایی با دیگر خواص بستنی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بستنی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص بستنی

بستنی یکی از پر طرفدارترین دسرهای منجمد است که با انواع میوه ها و مواد معطر طعم دار شده است. بستنی ها به طور معمول دارای حداقل ۱۰ درصد چربی هستند که این درصد می تواند در بستنی های خامه ای تا بیش از ۱۵ درصد هم باشد.

برخی می‌گویند بستنی نشاط آور و شادی بخش است، اگر می‌خواهید افسرده نشوید بستنی بخورید، بستنی خنده را روی لبان افراد جاری می‌کند ، بستنی کلسیم دارد و …. بستنی محصول لبنی است که با داشتن مواد مغذی بالا اثرات سلامتی‌بخش زیادی دارد. پایه اولیه بستنی، شیر و خامه است که دارای کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین، ویتامین A و ویتامین D هستند. ویتامین‌ها و مواد مغذی برای بدن فواید زیادی دارند.

خواص بستنی برای رفلاکس معده و یبوست و اسهال

مصرف مایعات و خوراکی‌های سرد مثل بستنی می‌تواند باعث ایجاد دردهای شکمی، ریفلاکس معده و حالت تهوع شود. همان‌طور که می‌دانید سرما خاصیت ضدالتهاب دارد. درنتیجه عروق خونی و همچنین لایه داخلی معده را منقبض می‌کند. در این شرایط هضم غذا به خوبی انجام نمی‌شود و علائم سوء‌هاضمه ایجاد می‌شود.اگرچه نوشیدن مایعات در طول روز احتمال یبوست را کاهش می‌دهد اما مصرف مایعات خنک باعث ایجاد یا تشدید یبوست می‌شود. یکی از علل ایجاد این مشکل، انقباض مخاط داخلی دستگاه گوارش به دنبال نوشیدن مایعات سرد است. این انقباض عبور مواد غذایی را از لوله‌های گوارشی دشوار می‌کند.

پنیر، بستنی و شیر، پتانسیل زیادی برای مبتلا کردن شما به یبوست دارند اما همه لبنیات، مضر نیستند. ایمونوگلوبین G، یک نوع پروتئین شیر است که با یبوست مرتبط است بنابراین اگر دچار آن شده اید، صرفنظر کردن از پنیر می تواند کار مفیدی باشد. اما لبنیاتی مانند ماست و کفیر، حاوی پروبیوتیک ها (باکتریهای سالم روده که می توانند اجابت مزاج شما را منظم نگه دارند) هستند.حتی اگر بیماری اسهال ناشی از عدم تحمل لاکتوز نباشد (لاکتوز قندی است که در محصولات لبنی یافت می‌شود.)، وقتی به اسهال مبتلا هستید از این موادغذایی (شیر، کره، بستنی و پنیر) دوری کنید. حتی اگر معمولا هیچ مشکلی با محصولات لبنی ندارید، ممکن است که به‌طور موقتی نسبت‌به این محصولات حساسیت پیدا کرده باشید. البته ماستِ سرشار از پروبیوتیک استثناست، زیرا برخی مطالعات نشان داده است که پروبیوتیک‌ها به ایجاد تعادل فلور روده‌ای (مربوط به باکتری‌های مختلف و دیگر موجودات میکروسکوپی گیاهی موجود در روده) کمک می‌کنند و طول دوره‌ی اسهال را کوتاه‌تر می‌کنند.

خواص بستنی برای تب و سرماخوردگی و گلو درد و عفونت گلو

این باور غلط می‌گوید بستنی به سرفه و سرماخوردگی در کودکان منجر می‌شود. این تصور قطعا درست نیست چون منشأ سرفه و سرماخوردگی ویروس و آلرژی است. بر خلاف تصور همه، محتوای مغذی بستنی برای مبارزه با ویروس آنفولانزا مفید است.این روش، موردعلاقه بچه‌هاست! واقعیت این است که اگر چه مایعات خوب است، اما قند بهترین است. اگر تب دارید، می‌توانید بستنی یخی بخورید. بستنی یخی درجه تب را پایین می آورد، به آب بدن اضافه می کند و انرژی بدن را تامین می کند.برای درمان سریع سرماخوردگی با بستنی از آنجاییکه سرمای ناشی از بستنی باعث بی حس شدن می گردد، محرک آن در حین سرماخوردگی می تواند به کاهش درد کمک نماید.

محققان هندی بستنی پروبیوتیکی تولید کرده‌اند که قادر به از بین بردن علائم گلودرد است. محصولات پروبیوتیک حاوی باکتری‌های مفید و غیربیماری‌زا مانند بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیل هستند؛ باکتری بیفیدوباکتریوم بطور معمول در روده انسان وجوددارد. محققان بیمارستان و کالج دندانپزشکی پاسیفیک در هند، بستنی پروبیوتیک حاوی باکتری بیفیدوباکتریوم تولید کرده و تأثیر آن را برروی باکتری گرم مثبت استرپتوکوک بعنوان عامل گلودرد مورد مطالعه قرار دادند. در این تحقیق ۳۰ داوطلب بمدت ۱۸ روز، روزانه یک بستنی کاکائویی حاوی بیفیدوباکتریوم یا یک بستنی کاکائویی معمولی مصرف کردند.

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد، افرادی که بستنی حاوی بیفیدوباکتریوم مصرف کردند، با سطوح پایین استرپتوکوک در بزاق مواجه شدهو تعادل باکتریایی در بدن این افراد نیز متعادل‌تر از گروه دوم بود. شاید برای ما اتفاق افتاده باشد که دلمان بستنی بخواهد اما به دلیل ترس از اضافه وزن، سرماخوردگی و غیره خودمان را از این لذت محروم کردیم. اما دیگر با دانستن فواید بستنی، بدون عذاب وجدان و مشتاق‌تر از قبل این خوراکی خوشمزه را مصرف خواهیم کرد.

خواص بستنی و آب هویج

آب هویج سرشار از ویتامین آ (A) و ث (C) است. یک لیوان آب هویج حدود یک سوم نیاز روزانه بدن به ویتامین ث را تأمین می کند. البته باید حواسمان باشد که برای تأمین کل ویتامین ث مورد نیاز روزانه سه لیوان آب هویج نخوریم! چرا که مصرف بیش از اندازه هر چیزی مثل مصرف کم آن باعث عدم توازن در بدن است. مصرف زیاد آب هویج باعث مسمومیت کبدی و تغییر رنگ پوست به زرد و نارنجی می شود.

آب هویج با بستنی یکی از نوشیدنی های سنتی و سالم است که با گرم تر شدن هوا میتواند روزمان را خوشایند تر کند.مواد مغذی آب هویج بستنی : توجه فرمائید که این مقادیر مربوط به مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم از است.

بستنی : انرژی ۲۱۵٫۱ کیلوکالری آب ۵۹ گرم کربوهیدرات ۲۲٫۲۱ گرم پروتئین ۴٫۰۷ گرم چربی ۱۳٫۰۲ گرم خاکستر ۰٫۹۳ گرم کلسیم ۱۳۱٫۴ میلی گرم فسفر ۱۰۶٫۱ میلی گرم آهن ۰٫۹۲۴ میلی گرم روی ۰٫۵۷۶ میلی گرم مس ۰٫۱۳۵ میلی گرم پتاسیم ۲۴۸٫۵ میلی گرم سدیم ۷۵٫۷۶ میلی گرم منیزیوم ۲۸٫۷۹ میلی گرم سلنیوم ۰٫۰۰۲ میلی گرم منگنز ۰٫۱۳۹ میلی گرم ویتامین آ ( رتینول) ۱۱۸٫۲ واحد بتاکاروتن ۹٫۳۹۴ میکرو گرم آ.توکوفرول ۰٫۲۶۷ میلی گرم ویتامین ث ۰٫۷۵۸ میلی گرم ویتامین ب۱ ۰٫۰۴۹ میلی گرم ویتامین ب۲ ۰٫۱۸۳ میلی گرم ویتامین ب۵ ۰٫۵۰۶ میلی گرم ویتامین ب۶ ۰٫۰۴۸ میلی گرم ویتامین ب۱۲ ۰٫۵ میکرو گرم نیاسین ۰٫۰۹۵ میلی گرم فولات ۸٫۱۴ میکرو گرم اسید چرب اشباع ۷٫۴۷۷ گرم اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰٫۴۵۳ گرم اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۳٫۴۸۸ گرم کلسترول ۹۰٫۷ میلی گرم OLFA 3.488 گرم LIFA 0.453 گرم والین ۲۴۰٫۷ میلی گرم لیسین ۲۹۶٫۵ میلی گرم leu 352.3 میلی گرم ILE 215.1 میلی گرم تریپتوفان ۴۷٫۶۷ میلی گرم هیستیدین ۹۸٫۸۴ میلی گرم سیستئین ۳۶٫۰۵ میلی گرم متیونین ۹۰٫۷ میلی گرم THR 168.6 میلی گرم تیروزین ۱۶۹٫۸ میلی گرم فنیل آلانین ۱۷۵٫۶ میلی گرم قند ۲۲٫۴۴ گرم لاکتوز ۷٫۳۷۲ گرم

هویج : انرژی ۴۵ کیلوکالری آب ۸۷ گرم کربوهیدرات ۱۰٫۴۵ گرم پروتئین ۱٫۰۹ گرم چربی ۰٫۱۷۹ گرم خاکستر ۰٫۷۸۲ گرم فیبرخام ۱٫۴۷۴ گرم فیبر خوراکی ۳٫۶۹۹ گرم کلسیم ۳۱٫۰۳ میلی گرم فسفر ۳۰ میلی گرم آهن ۰٫۶۲ میلی گرم روی ۰٫۳ میلی گرم مس ۰٫۱۳۴ میلی گرم پتاسیم ۲۲۶٫۹ میلی گرم سدیم ۶۶٫۰۳ میلی گرم فلوئور ۳۹٫۷۴ میلی گرم منیزیوم ۱۳٫۰۱ میلی گرم سلنیوم ۰٫۰۰۱ میلی گرم منگنز ۰٫۷۵ میلی گرم مولیبدن ۸٫۵۲۶ میکرو گرم کروم ۰٫۰۰۸ میلی گرم ویتامین آ ( رتینول) ۲۴۵۵ واحد بتاکاروتن ۲۸۱۲ میکرو گرم آ.توکوفرول ۰٫۴۱۷ میلی گرم ویتامین ای ۰٫۴۵۷ میلی گرم ویتامین ک ۱۳٫۰۱ میکرو گرم ویتامین ث ۲٫۳۰۱ میلی گرم ویتامین ب۱ ۰٫۰۳۴ میلی گرم ویتامین ب۲ ۰٫۰۵۶ میلی گرم ویتامین ب۵ ۰٫۳۰۴ میلی گرم ویتامین ب۶ ۰٫۲۴۶ میلی گرم نیاسین ۰٫۵۰۶ میلی گرم ویتامین ب۵ ۲٫۸۸۵ میکرو گرم فولات ۱۳٫۹۱ میکرو گرم اسید چرب اشباع ۰٫۰۳۴ گرم اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰٫۰۸۸ گرم اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۰٫۰۰۹ گرم OLFA 0.006 گرم LIFA 0.076 گرم والین ۴۶٫۰۳ میلی گرم لیسین ۴۳٫۰۱ میلی گرم leu 46.03 میلی گرم ILE 43.01 میلی گرم تریپتوفان ۱۱٫۹۹ میلی گرم هیستیدین ۱۶٫۹۹ میلی گرم سیستئین ۸٫۹۷۴ میلی گرم متیونین ۶٫۹۸۷ میلی گرم THR 40 میلی گرم تیروزین ۲۱٫۰۳ میلی گرم فنیل آلانین ۳۳٫۹۷ میلی گرم قند ۴٫۱۰۳ گرم گلوکز ۱٫۱۵۴ گرم ساکاروز ۲٫۸۲۱ گرم فروکتوز ۱٫۰۲۶ گرم

خواص بستنی و فالوده

ویتامین A موجود در بستنی برای سلامت چشم بسیار مهم است. جذب کلسیم را بهبوبد می‌بخشد ویتامین D به جذب کلسیم و مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها کمک می‌کند. ویتامین K به افزایش گردش خون در بدن کمک می‌کند و سلول‌های خونی مسدود شده را باز می‌کند تا از ایجاد لختگی جلوگیری کند.مواد معدنی همچون کلسیم و فسفر به وفور در بستنی یافت می‌شود که همه ما برای سلامت نگه داشتن بدنمان به آنها نیاز داریم. کلسیم یک ماده ضروری است که برای سلامت استخوان‌ها موردنیاز بوده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر این، نوسانات رفتاری و اختلالات سندرم پیش از قاعدگی با خوردن بستنی تا حد زیادی کاهش می‌ یابد.

فالوده در رفع اسهال کمک کننده است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل می کند. فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.البته می توان در تهیه آن به جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

بستنی برای آبله مرغان

بستنی برای آبله مرغان : بستنی یخی بدون قند بخورید آبله مرغان همچنین می تواند در داخل دهان ایجاد شود. و می تواند به شدت دردناک باشد.تشویق کودک به خوردن بستنی یخی بدون قند می تواند راه خوبی برای تسکین زخم دهان باشد. این نوع بستنی باعث دریافت بیشتر مایعات توسط کودک و اجتناب از کم آبی بدن می شود.

بستنی برای حالت تهوع

برخی زنان در ماه‌های اول بارداری دچار حالت تهوع می‌شوند. این افراد می‌توانند با خوردن بستنی بر حالت تهوع غلبه کنند.بستنی به دلیل داشتن ویتامین B6 می‌ تواند برای زنان باردار و یا افرادی که حالت تهوع دارد مفید واقع شود.

بستنی برای آفت دهان

بکار بستن نکات تغذیه‌ای زیر به بهبود آفت‌های دهانی کمک شایانی می‌کند: نوشیدن مایعات با نی برای تخفیف درد . گنجاندن مواد غذایی که کمتر باعث درد می‌شوند در رژیم غذایی بیمار، مانند: شیر، ژلاتین، مایعات، ماست و بستنی

بستنی برای سنگ صفرا

در تاثیر رژیم غذایی پرچرب و غذاهای چرب در سنگ کیسه صفرا باید به این نکته توجه کنید که غذاهای پرچرب ممکن است گاهی اوقات باعث ناراحتی و بدتر شدن علائم مربوط به سنگ کیسه صفرا شود. آن ها همچنین می توانند باعث (ایجاد مدفوع چربی استاتراوره Steatorrhoea) شوند که روغنی و کم رنگ است. Steatorrhoea، نشانه هضم نامناسب و نادرست چربی است. بستنی جز دسته پرچرب هاست.

بستنی برای عصب کشی دندان

چه چیزهایی بعد از جراحی عصب کشی دندان بخورم. ۱٫میوه ها، مثل موز، انبه، گلابی، هلو، سس سیب و اسموتی های میوه ۲٫غلات نرم ۳٫ماست، میلک شیک، و بستنی های بدون مغز و تکه ۴٫پودینگ . بستنی باعث خرابی دندان می‌شود. علت اصلی پوسیدگی دندان در واقع باقی ماندن کربوهیدرات و قند تخمیر‌شده روی دندان است. شما باید بعد از خوردن خوراکی‌های شیرین مقدار زیادی آب بنوشید (اگر بتوانید آب قلیایی بنوشید بهتر است، چون طبیعت آب قلیایی می‌تواند مانع از رشد باکتری‌های مضر شود).

بستنی در فال قهوه

دیدن بستنی در فال قهوه نشانه خوبی است و از نماد خوبی صحبت می‌کند. به شما می‌گوید که شانس و موفقیت در زندگی دارید. و همچنین در رابطه عشقی به طور کلی رضایتمند خواهید بود . و به شما می گوید در رابطه عشقی خود از لحظات لذت ببرید و از آن خوشحال باشید . همچنین نماد بستنی به شما پیشنهاد می کند که باید آرام باشید.

بستنی در پریودی

بستنی و انواع خوراکی های سرد با افزایش سردی مزاج دل درد را شدت می بخشد و دلپبچگی را به درد دوران قاعدگی می افزاید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا