خواص زیتون سیاه برای کودکان و معده و لاغری و پوست صورت

خواص زیتون سیاه

خواص زیتون سیاه ؛ برای کودکان و معده و لاغری و پوست صورت همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با خواص زیتون سیاه

فواید زیتون سیاه بسیار مشابه زیتون سبز است.

کاشت و برداشت زیتون قدمتی به درازای طول عمر انسان دارد.

انواع متفاوتی از زیتون در سراسر دنیا کشت و تولید می‌شود.

از آن جمله می‌توان به نوع سبز؛ سیاه، قرمز، زرد و بنفش اشاره کرد.

زیتون میوه ی کوچک و بیضی شکل درخت زیتون از خانواده زیتونیان است،

زیتون سیاه و سبز از انواع زیتون هستند که در طبیعت یافت می شوند.

خواص زیتون سیاه در طب سنتی

مزاج زیتون نارس سرد و خشک، زیتون کاملاً رسیده گرم و خشک و زیتون سیاه نیز گرم و خشک است.

ارزش غذایی زیتون (۱۰۰ گرم) کالری : ۱۴۶ چربی : ۱۵٫۳ گرم کربوهیدرات : ۳٫۸ گرم پروتئین : ۱ گرم فیبر : ۳٫۳ گرم

بخشی از ترکیبات زیتون در آب محلول بوده و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد،

این در حالی است که زیتون سیاه به دلیل خاستگاهش از ظاهر و طعم متفاوتی با زیتون سبز برخوردار است

اما از نظر ارزش غذایی، غیر از مقداری کارتنویید بیشتر، تفاوت قابل ذکری ندارد.

مطالعات نشان می دهد که میوه زیتون سیاه و سبز برای سلامتی بدن، زنان باردار، درمان رفلاکس معده، لاغری، دیابت، فشار خون و یبوست عالی هستند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

زیتون سیاه منبع خوبی از فیبر رژیمی است. هر ۱۰۰ گرم زیتون رسیده، ۳ گرم فیبر رژیمی دارد.

مصرف زیتون سیاه می تواند مصرف روزانه ویتامین آ را تامین کند.

همانطور که می دانید یکی از مزایای ویتامین آ این است که سلامتی چشم و بینایی را بهبود می بخشد.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

هر ۱۰۰ گرم زیتون رسیده، حدود ۳ میلی‌گرم آهن دارد.

زیتون ها غنی از فیبر هستند و یکی از فواید سلامتی فیبر، شکم سالم است. نه تنها آن، بلکه ویتامین ایی موجود در زیتون نیز برای سلامت گوارش بسیار عالی است.

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

زیتون سیاه دارای مقادیر زیادی چربی‌های تک غیر اشباع سالم است. زیتون رسیده، حدود ۸ گرم از چربی تک غیر اشباع کل را فراهم می‌کند.

برخی مطالعات نشان داده اند که خوردن زیتون های سیاه می تواند نقش ایبوپروفن را در تسکین برخی دردها در مفاصل و یا بافت های ارتباطی جایگزین کند.

این به آن معنی است که زیتون های سیاه هم می توانند به عنوان کشنده درد عمل کنند.

اسهال یکی از مشکلات گوارشی بسیار شایع در بین اکثر مردم می باشد که با مصرف منظم زیتون می توانید این مشکل را برطرف کنید زیرا استفاده از زیتون سیاه کمک زیادی به سلامت روده ها می کند و برای درمان اسهال و پیشگیری از آن نیز گزینه بسیار مناسبی است.

زیتون سیاه، نه تنها سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است، بلکه غنی از مواد معدنی ضروری مانند مس و آهن نیز هست.

احتمالا می‌دانید که ترکیب این دو ماده‌ی معدنی با هم سوخت و ساز صحیح بدن را بهبود می‌بخشد.

ترکیب ویتامین ث و ویتامین ایی که در زیتون های سیاه یافت می شوند دلایلی هستند که چرا این میوه به طور مرتب به عنوان درمان طبیعی پوست در نظر گرفته می شوند.

ویتامین ایی تولید کلاژن را افزایش خواهد داد در حالی که ویتامین ایی از بازسازی سلول های بهینه پوست اطمینان حاصل خواهد کرد.

زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک می کند.

امروزه افراد زیادی از داشتن پوکی استخوان رنج می برند که طبق تحقیقات انجام شده وجود ترکیبات فنلی در زیتون سبب تقویت استخوان و کاهش خطر مبتلا شدن به پوکی استخوان ها می شود.

میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

خوردن زیتون سیاه نه تنها برای قلب و کلسترول، بلکه برای یعضی از بیمارانی که به نوع خاصی از دیابت مبتلا هستند نیز مفید است.

به عبارت دیگر، مصرف منظم آن به تنظیم سطح قند خون در بدن انسان کمک می‌کند.

زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند، مصرف زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیاری های کبد از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

خواص زیتون سیاه برای لاغری

رژیم غذایی کم چربی باعث گرسنگی، افزایش پرخوری و در نتیجه چاقی و افزایش وزن می شود،

زیتون حاوی مقادیر بالای چربی های سالم است که اشتها را کاهش داده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

چربی های سالم موجود در زیتون باعث افزایش چربی سوزی بدن و در نتیجه لاغری و کاهش وزن می شوند.

خواص زیتون سیاه برای یبوست و معده

از دیگر فواید زیتون سیاه برای دستگاه گوارش، درمان یبوست است.

به افرادی که معده حساس دارند و بعد از صرف غذا دچار یبوست می شوند توصیه می شود که از زیتون سیاه استفاده کنند.

مصرف منظم زیتون به سلامت روده ها کمک کرده و با افزایش پروبیوتیک ها در روده برای پیشگیری و درمان اسهال مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در زیتون باعث افزایش حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

زیتون دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت معده و زخم معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می دهد.

خواص زیتون سیاه برای پوست

ترکیب ویتامین ث و ویتامین ایی که در زیتون های سیاه یافت می شوند دلایلی هستند که چرا این میوه به طور مرتب به عنوان درمان طبیعی پوست در نظر گرفته می شوند.

ویتامین ایی تولید کلاژن را افزایش خواهد داد در حالی که ویتامین ایی از بازسازی سلول های بهینه پوست اطمینان حاصل خواهد کرد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت می شود.

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

خواص زیتون سیاه برای نوزاد و کودکان

زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است که باعث بهبود رشد و تقویت استخوان های نوزادان و کودکان می شود.

زیتون به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.

خواص زیتون سیاه در بارداری

زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک می کند.

ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شوند و خطر ابتلا به بیماری در زنان باردار را کاهش می دهند.

ویتامین C موجود زیتون باعث بهبود رشد جنین و تشکیل کلاژن، رگ های خونی، تاندون ها و پوست جنین می شود.

نیاسین و پانتوتنیک اسید موجود در زیتون خطر ابتلا به افسردگی را در زنان باردار کاهش می دهند.

با همه ی این فواید گفته می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.

خواص زیتون سیاه بیشتر است یا سبز

اگر رنگ سیاه زیتون به خاطر دستکاری‌های صنعتی و غیرمجاز نباشد،

می‌توان گفت زیتون سبز و سیاه از نظر مواد مغذی تفاوتی با هم ندارند.

زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی با هم ندارند و شاید تنها تفاوتشان این باشد که زیتون‌های سیاه کمی روغنی‌تر هستند.

البته میزان روغن عنصر تعیین‌کننده‌ای در درجه‌بندی زیتون‌ها به شمار می‌رود،

به همین‌خاطر برخی کارشناسان معتقدند که زیتون‌های سیاه از زیتون‌های سبز مرغوب‌ترند.

زیتون سیاه برای دیابت

خوردن زیتون سیاه نه تنها برای قلب و کلسترول، بلکه برای یعضی از بیمارانی که به نوع خاصی از دیابت مبتلا هستند نیز مفید است.

به عبارت دیگر، مصرف منظم آن به تنظیم سطح قند خون در بدن انسان کمک می‌کند.

چربی های غیر اشباع موجود در زیتون با سرعت قابل توجهی سرعت جذب گلوکز خون را کاهش داده و با کاهش قند خون بالا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیماری های کلیوی و آسیب های چشمی ناشی از دیابت را کاهش می دهند.

چرا زیتون سبز سیاه میشود

درخت زیتون، از درختان همیشه سبز می باشد.

در زیتون‌های سیاه رنگدانه‌ها و فلاونوییدهایی وجود دارد که آن را تبدیل به زیتون‌هایی به رنگ سیاه کرده است.

این گونه گیاهی نیاز به شرایط آب‌و‌هوایی و خاک متفاوتی جهت کشت دارد.

در ایران این گونه زیبا و بی‌نظیر زیتون کشت نمی‌شود.

زیتون‌های سبز را درست قبل از رسیدن و به صورت کال می‌چینند

در حالی که زیتون‌های سیاه را به صورت رسیده برداشت می‌کنند یعنی می‌گذارند زیتون برسد و بعد به چیدن آن اقدام می‌کنند.

زیتون رسیده از رنگ سبز به سیاه تبدیل می‌شود و همین علت نامگذاری آن به «زیتون سیاه» است.

زیتون سیاه برای کجاست

در کل دنیا دو نوع زیتون سیاه وجود دارد.

یکی زیتون‌هایی است که عمدتاً در کشورهای اسپانیا و ایتالیا تولید می‌شود و رقم آنها، زیتون سیاه است ، نوع دیگر این زیتون‌ها، زیتون سیاهی است

که کشورهایی مثل ترکیه و لبنان با خرید زیتون سبز معمولی، آنها را با استفاده از سولفات آهن، فرآوری کرده و در بازارهای کشور و دنیا توزیع می‌کنند.

تشخیص زیتون سیاه تقلبی

تشخیص اصل یا تقلبی بودن زیتون سیاه توسط افراد عادی تقریبا غیر ممکن است

و تنها افراد متخصص با انجام آزمایش‌های گیاه‌شناسی قادر به شناسایی خواهند بود.

از این‌رو، توصیه می‌شود شهروندان از خرید زیتون‌های سیاه فله و فاقد مجوز بهداشتی خودداری کنند.

زیتون سیاه از کجا بخریم

زیتون سیاه را می توانید از فروشگاه های اینترنتی معتبر تهیه کنید.

خواص روغن زیتون برای قلب

مواد مغذی آنتی اکسیدانی موجود در زیتون سیاه مانع از اکسیداسیون کلسترول می‌شود. در نتیجه به پیشگیری از بیماری قلبی و سکته قلبی کمک می‌کند. زیتون حاوی چربی است اما نوع سالم غیر اشباع آن. بنابراین خطر انسداد عروق قلب را کاهش داده و میزان کلسترول خوب را افزایش می‌دهد.

مضرات زیتون سیاه

برخی افراد ممکن است با خوردن زیتون دچار واکنش های آلرژیک و حساسیت شوند.

برخی مطالعات نشان داده که زیتون سیاه به دلیل مقادیر بالای آکریل آمید موجود در آن، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.

چربی بالای موجود در زیتون ممکن است باعث برخی مشکلات گوارشی مانند اسهال شود.

زیتون خواص روان کنندگی دارد پس وقتی به مقدار زیاد از آن مصرف کنید، سیستم بدنی ما نمی تواند بطور کامل آن را هضم کند در نتیجه، باعث اسهال خفیف تا متوسط می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا