گوشت بوقلمون و اسید اوریک و ایا گوشت بوقلمون اسید اوریک دارد؟
گوشت بوقلمون و اسید اوریک
گوشت بوقلمون و اسید اوریک ؛ ایا گوشت بوقلمون اسید اوریک دارد؟ همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
گوشت بوقلمون و اسید اوریک
گوشت غاز و بوقلمون دارای پورین بسیار بالایی هستند. به همین خاطر برای بهبود بیماری نقرس خود، بهتر است از مصرف چنین گوشت هایی خودداری کنید.
آشنایی با دیگر خواص گوشت بوقلمون
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت بوقلمون آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون از جمله گوشتهایی است که امروزه بیش از پیش توجه ویژهای به مصرف آن میشود. بوقلمون از جمله پرندههای بومی آمریکای شمالی است و منبع خوبی از پروتئین به شمار میرود. دمای مورد نیاز برای پخت آن ۱۶۵ درجه فارنهایت است.
۸۵ گرم گوشت بوقلمون حاوی ۱۲۰ کیلو کالری انرژی است و همینطور هیچ کربوهیدراتی را شامل نمیشود. حدود ۲۴ گرم پروتئین و ۲ گرم چربی در آن وجود دارد که شامل ویتامینهای B6 و B12 و همینطور مواد مغذی از جمله فسفر، منیزیم، پتاسیم، نیاسین، روی، کولین و سلنیوم را نیز شامل میشود. اگر پوست آنرا جدا کنید مقدار چربی و کالری آن نیز کمتر خواهد شد.
گوشت بوقلمون تیره معمولاً حاوی ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به بوقلمون سفید است، اما چربی و کالری بیشتری دارد. بوقلمون زمانی که دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد، پخته می شود.
بوقلمون های علفزارها به طور معمول دارای محتوای امگا ۳ بالاتری نسبت به بوقلمون پرورش یافته در دامداری های صنعتی هستند. کندن پوست بوقلمون نیز مقدار زیادی از محتویات چربی را حذف می کند.
از مهمترین خواص گوشت بوقلمون می توان به خاصیت کاهش وزن، تامین ویتامین و مواد معدنی، تسکین دردهای ناشی از سندروم روده تحریک پذیر، رفع بی خوابی، عضله سازی، کنترل و کاهش کلسترول، افزایش متابولیسم بدن، بهبود سیستم ایمنی، بهبود سلامت قلب و عروق، درمان کم خونی، سلامت پوست و مو و کمک به استحکام استخوان ها اشاره نمود.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات گوشت بوقلمون را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص گوشت بوقلمون و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت دیماکلاب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
خواص گوشت بوقلمون برای کودکان
مصرف روزانه گوشت بوقلمون برای کودکان و همچنین سالمندان بسیار مناسب می باشد.گوشت بوقلمون دارای پروتئین بالا و چربی کمی است.
گوشت بوقلمون دارای فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B است.در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داردو می تواند در بدن از تجمع سرب و جیوه جلوگیری کند.
همچنین به کارکرد کبد برای دفع سموم بدن بسیار کمک میکند.گوشت بوقلمون درناحیه سینه سفید رنگ است که کم چرب است
و دربخش های ران قرمزوتیره است.جالب است بدانیدمصرف روزانه گوشت بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیک که در روزانه بدن به آن نیاز دارد را تامین کند.
گوشت بوقلمون منبع بسیارغنی برای روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1 و B3 و B6 و B12 و همچنین اسید آمینه ترپپتوفان به حساب می آید.
خواص گوشت بوقلمون برای فشار خون
نمک موجود در بوقلمون کمی بالاست، از این رو مصرف مداوم آن برای بیماران مبتلا به فشار خون یا خانمهای باردار توصیه نمیشود.
علاوه بر این بوقلمون به دلیل داشتن اسیدآمینه پورین برای بیماران مبتلا به نقرس مفید نیست
و این بیماران اگر بوقلمون دوست دارند باید این گوشت را به مقدار بسیار کم مصرف کنند.
خواص گوشت بوقلمون برای سگ
گوشت بوقلمون در بسیاری از غذاهای حیوانات خانگی به کار می رود.
این گوشت یک منبع خوب پروتئین، فسفر و ریبوفلاوین برای سگ ها می باشد.
بوقلمون به عضله سازی بدن سگ ها کمک می کند و هضم آن بسیار آسان است.
بوقلمون به دلیل داشتن فسفر به بهبود عملکرد کلیه و دفع سموم بدن سگ کمک می کند.
سگ هایی که به مرغ یا گوشت قرمز حساسیت دارند می توانند با مشورت دامپزشک از گوشت بوقلمون استفاده کنند.
خواص گوشت بوقلمون برای کبد چرب
یکی از مهمترین فواید گوشت بوقلمون کمک به کبد برای از بین بردن سموم بدن است.
بیشتر سموم بدن در کبد تجمع می یابند و کبد مسئول دفع آنها از بدن است.
گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه فراوان است که مانع از تجمع جیوه و سرب در کبد می شود.
مصرف این گوشت برای افرادی که کبد چرب دارند نیز بی ضرر است. زیرا مقدار خیلی کمی اسید چرب در این گوشت وجود دارد.
خواص گوشت بوقلمون در بدنسازی
خوردن گوشت بوقلمون برای ورزشکاران و بدنسازی فواید زیر را دارد :
اکسیژنرسانی بهتر در حین انجام فعالیت بدنی قدرتی و یا ورزش هوازی
تامین انرژی مورد نیاز بدن برای انجام حرکات ورزشی
با وجود چربی کم سبب کات شدن عضلات خواهد شد
تامین پروتئین مورد نیاز برای عضلهسازی و جلوگیری از ضعیف شدن عضلات
تاثیر بسیار مفید برای جلوگیری از گرفتگی عضلات
خواص گوشت بوقلمون در بارداری
دوران بارداری با کاهش میزان آهن در بدن زنان و کم خونی همراه است که ممکن است روی رشد جنین تاثیر بگذارد.
به همین دلیل توصیه می شود که زنان باردار برای جبران کمبود آهن از گوشت بوقلمون استفاده کنند.
در ۲۰۰ گرم گوشت بوقلمون اسید فولیک زیادی وجود دارد که نیاز بدن یک زن باردار به آهن را تامین می کند.
خواص گوشت بوقلمون و بلدرچین
گوشت بوقلمون و بلدرچین محتوای آهن فراوانی در حد گوشت قرمز دارد و برای برطرف کردن کم خونی مصرف متعادل آن توصیه میشود.
این نوع گوشتها دارای مقادیر فراوانی روی هستند، این میزان روی برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ریزش مو مفید است.
روی موجود در گوشت بلدرچین و بوقلمون همچنین برای عضله سازی در جوانان و نوجوانان بسیار مفید است.
گوشت بلدرچین و بوقلمون از گوشتهای سفید از جمله مرغ خواص بیشتری دارد و مقدار ترکیبات مصنوعی و هورمونی در آن بسیار کمتر از گوشت مرغ است.
مصرف بیش از حد گوشت بلدرچین و بوقلمون را برای افرادی که اسید اوریک بالایی دارند نامناسب است.
خواص گوشت بوقلمون و دیابت
برخی متخصصان بهداشتی به بیماران دیابتی بوقلمون را توصیه می کنند، زیرا به کنترل سطوح قند خون کمک می کند.
یکی از بهترین خواص گوشت بوقلمون این است که از آنجا که شاخص قند خون آن کم می باشد به ثابت نگاه داشتن سطوح انسولین کمک خواهد کرد.
خواص گوشت بوقلمون و مرغ
از نظر ویژگیهای تغذیهای تفاوت قابل توجهی بین مرغ و بوقلمون وجود ندارد. از این لحاظ نمیتوان گفت مصرف بوقلمون بهتر است.
یکی از دلایل گرایش مردم به سمت مصرف گوشت بوقلمون به علت تفاوت در تولید آنهاست
چون مرغ به صورت صنعتی پرورش مییابد، تکثیر و تولید میشود شاید در بخشی از مراحل تولید
مداخلات غیر معمول مانند استفاده از هورمونها یا مصرف ترکیبات و مواد غذایی خاصی برای افزایش رشد مرغها وجود داشته باشد
که این مواد میتوانند به بدن مصرفکننده هم وارد شوند و سلامت آنها را هم تحت تاثیر قرار دهند.
گوشت بوقلمون برای پسردار شدن
برای داشتن نوزاد پسر این غذا یا میوه ها را بخورید : موز، سیب زمینی، استیک، گوشت بره، همبرگر و گوشت بوقلمون را در دستور غذایی خود قرار دهید.
گوشت بوقلمون برای بیماران کلیوی
افرادی که دارای نارسایی کلیه هستند باید از مصرف زیاد غذاهای پروتئینی شامل گوشت قرمز، ماکیان (مرغ و بوقلمون) ماهی، میگو، تخم مرغ و فرآوردههای لبنی پرهیز کنند.
گوشت بوقلمون برای نقرس
گوشت غاز و بوقلمون دارای پورین بسیار بالایی هستند. به همین خاطر برای بهبود بیماری نقرس خود، بهتر است از مصرف چنین گوشت هایی خودداری کنید.