خواص تخمه هندوانه و لاغری ؛ ایا تخم هندوانه برای لاغری مفیده
خواص تخمه هندوانه و لاغری
خواص تخمه هندوانه و لاغری ؛ ایا تخم هندوانه برای لاغری مفیده همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص تخمه هندوانه و لاغری
از دیگر خواص تخم هندوانه میتوان به تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن اشاره کرد. تخم هندوانه حاوی فیبر است که فیبر موجب احساس سیری و کاهش اشتها و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به لاغری کمک میکند. همچنین تخم هندوانه با افزایش میزان سوخت و ساز بدن و تامین انرژی لازم برای بدن به لاغری و دست یابی به تناسب اندام کمک میکند.
تخمۀ هندوانه کالری نسبتاً بالایی دارد ولی چربی اشباع آن بسیار پایین است و منبع خوبی برای چربی غیر اشباع (نوع مفیدی از چربی) محسوب میشود. چربی اشباع نوع مضری از چربی است که در بافتهای بدن نفوذ میکند و دفع نمیشود
تخمه هندوانه به دلیل داشتن مواد مغذی مانند منیزیم، فولات و آهن برای سلامت بدن ضروری می باشد.فیبر موجود در تخمه هندوانه باعث سیری طولانی مدت شده و به کاهش اشتها و لاغری کمک می کند. تخمه هندوانه باعث افزایش سوختوساز بدن شده و با تامین انرژی مورد نیاز بدن اثر مثبتی در کاهش وزن دارد.
آشنایی با دیگر خواص تخمه هندوانه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص تخمه هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص تخمه هندوانه
تخمه هندوانه که همان هسته میوه هندوانه است ، پس از بو دادن و فراوری به عنوان آجیل مصرف می شود. جالب است بدانید که تخم هندوانه علاوه بر اینکه به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرد ، در آشپزی آسیایی نیز بسیار محبوب است.شما می توانید دانه های هندوانه را به صورت خام ، جوانه زده و بو داده بخورید. به هر شکل ، این دانه ها بسیار خوشمزه و سالم هستند. معمولاً بذر هندوانه نیز پس از جوانه زدن مقوی می شود.
میتوان تخم هندوانه را در آب خیس کرده و چند روز صبر کنید تا جوانه بزند و بعد این جوانه را در زیر نور خورشید و یا در فر خشک کرده و از جوانه تخم هندوانه استفاده کنید. چای تخم هندوانه و روغن تخم هندوانه از دیگر مواردی هستند که میتوان از تخم هندوانه استفاده کرد. تخم هندوانه مواد مغذی و آنتی اکسیدانهای فراوانی دارد که موجب خواص فوقالعاده آن میشود. از جمله خواص تخم هندوانه قرمز میتوان به مواردی از جمله بهبود سلامت قلب، درمان دیابت، تقویت مو، کاهش پیری، تقویت حافظه و کاهش وزن اشاره کرد.
هندوانه، این میوهی شیرین و آبدار، مهمان همیشگی خانههای ما در فصل تابستان است. علاوهبر خود میوه، تخم هندوانه نیز خواص فراوانی دارد که معمولا آن را نادیده میگیریم. تخم هندوانه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین B، منیزیم، روی، مس، آهن و پتاسیم است و برای زیبایی پوست و مراقبت از پوست و مو و همچنین کنترل قند خون فواید بسیار دارد.
خواص تخمه هندوانه برای کبد
اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶ تخمه هندوانه برای کبد مفید هستند و با سم زدایی و پاک سازی کبد به درمان بیماری هایی از جمبه کبد چرب کمک می کنند.هندوانه صفرابر است و از ایجاد رسوبات صفراوی در کیسه صفرا و بیماریهای کبدی جلوگیری میکند و میتواند به تعدیل چربی خون کمک کند.
آیا تخمه هندوانه چربی دارد
علت اینکه تخمه هندوانه چاق کننده است وجود چربی در تخمه هندوانه است البته این چربی برای بدن مضر نیست و بیشتر از نوع چربی غیر اشباع است و میزان چربی اشباع آن پایین است.
طرز بو دادن تخمه هندوانه
بعضیها دوست ندارند برای جوانهزدن تخم هندوانه صبر کنند، پس بهتر است که آن را بهصورت بوداده مصرف کنند. با اینکه ممکن است بخشی از مواد مغذی و خواص این دانههای ارزشمند با بو دادن از بین برود، ولی یکی از روشهای رایج مصرف تخم هندوانه، شور کردن و بو دادن آن است.
برای این کار دانهها را در ماهیتابهای با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه حرارت دهید تا دانهها ترد شوند. اگر کمی روغن زیتون روی دانهها اسپری کنید، بعد از بو دادن، طعمی عالی و لذیذ پیدا خواهند کرد.
تخمه هندوانه چاق میکند؟
خوردن تخمه هندوانه باعث چاقی می شود تخمه هندوانه کالری نسبتا بالایی دارد و کالری بالای آن می تواند عامل چاقی باشد. علت اینکه تخمه هندوانه چاق کننده است وجود چربی در تخمه هندوانه است البته این چربی برای بدن مضر نیست و بیشتر از نوع چربی غیر اشباع است و میزان چربی اشباع آن پایین است.
بنابراین وجود چربی در تخمه هندوانه باعث چاقی می شود اما این موضوع به دلیل کالری بالای تخمه هندوانه ناشی از چربی غیر اشباع آن است. البته اگر مشکل چاقی نداشته باشید تخمه هندوانه فوایدی نیز دارد و یکی از فواید آن دفع سموم بدن است.
تخمه هندوانه برای نقرس
درباره مصرف تخمه هندوانه برای بیماری نقرس اطلاعات زیادی در دسترس نیست . اما مصرف تخمه کدو مفید است . با مصرف تخمه کدو دردهای مفاصل را کاهش دهید؛ تجربیات مختلف نشان داده است اضافه کردن روغن تخمه کدو به برنامه رژیم غذایی روزانه، دردهای التهاب مفاصل را کم می کند؛ چه درون تخمه کدو امگا ۶ و امگا ۳ وجود دارد که با التهاب مفاصل مبارزه می کند.
تخمه هندوانه برای عروس هلندی
دانه های انگور، طالبی، زغال اخته، هندوانه و انار برای دادن به پرنده ها ،همگی سالم هستند . عروس هلندی بیشتر به دانه ارزن، تخم کتان، تخم آفتابگردان، تخم شاهدانه، بذر سبزیجات، انواع اجیل ها و … علاقه نشان می دهد.
تخمه هندوانه برای گلو درد و سرماخوردگی
یکی دیگر از خواص تخمه هندوانه افزایش انرژی است. پروتئین موجود در آن، انرژی بدن را بالا میبرد. علاوهبراین، وجود مواد مغذی باارزش، عملکرد بدن را بهبود میبخشد. بنابراین، اگر می خواهید انرژی بیشتری برای انجام فعالیتها دریافت نمایید مصرف این تخمه به شما کمک خواهد کرد.
بهترین روش مصرف هندوانه برای بهبودی سرما خوردگی و از بین بردن سرفه ها و گلودرد بصورت اب هندوانه است. اب هندوانه بسیار شیرین است و باعث از بین بردن تلخی دهان هنگام سرماخوردگی می شود. پوست سفید داخل هندوانه برای زخم و چرک گلو و دهان بسیار موثر است.
تخمه هندوانه در رژیم کتو
رژیم کتوژنیک یا کتو، نوعی رژیم غذایی کم-کربوهیدرات و پرچربی است که میتواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. هندوانه که یکی از میوه های محبوب تابستانی است که از کربوهیدرات پایینی برخوردار است و آن را به مجموعه میوه های رژیم کتوژنیک وارد می کند. هر ½ پیمانه هندوانه، حاوی ۵٫۴ گرم کربوهیدرات خالص است. یکی از مزیت های مصرف هندوانه، آبدار بودن این میوه خوش طعم و شیرین است. نصف پیمانه هندوانه، چیزی حدود ۲۳ کالری دارد و حاوی ۴٫۷ گرم قند طبیعی است. همچنین این میوه حاوی ۴۳۲ واحد ویتامین A است که قادر است نیاز بدن شما به این ویتامین ضروری را برطرف کند.
در کتو چه موادغذایی ممنوع است؟ غذاهایی که شیرینکننده دارند: نوشابه، آبمیوه صنعتی، کیک، بستنی، آبنبات و از این دست خوراکیها. غلات و غذاهایی که نشاسته دارند: برنج، پاستا و غیره. حبوبات: لوبیا قرمز، نخود و عدس. سبزیجات ریشهای و غدهای: سیبزمینی، هویج و از این دست خوراکیها. محصولات رژیمی و فراوری شده. سسها و طعم دهندهها، چرا که میتوانند حاوی مقدار زیادی قند و چربیهای مضر باشند. چربیهای ناسالم.، تنها چربیهایی که باید مصرف کنید، روغنهای گیاهی و چربیهای مفیدی است که در موادی مانند آووکادو یافت میشود.
تخمه هندوانه و سرطان
مواد معدنی غنی از تخمه های هندوانه عبارتند از آهن، پتاسیم، مس، منیزیم، منگنز، سدیم، فسفر و روی هستند و همانطور که دیدیم، چربی های موجود در دانه ها، اسیدهای چرب غیر اشباع و پلی غیر اشباع هستند.تخمه ها همچنین غنی از ویتامین های B هستند، که طبق گفته انجمن جامعه سرطان آمریکا، مواد غذایی را به انرژی تبدیل می کنند و از سایر توابع مهم بدن حمایت می کنند. تخمه های هندوانه غنی از نیاسین، یک ویتامین B قوی هستند که سیستم های عصبی و گوارشی و سلامت پوست را حفظ می کند.
هندوانه منبع خوب آنتیاکسیدانی به نام «لیکوپن» است. لیکوپن یک رنگدانه شیمیایی است که باعث رنگ قرمز هندوانه میشود. این آنتیاکسیدان میتواند رادیکالهای آزاد را که موجب اکسیده شدن کلسترول بد (LDL) و رسوب آن در رگهای خونی میشود خنثی کند و از سکتههای قلبی و مغزی و تنگی و التهاب عروق مجاری تنفسی جلوگیری کرده و شدت حملات آسم را کاهش دهد. همچنین لیکوپن میتواند در پیشگیری از سرطان روده و سرطان پروستات در آقایان و سرطان سینه در خانمها موثر باشد.
تخمه هندوانه و پروستات
هندوانه منبع خوب آنتیاکسیدانی به نام «لیکوپن» است. لیکوپن میتواند در پیشگیری از سرطان روده و سرطان پروستات
در آقایان موثر باشد.یکی از درمان های خانگی برای تسکین علائم تورم پروستات استفاده از دانه هندوانه است .
روش ۱: تخم های هندوانه را از آن جدا کرده، شستشو داده و درون قابلمه ای حاوی یک فنجان آب روی حرارت متوسط بجوشانید
و آب مورد نظر را از صافی رد کرده و در روز ۳ الی۴ بار به عنوان چای میل کنید. برای مشاهده آثار شگفت انگیز این چای را حداقل به مدت ۱۰ روز میل کنید.
روش ۲: دانه های هندوانه را جدا کرده ، شستشو دهید و در هوای خنک یا زیر نور آفتاب خشک کنید. روزانه تعدادی از دانه های مورد نظر را میل کنید.